Overal waar we komen

BSR TV: Ruud Brood na NAC - Feyenoord (0-4)

Ruud Brood leek de wonderdokter die NAC nodig had, maar ook hij wist het niet om te draaien in Breda. Dat kan je hem moeilijk kwalijk nemen, maar het is wel vervelend. Na afloop van de wedstrijd tegen Feyenoord kwam hij voor onze camera om te vertellen over zijn bevindingen van de woensdagavond.

Bron: B-Side Rats

Terug naar overzicht
85 Reacties
0    
PatjeR

Ruud, gewoon met gasten gaan werken die wel kunnen en willen

0    
Q

De echt wonderdokter is Goetzee. Mooi afscheid gehad......meelopers allemaal

0    
Dbare

Vind dit vooral jammer voor Brood. Met deze groep valt niets zinnigs te maken maar Brood krijgt straks wel deze degradatie op zijn naam. Hij verdient beter!

0    
Simon

Kansloos,Ruud!

De selectie is gewoon heel erg slecht! Met dank aan Gielen, Goetzee, Smulders en Vd Gaag!

0    
RaraNAC

Als hij volgende wedstrijd niet minimaal 5 wijzigingen doorvoert mag hij van mij ook meteen weg.

Samen met onze Fries en de TD die spelers gaat halen waar zijn vrouw dik aan gaat verdienen. Of hijzelf. Niemand die het weet.

0    
D'n Klaagmuur

Zat ineens te denken. Ik mis Chris W.M. hier al een tijd. De man die met z'n eeuwige betweterige ellenlange verhalen het altijd beter dacht te weten dan alle critici die vanaf de voorbereiding al aangaven dat dit elftal kwalitatief zwaar te kort kwam voor de Eredivisie, hen voor gek verklaarde en maar een stel zeikerds vond.

Altijd jammer dat dit soort mensen wanneer ze ongelijk krijgen dan maar gewoon verdwijnen van de site of wellicht stiekem een andere nickname aannemen.

Blijkbaar hebben heel veel supporters hier toch wel verstand van voetbal, of niet Chris!?

0    
Judge M.

Ik hoop dat hij blijft. Prima signaal om Te Vrede eraf te halen in de rust. Niet dat we aan Sydney ook maar iets hebben maar goed dat er een daad gesteld werd..

COME ON NAC!

0    
danny

allemaal brandhout; 4e van onderen kkd

0    
NAC4Ever

Voel mij vernederd!
Hoop wel dat Brood blijft. Hij heeft meerdere wedstrijden laten zien snel en aanvallend te durven wisselen. Komt op mij verder rustig en gedreven over.

0    
Schrikbarend

Kali rosheuvel kai kai gersbach van anholt wat moeten we ermee....zullen we 1 juli als eerste met de keeper beginne eindelijk een betrouwbare.... 0 1 0 2 0 3 vandaag had understall allemaal gehouden en k durf te zegge bertrams ook

0    
Bartesi

Die laatste zin is goud. Ruud trekt een grens
Zeker richting einde en volgend seizoen.

0    
Delaatsteman

Een elfral is 1 ding, aandeelhouders, commissarissen en directie een ander ding. Ik zou gaan Ruud. Dit beleid gaat door totdat wij tegen Boeimeer 1 spelen. Ik ga wel kijken want NAC blijft mijn club.

0    
Jamie

Wat Ruud al zei; Mentaliteit is ook een kwaliteit. Een kwaliteit die misschien 2 spelers uit deze selectie op Eredivisiewaardig niveau bezitten; Leigh en Korte. Zij zijn in staat om hun beperkte voetbalkwaliteiten te compenseren dmv vechtlust. De rest heeft geen van beide; geen mentaliteit, en geen voetballende kwaliteiten.

Brood heeft wel een bepaald signaal afgegeven door Mounir thuis al eens voor rust te wisselen, en door vandaag Te Vrede eraf te halen voor een jeugdspeler. Maar deze selectie is op alle vlakken de zwakste gebleken van alle Eredivisieploegen..

0    
Bekenaar

Ruud brood houden, trainer die durft in te grijpen en de wedstrijd naar zijn hand kan zetten. Hij kan er simpelweg met deze hoop rommel gewoon niks beters van maken. Hoe ik zo'n rosheuvel of kastaneer over t veld zie lopen vandaag.. typisch en om je voor dood te schamen. Volgend jaar helemaal opnieuw beginnen. Alle diva's op het veld oprotten en maak een team met jongens die echt willen (bijvoorbeeld een seuntjens). Dat we dan geen kampioen worden kan me gestolen worden, als er maar wordt gevochten. Verder ook weg met alle nepsupporters die alleen naar NAC komen als Ajax of feyenoord langskomt, allemaal weg. Liever 14.000 echte NAC supporters dan een vol stadion met 4000 toeristen en studenten. Kan niet wachten tot het seizoen voorbij is.
Eens dan wordt de hemel stralend blauw....

0    
Badeend

Een NAC-Feyenoord waarbij het "alles of niets" is, voor NAC die op de laatste plaats bivakkeert. En dan eindigen met nul (!) gele kaarten. Deze selectie snapt er helemaal GEEN FLIKKER van. Weg met al die kansloze prutsers. Op nul beginnen volgend seizoen.

0    
misterbean

Brood is een goeie gast, maar het stond wekelijk helemaal verkeerd vandaag. Er was nauwelijks een middenveld. aan Kali heb je niets, die loopt alleen maar achteruit en staat maar ter zwaaien en te wijzen. Lundquist en Illic zijn creatief, maar geen sterren in meeverdedigen. Dus de backs werden aan allebei de kanten overlopen door 2 spelers van Feijenoord. Waarom in vredesnaam met 2 buitenspelers spelen die nauwelijks rendement hebben, terwijl het middenveld continu overlopen wordt?
Ik had niet gedacht dat ik dit ooit zou zeggen, maar Koch was de beste bij NAC en had ook echt inzet en ging voorop in de strijd. In deze vorm is hij in de KKD zeker bruikbaar.

0    
Geelzwartwit

En volgend jaar
- wederom geld kwijt zijn aan afkopen van contracten (er lopen er nog 22 door..)
- wederom geen geld hebben voor echt goede aankopen
- een Ad en Td die nu al onder een loep liggen
- een even hoge stadionhuur en aankoop van stadion zal wel in de koelkast staan
- nog geen vervanging qua sponsoring van CS
- een werkende lift
- minder publiek en sponsoren?
- minder tv gelden
- hopelijk ergens een jong talent wat het niveau aankan..echter voorspelt war bij Helmond speelt niet veel goeds
- een KKD met ploegen als NEC SPARTA GoAhead RODA enz enz
- en we beginnen denk ik wederom met een keepersprobleem (lijkt wel traditie te worden)

En volgend jaar weer gewoon Hup NAC en tegen beter weten in hopen op iets.. maar wat?

0    
Old NAC

Afbranden dat mislukte fritkot van een stadion en terug naar de Beatrix!

Liever verliezen met Lammers, Lokhoff en Linford dan winnen met dit soepzooitje, niet dat ze nou zo vaak winnen.

0    
Bommel

Verschijnt Te Vrede ook nog voor de BSR microfoon? Zal wel niet. Benieuwd of hij in Heerenveen wordt opgesteld. Als dat niet zo is, heeft hij zijn laatste minuten voor NAC reeds gespeeld. Staat hij er wel in, mark my words, dan pakt hij daar met opzet zijn 5e gele prent om er de laatste thuis tegen Pec niet bij te hoeven zijn.
De spelersgroep wordt voor vuil en vies uitgemaakt. Ik heb echter nog nergens het antwoord gekregen op de vraag: Wat kan je de spelers verwijten, wanneer zij simpelweg niet beter kunnen? Ze laten het heel het seizoen al zien, zelfs tegen RKC. Bij hun vorige clubs waren ze ook niet beter. We zijn met het nodige fortuin, met dank aan City-huurlingen en dankzij bevlieging Dessers gepromoveerd. Toen was de basis al ondermaats, maar geen wanklank want we promoveerde. Vorig jaar bleven we er ook dankzij de city-huurlingen in. Wederom nauwelijks commentaar, want we are staying up. Nu hadden we niet het geluk van wat city-pareltjes en vliegen we er rechtstreeks uit. Met notabene Emmen, Excelsior, Fortuna en de Graafschap in de competitie. We hebben ons voor het 3e jaar op rij afhankelijk laten maken van de inbreng van city. De huurlingen van city zouden bijzaak moeten zijn maar werden hoofdzaak. Daar krijgen we nu de rekening voor gepresenteerd. Ik denk dat we beter helemaal niet in zee waren gegaan met City. Dan waren we 2 jaar geleden misschien niet gepromoveerd (ofwel, want toen was het city-aandeel minder groot dan vorig jaar) maar dan had de focus op de basis gelegd kunnen worden en had men eerder in kunnen zien dat Smulders niet het netwerk had om ons vooruit te helpen. Dan hadden we eerder en op gezonde wijze kunnen gaan bouwen aan een stabiele eredivisionist, met wellicht wat kapitaal op het veld ipv louter huurlingen. Deze degradatie was onafwendbaar en achteraf uitstel van executie gebleken. Als achterban mogen we ook best kritisch naar onszelf kijken. We stonden erbij en keken er naar. We hadden het drukker met bier drinken zelfverheerlijking en borstklopperij, omdat we onszelf zo speciaal vinden omdat er nog steeds 18.000 mensen naar de martelgang kwamen kijken. Is de BEA al gesloten of eisen de aanwezigen nog een laatste toegift? Tot de dag van vandaag hebben we apathisch toegekeken hoe we door wanbeleid de afgrond in werden geduwd. Zelfs geen spandoekje over de eigenaren. Nee nee, de spelers, die gewoon niet beter kunnen, die hebben het gedaan. Of alle trainers die we de afgelopen jaren naar het kerkhof hebben gestuurd. Presteerden elders prima, maar bij ons konden ze er geen hout van. Brood is nu 6 wedstrijden bezig en de eerste anti-Brood comments worden alweer verzonden. Alle domheid op een stokje.
Menno Koch is een beperkte verdediger. Geen leider die de kar kan trekken. Maakt met regelmatig dekkingsfouten en inspeelpasses. Gebrek aan inzet kan je hem echter niet verwijten. Ze hebben die jongen ook nog de aanvoersband gegeven. Menno nam vanavond wel weer de verantwoordelijkheid om voor de camera's van Fox en OB te verschijnen, zoals altijd. Trekt het boetekleed aan, voelt de pijn van het publiek. Waar de rest snel de kleedkamer induikt. Die jongen had een paar jaar naast een solide ervaren verdediger moeten staan om zich te ontwikkelen, zonder aanvoerdersband. Nu wordt hij als boegbeeld gezien van het falende NAC, echt te triest voor woorden. Voor vuil en vies uitgemaakte door het fantastische NAC-publiek, waar hij altijd louter positief over is geweest. Dat noem ik karakter. Ik hoop dat hij een toffe club (rechterrijtje ere) vindt waar hij wel stappen kan maken en waardering krijgt.

0    
Beultje

Ik ga al 46 jaar naar NAC maar dit heb ik nog nooit mee gemaakt.
Wat is dit een slecht elftal zeg.
OPRUIMEN al die spelers.
Er is er nog niet eentje die mee kan In de KKD.
Ook die spelers die van Helmond afkomen weg ermee.

0    
Van "taajlaand

"Ze kunnen niet beter"?

Zal best.
Maar "ze" hadden nog een stohalm, zagen nog lichtpuntjes....
Een beetje, heel klein beetje NAC speler weer dat het 'fantastische' NAC 'publiek', (niet alles en iedereen over één kam scheren Bommel...) in één van de twee wedstrijden van het seizoen, alles van de spelers wil zien kwa inzet, om in ieder geval minimaal een punt uit het vuur te slepen, op inzet!

Geen kaarten, optootjes, kansen of schoten op het doel...
Triest , triest , triest, om je zo t.o.v. het NAC publiek, waarbij er helaas ook tussen zitten die bierdrinken en feesten het belangrijkst vinden, te gedragen.

Ik denk dat nu alle 'strohalmen en lichtpuntjes' wel op zijn...

Een énorme teleurgestelde, maar jammer genoeg ook murw en teneergeslagen NAC SUPPORTER...

0    
Kudeta

Hoop echt dat Excelsior wint en we er mee klaar zijn
Met pijn in mijn hart

0    
Kudeta

En wat waren we weer gezapig en lekker blijven zingen
Ze moeten zich kapot schamen en dat hebben ze niet eens door
Kut publiek die maar blijven zingen lijkt wel een carnavals vereniging
Schaam jullie kapot beste supporters van het land

0    
Dutchbird

Opvallend was dat de jeugd zo nadrukkelijk aanwezig was tijdens het warmlopen en -schieten voorafgaand aan de wedstrijd. Ook opvallend dat Brood onder 19 als alternatief noemt voor de laatste wedstrijden. Die is waarschijnlijk al helemaal klaar met verzakers als Kastaneer, van Anholt, Kali, El Allouchi en Rosheuvel. Hun contracten lopen nog door maar we hebben er geen flikker aan. Dus verpatsen voor elk aannemelijk bod.

Allez Tommeke make us happy en laat zien dat je niet zo'n kneus bent als Smulders.

0    
Los Pollos Hermanos

Ruud Brood moet zeker op weer oprotten? Ook een prutser inmiddels? Stelletje idioten hier, lachwekkend. Net zoals het gezeik op vd Gaag lachwekkend was.

Ik heb het al duizend keer gezegd, voor een club als NAC maakt het helemaal niets uit wie er voor de groep gaat staan, er veranderd toch helemaal niets aan de situatie in het veld. Het is gewoon een nietszeggend kut elftal, middenmoot KKD die vorig seizoen volledig onterecht zijn gepromoveerd, omdat we toen 2 spelers hadden die op voetbal zaten (Manu en angelino) en een spits die boven zichzelf uitsteeg en alles wat hij aanraakte, om wist te zetten in een goal. Echt alles zat toen mee. Daar dragen we nu de gevolgen van.

Vorige week nog volledig afgebrand hier omdat ik zei dat het triest is gesteld met NAC als Damen als een lichtpuntje wordt gezien. Nog steeds zo blij met Damen, jongens? Die jongen kan in de 3e divisie amper mee.

Te vrede is ook al een overschatte speler. Gelukkig wil meneer weg, maar zou geen idioot weten die deze prutser wil kopen.

Dan nog rosheuvel, Koch en ook korte. Hoe die ooit prof zijn geworden, is mij een raadsel. Misschien had ik ook maar gewoon 6x per week moeten gaan trainen. Was ik nu ook prof geweest (bij NAC dan hé)

Gersbach is met stip de slechtste speler in de hele eredivisie. Echt waar hoor. Die is zo slecht, dat moet haast wel een soort ushi van dijk achtig programma zijn wat er achter zijn komst zit. Dat deze man betaald krijgt om te voetballen, is gewoon echt héél erg bijzonder.

van Leer. Moet je daarvan zeggen? Kan er echt helemaal geen zak van. Kan echt niks. Komt niet uit, is traag, geen uittrap en geen overzicht.

Dit elftal redt het niet in de KKD. Gaan er tegen de Eagles, Cambuur, RKC en den Bosch gewoon met 3/4 goals verschil vanaf. Ik zou adviseren aan NAC om in de zomer beter niet te oefenen tegen teams als UDI, Dongen of Kozakken Boys, want ze krijgen daar gewoon klop van.

Het is brandhout. Van boven naar beneden. Uitvoerend en technisch/commercieel. Allemaal afgeserveerde no no's. Die Belg, drama. Kan niet eens een brief schrijven. Die fries, overal uitgekotst. Waardeloze zak. En dan Edelenbos als kers op de kaart. Dan maak je jezelf als BVO totaal belachelijk als je zulke losers in je club haalt.

Ga lekker met frisse gasten spelen uit de jeugd. In de eredivisie hebben we de aankomende 4 jaar niets te zoeken. NAC hoort daar gewoon niet meer thuis. Ze moeten blij zijn als ze Volgend jaar het linker rijtje haken.

Wat een prutsers. Geen enkele uitzondering. En dat roep ik al het hele seizoen. Lachwekkend slecht. Kom al bijna 30 jaar bij NAC. Altijd en overal. Maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.

0    
Bommel

Natuurlijk Taajlaand, is het niet gepast om alle fans over één kam te scheren. Ik zal ook nooit zeggen dat we een kutpubliek hebben. Kutpubliek hebben ze o.a. n Almelo, Alkmaar, Eindhoven, Heerenveen, Arnhem. Ik zit wel eens op andere supporterssites te loeren en als je dan op hafc die supporters tekeer leest gaan na een verlies tegen een middenmoter of subtopper, terwijl hun club, met de 12e begroting op de 6e plek, het beste presteren van heel de eredivisie, dan daalt de gunfactor voor zoń club bij mij met rasse schreden. Om over dat kunstgras waar zij heel veel voordeel aan hebben en nooit zullen opgeven, nog maar te zwijgen. Nemen haast nooit volle uitvakken mee en thuis hoor je ze ook amper. Een club waarvan je weet dat ze na degradatie binnen 2 jaar nog minder dan de helft publiek overhouden. Dat vind ik kutpubliek. Niemand in Nederland zal zeggen dat NAC een kutpubliek heeft. Maar ik vind de veren die we onszelf in de reet steken ook niet terecht. We worden door de buitenwacht en media geroemd omdat, ondanks de slechte prestaties, er nog steeds 18.500 mensen komen kijken thuis. Een te groot deel van die mensen komen vooral voor de gezelligheid en de sfeer. Na de aanstelling van Brood pakten we 4 punten uit 2 duels. Dat zou een signaal moeten zijn voor de fans om er vol voor te gaan, net zoals we van de spelers verwachten. We moesten naar Almelo en kregen nog geen 300 man op de been? Waar waren die overige 18.200 hondstrouwe fans die avond? Hetzelfde gold voor Sittard uit, waar slechts iets meer dan de helft van het vak gevuld was. Die aantallen thuis verdienen dus enige relativering, zeker gezien het feit dat een deel het overduidelijk geen zak uit maakt of NAC wint of verliest, zolang de polonaise en de bierkraan maar blijft lopen.

0    
ton

en de vraag is !!!

hebben fortuna emmen exelsior de graafschap mede degradatie kandidaten,nou echt betere spelers in hun selectie?

ik zeg keihard nee natuurlijk niet tis de inzet mentaliteit noad dus dat ontbreekt nac onwaardig dus.
had gevochten voor wat je waard bent had gewerkt voor wat je vedient dan had dit allemaal niet aan de orde geweest.

0    
Herman

TIJD VOOR ACTIE TEGEN DIT WANBELEID EN BESTUUR. BOYCOTTEN LAATSTE WEDSTRIJD EN EISEN VERTREK RVC.

0    
Geeltje

@Bommel en anderen die zo zeuren over de eigen supporters. Als je voor het zoveelste seizoen kut voetbal en beleid krijgt voorgeschoteld, dan probeert iedereen het voor zichzelf dragelijk te maken.

NAC is in de eerste plaats een cultureel fenomeen, gebaseerd op inderdaad gezelligheid en bier. Als dat niet de basis was geweest, dan was er al lang geen club meer geweest.

Hoe de fack kun je nu zeiken over support, terwijl er elke keer meer dan 18k supporters komt kijken. Elke wedstrijd weer vol goede moed, elke keer weer teleurgesteld worden en dan toch de volgende keer weer komen.

Het enige wat we nog hebben is elkaar, want wij maken de club. Geniet ervan, in plaats van huilen dat er geen echte support is.

0    
Koraalnac

1e stap die gezet moet worden is die Van Aalst en consorten buitenschoppen! Deze smerige Rotterdammers maken onze club kapot! Ik heb ook 0.0 vertrouwen in de nieuwe technische en algemeen directeur! Ik heb oprecht slecht geslapen vannacht! Maar ik geloof niet dat er ook maar 1 speler is die dat ook kan zeggen..
Ik ben er ziek van!
Enig lichtpuntje gisteren was het massaal zingen van t clublied tijdens en na de 3-0.. kippenvel en natte ogen en het besef dat deze verschrikkelijk mooie club op sterven na dood is..
We worden weer door heel Nederland uitgelachen.. Wanneer leren we het eens…

0    
Sjef de gevulde koek

Inderdaad tegen Zwolle de deuren dicht doen en protest tegen gielen en consorten. Die mogen nooit meer iets met NAC gerelateerd hebben of voor de camera komen oprotten die handel.

0    
Michel

Gewoon een kwestie van jongens inzetten die trots zijn om voor de club te mogen spelen, probleem grotendeels opgelost. KKD is wel sterker bezet dan in andere jaren maar het is geen hoogstaande competitie.

Motivatie ontbreekt, waarom is iets dat ik bij God niet weet want het is het beroep waar iedere jongen van droomt maar goed: doorselecteren maar...

0    
7

Laatste wedstrijd protest op een NAC manier. Wel allemaal naar het stadion maar in een grote kring eromheen.

0    
jvt

Brood bakt er niets van. En jvt schreef het gisteren al voor de wedstrijd, een andere keeper had Brood vanaf het begin op moeten stellen maar wellicht ligt hier een eis van Ajax om verplicht Van Leer op te stellen. De onderste steen moet boven. Deze te kleine kutkeeper duikt mooi maar komt niet in de hoek en maakt altijd wel een cruciaal foutje. Hoe bedenk je het om de talentloze Gradje, die nog nooit een volledige wedstrijd heeft gespeeld, laat staan als meedogenloze voorstopper, tegen een tobclub op te stellen. Zet dan Nijland of Klomp die er eerder gespeeld heeft er maar in.

Nog steeds zien velen niet dat we 0,0 talent en alleen meerjaren contractanten van kelder KKD niveau of nog lager hebben. Nasst geen talent ook nog eens geen ruggegraat. De Kamps moest destijds weg. Wat missen we dat soort spelers, 0 gele kaarten nu en thuis worden afgedroogd onder toeziend oog van je publiek.

Willen we meedoen om het KKD kampioenschap dan moet iedereen eruit incl. trainer. Aan sympathie hebben we niets. Terug naar een basis van 18 spelers en daar je budget insteken. Niet meer in de jeugd, daarmee redden we het niet in de KKD, ze zijn te iel, te klein, te lief en hebben amper groeipotentie.
Geld wat je overigens ook niet hebt. Je komt als supporter voor het hoofdmenu kijken en niet voor de bijvelden. Je kunt beter een speler van het eerste hebben die elders opvangt en je kunt verkopen dan drie tot vier jaar met jeugd blijven tobben en niet promoveren. Maar de afgelopen 6 jaar vooral niet luisteren naar jvt hoor. Je ziet waar het nu eindigt.

Brood had voor een turn around moeten zorgen door vanaf het begin de keeper te wisselen, 18 spelers aan te wijzen met geen degradatieclausules etc en de klus daarmee te klaren. Maar de man heeft alleen wat "kleine" aanpassingen doorgevoerd. Tja en het ging al zo goed ervoor waardoor Brood moest komen. Dan werkt pappen en nathouden niet. Dit is Brood volledig aan te rekenen maar past in de lijn van het foutenfestival bij NAC. Brood heeft thuis teleurstellend een paar puntjes gepakt tegen laagvliegers en uit een wel heel gelukkige overwinning op Excelsior. Gefeliciteerd. Maar hij heeft alles nagelaten om de boel op scherp te krijgen en anders te doen. Hier zitten we dus niet op te wachten.


Wanneer komt de persconferentie van Tom & Jerry?

0    
Nacman

#herman
Ik zou je een miljoen duimpje omhoog geven weg met grote 3 weg met de rvc
BROOD MOET BLIJVEN en samen met de td bouwen aan een goed elftal

0    
Fritske d'n Olifant

Brood kan er niets aan doen dat hij met zo'n kwaliteits- en mentaliteitsarme selectie zit opgescheept. Daarvan kun je alleen Smulders, Van der Gaag, Van Rooij en Van Hooijdonk de schuld geven. En in zekere zin ook de aandeelhouders en de RvC. Toen Smulders eind september werd ontslagen had NAC 6 wedstrijden gespeeld (en 3 punten). Er waren dus nog 28 wedstrijden te gaan en drie maanden tot de winterstop. 1,5 maand duurde het totdat het technisch hart uit de hoge hoed werd getoverd en dat TH had nog eens 2,5 maand de tijd om het zwakke NAC te versterken om zo degradatie af te wenden. Waar Groningen zich goed had voorbereid en gerichte versterkingen haalde, lukte het de heertjes niet eens om 1 versterking naar Breda te lokken. Lundqvist kwam nog uit de klapper van HS. De degradatie wordt teveel in de schoenen van Smulders geschoven, maar daarmee gaat men totaal voorbij aan de puinhoop die er na het ontslag van Smulders van gemaakt is. Dan heb ik het nog niet eens over de exodus van personeel en sponsoren.

Enfin, Brood heeft weinig keuze en je zag gisteren dat het wisselen van Te Vrede en Rosheuvel ook niet echt hielp. Het is allemaal lood om oud ijzer wie je opstelt. Je kunt Koch de aanvoerdersband ontnemen en die om doen bij wie? Te Vrede die het al moeilijk genoeg heeft om een bal tussen de palen te krijgen? Nijholt die alleen uitblinkt in lompe overtredingen? Deze zomer lekker uithuilen en opnieuw beginnen. Met Brood, realistische, nuchtere vent die weet waar NAC voor staat en wat men hier wil zien.

0    
Toontje

Ruud gaat ook weg dat weet hij al gaat niet naat KKD

0    
Chefke de Boulangerie

Laten we vooral niet het geweldige netwerk van Pierre van Hooijdonk vergeten. Klasse spelers als Gersbach, Dervite, Kerami en Kaikai hebben ons toch wel een kwaliteitsimpuls gegeven. Net als zoontje Sydney die blijkbaar goed vrije trappen kan nemen en nadat je degradeert nog even richting de tribunes loopt om een selfie te maken. Wanneer houden we in Breda eens op met deze “clubman” terug te roepen en in Nederland hem überhaupt op de tv te laten verschijnen. Heeft weinig te maken met de wedstrijd van gisteren, maar frustreerde me over de ontzettend slechte winteraannwinsten gisteren.

0    
Daan

Heel pijnlijk maar dit is het resultaat van structureel wanbeleid.
Het wordt de hoogste tijd dat de echte verantwoordelijken ( Aandeelhouders en RVC)hun conclusies trekken dan wel dat we ze een handje helpen.
Dit kan niet zo doorgaan!
Verder is het wel duidelijk geworden dat Van der Gaag een hele grote stempel heeft gehad in deze samenstelling van de selectie maar daar hoor je niemand over.

0    
The Cosmic Gate

Maar gelukkig hebben we tig teambegeleiders / sportpsychologen die echt hun €s waard zijn !

0    
Sp1

Onherkenbaar, apathisch..... Termen die me zo te binnen schieten en waar je niks voor koopt!, degradatie is al weken wat iedereen weet, uitstraalt en misschien zelfs wel hoopt.

Dit samengeraapte zooitje wat maar geen team wil en/of kan worden. De wissel van onze 9 was veelzeggend. Ruud is er klaar mee... Afspraken die worden gewoon keihard genegeerd als ik een tweetal spelers spreek na de wedstrijd.

De selectie heeft geen hoop en de enige hoop is de wanhoop die ze in zich hebben.
Nu zijn we weer veroordeeld tot een Belgische TD... Fingers crossed. En hopen dat hij een evenwichtig elftal kan formeren waar het volk van Breda eo zich in kunnen herkennen.

0    
Piet

Brood valt niks kwalijk te nemen, hij krijgt wel even een selectie van FC Knudde als erfenisje. Ik hoop dat hij blijft en de kans wordt gegeven om flink schoon schip te gaan maken. Dan zie ik het nog best positief in komend seizoen in de KKD.

0    
Wanny

Toen Brood kwam was het kalf al lang verdronken.

Je kunt het moedig, ijdel of gewoon een bord voor zijn kop noemen dat ie er toch ingestapt is. Of misschien toch iets van zijn oude club willen helpen. Maar we zijn al gedegradeerd uit bij De Graafschap.

Wat volgde is alleen maar het heel langzaam weghalen van een pleister op een plek waar veel haren zitten.

0    
Ric

Is gisteren aub ook bij iedereen duidelijk geworden dat we het volgend jaar met “Breda”-jongens ook never nooit redden in de KKD. Damen en van Hooijdonk komen ook gewoon zwaar tekort.
Ter verdediging... het is ook ongelofelijk moeilijk en ruk om in zo’n elftal te moeten spelen/invallen.
Maar dan nog zie ik in heel weinig de zo broodnodige aanwas voor volgend jaar.

Wat een ongelofelijk kut elftal is dit zeg, man man man! De zoveelste TD die de hele boel naar de klote heeft geholpen! 26 middelmatige middenvelders halen, nauwelijks voorhoedespelers, je krakkemikkige verdediging van vorig seizoen in standhouden en een verschrikkelijke keeperssoap. Nog maar niet eens spreken over het geweldige reparatiewerk in de winterstop van Pierre en vriendjes!

0    
Willemf5

Deze degradatie is enerzijds het minst pijnlijk omdat het zo terecht is en je het zo ver van te voren aan ziet komen. Anderzijds staan we zo enorm voor lul voor heel de wereld. Termen als dramatisch, reddeloos en lamlendig vliegen je in de landelijke media om de oren.

Hier boven de rivieren spreken mensen mij met medelijden aan. Met leedvermaak zou nog minder triest zijn...

0    
Henkie

Knal heel de voorhoede er maar uit voor volgend jaar. Stuk voor stuk waardeloos. Begin maar met dit als basis in de KKD, mensen die er in ieder geval voor gaan.

?————-?————-?
————lunqvist
——-nijholt-verschueren
Leigh-meijers-koch-sporkslede
———-niemzycky

Afscheid nemen van:
V leer,
dervite, gersbach, karami, palmer brown,
damen, kali, illic, fernandes, schoofs
kaikai, kastaneer, korte, muhren, rosheuvel, te vrede.

Allouchi en v anholt wat mij betreft voor op de bank houden.

In de winterstop stonden we gewoon nog boven de graafschap. Maar die versterkten zich wél! Topaanwinsten Pierre!

0    
since1912

Huilen is voor jou te laat, ik kom niet meer.
Wacht maar niet op mij, het is de laatste keer.
Dat je mij bedrogen hebt, het is te laat.
Want mijn liefde voor jou dat is nu toch enkel haat.

0    
Becherovka

Het moment dat Menno Koch de leider is in je selectie dan weet je al met wat voor zachtgekookte eitjes je te maken hebt. Daar kan een andere trainer ook niets aan veranderen.

Vond de quote van Van Leer wel pakkend; het was stil tijdens de rust. Teneergeslagen, geen karakter. Ben benieuwd wat voor elftal ik volgend jaar mag aanschouwen, want het is er mettertijd steeds schraler op geworden bij NAC.

0    
Ivo

Dubbele gevoelens bij Brood. Kijk naar gisteren:

- Plaatst Damen (middenvelder) als CV terwijl je Dervite, Klomp en van Hecke als opties hebt voor die positie.
- Kiest voor Ilic én Lundqvist op het middenveld, waardoor je veel duelkracht verliest. De fysiek sterkere en fellere Nijholt was een goede optie geweest gisteren.
- Houdt vast aan een 4-3-3 terwijl de flankspelers Rosheuvel, Kastaneer, Korte en Kaikai al weken helemaal niks kunnen forceren en ook niets aanleveren bij de spits. Werkelijk geen een voorzet komt aan. Waarom dan geen 4-4-2 zodat je wat meer grip hebt op het middenveld en je met 2 diepe spitsen voor veel meer problemen kan zorgen met lange ballen?

Natuurlijk is de basishouding van de spelers al verkeerd, maar ik vind het tactisch allemaal maar matig.

0    
Buurman

Het trieste is dat we als club in zijn geheel zo’n lachwekkend rot imago hebben gekregen. Kon je vroeger trots erop zijn dat je supporter was van een volksclub met een rauwe rand. Nu zijn we een stel kibbelende nichten ook op deze site. Nergens trekken we met zijn allen aan hetzelfde koord. En als dat al eens gebeurd dan trekken we verschillende kanten op. Zo’n Chris W.M. gaf onze Stijn Vreven een uiterst vieze trap in zijn rug. En hij kreeg nog duimen omhoog ook. Waar komen in Godesnaam die duimen omhoog vandaan. Onderhuids druipt de vijandigheid onderling er gewoon vanaf. Wij worden ook niet vertegenwoordigt door een CR , de CR vertegenwoordigt de directie. NAC is kapot. Van de discussie hier ga ik me distantiëren , het haalt niks uit. Nogmaals NAC is over heel de linie kapot. Als laatste. Ik hoop dat Excelsior verliest deze avond. Vervolgens hoop ik dat Brood de ploeg drastisch wijzigt. Dat we in ieder geval knokkend afscheid nemen van de ere en niet als een stel idioten die elkaar verbaal constant met hun handtasjes slaan.

0    
Dos

Mensen als jvt en fliegertje mogen van mij ook op zoek naar een andere club.
Te triest dat er geroepen wordt om het vertrek van Brood. Hij is weliswaar verantwoordelijk als hoofdtrainer, maar zeker niet schuldig aan het feit dat hij met zo'n bagger selectie moet werken.
Je zag gisteren namelijk dat de wissels het zo mogelijk nog slechter maakte.

Hopelijk volgend jaar met Brood bouwen aan een NAC selectie waar het publiek weer iets mee heeft.

0    
Buurman

vertegenwoordigd

0    
Sjaak Wit

@Dos,
Precies!!! Jongens als Klomp, Meijers, Damen en Loshi moeten gaan spelen komend seizoen. Laat Koch nog een jaar staan, omdat hij voor dat niveau gewoon goed genoeg is . Korte zelfde verhaal. De rest moet zeer grondig doorgeselecteerd worden! Hopelijk komen ze er ook daadwerkelijk vanaf! De meesten zullen niet eens het eergevoel in hun donder hebben om te strijden voor promotie! alleen jongens uit Breda ga je het ook niet redden hoor, maar weg met de huurlingen en weg met de vreemdelingen.... Huurlingen alleen als ze ECHT iets toevoegen (zie Tapia en Isak bij de buren, jammer genoeg)

En haal Seuntjens en Boere rap binnen, dan heb je je spitspositie evenals de 10 al heel goed ingevuld met jongens uit de regio!!

0    
Chris W.M.

@D'n Klaagmuur

Klopt, ben niet meer zo actief hier. Wat NAC presteert op wedstrijddagen vergald mijn dagen al genoeg, dan ga ik echt niet op de dagen dat ze niet spelen mezelf kastijden en ook hier nog eens alle bagger doorspitten. Elke dag dezelfde teksten, elke dag dezelfde verwijten. Dat weten we nu onderhand wel, niet?

Je legt me woorden in de mond die ik nooit geuit heb. Ik heb niemand zeikers genoemd, ik probeerde alleen de positieve zaken te belichten als tegenhanger op het toen al ontstane negativisme. Maar ook toen heb ik mijn vraagtekens gezet m.b.t. een Rosheuvel, Mühren, het huren van een keeper, het niveau van de City huurlingen etc. Dus ik ben echt niet alleen positief geweest.

Maar als ik jou was zou ik solliciteren voor een baan ergens in de voetballerij. Jij had blijkbaar na 1 oefenpotje al gezien dat we zouden eindigen waar we nu staan. En dat vind ik echt knap. En ik heb het verkeerd gezien, want ik dacht dat er groeipotentie in de groep zat. Stoute ik, hoe durf ik mijn club positief te benaderen.
Dus gefeliciteerd! Jij hebt het goed gezien en ik fout! Maar wat schieten we nu op met deze conclusie?

0    
Chris W.M.

@Buurman

Ik Vreven, mijn held, een trap in de rug geven? Die mag je even uitleggen.

0    
Panna

Vlg mij was het idee om vol druk te zetten. Vooral thuis met het publiek erachter etc
Maar wat ik niet snap is dat ze druk willen zetten en dat het van achteruit niet wordt aangestuurd,
Regel is dat laatste man signaal geeft om druk te zetten, zodat iedereen kan doorstappen en een man moet oppakken
Gister liep ,zoals altijd, Koch als ausputser lucht te dekken en gaf geen sturing/signal om druk te zetten, zodat iedereen voorin druk pobeerde te zetten zonder enige sturing. Gevolg... de Korte etc etc liepen zich het schiompes voor jan met de korte achternaam . Daarnaast liep Lundqvist ook te zwemmen ( die dekt over algemeen altijd op 3 meter afstand ). Daarom was het voor Feijenoord helemaal makkelijk om eronderuit te voetballen en steeds de vrije man te vinden.
Maar ja, van die zijkant is het altijd makkelijk. Grote schoonmaak kan beginnen. HUP NAC

0    
NAC!!!

Hangt het bord al tegen de voorgevel?
Club zonder ziel en top mensen zonder voetbalkennis te koop!!!

Wat een onkundige voetbaleigennaars hebben we toch.
Een applaus voor de heten die een club als NAC met zoveel potentie jaar in en jaar uit naar de kloten helpen. Stelletje.....

0    
Joop

Ruud stel de volgende wedstrijd spelers op die wel inzet tonen jongens kaikai heeft geen bal geraakt ik vond het al super dat jij dit voor ons gedaan heb hopelijk blijf je en maakt je er een goed elftal van met jongens die wel een noad mentaliteit hebben ik wens je wel een goede vac toe en hopelijk tot een v seizoen

0    
Geeren-zuid

T
Slechtste en minst gemotiveerde NAC elftal dat ik ooit op t veld heb zien staan???
Op een enkeling na allemaal buiten schoppen, zijn t shirt gewoon niet waard!
De nwe td kan aan de bak, graag te beginnen met 2 fatsoenlijke keepers, maar bovenal spelers die gemotiveerd en trots zijn dat ze ons shirt mogen dragen, willen nu wel eens een seizoen met passie en strijd zien, want qua voetbal ben je hier als supporter de laatste jaren niet echt verwend, vorig jaar hadden we een paar pareltjes hier!
Die verbloemden hoe matig je elftal eigenlijk was, en ben je mede door de overwinningen tegen diehavenslaven erin gebleven met veel geluk?
Dit seizoen snel afsluiten en begraven , en t grootse deel van die zakkenvullers buitenstampen, trainer behouden en lurling aan de
Techn staf toevoegen, en gaan bouwen aan nieuw fris en aanvallend spelend elftal, ga maar eens in kk divisie kijken , lopen heus nog wel paar pareltjes rond die wel willen en kunnen voetballen

0    
Jf

Er zit weinig karakter in deze ploeg en de aanwinsten zijn echt van bedroevend niveau.
Een trainer kan hier geen brood van bakken, ik was gisteren het publiek ook zat met dat quasi grappig zijn liederen als we gonna win today als je 0-4 achter staat.
Maar al jaren wordt dit ook minder, vroeger werd bij iedere speler een lied verzonnen en werd bij het opkomen van de spelers gezongen.

Over de spelers genoeg gezegd. Ook klaar met de roep om van Hooijdonk want die jongen moet nog een hele hoop leren. Stop met die sentimenten en wordt wat professioneler.

0    
Buurman

Beste Chris W.M. Ik doel natuurlijk op een YouTube filmpje waar Vreven helemaal niet opstond. Maar laat het astemblieft zitten , direct laait de “ discussie “ over helemaal niks weer op. Maar met regelmaat gaat het wel ten onrechte over de rug van mensen en heeft het inhoudelijk nergens iets mee te maken. Over en sluiten hierover. Ik verwacht uiteraard niet dat Brood er nog een winning team van maakt maar is een vechtend team ook teveel gevraagd ? Waardoor we nog een beetje fatsoenlijk afdalen naar de keuken. Zwarthoed in de goal. Dervite centraal , Damen hoort daar niet. Geen illic en Lundqvist samen in het midden. Nijhuis toch maar wel. Vreven gewoon in de spits. Nogmaals een winning team wordt het nooit. Maar zo’n afgang als tegen Fortuna en gisteren is echt niet nodig. En nu stop ik er echt over.

0    
danny

nee ligt niet aan de spelers, geen kwaliteit hoor! men roept dat op tv ook; maar Nac is nu echt wel het lachertje van de ere, ene kant wel zielig voor de spelers, ze willen wel maar kunnen niet; echt ik als leek kijk er naar maar zie niks, niks wat op voetbal lijkt. Alle 11 de basis spelers is er geen 1 bruikbaar, met dit elftal eindigt Nac volgend seizoen 4e van onderen in de kkd. Zie Nac de komende jaren niet terug keren in de ere. jammer voor die club, niet voor sommige aso supporters, want je eigen spelers bekogelen met bier? echt aso, gaat door heel nederland nu die verhalen brrr schaam jullie . excelsior verliest vanavond maar nac verliest er nog 2. Echt de zwakste schakel, De Graafschap bezit meer een team, zit veel meer voetbal en dreiging in, en Emmen is 2klassen beter dan Nac.

0    
Chris W.M.

@Buurman

Ow dat. Inderdaad niet mijn beste post nee.Liet me meeslepen in mijn teleurstelling als het hem wel was geweest ( moet het lekker zelf weten want privé, maar zou het voor de man zelf oprecht jammer vinden als het hem in de rest van zijn carrière in de weg had gezeten) en in mijn verbazing waarom mensen hem zo zouden willen beschadigen als het hem niet was geweest. Zoals toen al gezegd; was er een verwijderen knop geweest dan had ik hem binnen een paar minuten er weer vanaf gehaald!

0    
Dun Kees

Enige hoop blijft een grote geldschieter. Voor mijn part dan maar RB NAC Breda of een rijke chinees.
Dus opdracht aan het huidige bewind: zet de club maar in de verkoop anders vrees ik een lang verblijf in de vreselijke Keukendivisie. Als Den Bosch - met anderhalve paardenkop op de tribune - zo’n geldschieter kan vinden waarom wij dan niet?

0    
loek

bah; op een kille natte vrijdag avond uit naar almere..... brrrrrrrrr spelen voor 1500 man, de komende jaren.

0    
Jan

@Buurman
NAC een “rauwe aanhang” in het verleden. Pardon, dat is wat we ons zelf hebben opgeplakt. Vanaf 1979 tot en met 1985 beroepsmatig betrokken geweest bij het beheersen van voetbalsupporters. Ik kan je meteen uit de droom helpen. Justitie en politie maakte zich ernstig zorgen om de supporters van Dordt-Noord, Amstelveen-Noord en FC Utreg. Daar werd veel op ingezet om het beheersbaar te houden. NAC kwam in deze tak van sport niet verder dan de 1ste klasse. K***t roepen, spugen naar de keeper, steentjes gooien van de ene kant van de singel naar de andere (90 procent kwam in het water) en boos roeptoeteren bij of in de bestuurskamer is in voetbaltermen niet rauw. Dat deed en doet elke gemiddelde aanhang van een voetbalclub. Het wordt tijd dat de ware supporter echt laat zien wat rauw is. En ook hierbij ga ik je uit de droom helpen, gaat niet gebeuren met deze in polonaise lopende, bier drinkende op de scherm kijkende en selfiemakende meute. Ruige voorstel-len op deze site, veel roepen in het stadion, op het werk en in het café. Werkelijk actievoeren, dan wordt het voor deze volgevreten en gezopen voetbalgeneratie wel heel moeilijk. Je zult uit je comfortzone moeten komen en je niet anoniem kunnen verschuilen op internet. Bij die gedachten alleen al druipt het angstzweet er vanaf.

0    
van Flieger

Ruud Brood, die niet in statistieke gelooft, is nu voor de 3e keer door de ondergrens gezakt. En dat terwijl we juist nodig hadden de MC Benchmark 3x te verslaan om erin te kunnen blijven. We zijn niet beter dan de statstiek, eerder slechter.

Ruud Brood heeft een aantal keren een vreemde opstelling gebracht, maar vooral het mentale was na Emmen-thuis niet meer te redden. Een club die 18.500 mensen in het stadion brengt en waar verder in binnen- en buitenland duizenden het wel en wee volgen is kansloos gedegradeerd met kutclubjes als de Graafschap, Willem2, Excelsior, VVV, Emmen en Fortuna als lachende derden.

Deze degradatie voelt totaal anders dan die van 3 jaar geleden. Toen kwam er nog iets van energie vrij, iets van onrecht rechtzetten, iets van we komen terug. Nu is daarvan geen sprake. De eenheidsworsten in de RvC en de maligne bezitters hebben er een dermate puinhoop van gemaakt dat het op korte termijn niet goed kann komen. De Friese analfabeet (die gisteren nog met zijn neus op de feiten wird gedrukt en nul op het rekest kreeg) en de Vlaamse Carrierist met bijwagen gaan ons niet binnen 1 jaar terugbrengen. Het is maar de vraag of ze überhaupt wat kunnen bijdragen, want niemand gelooft in deze knakker, omdat ze zijn binnengereden met de zwaargewichtsleugen van de 3 bezitters en hun lachwekkend slechte RvC.

Alle oplossingen wezen zij van de Hand, alles wat maar in de buurt dreigde te komen van hun machtsbasis gaven zij de looppas. Niemand neemt de meerderheid van hen af. Want dan verandert de zogenaamde redder en Simon van Collem-lookalike van Aalst in een kwaadaardige gnoom met stoom uit zijn oren en schuim op zijn Rotterdamse bek.

PS - het verhaal van Ruud Brood uit zijn Rotterdamse jaren ligt nog altijd op de plank hier in Spanje. De voormalige uitsmijter en restaurantbaas heeft van Flieg al een aantal malen gesmeekt dit verhaal eerlijk te vertellen. Maar uit respect voor Ruud Brood heeft van Flieg dat niet gedaan.

0    
Ouwe Spionkop

Ach het was weer gezellig op de tribunes gisteren.
Dat we intussen zijn gedegradeerd lazen de zingende bierdrinkers vanochtend in de krant.

0    
Ad B uit Roosendaal

We hebben Ruud Brood broodnodig voor het volgende seizoen!!!

0    
Ouwe Spionkop

Hoe zit het eigenlijk met die crowdfunding?
Ik heb me heel enthousiast ingeschreven. Het leek me en velen met mij een prima actie om de supporters bij het eigendom van het stadion te betrekken.
Maar al maanden doodse stilte.

0    
Sjef de gevulde koek

Zwolle thuis alle deuren op slot. Wij moeten als supporters wel een statement maken tegen deze mongolen. Groot spandoek op de bside Gielen en consorten heen snel oprotten. We worden door heel Nederland uitgelachen Actie AUB

0    
Heisenberg

Mijn sanseveria op de B-Side
Lampjes van mobiele telefoons

Zucht, wat verlang ik naar vroeger!

We zijn echt een carnavals vereniging aan het worden!

0    
Cool Hand

Ruud dacht dat hij met dit elftal even vanaf het begin Feyenoord onder druk kon zetten. Na 1 minuut bleek dat dit elftal dat niet kan en werd het een trainingspartijtje voor Feyenoord. Ik snap de trainer wel, want je moest iets proberen, maar het was toch een tikkeltje naïef. Misschien als vd Gaag dezelfde tactiek had geprobeerd in thuiswedstrijden tegen de mindere goden, had het seizoen nog anders kunnen verlopen (misschien zeg ik), maar hij durfde niet. Eigenlijk heeft iedereen gefaald dit seizoen, maar ik kan het Brood niet echt kwalijk nemen. Zijn spelers waren gewoon NOG slechter dan hij oorspronkelijk dacht.

0    
Ouwe Spionkop

Mensen die nu roepen om tegen Zwolle de poorten dicht te houden stonden vaak wel achter Smulders en consorten.
Meehuilen met de wolven in het bos heet dat.
Het is maar een constatering.

0    
a

Als je een keeper hebt die heerst in het 5 meter gebied , maakt dit voor de achterhoede het een stuk makkelijker. van Leer is wel een erg matige keeper. In mijn ogen had hij van de 4 doelpunten er 3 kunnen houden!!
Als er dan ook nog wat andere spelers niet thuis geven kun je een goed resultaat wel vergeten.
Ook van de jeugdige spelers die momenteel bij Helmond Sport spelen zal afscheid moeten worden genomen, niet een die in de Keukenkampioendivisie mee kan.
Kortom kommer en kwel alom!!!

0    
Vergane Glorie

@a
Je gaat mij niet horen zeggen dan Benjamin een wereldkeeper is. Maar vorig seizoen heeft hij wel degelijk laten zien wat hij in zijn mars heeft. Bertrams laat overigens nu ook zien dat hij een balletje kan stoppen. Maar bij NAC lukt dat kennelijk niet.

Als je toch ziet hoe die verdediging weer stond te schutteren .........dit is echt 3e divisie voetbal. Communicatie onderling ..0, samenspel... 0. Ja alles is 0. En als het beleid dan ook 0 is dan staan we echt waar we staan. Zelfs Lundqvist heeft zich al goed aangepast aan het nivo. En dat baart me de meeste zorgen.
Dit is echt beginnen vanaf 0. Dit gaat tijd kosten, veel tijd. Zie het als Go Ahead. Wel willen maar niet kunnen. Maar daar zijn ze zover dat er beleid achter zaken zit en dat missen we nu eenmaal hier.
Waar is de tijd van Budisic, Mohorovic e.d. Ja ik weet het .... voltooid verleleden tijd.

0    
Jan

@loek: Almere uit valt dan nog wel mee (misschien dat Almere nog wel promoveert via de nacompetitie, scheelt ook weer). Op maandagavond op een bijveldje spelen tegen Jong AZ voor 241 toeschouwers of Jong Utrecht in een geheel leeg Galgenwaard, dát is verschrikkelijk.

0    
leeuw

Bij NAC vindt je geen rauwe randjes meer, bij geen enkele speler zelfs niet meer bij de aanhang op een kleinere groep na dan.

Dus begin bij een Rauwe trainer......... Stijn Vreven misschien!!!
Voor mij mag hij volgend seizoen met een geheel nieuwe selectie het gaan doen.

0    
scheppioni

@ Wanny
Gedeeltelijk eens, cruciale fout en dat had ik van Ruud Brood en staf niet verwacht is na de wedstrijd excelsior uit en dan weer wisselen en zo al bij heracles voor de dag komen ?? Daarna tegen emmen was een drama en in sittard was het met name de eerste helft nog groeiend erger !!!
Daar had nog dus wel zeker wat rieele reddingsboeien in gezeten ondanks de waardeloze eerste 7 maanden !

0    
NEC Nijmegen

Dag allemaal,

eerlijk gezegd verbaas ik mij een beetje over de adoratie van Ruud Brood hier.Akkoord,het is een clubman van jullie maar dat was De Gier bij ons ook en dat was ook niet echt een succes.
Ruud heeft het bij ons prima gedaan maar wel met een selectie om je vingers bij af te likken.
Ook toen allang duidelijk was dat we met 2 vingers in de neus kampioen zouden worden weigerde hij jeugdspelers in te passen.
Daar heeft hij een broertje dood aan.
Ook wilde hij alleen de eredivisie in indien er fors geïnvesteerd zou worden,geld wat er gewoon niet was.
Daarop trok hij zijn conclusies en werd assistent trainer van PSV.
Nu zal ik hier niet beweren dat NEC een rustige, stabiele club is,integendeel.Ook wij hebben investeerders die de club gered hebben en daarna zich overal mee hebben bemoeid tot aan het technisch beleid aan toe.
Maar we hebben inmiddels wel een uitstekende opleiding waarvan de vertegenwoordigende elftallen allemaal bij de bovenste 8 spelen.
Het is een kwestie van tijd voordat er echt jongens gaan doorbreken.
Dat zal ook de toekomst van NAC moeten zijn,weer putten uit de eigen jeugd en aangevuld met enkele goede ervaren spelers.
Of Brood daar de trainer voor is waag ik hardop te betwijfelen.

Tenslotte hoop ik dat er snel weer een NEC-NAC komt maar wel op het niveau waar beide clubs thuishoren namelijk de eredivisie.
Succes vanuit Nijmegen!

0    
Otjes

Ik is wel vreselijk KUT dat types als Leigh/ Verschueren/ Nijholt door blessure of niet door trainer werden opgesteld.

Je hebt wat spelers met gif nodig. De kwaliteit van deze selectie is te laag maar toch heb ik het gevoel dat we taktisch er ook niet maximale hebben uitgehaald.

Zwaar klote allemaal

0    
Sharkskin

Uithuilen en opnieuw beginnen.
Vreselijke constatering maar het is niet anders .
En hou aub op met dat gehype van Bredase jongens.
Het gaat om kwaliteit en mentaliteit !!
Jongens als met alle respect Sidney van Hooijdonk hadden never nooit het shirt van NAC1 mogen dragen.

0    
Peerke

Heeft zelf meerdere malen verkondigd dat Ilic en Lunqidt niet op 1 middenveld kan. Waarom dan die keuze Ruud. Dan vraag je inderdaad te veel van een team. En opletten bij de warming-up. Dan had je Te Vrede en Rosheuvel niet eens opgesteld.

0    
De stukadoor

Brood heeft El Allouchi en van Leer laten staan, dus GUILTY!

Tevens staat iedere NAC speler op 3 meter afstand te "dekken", en ontbreekt ook onder Brood, iedere vorm van INZET.

Het zijn lamstralen, en blijkbaar zijn deze spelers op geen enkele manier scherp te krijgen..
Het is een schande!

Er staan echt spelers in, die slecht zijn dan ik, en ik ben stukadoor...

I rest my case

0    
scheppioni

Hadden ze maar vijf minuten door geoefend de stukadoor, dan waren de meeste van dit zooitje in ieder geval misschien nog stukadoor geworden ! Gelijk heb je !

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja