Go to Top

City-speler Mohammed Aminu traint mee met NAC

City-speler Mohammed Aminu traint mee met NAC

Zoals sinds het begin van de samenwerking wel vaker het geval was, traint er komende maand opnieuw een City-speler met NAC mee. Dit keer gaat het om Mohammed Aminu.

De 17-jarige Aminu staat sinds afgelopen zomer onder contract bij talentenstofzuiger Manchester City. Aangezien de Ghanees gezien zijn leeftijd en gebrek aan ervaring op het hoogste niveau de komende jaren niet aan spelen in het eerste toe zal komen, zal hij normaliter eerst een (paar) keer verhuurd worden. Gezien de samenwerking tussen NAC en City zou Breda een eerste logische standplaats kunnen zijn. In dat kader krijgt Aminu nu alvast de kans aan Breda te wennen. Mogelijk leidt dat dan tijdens een van de volgende transferperiodes tot een verhuur. 

Bij NAC ontmoet Aminu in ieder geval landgenoot Agyepong. Die kan hem mooi wegwijs maken.

Bron: B-Side Rats, NAC

40 Reacties op "City-speler Mohammed Aminu traint mee met NAC"

 • Gman
  5 december, 2017 - 10:03

  Welke positie speelt deze jongeman?

  7

  0
 • Tje076
  5 december, 2017 - 10:10

  Hit op google:
  The 16-year-old, who is regarded as the Neymar because of his immense dribbling skills and scoring abilities, was being chased by Spanish giants Real Madrid and Bayern Munich of Germany.

  City heeft hem gekocht voor 2 miljoen pond. Klinkt positief in ieder geval.

  29

  1
 • Ouwe Spionkop
  5 december, 2017 - 10:10

  17? Leuk voor een jeugdelftal, maar wat hebben wij daar aan?
  Dat ze er maar een van 27 sturen!

  20

  34
 • Bredafun
  5 december, 2017 - 10:11

  Geb./leeftijd: 10 aug. 2000 (17)
  Nationaliteit: GhanaGhana
  Positie: Aanval
  Contract tot: –
  Act. international: GhanaGhana O17

  2

  0
 • Barry
  5 december, 2017 - 10:22

  Met alle respect. Maar nog meer tieners binnen halen is echt niet waar we op zitten te wachten op dit moment.

  23

  5
 • Joost
  5 december, 2017 - 10:24

  We zijn echt een handelshuis geworden, ik vind het zo zonde dat onze authentieke tegendraadse club nu de grootste uitdrager is van ‘Modern Football’, waar geld regeert en grote clubs de kleine clubs gebruiken om hun spelerswaar in de etalage te zetten.

  29

  12
 • Bertus1912
  5 december, 2017 - 10:26

  Op linksbuiten kunnen we wel iemand gebruiken, al is het maar voor in de breedte.

  5

  6
 • Zand in je ogen
  5 december, 2017 - 10:34

  Wie zegt dat dit een tiener is? Volgens zijn paspoort is hij 17, bij Afrikanen zegt dat echter niks. Vaak hebben ze op hun 8e al een snor en dikke baard en blijken ze in werkelijkheid jaren ouder te zijn ;-) Misschien is dit dus wel de oudere versterking waar we op zitten te wachten!

  48

  7
 • Kale rakker
  5 december, 2017 - 10:37

  Dus met andere woorden sprangers, van Hooijdonk krijgen geen kans meer dan

  6

  21
 • Jf
  5 december, 2017 - 10:48

  Al dat gezeur wees blij met een aanvallende versterking van 2 miljoen. Dat is gelijk de duurste speler van Nac

  26

  17
 • Wanny
  5 december, 2017 - 10:48

  Die jongen traint hier een paar weken mee, die gaat helemaal geen wedstrijden spelen.

  34

  0
 • Geel/Zwart
  5 december, 2017 - 11:01

  Verrot voetbalwereldje tegenwoordig. Grote magnaten zoals City en een handjevol andere clubs kopen legio jeugdspelers op, die vervolgens elders worden gestald. Het gros zal nooit het eerste elftal zien, maar dat maakt niets uit, want als er één op de pakweg 80 tussen zit die doorbreekt, heb je ze allemaal dubbel en dwars terugverdiend.

  Voor NAC vind ik zo’n samenwerkingsverband voor nu echter alleen maar goed. De enige manier hoe je als kleine club mee kan in de huidige voetbalwereld en kan profiteren van wat talentjes, die je anders nooit had kunnen betalen.

  15

  12
 • Sander P
  5 december, 2017 - 11:03

  Lkkr laten snuffelen, wennen en kennismaken. Misschien is het iets voor het seizoen 2018/2019. Anders in de tussentijd stallen bij Jong Nac, aangezien hij in Engeland nog niet mag ballen. Heeft hij een half jaar om te acclimatiseren en enigzins de tasl onder de knie te krijgen.

  Persoonlijk hoop ik dat Nac in de winterstop zich zal versterken met Javairo Dilrosun (huur van Man C). Nederlands en een (naar het schijnt) een goede linksbuiten. Helaas voor Adjepong, maar die kan dan retour of naar een andere club.

  12

  5
 • de muzikant
  5 december, 2017 - 11:11

  Rath Verlegh kinderopvang……..
  Welkom mits hij echt de nieuwe Neymar is, en het direct laat zien.

  6

  10
 • Arie
  5 december, 2017 - 11:28

  Nooit doen, waardeloze club met voetbalonwaardig beleid dat City.
  We hebben gasten nodig die het klappen van de zweep kennen, geen kleuters. Een paar weken meetrainen is al helemaal nutteloze onzin.

  7

  30
 • Los Pollos Hermanos
  5 december, 2017 - 11:49

  Toevallig kent uw Los Pollos iemand die bij internationale scouting betrokken is. Dit is geen tof-doenerij, maar gewoon om even aan te geven dat we echt niet ongerust hoeven te zijn. Deze jongen is een mega-talent. Word begeerd door diverse top-clubs als Real, Bayern en Barcelona, maar City kocht hem optijd weg via zijn vader, die zaakwaarnemer is. Dat zei je vaker met hele jonge Ghanese en andere Afrikaanse voetballers. Er moet geld bij de familie komen in Afrika en papa beheerd de centjes. Dat is hier ook zo. Volgens mijn bron, mogen we echt in onze handjes klappen dat deze jongen voor NAC komt spelen. Hij is mega snel en heeft ook veel scorend vermogen. Hij is ook super technisch. Het is eigenlijk een spits, maar komt nu vaker vanaf de vleugel (rechter kant) door zijn enorme snelheid en goede actie. Er waren meer clubs die hem wilde huren. Onze Spaanse “lotgenoten” maar ook New Castle en W.B.A. City zag dit echter als het versterken van de concurrentie. Dit blijkt echt een pareltje te zijn jongens. Wanneer hij aansluit, ga ik direct eens kijken op de training, wanneer mogelijk.

  19

  8
 • Henkie
  5 december, 2017 - 11:54

  Ja nutteloos onzin. Inderdaad Arie. Volgensmij zijn onze betere spelers toch echt angelino garcia en ambrose. Bah nutteloze onzin allemaal die gratis spelers die beter zijn dan wat we hebben. Weg ermee!

  16

  4
 • Arie
  5 december, 2017 - 12:00

  Garcia die nog geen goal of assist heeft gegeven of Ambrose die al 5 goald heeft gemaakt, waarvan 3 pingels. Als je dan toch terugschreeuwt kan ik het ook.
  Meijers en Sporkslede horen ook bij de besten, of vond je die niet de moeite van het vermelden waard?
  Samen met het feit dat je alle City faaltalenten maar vergeet.

  8

  9
 • Naccie1912
  5 december, 2017 - 12:02

  Ik begrijp de reactie van velen wel dat we een ‘handelshuis’ van City aan het worden zijn. Maar als we nou even realistisch zijn met zijn allen, we kunnen gewoon niet zelf onze broek ophouden. De voetbalwereld is ziek aan het worden met de inmense bedragen die er besteed worden en we zullen er op deze manier het beste van moeten maken.

  Daar komt bij dat ik lang niet alle huurlingen als passanten zie. Garcia wilde vorig seizoen blijven, en voila, hij voetbalt weer voor NAC. Daar zal hij zelf ook wel een duit voor in het zakje hebben gedaan. Angelino is echt een lust voor het oog en ook een speler waarvoor ik naar het stadion kom, net als in ietwat mindere mate Ambrose en Fernandes.

  Ik ben erg benieuwd naar deze speler. Hij mag meetrainen en als het een aanwinst blijkt te zijn, zie ik hem graag aansluiten!

  14

  5
 • Henkie
  5 december, 2017 - 12:02

  Meijers en sporkslede die nog geen goal of assist gegeven heeft? Haha wat een argument.

  8

  4
 • Naccie1912
  5 december, 2017 - 12:04

  En daarmee bedoel ik niet te zeggen dat ik voor Sporkslede, Meijers, Korte en andere eigen spelers niet naar het stadion kom, maar alleen met hen gaan we het gewoon niet redden. Dat is de realiteit en daar zullen we in mee moeten gaan.

  3

  2
 • Arie
  5 december, 2017 - 12:08

  Meijers en Sporkslede die de goal en assists moeten gaan verzorgen. Man man man man.
  Daarnaast krijgen zij pas een paar wedstrijden de kans en zijn ze nu al beter dan de rest.

  3

  9
 • Henkie
  5 december, 2017 - 12:08

  Sorry hoor Arie maar ons elftal zonder city spelers zou er zo uit zien (ongeveer):

  Enevoldsen
  Allouchi Vloet Korte
  Nijholt Verschueren
  Horsefield Mets Meijers Sporkslede
  Bertrams

  Nou pak dan je koffers naar de jupiler league maar alvast.

  15

  8
 • Henkie
  5 december, 2017 - 12:09

  Haha Arie ooit van sarcasme gehoord. Mijn punt is dat niet alles om goals en assists draait en manu een middenvelder is die het spel maakt, niet per definitie puur om assists en goals afgerekend moet worden.

  2

  2
 • Dutchbird
  5 december, 2017 - 12:23

  Als City 2 miljoen pond heeft betaald zal het geen prutserke zijn. En mooi dat hij een maand kan meetrainen alvorens te beslissen. Als het echt niets is kan Smulders dat joch terugsturen.

  2

  4
 • Hup Nac Breda
  5 december, 2017 - 12:24

  We hebben bij ons NAC meer behoefte aan versterking van de technische staf. Heeft City daar niet iets van in de aanbieding? Voetbalkwaliteit hebben we genoeg.

  5

  5
 • G00Ser
  5 december, 2017 - 12:38

  Haha rustig allemaal, hij komt alleen maar een maandje meetrainen…wat een paniek meteen.

  17

  0
 • Arie
  5 december, 2017 - 12:44

  Niet zien dat Garcia dit seizoen nog niks spectaculairs is zegt mij al genoeg.
  En ik durf best te zeggen dat met de opstelling die jij schetst we niet lager hadden gestaan dan nu, met uitzondering van Enevoldsen.

  3

  3
 • Pedro
  5 december, 2017 - 12:53

  @Arie Sporkslede nu al beter dan de rest??? Tegen Excelsior speelde die voor het eerst goed, maar de week ervoor speelde die dramatisch en waren beide goals hem aan te rekenen want leverde hij de bal in(door geblunder). Meijers speelt idd sterk, maar zonder de City spelers was NAC nergens.
  En ben benieuwd op wie jij dit seizoen doelt met “alle City faaltalenten”, want vind ze allemaal voldoen(Fernandez heeft nog nauwelijks kans gehad, maar speelde in zijn invalbeurten goed), en Mari speelde voor zijn blessure gewoon goed na een aarzelende start(een blunderende Koch en Noppert naast je helpt ook niet mee), tegen Ajax was hij dramatisch maar gewoon te vroeg gebracht door Vreven na slechts 2 trainingen.

  2

  3
 • scheppioni
  5 december, 2017 - 12:56

  Laat me verrassen, je weet nooit, maar eerst zien allemaal, wordt met teksten niet zomaar verheugd !

  2

  0
 • Dutchbird
  5 december, 2017 - 13:15

  Mooi voor Thomas Agyepong zo’n tweede Ghanees erbij. Hoe vordert het herstel van Thomas eigenlijk?

  2

  1
 • Pedro
  5 december, 2017 - 13:55

  @Arie
  En over die opstelling van Henkie…nog nooit van blessures/schorsingen gehoord? Sporkslede en Meijers zijn allebei een tijd geblesseerd geweest en dan wordt je al een heel stuk zwakker want zit eigenlijk niks achter. Nu is Mets geblesseerd, Vloet was 2 wedstrijden geschorst, en vanaf nu komen de schorsingen want bv Korte staat al op scherp. Met 11 spelers ben je er niet hoor!

  1

  0
 • ibio
  5 december, 2017 - 13:57

  goed dan hij nu kan komen meetrainen,

  toch ie ik liever een goede centrale verdediger komen

  4

  0
 • Kale rakker
  5 december, 2017 - 14:27

  Henkie dan zou het eerder zijn, betrams sporkslede n’toko Meijers nijholt verscheuren romens mounir korte sprangers haemhouts is maar een voorbeeld toch ook niet slecht denk

  3

  0
 • Hans
  5 december, 2017 - 14:52

  Ik heb liever spelers van City op de training in het kader van de samenwerking dan spelers die bij NAC “hun conditie op peil houden”. DAT zijn spelers waar je niks aan hebt. Laat die gast maar komen ( hoe lang is hij? Het is een spits toch?). Kan ie meeballen in onze proeftuin. Voor een groot talent moet altijd plaats zijn.

  6

  1
 • Michel
  5 december, 2017 - 14:58

  Wat goed is komt snel, en is helaas niet bereikbaar voor ons zonder City’s hulp…

  Dit soort talenten, mits het er uit kan komen, kan ons opleveren dat we ons veilig spelen en aantonen dat je beter wordt hier. Hoe tof is het als Angelino, Manu of Ambrose na een geslaagde carrière kunnen zeggen dat het begon bij ons? Die PR is heel veel waard.

  Eerst vrijdag de zusjes pakken, the only way is up!

  3

  1
 • H.V.M.
  5 december, 2017 - 15:11

  We hebben sterk behoefte aan een paar ervaren spelers die deze jonge gasten op sleeptouw kunnen nemen.
  De paar “oudjes” die we hebben blijken volgens de technische staf niet geschikt!
  Verder zoeken dus!

  Smulders blijkt in ieder geval niet af te willen stappen met zijn keuze voor té jonge selecties.
  Dit beleidsplan heeft iets weg van Russische Roulette.
  Een stuk of drie mooie pareltjes van City zijn natuurlijk altijd welkom, maar er zijn grenzen!
  Te veel huurlingen en buitenlandse spelers doen je vroeg of laat de das om.
  Dáár zijn inmiddels voorbeelden genoeg van.

  Hopelijk komt het dit seizoen allemaal nog goed!
  Vrijdagavond minimaal één punt uit de vervelendste en lelijkste stad van Nederland zien mee te nemen naar het mooie Breda.

  10

  0
 • Molenschot Loco
  5 december, 2017 - 18:00

  Als ik NAC was….zou ik aan onze vriend Amoah vragen om een training bij te komen wonen…..sterker nog…die mag van mij spitsen trainer worden……!!!! Jelle voor de keepers….Penders voor de verdedigers…..Amoah voor de spitsen…..

  4

  2
 • ome cor
  5 december, 2017 - 18:17

  Heerlijk dat deze jongen door een aantal wijsneuzen ongezien al wordt afgefakkeld, vanwege zijn leeftijd…..

  Sneuer kan het bijna niet.
  Zivkovic, Wijnaldum, Labyad….zij debuteerde ook jong en dan hoop je dat wij ook eens een jong talent kunnen opstellen, maar nee…. sommige kenners denken daar heel anders over.

  5

  15
 • Marco
  5 december, 2017 - 22:49

  Mij maakt het niet uit waar die vandaan komt of hoe oud hij is! Als hij de selectie beter maakt ,aansluiten! Verder helemaal eens met ome cor

  1

  3