Overal waar we komen

BSR TV: Mitchell van der Gaag na NAC - ADO (1-1)

Voor onze camera kreeg hoofdtrainer Mitchell van der Gaag de vraag waar heel Breda het antwoord op wil weten: waarom startte Korte in de spits? Dat en het antwoord op onder meer de verdedigingskwestie; wel of niet met vijf verdedigers spelen? We spraken Van der Gaag na de wedstrijd.
[youtube_video] oQuID7efJac [/youtube_video]

Bron: B-Side Rats

Terug naar overzicht
80 Reacties
0    
Bredafun

Bla bla bla......
Je ga t vertrouwen verliezen bij t publiek beste!

0    
HupNac!

Ben ik de enige die vond dat lundqvist vandaag wel bracht wat we ooit hoopte van falkenburg?

0    
Bram

Dus het was een kut idee

0    
NAC4Ever

Eerste helf: Mijn ogen doen nog steeds zeer.
Tweede helft: Stuk beter en kun (misschien moet) je hem winnen.

Vond Lundqvist en Kastaneer prima spelen.

0    
Ouwe Spionkop

Door het angstsysteem vd Gaag vandaag 2 punten verloren tegen een zwakke tegenstander. Met een 5 mans defensie tegen een matig clubje als ADO beginnen is zo dom.
Vandaag valt vd Gaag echt door de mand.
Hij zegt dat verschil tussen 1e en 2e helft onverklaarbaar is.
Nee trainer het verschil is een spits en een 5 mans verdediging.
Wat een laf voetbal in de 1e helft. Onvoorstelbaar ook dat hij na de 0-1 niet ingreep en het maar voort liet kabbelen waardoor het nog bijna 0-2 werd.
Na de omzettingen in de 2e helft was ADO rijp voor de sloop.
Vd Gaag trek hier lering uit anders exit voor jou. Laf dat je dit bij de instelling legt van de spelers en jezelf vrij pleit.

0    
NAC4Ever

En Kaikai vond ik ook prima.

0    
Fred1

Wat een godsgruwelijke onzin zeg.
Wat slaat die man wartaal uit zeg, er klopt geen donder van zijn analyse.
Het kan gewoon niet wat hij zegt als je achterin in het centrum met drie van die Klazen speelt die het balletje alleen maar breed of terug spelen en twee backs die niet opkomen wat moet je dan met die dwerg in de spits .
Dan werkt heel dat lompe systeem niet.
Pure onzin en pure waanzin.
Dit is lafbekken voetbal en denigrerend naar je publiek. Dit systeem is ook totaal niet logisch te beredeneren, ik heb bijna 25 jaar in het trainerscak gezeten maar blijkbaar heb ik toch een heel andere cursus gehad, ik heb nooit een zelfmoord systeem geleerd , je kan het niet eens verzinnen .
Zet 5 man achterin en krijg gemiddeld meer dan 2 goals tegen, en ga er lekker elke week mee door , dan heb je je kop in het zand tot je schouders !! Of je wilt gewoon geen resultaat .

0    
Noadinho

We dronken een glas, we plasten een plas en alles bleef zoals het was....?

0    
Sia

Heeft wel een punt. Als de types Te Vrede (Muhren, Kastaneer) niet geheel wedstrijdfit zijn, kan ik begrijpen dat hij Korte kiest. Geen goede keuze bleek na 45 minuten en dan druk ik me nog voorzichtig uit. Hopelijk tegen Graafschap meteen met Kastaneer erin en Muhren achter de hand houden.

0    
Sia

Mika trouwens gewoon op rechts laten spelen. Was iets dreigender in de 2de helft maar onzichtbaar in de 1ste. Lundqvist en Verschueren speelden de 2de helft een stuk beter dan de 1ste. Goede start van Kaikai.

0    
Dun geel/zwarte Ijpelaar

Ik heb altijd een hoge pet op van vd gaag. Een gentleman en een buitengewoon tacticus maar vanavond sloeg hij de plank volledig mis. De wedstrijd met Korte in de spits beginnen en met 5 verdedigers is eigenlijk de wedstrijd beginnen alsof je tegen Barcelona moet en de hoop hebt dat het je geen dubbele cijfers gaat kosten. Dat we hier geen 3 punten halen is volledig hem te verwijten. Ik had je de opstelling voor de wedstrijd kunnen schrijven hoe er begonnen moest worden maar dit zag ik echt niet aankomen. Volgende week vrijdag met goede hoop lekker met de auto naar graafschap. Mocht je nog tips nodig hebben voor de opstelling Mitchell zou ik ff op bsiderats.nl kijken of lekker met je gestrekte been in ABCtjes blijven gaan.

0    
Sia

Tegen de grote clubs mag je 5 verdedigers opstellen maar tegen de concurrentie en ook in uitwedstrijden meer durf tonen. Vaak betekent dat dus 1 verdediger minder.

0    
Bart

Hoorde een man op de tribune achter me wat zeggen en k moet zeggen ik sluit me hier volledig bij aan, de beste man zei: supporters vinden MVG een saai en voorspelbare trainer, nu doet hij een opstelling met korte in de spits dat niemand verwacht (en na interview op fox snap ik waarom hij zo probeerde) maar het is nooit goed als je niet als een clown aan de zijlijn staat te schreeuwen. En dat is echt waar.. nac heeft denk ik tacktisch een van de sterkste trainers die we konden wensen maar als je materiaal kut is en je hebt veel pech met blessures enz kan ook een van gaal niks hier van brouwen! Nu zie je met lunqtvist kai kai en kastaneer dat het al meteen een stuk beter gaat! Dus kwaliteit komt eraan en de opstelling zal daar ook op gemaakt worden.. maar geloof me nou dat MVG een van de beste trainers is de we kunnen hebben en dat moet je ook tijd geven! En vooral achter je eigen spelers gaan staan!!! Hup nac! 2de helft doortrekken naar volgende week

0    
Spionkop

Het is een laffe trainer.

Niet fit genoeg mijn neus! Gewoon de beste spelers opstellen en als die er door geen zitten wisselen. Niet een talentloze in de spits zetten omdat die fit is.

Kutzooi!

0    
Bommetje

Henri van den Aat gaat niet doot

0    
Bart

Owja nog n ding want iedereen liep te zeiken over de wissel van Ramon Pascal maar voor de mensen die op aan t letten waren die hebben gezien dat hij naar de kant liep om een wissel te vragen want had kramp.

0    
Ouwe Spionkop

btw waar blijft die nieuwe directeur?

0    
Donald Trump

Ik roep het al maanden van de Gaagh is een aardige vent maar. Is een slevhte trainer. Waar is Leigh? Waarom niet muhren 45 min. En kasteneer of kaikai 45 min? Hij krijgt het team niet op de rit. Nog 100 spelers halen helpt geen moer. Beter in investeren in degelijke technische staf en spelers beter maken. Spelers zat en dan dat zijn echt geen slechte spelers stuk voor stuk niet.

VdG bedankt en rot op!!

0    
Donald Trump

Lundquist was beste man en juisr die haalt die eraf mvdg pannekoek! Opzouten slechte trainer

0    
Donald Trump

Vd gaagh opzouten gewoon opzouten kuttrainer

0    
Arie

Mitchel begin nog een keer mer dezs opstelling en iedereen loopt weg!

0    
Ric

Als die zoutzakken van een penders en ten rouwelaar ook al niet eens aan kunnen geven dat het wellicht niet slim is om zo in thuiswedstrijden te spelen. Wat doen die figuren daar op de bank. Je zou toch verwachten dat zij op zn minst weten wat het publiek in Breda wil. Grijp gewoon eens in na 20 min als je ziet dat t niet werkt.
Waardeloos zootje daar in die dugout. Een schande die tactiek in de 1e helft. 2 punten verloren tegen een zwak ADO door deze laffe opstelling

0    
Zagge

Muhren en Kataneer niet volledig fit. Dan speel je de eerste helft met Muhren in de spits en de tweede helft met Kastaneer. Dan zou het logsich zijn wat er gezegd wordt. En ziet een eerste helft er vast anders uit.

0    
Babysmurf met baard.

Ik ben 't geloof in vd Gaag ook kwijt aan 't raken. Eigenlijk heb ik 't geloof helemaal niet meet. Ik kan maar niet rijmen met zijn ideeën en opstellingen.

0    
Sharkskin

Lundquist, speelde voor rust een ongelukkige wedstrijd en grossierde in balverlies .
Speelde als 1 van de weinige wel met initiatief in plaats van tikkie breed en tikkie terug .
Is ( nog) niet besmet zullen we maar zeggen!

0    
reflektor

Je kan leuk scoren over de rug van de trainer....
Lundqvist was heel erg moe toen hij gewisseld werd.

0    
Nr. 20

Begin ni eens iedereen op plek te zetten waar ze horen. Lumdquist speelde prima 2e helft omdat hij op zn eigen plek (aanvallende middenvelder) stond. Daarnaast gooi dat 5-3-2 over boord zeker thuis!! We krijgen er nog beel tegen en thuis gewoon volle kracht vooruit. Kaikai ook prima. Mooie van lindquist en kaikai zijn eigen spelers. Ni van Aken er nog bij en dan volgende opstelling

Van Leer
Aanholt Aken Koch Gersbach
Kali Nijholt
Lindquist
Rosheuvel Kastaneer Kaikai

Prima elftal zo!
En als tevrede weer terug is tevrede spits en kastaneer i.p.v. Rosheuvel. Als kali niet kan spelen dam Verschueren. Is echt niet zo slecht werkt altijd 120%.

0    
[email protected]

ja ric dus weg met van der gaag die luister toch niet want onder penders aan het roer niets verloren

0    
RaraNAC

Na de winterstop 3 van de 4 helften werkelijk niets gezien....
wat heb ik mij zitten ergeren weer. En wonder dat je de tweede helft de wedstrijd nog naar je toe kan trekken

0    
Betweter

Tis allemaal kut bij NAC zo te lezen hierboven. Man man man ze weten het allemaal beter. Ik heb in ieder geval genoten van Lundqvist. Wat is die man een geweldige aanwinst.

0    
Angelino Eindbaas

2e helft kwam ado niet meer aan de pas. Daar op voortborduren. Ik heb alle vertrouwen in de trainer. Aan hem ligt het zeker niet.

0    
Piet

Die muhren nooit meer opstellen. Loopt net zo lamlendig warm als dat hij inviel. Totaal geen interesse. En maar praten en lachen langs de lijn. Was in de wedstrijd nog te lui om mee te springen. En korte in de spits is net zo belachelijk als toen rommens centraal achterin tegen MVV.

0    
@ ouwe spionkop

Die Blanco directeur is helemaal nooit zeker geweest (en gaat niet door mede door het lekken bij NAC).

0    
NAC!!!

Een wedstrijd die je eigenlijk gewoon moet winnen. Al is de eerste helft een jammerlijke zaak.
De technische staf is verantwoordelijk voor het falende spel in de eerste 45 min.
Met te Vrede heb je iemand die de bal vast kan houden en de flanken kan aanspelen.
Dat hij nu een speler als Korte daar neer zette is zijn fout. Korte wist duidelijk niet hoe te moeten lopen en aangespeeld te kunnen worden. Geen verwijd naar hem, maar de trainer had beter moeten weten.

2 de helft duw je Den Haag toch weg omwille een andere type speler op de 9 positie. En kwamen de flanken wel meer aan de bal.

Stof tot nadenken en op basis van de 2de 45 min moet er volgende week gewonnen worden. Je kan dan een mentale tik uitdelen en de druk verhogen op de concurrenten.

Maar NAC is NAC niet om dit na te laten. Volgende week laten we ? maar branden

0    
jvt

Jvt is nog ziedend. Wat een onzin kraamt deze trainer uit zeg.

1.Thuis tegen een laagvlieger; aangeven dat je met snelle mensen eruit wilt komen en daardoor met Korte speelt. Dus met 5 verdedigers en geen echte buitenspelers spelen want daar heb je met Korte ook niks aan.
Thuis waarin je het spel tegen een mede laagvlieger wilt maken dus he. NIet afwachten. Met deze tactiek ga je dus niet met volle bak erop want je wilde ruimte creëren voor achter de linies. Dat was fout 1.
2. Stel Korte 10 wedstrijden op en hij scoort nog niet. Volledige mispeer van deze man en ook Korte nu afgefakkeld door te wisselen in de rust.
3. wat een onzin eerste helft geen bezieling. Dan zegt ie dat ie de poppetjes heeft omgezet en ze niets meer te verliezen hadden. Dan zegt ie dat er voor de winterstop wel vanaf minuut 1 bezieling was. Heeft ie andere wedstrijden gezien en gaat ie nu nog steeds over die slechts 3 wedstrijdjes roepen waarvan er eentje tegen 9 man die hij anders zeker verloren had?

1 puntje uit 2 wedstrijden tegen mede concurrenten ipv straks 9 uit 3, Daar was het allemaal om te doen. Daarvoor moesten de versterkingen er meteen staan.

Tegen De Graafschap verliezen is exit voor deze monotone prater. Hij hoopt vanaf de eerste seconden op strijd maar hoe krijgt deze klaas met zijn dromerige staf dat erin? We zijn de ideale ploeg om tegen te spelen.

Velen zullen pas echt janken als we degraderen. Wake up call!

0    
jvt

Verschueren ook niet meer opstellen, kan het niveau echt niet aan, is al blij in het strafschopgebied te komen maar een balletje mag best een beetje hoger hoor

Wat hebben we een onthutsend zwakke selectie en waar wordt op getraind?

0    
Sjorzel

Het is eigenlijk heel simpel. We hebben drie centrale verdedigers die echt in alles veel te kort komen. Dus kun je er beter 2 opstellen dan 3. Scheelt 1 slechte speler in je team. Zou Cruijff gedacht hebben.. maar MVDG blijkbaar niet. Moet er uiteraard wel een goeie speler bij. Op t middenveld missen we ook echt iemand naast Verschueren. Onze Zweed lijkt een aanwinst voor 10. Maar nijholt kan echt niet meer. Veel te traag, overal te laat en steeds maar dat gezeur. Hoewel ik fan was van het type speler. Met kastaneer en te vrede zou je ook nog 442 kunnen spelen met kaikai op de flank. Waarschijnlijk krijgen we er nog 1 verdediger bij. Maar met dit middenveld ben ik bang dat t nog niet voldoende zal zijn.ag hopen dat ie tegen de Graafschap vol op de aanval gaat. Maar dat is hopen tegen beter weten in.

0    
am

Ook ik vond het raar dat hij met Korte in de spits begon. Verder is het onnodig om met 5 verdedigers te spelen, zeker als je ook Nijholt nog opstelt. Maar als trainer moet je nou eenmaal vooraf al keuzes maken en dat is nou eenmaal moeilijker dan achteraf zeggen wat er niet klopte.
We moeten maar de positieve dingen meenemen naar de volgende wedstrijd.

0    
Bazelman

Het systeem met 5 verdedigers was kort voor de winterstop een goede greep en rendeerde ook tegen mindere tegenstanders. Maar toen hadden we backs die zich in balbezit inschakelden als middenvelder/aanvaller, waarbij 2 van de 3 centrale verdedigers de zones achterin controleerden. Leigh op links en Van Aanholt op rechts rendeerden toen prima, en het systeem bood defensieve zekerheid én voetballend vermogen zowel in rustige opbouw áls in de omschakeling. Ik begrijp daarom ook niet waarom Leigh er opeens weer naast stond en Van Aanholt naar links werd gedirigeerd, waar hij als stijve rechtspoot alleen nog verdedigend van waarde is, en de automatismes die op rechts voor de winterstop waren gecreeerd met Rosheuvel en middenveld ook wegvielen. De trainers zijn iedere dag met de selectie bezig dus die zullen wel een goede reden hebben gehad om dit te doen, maar als fan zijnde vind ik dit onbegrijpelijk.

0    
Klets

Allereerst ligt een deel echt bij MVG, je begint niet alleen met 5 verdedigers maar ook nog met 2 controleurs. Als je dan met een verhaal komt over Korte achter de laatste lijn geef je eigenlijk aan dat je geen enkele intentie hebt om te voetballen maar dat je hoopt op een lange bal die goed valt. Daarnaast mogen de spelers ook weleens bij zichzelf te raden gaan, want als je zo verdedigend staat en je geeft nog zo makkelijk de 0-1 weg....

Misschien moet dit NAC maar eens tegen dit soort tegenstanders 1op1 gaan spelen. Iedereen weet dan precies zijn taak en weet dat vanaf de eerste seconde dat er strijd geleverd moet worden. Iets wat ze blijkbaar anders niet begrijpen of kunnen!

0    
Breda1965

Ik ben nog kwaaier dan vorige week.Als je korte in de spits zet en je selectie en trainerstaf en rvc en aandeelhouders,en weet ik veel wie laten dat toe,dan wordt er bewust naar degradatie toegewerkt.

0    
Kees

@donald trump

Je slaat iniedergeval net zoveel onzin uit als de echte Donald.

0    
Dun Diëe

Goed, ik heb de wedstrijd helaas niet kunnen zien dus ik mis waarschijnlijk de emotie van het station. Maar ik geef het echt ongelofelijk dat er in het hoofd van de trainer wordt geschreeuwd. Korte in de spits is inderdaad heel apart. De uitleg nog meer. Dus het was de bedoeling dat de drie voorin er snel uit zouden kunnen komen. Alsof we Messi en Suarez voorin hebben lopen. Onbegrijpelijk dat iedereen in de staf vond dat het een goed idee was.

Voor de winter schreeuwden we om 5 verdedigers, en het werkte toen een paar wedstrijden prima. Het elftal was eindelijk in balans. Dus ergens snap ik wel dat er aan vast gehouden wordt. Maar tegen de mindere teams moeten we toch echt 4-3-3 spelen.

Goed, om een lang verhaal kort te houden. MvdG moet gewoon tot het eind van het seizoen blijven. Hopelijk wordt er tegen de Graafschap gestart zoals de tweede helft. Goed om te horen dat Lundqvist en Kaikai aanwinsten zijn. Hopelijk komt Leigh snel terug van zijn blessure.

En als laatste wil ik nog even interpretatie aangeven: er zaten wat lui in de buurt van El Al. schijnbaar. De één zegt dat hij erg betrokken was bij de wedstrijd en een paar keer op zijn telefoon keek, de ander zegt dat hij enkel op zijn telefoon keek en zich niet voor de wedstrijd interesseerde. Het is dus maar net welke bril je op zet.

0    
kuikentje

nu wat anders, wanneer krijgen we al die penaltys enzovoort terug

0    
NnAaCc

Tuurlijk, die twee centrale verdedigers komen soms wat statisch over maar is het iemand al opgevallen hoeveel kopdiels Koch wel niet wint? Dat komt echt in de buurt van de 100%. Mag ook weleens gezegd worden

0    
De bal is rond

A) Selectie onderschat, met een 3 tal, goeie, versterkingen kunnen we het best redden !!
B) Trainer met z'n staf overschat !!!! Met de zienswijze en de passie is heel veel mis, hier redden we het niet mee !!!!!!!
Als je in de 2e seizoenshelft in het eigen RV stadion, tegen een mede degradatie kandidaat begint met 5 verdedigers, een linkshalf als linksbuiten en een kabouter in de spits is er iets mis !!!!! Maak ADO vlak voor rust de 2 nul, dan is het over en uit !!!!! Triest maar waar, we hebben een tweede Dijkhuizen binnen gehaald !!!!!!!!

0    
Wanny

Lundqvist kan weleens een schot in de roos blijken. Nog niet alles lukt maar hij is wel een voetballer doe iets teweeg kan brengen.
Doet wat aan Ziyech denken qua postuur en beweging.

0    
Maestro

Helder verhaal, waarvan acte. Je bent zo goed als het materiaal.

0    
De staantribune

Paar puntjes die mij wel beginnen te irriteren hoor, prima 5 verdedigers als je in balbezit backs opsteld die aanvallend wat kunnen doen. Anhold met zijn rechterbeen kapt alles terug of breed. Met Gersback erbij prima optie dan speel je in balbezit soort van 3-5-2. Kaikai heeft alles meegetraind in Engeland is fit maar dan dat gezwam hij is hier twee dagen hij gaat toch hetzelfde spelletje spelen?? Hij heeft zoveel meer gebracht als een Korte dus Kaikai opstellen. En dan die termen over strijd, in duels komen dat heeft ook met kwaliteit te maken, en je komt ook niet in duels als je niet de juiste poppetjes op de juiste plaats zet. Lundqvist eindelijk een speler met technisch vermogen die onze snelle buitenspelers kan bedienen was nog niet top maar je ziet dat het erin zit. In het centrum moet echt nog iemand bij. Koch, Mets, Klomp is zowel aanvallend ( inspeel pass) als verdedigend ( snelheid) komen te kort. In de spits het liefst iemand die de bal kan vast houden type te Vrede, kasteneer, zodat ook snelle mensen kunnen bijsluiten. Vrijdag 3 punten dan heb ik er nog vertrouwen in!! Hup nac.

0    
Rudy

Als je de gezichtsuitlating en houding van Muhren ziet, dan weet je hoe het elftal in elkaar zit !

0    
scheppioni

Nogmaals, vd Gaag is eindverantwoordelijk en maakt verkeerde keuzes, maar wordt in de staf ook mininmaal bijgestaan. Jammer dat ons NAC hierin de kop in het zand blijft steken, de kans is levensgroot dat WE NAC in Doetinchem weer totaal overrompeld gaan worden, want dit NAC met deze staf blijft labiel en schizofreen !

0    
Chris W.M.

Nog steeds pissig. Tegen ADO ( win je hem sta je 2 punten achter ze!) vol op de counter spelen...7 man achter de bal en 3 die achter de laatste linie moeten kruipen. Dat is dus gewoon de tegenstander lokken, alle ballen naar voren knallen en hun laten rennen. In éigen huis! Dat ADO dat doet ( en ook deed, ook eerste helft!) is te begrijpen, maar de thuisploeg?! Natúúrlijk liet ADO NAC het spel maken, die lieten de backs vrij en hielden het midden dicht. Die wisten ook wel dat als de backs een voorzet gaven er niemand in het centrum was om de bal aan te nemen of te koppen. Was gewoon schrijnend om te zien. Wil je persé vast houden aan dit systeem waarom dan niet gewoon van Hooijdonk in de spits en spelen zoals je met te Vrede deed met Lundqvist op de plek van Nijholt? Nee hij is daar nog niet klaar voor eigenlijk, maar is een jongen met body en lengte. Alleen zijn aanwezigheid al zorgt ervoor dat de 2 centrale verdedigers hun handen vol hebben. Daardoor komt er vanzelf ruimte om te voetballen voor met name Lundqvist.

Maar goed, tweede helft toont wel aan dat er steeds minder reden is om vast te houden aan 5 man achterin. Met (nu al) Kaikai voor El Allouchi, Gersbach ( nu dan van Anholt) voor Leigh en Karami/van Anholt voor Sporkslede heb je al 75% van de reden om met 5 achterin te gaan spelen opgelost. Nu nog een goede CV (twijfel of van Aken we zoveel beter is dan wat we al hebben) en we kunnen gewoon weer terug naar 4-3-3. Met Lundqvist op 10 die gewoon verder is in zijn ontwikkeling dan Ilic en Fernandes zijn we er ook al op vooruit gegaan.

2 punten verloren door de coach gisteren, laten we hopen dat we die niet tekort komen aan het einde...

0    
Tram

Lundqvist veruit de beste van allemaal. Hoop dat Kastaneer het niet houdt bij 1 bevlieging ingegeven door rancune. Verder onbegrijpelijk zwakke eerste helft na het debacle tegen WII.

En samen met Vd Gaag zijn we weer op weg naar de volgende mispeer in een zespuntenwedstrijd volgende week. We worden simpelweg opgevreten door De Graafschap. En dan na afloop weer geweldige taktische analyse waar je geen ruk mee opschiet.

0    
Ric

Wat een onzin over Verschueren. Heb je zijn 2e helft gezien. Overal zat hij tussen. Heb hem
Continu over die rechterflank zien draven. Nu gaan lopen zeiken dat hij in de eerste helft alleen balletjes breed speelt. Wat wil je dan?
Er staan 1 keeper en 5 verdedigers achter je, een controlerende middenvelder naast je. Dst betekent dat er inclusief hemzelf 8 spelers verdedigend zijn. Dus het halve elftal kan zo staan dat ze 3 aanvallende spelers van NAC afdekken. Waar moet je dan in godsnaam die bal heenspelen? Je moet dus wel terug!! Als je vrijdag weer zo gaat spelen...dan kun je gewoonweg never en nooit winnen!

0    
denhulk

wat een scheidtrainer tegen ado moet je toch aanvallend voetballen 4 3 3 weer twee punten verspeeld

0    
ome cor

Voor a.s. vrijdag:

van Leer

Karami Koch Mets van Anholt

Verschueren Lundqvist Nijholt/Kali

Rosheuvel Kastaneer Kaikai

Als Kastaneer geen hele wedstrijd kan spelen dan van Hooijdonk of Mühren als invaller.
Indien voldoende meegetraind/gewend: Gersbach LB en van Anholt RB.

0    
Judge M.

Als alles doorgaat zou deze opstelling komende tijd mijn voorkeur hebben:

Van Leer
Van Anholt - Koch - Van Aken - Gersbach
Verschuuren - Kali
Lunqvist
Rosheuvel - Kastaneer - Kaikai

Dan heb je Leigh, Korte, Karami, Nijholt, Mets, Ilic en Fernandes achter de hand om te corrigeren indien nodig, zet ook Loshi eens op de bank en hopelijk is Te Vrede snel terug. Mühren, Palmer-Brown en Sporkslede kun je wat betreft afschrijven.

Laat Sidney dit seizoen vooral vlieguren bij Jong NAC maken en komend seizoen samen met Klomp, Mashart en Karol laten klaarstomen in Helliemond. Van daaruit enkel Jordan terughalen en afscheid nemen van de rest. En leg nu vast een goede keeper voor komend seizoen vast.

Herpakken en doorbouwen vanaf nu en dan zou de nacompetitie ontlopen moeten kunnen worden.

Hup Mitchell! Hup NAC!

0    
Mark

ALS FE SPELERS NIET SCHERP AAN DE WEDSTRIJD BEGINNEN, LIGT DAT AAN....


DE TRAINER, GVD!!!!


TEGEN DE GRAAFSCHAP ZAL ONS NAC VANAF MINUUT 1 DE AANVAL MOETEN ZOEKEN MET HET MES TUSSEN DE TANDEN, ANDERS GAAN WE GRANDIOOS DE BOOT IN! SCHERP MANNELIJK VOETBAL WORDT DAAR GEVRAAGD.

IN ZO'N ELFTAL PASSEN GEeN KORTE en Klomp!!

GEEN AFWACHTEND COUNTERVOETBAL,WANT DAT IS DODELIJK IN DOETINCHEM!

0    
Richard

In Doetinchem is het de dood of de gladiolen. Verliezen we daar dan is de kans op degradatie gestegen naar 70%!

Ik doop dat iedereen dat [email protected]

0    
Chris

Vrijdag is het een 6 puntenwedstrijd! Er valt daar een enorme WINST te behalen!

0    
Brabo F1

Zou liever van Anholt op rechts zien. Karami een wedstrijdje boeten voor zijn geklungel. Dan links Gersbach. Kali vind ik niet beter dan Nijholt en inderdaad verwisselbaar.
Trainer moet gewoon blijven. Vergeet niet dat er al genoeg mutaties geweest zijn de laatste 3 jaar. Nu rust in de tent AUB. Wordt volgende week retespannend bij de boeren. Mooie pot.

0    
nacorakel

Hoe simpel kan voetbal zijn?

Eerste helft: 3 statische centrale verdedigers die geen bal in durven spelen, 2 backs zonder aanvalsplan, 2 6-en zonder ruimte om te voetballen, 2 aanvallende middenvelders die in de weg lopen, en een spits met 4 meter verdediger in zn nek.

En dan de tweede helft: Koch die altie bikkelt echt toevoegt, Mets middelmaat blijft, Anholt rechts blijft op links en nooit kan open draaien, Karami prima actie, inzicht, snelheid en pass heeft, Nijholt inwisselbaar is, Verschueren 90m loopt, sleurt en werkt en toch ineens ruimte krijgt, RPL nu al te goed is voor ons en van Verschueren en box-to-box speler maakt, Kaikai een pareltje is, Kastaneer gewoon sterker is dan die 2 centraal van ADO, en Rosheuvel die Meijers helemaal gek draait. Kortom: 9 van de 10 die ineens in hun sterkte spelen (10 op 10 met Gersbach) en een prima keeper die zichzelf wel even terug mag kijken bij de 0-1.

0    
Braze

vd Gaag en Penders zijn zelf verdedigers geweest en denken verdedigend. Dat idee van 5 verdedigers blijkt belachelijk. NAC moet thuis vol op de aanval, dat is voor de verdediging ook makkelijker.

vd Gaag praat over voetbal of het hogere wiskunde is. Het is en blijft een eenvoudig spel, de bal moet in de goal bij de tegenstander..

0    
Kees

Van Leer mag ook gewisseld worden geef Zwartmoeren maar een kans

0    
Kees

Zwardhoed bedoel ik

0    
Moppernac

V d Gaag eruit

0    
Nac vooruit!

Korte en Klomp uit de basis volgende week a.u.b. en 4-4-3!

0    
Rat uit Rijen

100% eens met de analyse van Oude Spionkop! Niet het team, maar MvdG heeft ons 3 punten gekost! Wat heeft die man in zijn hoofd gehaald door met zo'n opstelling in eigen huis te beginnen? Hij moet zwaar het boetekleed aantrekken, anders heeft hij echt totaal geen credits meer! En wat lult hij weer een hoop in de lege ruimte in dit intervieuw! Pluspunt... Lundqvist is mij zeer goed bevallen... De Graafschap uit moet gewonnen worden. 6 punten wedstrijd. Oh ja... daar zijn we echt goed in de afgelopen seizoenen :(

0    
Des NAC's

Iedereen eruit!

0    
ome cor

@Kees
Hebben we een nieuwe keeper ? Jan-Arend Zwartmoeren ? Henk Zwartmoeren ? Ger Zwartmoeren ?

Ik gok dat ie in de Haagse Beemden woont :-P

0    
reflektor

V leer zat met de tegentreffer behoorlijk ernaast .

0    
Charelli

Als NAC bij de Graafschap niet wint kan VDG zijn biezen pakken. Wat een schande om tegen een directe concurrent zo te starten. Kinderlijke fouten: 5 man-s verdediging, een stijve rechtspoot op linksback, aanvallende middenvelders op de bank en controlerende in het veld, een buitenspeler in de spits, enzovoort. Op deze manier gaan wij geen enkele wedstrijd meer winnen. Tel daar nog bij dat VDG geen inspirator en geen motivator is en je hebt de degradatiekandidaat nr. 1 te pakken. Ik denk werkelijk dat het materiaal nog wel meevalt en dat deze gasten best het vuur uit de sloffen kunnen en willen lopen maar er gaat werkelijk niets van deze trainer (en technische staf) uit waar ik warm van word. Enige tijd geleden hebben we Smulders weggestuurd maar dat was een beslissing voor de lange termijn. Beter was het geweest om destijds het contract met VDG op te zeggen. Met een trainer die bij NAC past komen wij met dit materiaal gemakkelijk boven de degradatiestreep. Maar op en of andere manier krijgen we dat bij NAC niet voor elkaar en slagen we erin om succesvolle trainers steeds weer weg te jagen (Vreven, Brands) en te denken dat we het met een voetballende trainer kunnen verbeteren. Ga op zoek naar een motiverende, inspirerende trainer en niet eentje die zogenaamd een kwaliteitsimpuls kan geven. Doe maar gewoon dan doen we al gek genoeg.
Oh ja en misschien een tip; De Graafschap heeft van de Pavert. Die back moet je vrijlaten want die kan niet opbouwen die komt nog geen container voorbij maar wedden dat hij de man van de wedstrijd wordt tegen NAC.

0    
scheppioni

Vd Gaag alleen weg heeft echt geen nut !!!

0    
scheppioni

Blijft een laatig parket voor deze staf om deze spelersgroep van ons NAC 90 min te laten knallen ! Overbrengen is ok een kunst !!!

0    
Tram

@ Charelli: maar wie zou het dan moeten doen ipv VDG? Ik zou het niet weten eerlijk gezegd...

0    
kuikentje

het is allemaal makkelijk praten, muhren, kali, schoofs en nog meer spelers halen of huren die niet fit zijn begin dit seizoen maar ligt ook aan de spelers als je kijkt Willem 2 ADO 135minute niet thuis geven

0    
Martinus

Terugkijkend op de wedstrijd nu vond ik Lundqvist (die inderdaad er volledig doorheen zat en daarom gewisseld werd, was gewoon terecht), Kaikai en toch opnieuw Verschueren prima spelen. Vooral na rust dan wel te verstaan. Hoewel het spel met 5 verdedigers voor de ommekeer heeft gezorgd vorig jaar lijkt het elftal nu klaar voor een 4 mans verdediging. Zeker thuis. En starten met Korte in de spits was gewoon fout. Maar ik blijf week in week uit hetzelfde hier roepen: Behoud de trainer. Wisselen van trainer is volstrekt zinloos.

0    
voetbal????

uuuhhhh uuuhhhh uuuhhh sjonge wat een trainer en wat een zootje in ut veld tis weer het zelfde liedje terug naar de jupiler

0    
Bredafun

MvdG zie donders goed waar de fouten liggen. waarom dan toch elke keer zo'n fucking klote opstelling vragen we ons af??
Vrijdag gewoon beginnen met de spelers waar we afgelopen vrijdag mee geëindigd zijn!
Succes, en maak er wat moois van, ons moeder wordt dan 85! Hahaha dubbel feest dan!

0    
Belgische Naccer

Dramatische keuze....Hopelijk ziet hij dat nu zelf ook eindelijk in.
Want waar Vreven vorig jaar eindeloos vasthield aan Vloet en Allouchit (wat toen ook al niet kon...)

LIjkt vd Gaag nu maar vast te willen houden aan Korte en Allouchi.

Nou met Nijholt Kai Kai, Lundqvist, en Kastaneer fit en in de gelederen, zijn deze spelers toch EXIT!! mag ik hopen.

Dit GENEUZEL heeft al weer genoeg punten gekost.

Nou vrijdag erop klappen, gewoon 4-3-3 en 1 goal meer maken dan de Graafschap en je doet weer mee.
Maar daar beginnen met 5-3-2 en Korte in de basis is zelfmoord.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja