Wij gaan niet opzij

BSR TV: Sjoerd Ars na Jong PSV - NAC

Sjoerd Ars scoorde dan wel niet in de met 0-3 gewonnen wedstrijd tegen Jong PSV, hij liet BreDaN wel scoren. die scoorde namelijk zijn eerste interview met camera. Waarvoor hulde, als je al de hele tijd je vingers blauw hebt moeten typen aan een Twitter verslag en dan ook nog een Mafkees aan je kop hebt zitten zeiken. Over deze wedstrijd, maar ook over volgende wedstrijd, namelijk die tegen Go ahead eagles. Met excuses voor de rumoerige situatie in een deel van het interview. Dat was het moment waarop Fox Sports al te luid babbelend besloot te vertrekken. [embed]https://youtu.be/Q6xAUjnbMkY[/embed]

Bron: B-side Rats

Vorig bericht
Volle bak achter NAC: Go Ahead Eagles thuis 274 reacties
Volgend bericht
Liveblog: Jong PSV - NAC 124 reacties
18 Reacties
0   0  
F7 Gekkelijke

Vandaag was een zeer nuttige en professionele overwinning, met hier en daar zeer behoorlijk voetbal. Een goede opwarmer voor vrijdag!

Maar er is één ding wat mij lijkt op te vallen: het lijkt alsof het aanvoerderschap van Ars remmend werkt. Althans, voor mijn gevoel is hij minder gaan spelen vanaf het moment dat hij de band heeft gekregen...

Of zie ik spoken?

0   0  
Bpi

Vandaag had hij zijn visier indd niet helemaal op scherp, maar of dat aan de band ligt betwijfel ik. Tegen Den Bosch scoorde hij met de band om 2x en gaf hij een assist. Wat misschien wel onbewust meespeelt in de hoofden van hemzelf en de supporters is 'de panenka' in die zelfde wedstrijd, maar daar kan ik niet echt meer mee zitten. Vrijdag is hij vast weer scherp en legt hij er 2 in, zodat we er een top avondje NAC van kunnen maken! Vollembak achter NAC

0   0  
RaRa

Goed interview, van beide kanten.

0   0  
HupNac

3 punten, dat is het belangrijkste, maar o wat was het slecht.

Ars was niet best vandaag, kan gebeuren en die herpakt zich wel.

Maar de verdediging, daar krijg ik buikpijn van, geldt voor iedereen met Pedro en JtR voorop. Die denken dat ze Messi zijn zoveel risico dat ze nemen bij het inspelen van een pass.

En wéér heel erg veel achteruit gevoetbald, balletje breed. Stam heb ik nog mijn twijfels als middenvelder. Wanneer komt de Kamps terug!?

Op naar de 3 punten tegen GAE!

0   0  
drs Marcellus

Hij had dan wellicht gisteren zelf het vizier niet op scherp staan maar hij maakt het voor anderen wél mogelijk om te scoren doordat hij balvast is. Kijk maar naar Suk, die gast scoort er lustig op los de laatste tijd. Btw, inderdaad goed interview BreDan.

0   0  
Andre

Jtr slecht ???? Heeft twee ballen terug gespeeld gekregen. Ik zoek ik zoek iets lulligs om te schrijven ... Pffff

0   0  
Mul

Hup NAC!

0   0  
Polly

Sjoerd heeft duidelijk een mindere periode laten we hopen dat hij zichzelf snel herpakt. Wat ik niet goed snap is dat er bijna niemand iets zegt over grad Damen , die jongen is naar mijns inziens erg sterk ingevallen en is een middevelder die de bal vooruit speelt en naar de goede kleur speelt. Volgens mij is dat waar NAC naar opzoek is toch ipv tikkie terug en breed!!!!!!

0   0  
De Lange

Keurig intervieuw hoor.????????????????stonden die van Fox niet te wachten op BreDaN om hem een contract aan te bieden????????en nu op naar volle bak(winst ) vrijdag

0   0  
RV

@ Hupnac

Ik ben altijd kritisch op Pedro omdat hij gewoon vaak de zwakste schakel was met Gorter.
Maar gisteren echt heel goed (met Seuntjens voor mij de man van de wedstrijd).

Eindelijk eens die bal het middenveld inspelen of een crosspass geven.
Dat zorgt er voor dat het team met vlagen aan voetballen toe kwam.

En ook in de duels goed gisteren Pedro.

0   0  
Da Pope

Stam gaat ook steeds beter spelen. Je merkt dat hij, wanneer hij gesteund wordt door Suk en Matic en niet de gaten van Brands dicht hoeft te lopen, belangrijk voor NAC is. Verlegt met grote regelmaat snel het spel en gaf meerdere malen een uitstekende pass.

0   0  
Mafkees

Pedro was niet zo heel goed hoor. Zodra die man de bal heeft gaat het tempo uit het spel. Vervolgens is 90% van zijn acties is tikkie breed of tikkie terug.

Dingsdag was wel sterk en Seuntjens zag je ineens overal op het veld.

0   0  
RNL

Ik snap niet goed dat mensen Ars minder vinden. Die man wint zo veel duels en is altijd aanspeelbaar. En die 0-1 was eigenlijk zijn goal natuurlijk.

0   0  
Rattatar

@Polly,

Idd, ik heb voor de grap eens op ons Gradje gelet. Even om te kijken hoe hij het deed.

Zijn positiespel was top. Hij zocht alle ruimtes op en was altijd aanspeelbaar. Ook heb ik geen mislukte pass van hem kunnen ontdekken. Hij lijkt nog wel heel onzeker, maargoed, dat is normaal op die leeftijd met zo weinig speeltijd.

Al met al lijkt het me toch een goed voetballertje. Eentje die best wel eens kan doorbreken en die we nog eens in de Champions League bij PSV kunnen zien spelen.

0   0  
Dutchbird

Mafkees heeft wel een beetje gelijk over Pedro. Die neemt de bal aan en gaat dan eens kijken wie er vrij staat en dat kost teveel tijd. Gelukkig redelijk sterk aan de bal waardoor die vertragingen niet worden afgestraft. Verbeek heeft daar overigens ook last van.

Degenen die denken dat een aanvoerdersband heel veel weegt kan ik gerust stellen. Dat was niet de reden waarom Ars vandaag een paar keer te laat reageerde op heel fraaie voorzetten.

0   0  
naccer076

Puntjes zijn binnen, op naar de volgende 3 (vrijdag dus!).

Ars scoort niet, maar is super belangrijk voor het team. Vecht voor iedere meter en is veel aanspeelbaar.
0-1 was ook zeker dankzij zijn toedoen.

Interview is top!

Heeft BreDaN een doorlopend contract, Mafkees?
Zoniet, snel rond de tafel gaan zitten voordat ie voor een appel en een ei (worstenbrooike en een pilske) weg is!

0   0  
BreDaN

Thanks all. Motiverend allemaal voor een volgende ronde :-)
En kritiek mag ook uiteraard.

0   0  
HupNac

@drs Marcellus

Heb je de wedstrijd wel gezien dan......?

Moet je alle actie momenten van JtR nog eens erop nazien en dan nogmaals je oordeel geven.
Kom je zeker tot een andere ingeving.

Veel onrust, geen zekerheid, lang wachten en dan de bal weg peren, naar wie...?

@RV

Seuntjes was idd goed, maar die is altijd goed, zeker als je hem beoordeelt op VOETBALLENDE oplossingen, natuurlijk zit er wel eens een mindere pass bij maar nog vaker wordt zijn voetbal intelligentie niet begrepen door zijn teamgenoten en daardoor uitgefloten door het publiek. Pedro was, is en blijft (hopelijk niet) zwak en een risico factor in de defensie.

Laad alle berichten na dit bericht in