Overal waar we komen

'Centrale verdediger, linksback en een aanvallende middenvelder'

Gisteren vroegen wij aan jullie op welke posities jullie het elftal van NAC zouden versterken als je drie spelers zou mogen halen. Jullie stemden massaal en dat leverde het volgende resultaat op.
Het liefst zien jullie dat het technisch hart iets aan de verdediging doet. Op plaats één eindigde een centrale verdediger (28% van de stemmen, 895 votes). Daarnaast vinden jullie dat er iets aan de linksback positie moet worden gedaan. 775 mensen (24%)  stemden op de keuze voor een nieuwe man op linksachter. Als laatste vinden jullie dat er een nieuwe aanvallende middenvelder moet worden toegevoegd aan de selectie. 449 personen (14%) kozen voor die optie. De overige keuzes waren vleugelaanvaller (11%), spits (10%), controlerende middenvelder (8%), rechtsback (5%) en als laatste de doelman (0%, 12 stemmen).

Bron: B-Side Rats

Vorig bericht
BSRetro: François Gesthuizen 18 reacties
Volgend bericht
Geen speelminuten voor Karol Niemczycki 5 reacties
Terug naar overzicht
47 Reacties
0    
Scheids

Op iedere positie is versterking vereist, echter de verdediging moet helemaal op de schop!
Houd je goals tegen, dan groeit het zelfvertrouwen wanneer er wordt gescoord. Nu ben je bij een voorsprong angstig, laat staan bij een achterstand!

0    
Dikke boktor

Ik snap niet dat we nog aanvallende middenvelders nodig hebben, we hebben toch al Ilic en Fernandes?
Snap de andere posities wel.

0    
Richard

Er moet meer scorend vermogen in de ploeg komen!

0    
Nacbredaboys

Singraven
mattheij
+ Creatieve aanvaller

0    
TpT

Aanvallende middenvelder snap ik niet helemaal, die gaat er ook niet komen denk ik. Ilic is echt goed genoeg, helaas nu geblesseerd maar dat risico hou je met een aankoop ook. Ook Fernandes en El Allouchi hebben laten zien op zijn minst mee te kunnen. Ik zou dan eerder voor een linksbuiten gaan. Verder helemaal eens met de uitkomst.

0    
Henri

Wat kunnen sommige personen toch met rare adviesen komen. Sinkgrave, de jonge is zwaar gebelesserd en het is nog maar de vraag of hij ooit nog op niveau op het voetbakveld staat. Bovendien een lichtgewicht zonder body en als we iets NIET nodig hebben is het nog een paar lichtgewicht lilliputters.

0    
The Don

Domme poll
Domme uitkomst

Misschien boezemvriendje Smullers nog een keer om advies vragen?

0    
Henri

Ja als je met Fernandes en El Allouchi de strijd denkt te winnen heb je waarschijnlijk een hele tijd onder een steen gelegen of in ieder geval geen wedstrijden an NAC gezien.

0    
Janmetdenacpet

Zouden ze Hansje ook van zijn bed hebben gelicht hij is tenslotte de aanstichter

0    
Los muchachos del Breda

Ik zou gaan voor een centrale verdediger (eventueel Mattheij), een linksback (Woudenberg/Cavlan) en een linkermiddenvelder (Sinkgraven / Ramselaar)

0    
SjorsNAC

Linksback en cv is duidelijk, ik zou ook kijken voor een goeie spits erbij. En al zeker kijken naar keeper voor volgend seizoen.

0    
Mmm

En.een goeie spits misschien....

0    
DunErwt

Vetrouwen in ons nieuwe technisch hart.
Kga geen namen want kdenk dat het technisch Hart meer verstand heeft van betaald voetbal dan mij en bijna iedereen hier die namen lopen te roepen.

0    
Jantje2

Michael de Leeuw: noad , scorend vermogen, creatief, ervaring.

0    
076

Ramselaar, M.seuntjens, dessers, Thomas bruns,
El hankouri zomaar wat namen.

0    
roekoe

Ramselaar, schuurs,malacia en labyad

0    
Henkie

Dan lees ik hierboven een naam als Mats Seuntjens.. dan snap je er werkelijk niets van hoor.

