Overal waar we komen

Ex-NAC: Tighadouini: "Beide degradaties doen pijn"

Ex-NACer Adnane Tighadouini mag met recht een degradatiespecalist genoemd worden. De aanvaller degradeerde met NAC, zag zijn werkgever Malaga degraderen en zakt nu ook met FC Twente af naar het tweede niveau. Na een pak slaag in Arnhem degradeerde FC Twente gisteren naar de Jupiler League. Tighadouini zat na afloop helemaal stuk.
Ondanks het feit dat de degradatie al even in de lucht hing, was het gisteren toch zwaar. Tighadouini: "Ik ben gesloopt en kapot. Absoluut. Dit is een enorme klap. Veel dingen zaten tegen bij FC Twente het afgelopen seizoen, het was heel vaak net niet. Dat we nu met 5-0 degraderen maakt het extra pijnlijk." Degraderen is niet nieuw voor de aanvaller, maar wennen doet het nooit. Zowel de degradatie met NAC als met Twente deed zeer: "Beide degradaties doen pijn. Het zijn hele mooie clubs, waarvan Twente natuurlijk nog een grotere club is. Ik weet het allemaal even niet meer. Ik kan het even niet kwijt in mijn hoofd. Bij de degradatie van Malaga was ik er natuurlijk niet bij, dat heb ik niet in de hand. Maar het is pijnlijk." Tighadouini werd dit seizoen van Malaga gehuurd. Hij heeft in Spanje nog een doorlopend contract, maar heeft daar waarschijnlijk geen toekomst: "'Ik ga de komende tijd bekijken wat ik ga doen. Ik heb nog een tweejarig contract bij Malaga. We gaan het zien, ik ga eerst mijn hoofd leegmaken of zoiets."

Bron: B-Side Rats, Omroep Gelderland

 

Terug naar overzicht
20 Reacties
0    
Badeend

Jammer voor hem dat hij zijn oogkleppen nooit af heeft kunnen doen. Was een hele aardige speler geweest als hij overzicht had gehad - en daar iets mee had gedaan. Nu heeft hij gewoon alles er (financieel) wel uitgehaald.

0    
Cor 010

Technisch een zeer goede voetballer.Maar geeft te vaak niet thuis.

0    
Bierdrinken

Deze degradatie doet absoluut geen pijn hoor

0    
go2

Benieuwd of ie er volgende week bij is. Volgens mij ging hij er geblesseerd af

0    
Pipo

Deze degradatie is gewoon Karma voor Twente Adje!! Je had er nooit in moeten stappen bij deze *#% club. Justice for all!!!!

0    
Gampel

Tighadouini is het soort speler waar veel clubs iedere keer maar weer hun vingers aan branden. Technisch vaardige speler, maar een uitstraling, ego en voorkomen om van te walgen. Als speler in een teamsport totaal ongeschikt en ik hoop dan ook dat NAC zich nooit, maar dan ook echt nooit meer inlaat met dit soort misbaksels. Verder zal het me aan m'n kont oxideren waar meneer allemaal mee gedegradeerd is en het erge is, hem waarschijnlijk ook.

0    
Ga eens bier halen

Adnane je bent van harte welkom om volgend seizoen gewoon weer lekker Eredivisie te spelen in Breda!

0    
Denzz

@Ga eens bier halen

Zekers! Maar niet als speler van NAC!

0    
Dikke boktor

Auf wiedersehen

0    
Luusje

Is Brondeel daar nu niet op te halen kunnen we Bier en Tieten van de hand doen.

0    
Fred1

Blijkbaar heb je met Tighadouini één garantie en dat is degradatie , ik ben en was er geen fan van .

0    
baosje

@Ga eens bier halen

jij kan beter bier gaan halen

laat Adje lekker wegblijven ....

0    
BredaParel

Puur toeval. Toen Tigha naar Malaga ging, hadden die enkele jaren daarvoor nog CL gespeeld. Zowel NAC als Twente degraderen vanwege wanbeleid.

Nu NAC gegroeid is sinds zijn vertrek, zou hij beter in het elftal passen. Met vertrek van Garcia zou El Allouci die positie op 6 of 10 over kunnen nemen en zou Tigha die plek van Mounir op linksvoor kunnen invullen. Met het huidige spel zou hij makkelijker naar binnen kunnen trekken.

Indien Twente contracten heeft waarin spelers weg mogen bij degradatie, kan NAC gaan shoppen. Sparta en Roda idem. Smulders: Spierings, Avdidjaj, Schahin, Vansteenkiste, Tighadouini, Boere. Je kunt ze allemaal halen

0    
G00Ser

Ik ben hem nog steeds dankbaar voor zijn seizoen bij NAC, waarin hij het enige(?) lichtpuntje was. Maar dit zijn gewoon geen degradatievoetbalspelers, ze passen in een stabiel aanvallend team, dat was NAC niet en is Twente ook niet.

0    
since1912

En blijf weg, twente.

0    
Cor 010

En welke spelers zou je bij Twente moeten halen dan?Ik zie geen betere spelers die wat aan Nac zouden toevoegen.

0    
G00Ser

@Cor 010

Ik zie Brondeel graag terugkomen voor de breedte. Daarnaast is Maher een mooie vervanger voor Garcia. En als we toch bezig zijn mogen ze ook Oussama Assaidi sturen naar Breda.

0    
scheppioni

Mooie voetballer maar een juiste mix met een juiste trainer is toch de sleutel !!

0    
Dutchbird

Als je het hoofd wilt leegmaken Adje moet er wel iets in zitten.

0    
Sia

@BredaParel: daar noem je minimaal 3 Roda spelers, waarvan er 1 gehuurd is van Schalke 04 (geloof ik). Roda gaat zich wel redden in de playoffs dus die laten Vansteenkiste en Schahin absoluut niet naar een (op papier) concurrent gaan. Avidjaj zal wel teruggaan naar zijn werkgever.

NAC moet, nu de handhaving in praktijk een feit is, zo snel mogelijk met City om de tafel om te zien hoeveel en welke spelers we kunnen huren van City. En de markt op gaan om nieuwe spelers te halen, zoals Diemers van De Graafschap. Ik kan me indenken dat we op termijn minder afhankelijk willen worden van Manchester City huurlingen.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja