Wij gaan niet opzij

Contractverlenging Maaskant kan nog weken duren

Ondanks het feit dat NAC en trainer Robert Maaskant graag met elkaar doorgaan, kan een contractverlenging nog enkele weken op zich laten wachten. Volgens algemeen directeur Theo Mommers ligt dit aan de procedures binnen de club. Mommers: "Bij NAC is het zo dat niet één persoon hierover kan beslissen, dit soort zaken moet breed worden gedragen. Daarom heeft de directie eerst een evaluatierapport gemaakt over de trainer en dat rapport is afgelopen donderdag besproken in het bestuur. Het bestuur keurt zo'n rapportage af of goed. Dat laatste is gebeurd. Nu gaan we kijken of wij als directie eruit kunnen komen met de trainer. Maar dat kan nog wel enkele weken duren." Mogelijk struikelblok zou Maaskants wens een clausule voor een transfer naar 'een grotere club' kunnen zijn. Zolang Maaskant niet heeft getekend, zal ook assistent-trainer Gert Aandewiel zijn handtekening niet kunnen zetten onder een nieuwe verbintenis.

Vorig bericht
Kruiswijk zeker niet naar NAC 8 reacties
Volgend bericht
Amoah verliest met Ghana 2 reacties
Terug naar overzicht
16 Reacties
0    
bou

Kan ik dit zien als een gevalletje 'NAC twijfelt' ????

0    
breda

als Maaskant een clausule krijgt dat hij gratis naar een topclub kan vertrekken moet er ook een clausule in dat NAC hem gratis kan ontslaan gedurende die 4 jaar.

0    
Nacc

VERLENGEN!

mommers mag weg!
nog nooit zo'n goedde trainer gehad!

0    
Riellie

Als Maaskant zo'n clausule wenst, is het in mijn ogen geen Naccer.

0    
Da Pope

Ik snap Maaskant wel. Hij is pas 41 en wil graag kijken waar zijn top als trainer ligt.

NAC is gewoon een goede werkgever voor Maaskant, waar hij het naar zijn zin heeft. Als ik een contract sluit met een werkgever, moet dit ook voor mij gunstige bepalingen bevatten. Zo raar vind ik dat niet.

0    
Gilze

laat hem nog maar even bijven, wat mij betreft mag tonnie sixpack daarna weer komen

0    
NM

@ Breda

Kans is groot dat NAC een dergelijke clausule idd ook zal opnemen onder het motto voor wat hoort wat.

0    
papaedje

Gewoon een ultimatum stellen klaar punt uit.
wat een gedoe zeg.

0    
Wanny

Clausule of geen clausule. Als Maaskant bijtekent en volgend jaar staat Barcelona op de stoep, dan is ie toch wel weg. Hooguit kan NAC dan een paar centen vragen als afkoop voor het contract. Laat ze dat samen netjes regelen in dat contract en klaar.

0    
L.

Wat heeft het voor zin een contract voor 3-4 jaar aan te bieden (waar NAC dus aan vast zit), terwijl er voor de trainer een clausule in zit dat hij voor een grotere club (en die zijn er nogal wat in europa) weg mag...

0    
Wardsteiner

Dan ook graag een clausule dat als er zich stillemII taferelen voor gaan doen, hij gratis de tilberseweg uit gestuurd kan worden. Overigens vind ik dat zijn prestatie's tot nu toe bij NAC prima zijn!

0    
merma84

Ja zet die clausule er maar in maar meneer Maaskant is niet goed genoeg voor een topclub, daarvoor heeft die eerst een cursus tactiek nodig.

0    
Becherovka

Ik vind vier jaar voor Maaskant erg lang. Ik wacht namelijk nog steeds op het combinatie voetbal met veel druk naar voren. Ik zou voor twee jaar verlengen met een evaluatie na een jaar. De laatste paar wedstrijden krijg ik meer het idee dat de tactische beslissingen van Maaskant me best tegenvallen.

0    
nac6

niet verlengen die gast loopt de laaste weken van geen meter meer hoog nodig verjongen die tainer.
ik heb nooit wat in hem gezien en tonnie sixpak nooit meer terug

0    
nac6

nieuwe optie wilders de nieuwe man bij nac samen met janus oomen die zit nu toch thuis

0    
Leeuw

Alsof NAC-BREDA niet groot genoeg is voor Maaskant!!
Ik wacht nog steeds op dat bougondische voetbal ,en de verjonging hoewel Zwaanswijk voor mij mag blijven!

Laad alle berichten na dit bericht in