Die speelt inmiddels elke week bij AZ waar hij voor Europees voetbal strijdt. Wij strijden tegen degradatie..

Ik heb alle vertrouwen in het (nieuwe) technische hart!

0    
NAC de Parel

Kan iedereen niet gewoon stoppend met (lomp) namen roepen?

Mattheij: speelt in de basis bij Excelsior. Waarom zou hij in hemelsnaam onze kant op komen..

Sinkgraven: zwaar geblessssrd geweest. Laten we weer iemand halen die niet fit is en er niet meteen staat (en maar zeiken dat Smulders het wel doet)

Mats Seuntjens: pendelt standaard tussen basis en bank bij AZ. Die gaat noooit deze kant op komen

Ramselaar: is een optie, maar die zal genoeg tonnen verdienen verwacht ik. En kan bij elke club onder de top 2 aan de bak

Labyad: precies hetzelfde geval als Ramselaar.


Mensen houdt het eens in jullie achterhoofd. Wij zijn NAC, maar strijden wel tegen degradatie. We kunnen niet zomaar iedereen even binnen hengelen.
Ik heb vertrouwen in het Technisch Hart en laat me graag verrassen!

0    
Los Pollos Hermanos

Achterin, Chielinni. Middenveld Kante en voorin Ronaldo.
Halen. Blijven we er zeker in.

Zo moeilijk is het toch niet ?

0    
Voske

@Pollos Hermanos

Hm. Kweenie. Vind Ronaldo iets te oud. Past niet binnen de visie.

0    
Mark

Weet je mensen, ik snap dat gezeik op El allouchi elke keer niet. Nee het is geen wereld speler maar wel een speler met inzet en passie en hij maakt zijn fouten maar wie niet in dit kut elftal. El allouchi geeft altijd alles en werkt kei hard en is geloof ik echt ziek als er weer kit gespeeld wordt. Geloof me, je gaat hem toch nog nodig hebben dit seizoen.

0    
Michel

Doe Mandzukic maar...Geen Serven meer dus nu kunnen we aan de Kroaten beginnen: de mindere versie van Te Vrede, dat wel maar dan hebben we back up voor bij de publiekswissels van Mitchell

0    
Gerrit39

Bijna winterstop dan zien we vanzelf wel wat erbij komt.Kunnen we gelijk zien of van Hooijdonk een geschikt is voor dit soort zaken.

0    
Sjorske

Hebben jullie ook bijgehouden hoe vaak er is geprobeerd meer als 3 keuzes in te vullen?
Of is dat gewoon evenredig aan het totale aantal stemmen.

0    
De breedste lange

R. Seuntjes kan oorlog maken is een type kloodzak kan team mee op sleeptouw nemen

0    
De breedste lange

Klootzak dus

0    
Harrie

Gelukkig hebben we in Zundert genoeg veldruimte en meer dan genoeg (lees veel te veel) stafleden. Als er nog 5 spelers bijkomen hebben we er wel erg veel en ik geloof niet dat het technisch hart kan toveren. Er is geen club die onze spelers wil hebben en niemand gaat zelf weg.

0    
Kipiani

Zijn geweldige ontwikkeling op latere leeftijd maakt Ralph Seuntjens uitermate geschikt om ons team te versterken. Een rotzak om tegen te spelen. Klootzak. Een slimme klootzaak, die missen wij, Kali is niet zo’n type, al lijkt dat misschien wel. Goeie suggestie Breeje.

0    
voetballiefhebber

El allouchi heeft vorig jaar laten zien dat hij prima kan spelen centraal op het midden. laat hem dan daar ook een paar wedstrijden spelen.
Scorend vermogen missen we enorm. nu is het de perfecte timing eigen jeugd een kans te geven. langer dan 8 minuten zoals het nu gaat (hooydonk). een scorende spits is zeker welkom. er zitten er genoeg op de bank elders. Dessers of zo.
verdedigend is het niet lastig betere te krijgen. een linksback dan wel te verstaan.

0    
willem 4,5

@ Nac de Parel. Helemaal me eens. Het slappe gelul altijd wie moet komen en niet, dan heb je toch meer informatie nodig, zoals nog lopende contract, fysieke gesteldheid, salaris enz. net alsof ze dat bij NAC niet te weten kunnen komen. De beste stuurlui staan altijd aan wal zullen we maar zeggen. Net zoals het punten geven aan de spelers na de wedstrijd, ook zoiets doms, dat is altijd iemand die gefrustreerd is dat hij niet mag rapporteren, ophouden met die onzin.

0    
Los Pollos Hermanos

Ralph Seuntjes blijft lekker zitten waar hij zit. Die hebben namelijk een meneer rondlopen bij zijn voetbalclub en die heet Stan Valkx. En die weet wél hoe de voetbalwereld werkt en hoe hij spelers scout en bindt aan de club. Dat soort figuren missen wij ook.

Iedereen is zo blij met de komst van Pierre, maar ik moet het allemaal nog maar zien. Je kunt er niet omheen dat overal waar van Hooijdonk is gekomen, ellende is ontstaan. Van Rotterdam tot aan Istanbul, altijd rotzooi.

Een Henk ten Cate, Lokhof. Dat zijn namen die je wilt strikken voor je club. Voor scouting doen wij ook iets fundamenteels verkeerd, want in Tilburg/Waalwijk komt het ene talent naar het het andere naar buiten en in Breda? Niks. Wat is er nou direct, vanuit onze eigen jeugd, doorgestroomd? Volgens mij 1, misschien 2 spelers die sinds de afgelopen 5 jaar een keer een plek in het 1e hebben gestaan? Dan gaat er iets goed mis hoor.

Ben zelf meer van het herstructureren van de fundering en dan kijken naar resultaten. Nu spelers halen voor lijfsbehoud is allemaal heel logisch, natuurlijk. Maar het is dweilen met de kraan open. Volgend jaar beginnen we weer van voor af aan. Dit heeft geen zin zo. Onze club is doodziek van binnen.

0    
Schuppe

Joerie de kamps

0    
Nacdictive

Laat idd het technisch hart beslissen, zomaar wat namen roepen heeft weinig zin..
Ik wil niet negatief doen en zou nooit de handdoek gooien maar welke ploeg is er sustantieel op vooruit gegaan na 'versterkingen' in de winterstop gehaald te hebben? Wie kan er 1 of 2 ploegen noemen?

0    
D.Trump

spelers zat en voldoende kwaliteit in selectie.

ik wil graag een nieuwe trainer eentje die de boel op scherp zet.

Niet zo'n stille Willie daar hebben we niets aan.

VD G. inpakken en wegwezen je kan het leuk uitleggen en komt sympathiek over maar je krijgt het gewoon niet voor elkaar om het team te laten shinen..

Dat is toch de hoofdtaak van je.

Van Penders en Jelle weet ik niet wat ik moet verwachten..

goede spelers maar of dat ook een garantie is voor het zijn van een goede trainer dat lijkt me niet..

0    
D'n Beuk

@D.Trump

Ik heb niet het idee dat de trainer het grootste probleem is, geen enkele trainer zou hoge ogen gooien met deze totaal onevenwichtige selectie .

Vreven moet blij zijn dat ie na afgelopen seizoen door de voordeur heeft mogen vertrekken, die had nu anders ook met zijn klote op het hakblok gelegen

0    
RV

Ilic en Fernandes zijn leuk maar Fernandes is vaak geblesseerd en ik vind het toch ook wat te mager in de wedstrijden dat hij het laat zien. Goede voetballer hoor maar tot op heden ook alleen als hij zijn dag heeft.

Ilic ook een hele goede speler voor NAC maar wat mogen we van hem verwachten op zo'n belangrijke positie?
Hij zal net als Garcia denk ik ook een extra jaar nodig hebben om van een veel grotere meerwaarde te zijn.

Eigenlijk is voor die positie ook Muhren gehaald (belachelijk hoge huursom voor betaald!) maar daar hoor je nu ook niets meer van. Toch is dat wel een type (mits fit) die ik net zo lief op de nummer 10 zie spelen zodat Ilic de vrijere rol van El Allouchi kan oppakken. Al vind ik Kastaneer wél een erg goede aankoop voor die positie. Hopen dat hij en van Anholt snel fit zijn en voor een basisplaats gaan.

0    
Robert

Tenzij er serieus geld is voor echte versterkingen ben ik bang, dat het een verloren operatie is. Met wat huurspelers ga je het ook niet redden. Zie seizoen met Maaskant degradatie. Met op papier goeie spelers gingen we gewoon de mist in.
Wij hebben op dit ogenblik misschien 4-5 eredivisie-waardige spelers. En dat nog inclusief Ilic en Van Leer.
Met dank aan Smulders en Goedzee!

0    
Strijder

Natuurlijk staat de vernieuwing de verdediging voorop..

Maar dat mensen de keuze van aanvallende middenvelder niet snappen..snap ik juist niet!

We missen creativiteit mensen..
hoe vaak word er een kans gecreeerd door een passerbeweging of steekpass vanaf het middenveld..

Zeer zelden!!

0    
Pao

alsof alleen de verdediging schuldig is aan alle tegendoelpunten... helft van alle goals komen uit voorzetten van de backs dus de schuld van el allouchi en rosheuvel die hun man laten lopen

Verdedigen doe je met het hele elftal niet met alleen de 4 man achterin.

0    
scheppioni

Plus nog ene ding heel belangrijk !!!

0    
Robert

Mocht er gekeken worden naar op korte termijn versterkingen: misschien kunnen PvH en Lokhof Wolfsburg ertoe overhalen Bruma een half jaartje bij Nac te stallen.
Een gevalletje Marcellis?

0    
Pizzabakker

Ik denk dat Pierre echt wel even naar Duitsland gebeld heeft om Ton te polsen. Wie weet komt daar wel iets vandaan, al is het maar op huurbasis.
Als je de contractloze spelers bekijkt zit daar vast wel iets tussen, maar ook velen die al minimaal een half jaar op een zijspoor zijn beland. Dan heb je weer het probleem dat het te lang duurt voor ze wedstrijdfit zijn.
Ik hoop dat het hart de juiste keuzes maakt. Als je dat interview met Gesthuizen leest verlang je toch naar een periode waarin we meer dan 1 wedstrijd op rij kunnen winnen.

0    
van Flieger

Een halve ome Cor en een kwart Pierre grasduinen door de diverse databases. Zijn de scandinavische nummer 1's al benaderd voor hun spitsen? Is Earnie Stewart al gebeld voor de gouden tip uit de MLS? Vol verwachting klopt inmiddels het hart van de achterban. Eerst nog 5 nederlagen en dan de grote inhaalrace met een superteam.

Keep on dreaming mensen. Ons NAC is sportief failliet met dank aan dezelfde incapabele lieden die nu wanhopig proberen het tij te keren. Het is een drama.

0    
van Flieger

Dit keer is er besloten, geheel tegendraads, dat niet de training verantwoordelijk is voor de huidige puinhoop, maar die Woenselse dikzak.
Een breuk met de traditie van eindeloos trainers eruittrappen, zelfs als die wel oplevert.

Iedereen heeft kunnen zien welke ruine Smulders en Goetzee hebben neergezet. Deze lieden zijn een ramp geworden voor ons NAC, tezamen met die onvoorstelbare non valeurs in de RvC.

0    
van Flieger

NAC's eigen K3, Kali, Koch en Kastaneer, zingt al maanden afgrijselijk vals. Hopelijk zien we die niet meer terug na de winterstop. Net zoals Carolina, Karol en Korte.

0    
buurman

Of het technisch hart gaan functioneren kan niemand iets over zeggen. Maar een andere keus was er niet.
Het ligt eraan wie ze (technisch hart) kunnen strikken in de winterstop. In alle drie de linies moet een sterke speler erbij.Dus drie goeie voetballers is een must. En een stuk of 7 spelers moeten vertrekken.
En we moeten nog wat punten sprokkelen voor de winterstop. Als je op 6 punten of meer van nummer 15 staat is het hopeloos.

Als we er tegen ajax inbeuken hoef je niet kansloos te zijn. Maar dan ook wel echt beuken. Ik ga er dan vanuit dat Kali en Ilic meedoen.

0    
buurman

gaat functioneren

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja