Overal waar we komen

Foto's Dordrecht - NAC

Een zonnige maandagavond en 300 man mee naar Dordt. Dat was voor ons een reden om de foto-camera weer eens mee te nemen. Tenslotte hebben we tussen het live-twitteren nog wel eens een seconde of wat over. We hebben een kleine selectie gemaakt van deze foto's. Deze zijn te vinden via deze link naar onze Facebook pagina. Voor foto's van de reis naar Dordt en sfeerbeelden vanuit het uitvak verwijzen we graag door naar onze vrienden van F7Breda.nl.

Bron: B-Side Rats

Vorig bericht
Geen Bryan voor NAC 30 reacties
Volgend bericht
SMS actie verlengd 5 reacties
Terug naar overzicht
12 Reacties
0    
Oriental076

Mooie fotorepo, die camera mag wel vaker mee!
Hulde!

0    
TheBeek

Ziet er goed uit mannen!

0    
076 bredaa

Was een mooie awayday, mooi dat we met zoveel man gingen. Zou mooi zijn als we nu weer met zo veel naar Waalwijk gaan op 16 september. Op de site van de supportersvereniging kun je nog genoeg kaarten bestellen voor maar 20eu

0    
Molenschot loco

Echt leuke foto's...de mooiste ...die foto met Barker...en een sprintende de Korte er naast met gespreide handjes...vol gas erop......

0    
Ric

Kunnen we na de wedstrijd niet eens iets anders doen dan die handjes omhoog naar elkaar. Ik zie dat onderhand in heel Europa. We zijn juist zo creatief en origineel. Niet dat ik nu de oplossing heb hoor. Schoot me
Gewoon ineens te binnen

0    
F7 Gekkelijke

@Ric

De buikschuiver mag wat mij betreft wel terug oo de Nederlandse velden!

Mooie repo!

0    
Ouwe Spionkop

Het was een leuk uitje (ik zat op de lange zijde). Beetje geluk gehad, maar zonder geluk kom je nergens.

0    
Waddinxveen

@ Ric en F7 Gekkelijke

Geloof dat iedereen wel klaar is met die handjes omhoog na de wedstrijd. Buikschuiver ligt sinds het vertrek van van Hooijdonk naar R'dam wat gevoelig ;-)

Een mooi nieuw idee kwam hier al eerder voorbij en werd volgens mij tegen jong Utrecht op de B-side al geprobeerd: Zodra de spelers richting B-side lopen begonnen ze daar massaal met 'Ik spring voor NAC' Moet voor de spelers een machtig gezicht zijn geweest. Bedoeling is dat de spelers dit op het veld overnemen. Dan komt het er ongeveer uit te zien zoals in dit filmpje bij Dortmund van 0.20. Dus zonder dat duitse zitten op het veld vooraf.

Wedstrijd van Borussia Dortmund is overigens sowieso een absolute aanrader om heen te gaan. Voor degenen die het nog niet weten; de tribune op het filmpje; de Südkurve is volledig sta-tribune met plek voor 25.000 man! Kaartjes scoren is echter erg lastig. Stadion heeft 82.000 plaatsen en die kunnen ze elke thuiswedstrijd makkelijk 3x uitverkopen...

0    
Waddinxveen

En dan nu het filmpje ;-) : https://youtu.be/1K-KNLfhsCs

0    
Johan

Dus Waddinxveen, kopiëren van een andere club stel je voor? Niet ik als individu, maar wij als groep zijn de origineelste van NL en dan dit? Ik wacht de creativiteit van m'n medesupporters af, heeft me tot op heden nooit verveeld. Levert vanzelf weer iets unieks op!

0    
Waddinxveen

Juist niet Johan, we kopiëren op dit moment met die handjes omhoog al van alle andere clubs in Europa, zoals Ric ook aangeeft. Na het vertrek van Pierre is de buikschuiver ingeruild voor die handjes omhoog die ook toen al op alle velden te zien was. In plaats van te wachten op de creativiteit van medesupporters probeer ik als medesupporter een bijdrage te leveren.

'Ik spring voor NAC' hoort net zo bij NAC als geel-zwart, bier en Breda. We kopiëren dus juist helemaal niks. Verwijzing naar het filmpje is slechts een visuele ondersteuning. Zoals ik al zei is de B-side er overigens tegen jong-Utrecht zelf al mee begonnen. Don't shoot the messenger ;-)

0    
Johan

Nou, da's wel jammer dan, maar wie ben ik... Enjoy!

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja