Overal waar we komen

Foto's NAC-KV Mechelen

Zoals bij eerdere wedstrijden in de voorbereiding hebben we ook vanavond wat plaatjes geschoten in St Willebrord. Foto's zijn te bekijken op onze Facebook pagina. 

Volgend bericht
Van Diermen is weer terug 12 reacties
Terug naar overzicht
10 Reacties
0    
Waddinxveen

Het kan niet op! Bijna direct na een oefenwedstrijd ons voorzien van 3 klasse interviews en een berg foto's. Duimpjes omhoog voor de redactie van deze site! En nu naar bed jullie, want morgen verwachten we weer vers NAC-nieuws ;-)

0    
HenriJ84

Best aardig potje. Ga er net als dat wat mindere potjes niet teveel conclusies aan verbinden. Maar zeker niet onaardig. Allemaal veel te vroeg om definitief een mening te vormen, maar my 2 cents: Denk dat Sporkslede wel een contractje kan verwachten. Buiten dat hij het best goed deed met wat tegenstand is hij multi-inzetbaar. Zou persoonlijk 1+1 contract aanbieden. Corryn heb ik nog wel twijfels bij. Maar als hij tegen prestatiecontract (of daar net boven) wil strijden tegen Man City huurling zou ik het niet een heel gekke beslissing vinden.

Dessers lijkt zoals eerder beschreven door vrienden uit Lokeren nog wel wat kansen te missen. Maar daar kan aan gewerkt worden én het is pas echt een groot probleem als je geen kansen meer krijgt/creëert. Wel prima in combinatie. Ik denk dat hij gedurende het seizoen de nodige kansen (en goals) zal creëren voor bijsluitende middenvelders.

Nu erg benieuwd naar wat er komende week nog gaat gebeuren qua nieuwe spelers, vooral centraal achterin. Helaas deze keer niks op de velden opgevangen :).

0    
Jf

Ook hulde aan Smulders want kennelijk zijn ze volop bezig met versterkingen maar je hoort helemaal niets. Dat vind ik erg proffesioneel. Ik ben wel nieuwsgierig

0    
Dutchbird

Naast alle lovende woorden aan het adres van Smullie en Dijkhuizen vraag ik iedereen om zijn of haar waardering en respect te ventileren richting de RatDactie. Top site met professionele interviews en schitterende fotografie. Chapeau, ga zo door.

0    
Tvb

Het was een leuke oefenpot, maar om nu allemaal contracten te gaan uitdelen aan de hand van deze pot gaat me wat te ver! Lijkt op rutjes-praktijken. Of Smulders moet deze jongens al langer in de smiezen hebben en wil ze enkel op de fitheid testen!

0    
NAC Breda F.C.

Kon er niet bij zijn maar... waren er veel fans van KV Mechelen? En was het een beetje goed toeven met onze Belze broeders (lees: bier drinken)

0    
@ NAC breda fc

Manneke of 7500 uit mechelen

0    
Da Pope

@Dutchbird

Daar zullen de collega's van De Rat blij mee zijn ;) Zij hebben de Ratdactie, wij de BSR Crew :)

0    
Ata

Die waardeer ik ook hoor, Da Pope...

0    
HenriJ84

@tvb die jongens die ik noem zijn al 2 weken aan het trainen. Je kan ze moeilijk nog een maand gratis laten doen en dan alsnog afserveren. Smulders heeft ook gezegd deze week te beslissen. Dus ja, op basis van trainingen én deze pot zullen we contracten wel/niet uitdelen.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja