Overal waar we komen

BSR TV: Voorbeschouwing Mitchell van der Gaag op FC Groningen - NAC

Trainer Mitchell van der Gaag stond ons vanmiddag te woord voor de camera. Een korte terugblik op Ajax, een update uit de ziekenboeg en het vizier op FC Groningen. Paolo Fernandes doet inmiddels weer mee met de groepstraining, maar nog niet aan de partijvorm. Ook Anouar Kali was slechts een deel van de training aanwezig op het veld.
Afgaande op de partijvorm zal Mitchell van der Gaag vasthouden aan een systeem met vijf verdedigers. Dezelfde elf namen die afgelopen zaterdag in de basis stonden, hadden nu allen een hesje aan. Dat betekent dat hoogstwaarschijnlijk dat de trainer opnieuw zal kiezen voor Daan Klomp en Jethro Mashart, die beiden een prima indruk achterlieten. Het middenveld werd gevormd door Gianluca Nijholt en Arno Verschueren, waarmee de Belg definitief de voorkeur boven Marwin Reuvers lijkt te krijgen. De drie aanvallers zijn de drie gebruikelijke: Mounir El Allouchi, Mitchell te Vrede en Mikhail Rosheuvel. [youtube_video] yTGdRSWWX2A [/youtube_video]

Bron: B-Side Rats

Terug naar overzicht
55 Reacties
0    
Chris W.M.

Waarom hij nog steeds blijft vasthouden aan El Allouchi op die plek is mij echt een raadsel. Er is geen Angelino meer, stop dan met El Allouchi daar neer te zetten. Toen had hij waarde, nu loopt hij verloren rond.

Rosheuvel op links, Korte op rechts.

0    
ibio

El Allouchi speelt misschien niet altijd even goed, maar wie eigenlijk wel?
Mournir voert wel altijd zijn taken uit, hij komt altijd terug om mee te verdedigen en sluit aanvallend altijd aan. Hij is op dit moment de enige die die plek waar kan invullen.
Kastaneer en Fernandes zijn de andere alternatieven, maar die zijn geblesseerd.

En El-Allouchi is wel in staat om tegen Grun te scoren of een assist te geven.

0    
ibio

Korte en Rosheuvel zijn beide pure rechtsbuitens,
die zal ik altijd daar wegzetten

0    
Chris W.M.

@ibio

Rosheuvel kan ook op links. Kijk maar naar goal te Vrede tegen Heracles; bal kwam van Rosheuvel. Verder heeft Rosheuvel het voordeel dat hij van afstand kan schieten, iets wat El Allouchi weinig tot nooit doet.

El Allouchi als linksbuiten had vorig jaar nut; kon de bal vasthouden tot Angelino eroverheen gedenderd was en de bal aan hem geven, of Garcia aanspelen. Nu heeft hij die afspeelmogelijkheden niet meer. Speelt ook te voorspelbaar, het is altijd een balletje terug of hij trekt naar binnen. Rosheuvel heeft kracht, snelheid, kan binnendoor en buitenom. Kan ook met links een redelijk voorzet produceren.

El Allouchi is in mijn ogen een goede optie als concurrent voor Reuvers en Verschueren. Rechts op het middenveld. Maar als linksbuiten komt hij snelheid en creativiteit te kort. Kun je hem niet kwalijk nemen, de coach die hem daar blijft neerzetten des te meer.

0    
WW

Vooral die laatste paar zinnen.
Het is leuk & aardig om gas te geven tegen PSV en Ajax, maar ook erg makkelijk. Tegen die clubs is iedereen gemotiveerd.

Diezelfde motivatie moet je juist kunnen opbrengen op kunstgras in een klein stadion in Emmen, en thuis al helemaal ongeacht tegen wie (o.a. tegen Fortuna node gemist).

Zondag een herkansing. En daarna nog 3 herkansingen voor de winterstop. In die 4 potten zullen heus nog wel verlieswedstrijden zitten, we hoeven ze ook echt niet allemaal te winnen en al helemaal niet sprankelend, maar dat kansloze gelul met tikkie-breed-tikkie-terug, ballen zomaar inleveren tegen armetierige tegenstanders als Emmen en en je puur op inzet & enthousiasme laten aftroeven door tegenstanders die voetballend niks beter zijn dan jij (Emmen) ben ik goed beu.

Ik ben benieuwd, laat het maar zien.

0    
ibio

@Chris wm

Jij kan je niet meer El Allouchi's goals van vorig seizoen herinneren uit tegen Ado en thuis tegen Heracles?

Maar neemt niet weg dat El Allouchi dit jaar niet geweldig speelt

0    
Chris W.M.

@ibio

Jawel, maar dat waren goals uit een afgeslagen corner en tegen Heracles kwam hij vanuit het middenveld gedribbeld. Precies vanuit de positie waar ik persoonlijk het liefst zie spelen; rechts op het middenveld.

https://www.foxsports.nl/video/2102538/doelpunt-mounir-allouchi-nac-breda-heracles-almelo/

Heb absoluut niets tegen El Allouchi, alleen zie ik liever een echte buitenspeler op die plek staan. Dat hij niet goed speelt neem ik hem niet kwalijk, hij doet wat de technische staf hem vraagt op een positie die niet natuurlijk voelt voor hem. Je hebt alleen andere, en in mijn ogen, aanvallend betere opties. En die zou ik graag eens uitgevoerd zien.

0    
denhulk

d gaag maar blijven verdedigen winst is drie punten

0    
Joepel

Klein gokje, groningen gaat de beste wedstrijd van het seizoen spelen, mede mogelijk gemaakt door NAC uiteraard, kansloze 3-0. Want wij zijn NAC en helpen iedere andere club er bovenop, of een niet scorende spits aan doelpunten. Laat het me ajb een keer fout hebben maar vrees het ergste. Niets wijst er namelijk op dat we aan de beterende hand zijn. Hup NAC...

0    
Breda vooruit

Verscheuren is slechter dan reuvers en mounir moet er ook uit

0    
Dutchbird

Terecht dat er hier kritische kanttekeningen bij El Allouchi worden geplaatst. Toch vond ik hem tegen Ajax zijn beste wedstrijd spelen omdat hij eindelijk eens doorstapte en veel dichter op de man verdedigde dan op die kansloze 3 tot 5 meter afstand.
OK hij maakte nog wel een paar fouten maar was door zijn andere wijze van meeverdedigen een stuk waardevoller. Overigens moeilijk kiezen tussen hem en Korte, die het technisch tegen hem aflegt maar wint op basis van inzet. Tactisch zijn ze geen van beide sterk, maar als Mounir gedisciplineerd zijn verdedigende lijn van Ajax doorzet wint hij het per saldo op tactiek van Giovanni.

0    
scheppioni

Zijn taal is wel clear en duidelijk, maar op een ene of andere manier zal zondag waarschijnlijk weer de gezapigheid de boventoon voeren, ik baal er gvd zo van, ik zie het altijd ergens nog wel positief maar utreg uit eerste helft en emmen uit tweede helft grenst echt aan het toppunt van heg armtierige ! Dat is echt heel.zorgwekkend voor spelers van NAC maar ook de staf ! Een ontketend grunn zondag tegen een labiel NAC ...........

0    
RV

Altijd een prima uitleg, maar zoals ik al zei:
Het oogt allemaal zo gezapig en tam.
Ik begrijp ook wel dat dit in het karakter zit van Van der Gaag maar zou hij het dan wel overtuigend kunnen brengen naar de spelersgroep? Of wordt hij straks toch net als Dijkhuizen een betere assistent en veldtrainer in plaats van hoofdtrainer.

Vijf punten oprapen in vier cruciale duels vind ik ook een vreemd streven eerlijk gezegd.
We spelen 2 x uit tegen een directe concurrent en 2 x thuis tegen Vitesse en Heerenveen.
Dat zijn clubs waar we vaak thuis best aardig tegen voetballen (omdat het spel niet gemaakt hoeft te worden) en vorig jaar in cruciale duels gewoon de volle buit pakten.

Nogmaals, verder no offence naar van der Gaag maar hij voelt zich volgens mij compleet verloren na het ontslag van Smulders en Goetzee (begrijpelijk ook) en dat zie je echt aan alles.

Kom op mannen, beetje peper in die reet!

0    
Otjes

El Al op linksbuiten “nufsaid”.

Al moet ik zeggen dat ik benieuwd ben naar dit systeem tegen Grun. Onze spits moet wel gaan scoren anders werkt het niet. Tegen Ajax had dat minstens 1 keer moeten zijn.

Oh ja, SvH komt er in de 88ste minuut in, ongeacht de stand. Dat staat volgens mij in zun contract...

Hup NAC doe eens 1 keer iets tegendraads en win...

0    
AJ

Van Mounier afblijven mensen. Wereld mens en voetballer. Geen zondebok zoeken ondee de voetballers die er altijd voor ons zijn aub.

0    
Pietjebel

Speel gewoon met 2 spitsen te vrede staat te vaak alleen
Ballen van zeikant komen niet aan

0    
scheppioni

Zojuist de stand nog eens goed bekeken, wat kan ons NAC toch weer hele goeie zaken doen dit weekend, maar ja we weten in 99 van de honderd gevallen wat er gaat gebeuren helaas ...

0    
ome cor

Hmmm ik had verwacht dat ie met 5 aanvallers zou spelen tegen Grunn.
Scoren en winnen hugodver !
Hahaha


Beetje jammer dat intellectuele supporters denken Mounir el Allouchi af te moeten vallen, terwijl voetbaldieren als Vreven en vd Gaag hem aals basisspeler zien.
De vraag is niet eens meer "wie is er nu gek ?" De trainer wordt er voor betaald en hij beslist. Dan kun je wel onder elk topic een NACspeler afzeiken, maar wat voor pipo ben je dan, joh ?

0    
Eastwood

Lees zojuist : vd Gaag wil 5 punten uit de laatste 4 wedstrijden ! ( te behalen 12 punten )
3 x tegen directe concurrenten ( linker rijtje)
1x )(thuis) tegen een wisselvallige sub topper
Lekkere ambitieuze trainer !!!!!!!!!!!

0    
ome cor

@Eastwood
Nee, hij kan beter roepen dat ie 10-12 punten wil pakken, want dat is realistisch. Pfffff.
En als ie dat niet haalt dan kunnen we hem hier weer afzeiken omdat ie veel te ambitieus is geweest.

Als NAC uit de laatste 4 wedstrijden 5 (of meer) punten haalt dan pakken we in elk geval weer een paar punten. Dat is tegenwoordig, helaas, al luxe. Dus daar moeten we nu (met dit NAC) al blij mee zijn.
Bijdehand geleuter dat de trainer niet ambitieus is slaat nergens op !

0    
Grote Smurf Zonder Baard

Hoop eindelijk eens op een positieve verrassing, maar vrees toch weer een domper. Vermoed een redelijk kansloze 2-0 nederlaag. Als we nou eens..... moet toch een keer goed uitpakken .

0    
am

Mensen ben eens realistisch. Als je 10 x tegen Groningen speelt in Groningen verlies je 9 keer.
En dat heeft niks met Mounir en de staf te maken.

0    
Martin

Mensen ben eens realistisch. Als je 10 x tegen Groningen speelt in Groningen verlies je 9 keer.
En dat heeft ALLES met Mounir en de staf te maken!!
Hou op AM jij ziet toch ook dat er HELEMAAL NIKS van Links komt en je vriend Mounier niet een keer zijn back helpt die tweede goal van Ajax stond hij toch ook gewoon te slapen.

0    
Vrouwke

Iedereen die maar zegt die moet erin of eruit. Zo’n beetje elke speler die wel fit is speelt. Zeker voorin. En korte gezien tegen Emmen? Die jongen werkt hard maar is gewoon absoluut te slecht voor de eredivisie. We hebben echt de pech dit seizoen dat toen het net beter gingen bijna alle aanvallers wegvielen. Je bedenkt van te voren niet dat muhren, Fernandes, kastaneer en ilic tegelijk geblesseerd raken. En iedereen die steeds maar roept om van Hooijdonk die jongen is heel enthousiast maar nog gewoon een jeugdspeler. Zit nu alleen op de bank omdat we geen andere aanvallers meer hebben.
Tegen Groningen compact verdedigen en de kansen die we een keer krijgen afmaken want zoveel creeeren we niet

0    
Nr. 20

Het probleem is dat ze voor het seizoen El A als bepalende speler hebben betiteld. Mi gewoon harde werker die af en toe lan invallen als het elftal draait. Niet meer niets minder. Verder prima NAC speler

0    
Ed

0-0 of 0-1 zeg ik. Punt. Fijne sinterklaas

0    
Los Pollos Hermanos

Dit wordt gewoon weer helemaal niks. Groningen heeft vorm weer gevonden en NAC kan er gewoon simpelweg geen pepernoot van.. om maar even in Sinterklaas termen te blijven.

0    
robert

Helaas staat het gros van de slapjanussen, die tegen Emmen en VVV speelden gewoon op het veld. Je kunt jezelf wel moed inspreken, maar als je nu weer ons middenveld ziet; wat een drama!
Ik zou van 5-0 nog niet staan te kijken. Dit elftal is werkelijk zo slecht. Om te janken.

0    
scheppioni

Kan zo maar robert met dit NAC en laat die cassiera thuis nog niet een officieel competitie doelpunt hebben gemaakt, tsja en dan komen wij het liefdadigsheids NAC langs zoals zo vaak !! Mag het een keer weer het echt NAC zijn, heren NAC spelers en staf !!!!?

0    
Sjef de gevulde koek

Iedereen weet dat dit missie kansloos is Groningen gaat er vol op. Het zijn de harde feiten NAC kan met dit elftal en zonder creativiteit niks waarmaken. Het is weer de bus parkeren en hopen op een wonder

0    
Fred1

Vandaag in BN de Stem : “ van der Gaag weet: Groningen cruciaal voor NAC”
Dus stelt hij Elalouchi weer maar tegen beter weten in op?
Het is volkomen onbegrijpelijk dat deze naam steeds weer op het wedstrijdformulier staat.
Hiermee pleeg je ook roofbouw op een jonge knul als Mashart die steevast tegen 2 of 3 tegenstanders staat,
Ik heb het al vaker gezegd Elalouchi is niet op links te vinden , hij levert niet één voorzet af , loopt aanvoerlijnen dicht, speelt alles ( meestal fout ) terug of breed, onderschept ballen die niet voor hem zijn bedoeld en verdedigt geen meter mee, tenzij je dat futloos meelopen zonder in te grijpen meeverdedigen noemt, het is gewoon te gek voor woorden.
Wekelijks speel je gewoon met een man minder, we laten heel de linkerkant open waardoor het een doorgangshuis is en we doen net of er nog een Angelino loopt.
Dat een trainer dit niet wilt zien is bizar, dat het publiek mort over bepaalde spelers doet hem blijkbaar niks.
We gaan gewoon ook nu weer naar de ( Groningse ) slachtbank.
Doe nou verdomme eens waarvoor je aangenomen bent en loop er niet anderhalf uur de kantjes af.
Het is te gek voor woorden dat bepaalde figuren niet gewisseld worden of dat ze zelfs in de basis staan.
Omdat er een warhoofd als Koch achterin loopt en er voor eentje volledig afwezig is gaan we met 5 man achterin staan waardoor we geen enkele kans creëeren en er toch vanwege het gebrek aan inzicht en discipline 2 of 3 in het mandje vallen.
En geef van Hooijdonk eens langer dan 2 minuten de kans , wellicht niet een wereldvoetballer maar wel een machtig wapen bij vrije trappen.
Van links komt niks van rechts zelden wat moet Tevrede dan?
Speel dan met Tevrede en Van Hooijdonk in de spits , zet Rosheuvel rechtshalf en zet er nog 3 man op het middenveld bij die wel willen werken, en speel achterin gewoon met 4 , klomp en Palmer Brown in het centrum en verstop de schoenen van Elalouchi en Koch zodat ze ze nooit meer vinden, die trekken samen heel het collectief met een rotgang omlaag.
Wat doe je jezelf als trainer aan en erger nog wat doe je de club en de supporters aan.
Grijp nu eens in waar de pijnpunten zitten in plaats ze als eerste op het wedstrijdformulier te zetten.
Het is belachelijk , immoreel en onlogisch.

0    
Walter

Wat straalt deze man onmacht uit zeg.
En ik vraag me ook af waarom die zwakke schakels week in week uit spelen.
Nog erger is dat hij het spel en de opstelling er op afstemt. Waardeloos.
Het is alleen maar foute keuzes maskeren maar je zou ook gewoon die keuzes niet kunnen maken meneer de trainert. Daar zijn we allemaal blij mee.

0    
am

Van der Gaag straalt inderdaad onmacht uit. Maar dat zou iedere trainer doen. Wat een waardeloze selectie. Het heeft geen zin om 1 individuele speler steeds te benoemen want de rest is net zo waardeloos.

0    
Wallie

Wordt weer niks morgen, maar laat me graag verrassen.

0    
Michael

Ik weet zeker als de linkshalf en linksbuiten positie normaal bezet is en de onrust en onkunde van Koch achterin weg is het 30% beter gaat. Zowel verdedigend als aanvallend is links een dode kant en de andere spelers hebben handenvol om deze gaten op te vullen en fouten op te vangen. Morgen 5-0 voor Groningen beter vooruitzicht is er niet.

0    
Charpie

Heerlijk al die fatalistische supporters! Laat gewoon je TV uit morgen en laat je verrassen door de krant de volgende dag.

0    
Peppie&kokkie

Kansloos morgen met deze selectie. Groningen is het dalletje al uit en Nac heeft zelfs zijn rock bottom nog niet aangetikt.

0    
Johan Apeldoorn

Wordt weer een kansloze missie vandaag...2--0 voor Groningen

0    
kopspion

Waar ik me steeds aan erger is dat we met corners en vrije trappen tegen altijd maar met zijn allen ons terugtrekken in de eigen 16 e er daar dus steeds 21 man op een kluitje staan....

Laat nou te Vrede en Risheuvel gewoon eens rond de middenstip blijven hangen in dit soort situaties ! De tegenstander houdt dan ook minimaal 3 man bij hun achterin en wordt het niet zo'n onoverzichtelijke puinhoop in onze 16 !!

Vorig seizoen deden we dat in de tweede seizoenshelft ook met Sadiq en te Vrede en toen werden er wel wedstrijden gewonnen en kregen veel minder goals tegen !?!?

0    
Nachoreca1

Zeker trainer... blijf lekker tobben met jezelf en de rest van de staf. Er deugt geen klote van je aanpak, trainingen (zo hard dat er 6 al twee maanden weg zijn) en opstellingen. Bovendien ben je in mindere mate ook schuldig aan deze kut selectie. Ben er helemaal klaar mee. Ben in hart en nieren supporter dat pakt niemand me af maar wat zijn een zielig zooitje geworden. Alleen een godswonder kan degradatie voorko men. Laat dat wonder morgen de draad maar oppakken.....

0    
Babosje

Wat een kutreacties van sommige!
Durf te wedden dat jullie morgen niet naar groningen afreizen!
Worstenbroodje wedden?

0    
Rinus

@ Babosje Groningen is ver en de terugreis nog verder na de wedstrijd dus niet zo gek als er mensen niet gaan. Ik ga niet , en ga niet meer voor gek staan ik wil niet net als tegen Emmen voor lul staan en apathisch naar huis rijden met de pest in mijn lijf.

0    
Los Pollos Hermanos

Groningen en de Graafschap winnen, wat ik echt zie gebeuren, en het gat is al 5 punten naar de nr17. Het is gewoon klaar jongens. Dit NAC is niet goed genoeg en veruit het slechtste team uit de ere divisie. En dat is echt onkunde van ongekende proporties. Bedankt Smulders. Eikel!

0    
SjorsNAC

Ik ga morgen eens een keertje niet kijken, heb gewoon even geen behoefte om weer naar een ellendige pot voetbal te kijken, zie de uitslag later wel.

0    
The Cosmic Gate

Dat Emmen flikt het toch gewoon zeg .... Het is triest dan om naar een zoveel mooiere club als NAC te zien hoe dat er voor staat ;(

Wanneer neemt Smulders z'n rotzooi mee ?;)

0    
Wallie

Zwolle, Willem 2 en Emmen lopen verder uit.

0    
Boei

Let’s face it Wallie, Zwolle en Willem II zijn gewoon veel beter en verder dan wij. We moeten de graafschap onder ons zien te houden, ik ben bang dat dat het maximaal haalbare is. Emmen is gewoon onverzettelijk en pakken daar ook de nodige punten mee.

0    
Los Pollos Hermanos

Wij hebben maar 1 concurrent en dat is de Graafschap. PEC Zwolle is véél sterker, net als Willem2 en Groningen. Emmen is tactisch gewoon beter. Vandaag ook weer slim gedaan. Vent erbij op het middenveld tegen Vitesse en gewoon 4-4-2 met backs die centraal ondersteuning geven i.p.v. de moderne back die er overheen gaat. DAT KAN NAC NIET. Daar zijn we te slecht voor. Emmen ook en die weten dat en passen zich aan. Maar wij zijn arrogant. Praten over "dat Emmen moeten we hebben etc" Totaal misplaatste arrogantie van een team wat er echt geen flikker van kan. Emmen is gewoon beter dan NAC!! Ook Groningen is klasses beter dan ons. Daar zullen we morgen getuigen van zijn in de Euroborg.

De Graafschap zijn ook echt met geen pen te beschrijven zo slecht. Dat geluk hebben we nog. De Graafschap tegen NAC is eigenlijk een schande op eredivisie niveau. Middenmoot Keuken divisie.

Morgen weer naar Groningen dat hele kut eind. Mijn vrouw zei tijdens het eten nog "Lieve Pollos, wat ga je daar dan doen? 5 uur in de auto en weer ontredderd en scheldend naar huis rijden na afloop van de wedstrijd? We kunnen ook lekker een wijntje drinken op de bank, spelletje spelen, bioscoop pakken" Het is ook eigenlijk niet meer uit te leggen. Alleen NAC supporters begrijpen dat.

Morgen voorspel ik 3-0. Maar ik ga toch. Succes voor de lotgenoten die ook gaan. Hup NAC!

0    
Bommel

Wie Willem II nog als concurrent ziet is niet lekker bij zijn hoofd. Die hebben de topscorer van de eredivsie in huis. Met wat geluk spelen die voor het linkerrijtje, daar hoef je dit seizoen niet heel erg goed voor te zijn. Pec en Groningen hebben een betere selectie, die gaan ook nog wel klimmen. We zullen Emmen en de Graafschap moeten zien te pakken en hopen dat Excelsior en Fortuna nog flink terugzakken om nacompetitie te ontlopen. Die nacompetitie wil je zeker dit seizoen niet spelen. Gaan we met 8 punten de winterstop in, dan is dat wel het hoogst haalbare.

0    
Buuze

Wat kunnen wij goede zaken doen als we winnen van Groningen.. Laat verdomme nu eens zien dat jullie er voor willen vechten en voor willen gaan!

0    
Tonneke

Wat ben ik blij met de linksbuiten, is een toppertje ...... staat altijd ergens waar ie niet behoort te staan, de verkeersregelaar, vreselijke voetballer.

Ik ben mijn geloof in deze trainer verloren, wat een opstelling weer, 4-4-2 is het redmiddel!!

En nogmaals trainer, je mag echt wel eerder wisselen dan pas in de 88 minuut om een spits erbij te zetten ....

HUP NAC, NOAD, VECHTLUST en STRIJD tegen Groningen!!!!!

0    
jansen

@ bommel,

Fortuna heeft Diemers.

Exelsior heeft Koolwijk.

Wij hebben El Allouchi,

Tsja

0    
misterbean

@ Bommel en Pollos Hermanos
De spijker op zijn kop!
Als ik de samenvattingen dit weekend zie, dan is alleen de Graafschap zo slecht als NAC helaas. Je kunt een keertje winnen met een off-day van een ander team, maar hoe je zo aan nog 30 punten moet komen? Morgen maar weer hopen op een wonder tegen Groningen.
En verder is de enige optie om erin te blijven inderdaad de Graafschap, Emmen en een terugzakkend Fortuna (of wie anders, roept U maar) voor proberen te blijven. Dat zal een helse klus worden.
Er is iets ontzettend bagger bij NAC. De selectie, de trainer en staf, bovenin de organisatie? Of alledrie? Zucht.....

0    
Dromer

Laten we hopen dat het in ieder geval een echte wedstrijd wordt en dat we niet vanaf de eerste minuten achter de feiten aanlopen. Een toevallig lullig doelpuntje aan het eind en dan met 0-1 terug naar Breda. Dat zou een mooi Sinterklaascadeautje zijn.

0    
ome cor

Tjezus zeg.
NAC hoeft alleen maar te degraderen, "aanhangers" op eerste divisie niveau (rechterrijtje) hebben hier immers al in overvloed als je op reacties op deze site afgaat.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja