Overal waar we komen

Gersbach houdt opties open: "We zullen zien wat er de komende weken gebeurt"

Na de degradatie houdt Alex Gersbach zijn opties open. De linksback wil zich niet committeren aan een toekomst bij NAC en kijkt rustig om zich heen. Dat blijkt uit een interview, dat het Australische SBS met hem had. 
Gersbach kwam afgelopen winter over van het Noorse Rosenborg. De linksback maakte, mede door fysieke ongemakken, een nogal matige indruk. Ondanks een nog twee jaar doorlopend contract kijkt Gersbach na de degradatie alweer om zich heen: "Het is door de degradatie niet gelopen zoals gehoopt. Ik heb nog een tweejarig contract. We zullen zien wat er de komende weken gebeurt. Op dit moment ben ik nog een speler van NAC, maar in het voetbal kunnen de dingen snel veranderen. Ik maak me niet zoveel zorgen. Alles lost zich vanzelf wel op." De Australiër wil na een vervelend seizoen komend jaar weer een vaste waarde worden: "Het belangrijkste is, dat ik op clubniveau de dingen op orde krijg. Het moge duidelijk zijn dat de degradatie niet geholpen heeft, maar komend seizoen wil ik me - of dat nu bij NAC is of ergens anders - daarop focussen. De rest komt dan vanzelf wel goed. Volgend seizoen wordt belangrijk voor me."

Bron: B-Side Rats, SBS

Volgend bericht
Ex-NAC: Fernandez naar Lienden 14 reacties
Terug naar overzicht
64 Reacties
0    
Nacman

Houdoe en bedankt wat ben je slecht

0    
Jf

Wegwezen met deze geweldige instelling.

0    
ric

Voor mij is dit 1+1 =2.
OPROTTEN.
Er spreekt geen enkel drive uit dit interview.

Hij kan ook zeggen. Door fysieke ongemakken heb ik niet kunnen laten zien wie ik ben.
Komend seizoen zal ik er alles aan doen om de supporters de echte Gersbach te laten zien.
Ik ben strijdbaar en zal er alles aan doen om de club zsm terug naar de eredivisie te brengen.

Typisch gevalletje van.... het zal mij boeien wij mijn salaris betaalt.

0    
Joepel

Dat dergelijke matige spelers zich niet willen binden aan een club als NAC na degradatie zegt meer over de speler zelf ben ik bang. Schatten zichzelf veel te hoog in. Vreemde uitspraken als je gewoon nog een 2-jarig contract hebt. Prima als hij vertrekt, voor waarschijnlijk een stuk minder salaris is er vast een alternatief te vinden. Bye bye!

0    
Ratjeduneerste

Nogsteeds van mening dat we nog heel weinig gezien hebben van deze jongen. Kwam in het elftal op het moment dat niks, maar dan ook echt niks, liep zoals het zou moeten. Kon zelf geen verschil of indruk maken maar deze jongen kan wel degelijk ballen zoals ik hem bij Rosenborg gezien heb.

Ik denk dat deze jongen een nieuwe start verdiend en ik zou het zeker niet erg vinden om hem in ieder geval tot en met de voorbereiding in de selectie te houden. Ik zou eerder van Carolina af zien te komen.

Deze jongen is ook niet voor niks A-international voor Australie. Ik denk dat er meer in zit dan we tot nu toe gezien hebben. (Maar ook ik kan ernaast zitten)

Kan nooit kwaad om het nog even aan te zien, wie weet verrast hij over een paar weken tijdens de voorbereiding wel vriend en vijand.

Ik denk dat je met hem en Leigh 2 prima linksbacks hebt en Mashart een jaartje kunt laten rijpen elders.

0    
Pietjebel

Heel het elftal was slecht
Iedere (goede )speler werd meegetrokken in de malaise

0    
Da Pope

Hoewel ik het ergens wel snap (deze jongen is prof, geen NAC-supporter), steken dit soort berichten toch. Hij heeft afgelopen half jaar echt geen ruk laten zien, maar vindt het eigenlijk vanzelfsprekend dat hij weer verder kijkt.

Deze mentaliteit maakt dat we nu KKD spelen. Allemaal spelers die geen zak om de club geven en alleen voor zichzelf voetballen. Ik weet dat het bij het moderne voetbal hoort, maar op dit soort momenten verlang ik keihard terug naar iemand als Kenny van der Weg.

0    
Pep

Wegwezen. Dat is geen instelling.

0    
Ga eens bier halen

Nog geen deuk in een pakje boter geschopt en dan eisen stellen?! Laat maar zien dat je te goed bent voor NAC dan aanstaand seizoen zou ik zeggen. Dan kan ons clubje er ook nog wat aan verdienen ?

0    
Dun Diëe

De supporters verwachten weer een type Marcelo of Dani Alves op deze positie. We stellen echt te veel eisen. Kijkt na de degradatie om zich heen, jongens het is een sportman. Daar is helemaal niks mis mee. Geeft gewoon eerlijk antwoord. Of hij goed genoeg is om te blijven laat ik aan Brood en vdA. over. Of het inderdaad zo is dat hij door fysieke ongemakken niet volledig tot zijn recht kwam. Voor mij nog niet helemaal afgeschreven in elk geval.

0    
The Cosmic Gate

Die is dus weg, en moet zeggen dat ik daar niet heel rauwig om ben .
Had gemiddelde verwachting van hem,maar dat heeft hij niet waargemaakt.
Ik begrijp niet hoe hij in de selectie van Australië kan zitten ?
En natuurlijk zal hij meegesleept zijn de de algehele malaise ,maar dan JUIST kun je uitblinken

0    
Fanneke

Die zullen we niet missen.

0    
Vakkie GG

Shirt uit en zwaaien!

0    
Brecht

Dit soort spelers moeten we nooit meer aantrekken. "Door degradatie is het niet gelopen zoals gehoopt" Ja, geef de degradatie de schuld. Door het gebrek aan inzet en kwaliteit van jullie als spelers (zeker inclusief jij) zijn we gedegradeerd.
Ik zou als ik jou was niet eens rustig, maar heel erg om me heen kijken om weg te komen. Wij zijn er niet voor jou.

0    
signase

@Da Pope:

Het mag dan tegenwoordig zo zijn dat veel spelers broodvoetballers zijn, er is wel degelijk een manier om die binding toch te maken: smeed een vriendenploeg. Gezien de uitlatingen van El Alouchi aan het einde van het seizoen is daar afgelopen seizoen te weinig of totaal geen sprake van geweest. Ik zie dat nu ook terug in de reactie van Gersbach. Voor de volledigheid: ik zeg niet dat een vriendenploeg de oplossing is tegen het grote geld, maar het helpt om tenminste iets van clubbinding te creeeren. Dat en de sfeer bij thuiswedstrijden.

0    
7Hills

Eens met wat Ratjeduneerste schrijft, echter is het nu ook weer niet zo dat ik het heel erg zou vinden als hij weg gaat. Er lopen nog genoeg transfervrije backs rond die NAC wél zien als ideaal platform om hun carriere te (her) lanceren. Geldt overigens ook voor Leigh, zie hem graag spelen maar als je daar wat knaken voor kunt vangen dan lekker laten gaan.

0    
Den Hoge

Kijk jij lekker om je heen ventje, een echte kerel knokt terug en laat het daadwerkelijk zien.

Wat een rukmentaliteit. Wegwezen met dit soort losers!

0    
Ivo

Hoe vaak heeft het "technisch hart" deze jongen daadwerkelijk zelf zien spelen? Hebben ze hem ook gesproken?

Of was het weer een slimme zaakwaarnemer met wat mooie Youtube filmpjes die voorbij kwam?

En dan blijkt het een kerel te zijn met een mentaliteit van lik mijn vestje. Goh. Je verwacht het niet.

Een club die zijn spelers op die manier haalt, vraagt er om. Paniekaankoop nummer zoveel.

0    
Coen

Oprotten!!!

0    
Kees

Prima.

Als
- Carolina
- Kali
- v. Anholt
- El allouchi
- Kastaneer
- kaikai

nog kunnen volgen....

Dan kunnen we eindelijk beginnen met een nieuw fris team bouwen.

0    
Kipiani

Het beste nieuws is dat meisje Lemmers taken van Saijs overgenomen heeft. Dat is een aanwinst voor de (wankele) NAC organisatie.
Meer van dit soort Bredase NAC mannen en vrouwen graag.
Peek. Lokhoff, Pierre, Ralf Seuntjens, Ben, Annie etc.
Edelenbos is foute zet in een fout organisatie model. Past totaal niet bij NAC en in Breda en onbeschoft duur.
Gaat die Laumen nu bij Handelshuis Smulders op kantoor de externe contacten doen ?
Wat gaat Gommers trouwens doen ?

0    
Tombola Breda

Tja, wij hebben hem in de 2e of 3e wedstrijd die hij speelde (notabene met een hersenschudding en net een paar dagen terug van de Azië cup) massaal uitgefloten. Wat voor gevoel moet deze jongen dan nog met NAC hebben? Van mij hoeft hij niet perse een mooi weer verhaaltje af te steken. Hij is gewoon realistisch. Ik zou hem nog niet afschrijven.

0    
Oosterhout 3

En dat kost 300.000?! Das gvd 1/9e van 't budget dit seizoen!

0    
since1912

@ Kees

Vind dat El Allouchi totaal niet in dat rijtje past. El Allouchi is een Bredanaar met een NAC hart, absoluut geen passant. Daarnaast zie ik echt wel zijn toegevoegde waarde in de KKD, is al seizoenen achter elkaar basisspeler en kent de slagen van de zweep.

Het blijft frappant hoe sommigen van ons vragen om een hecht team waarmee de supporters zich mee kunnen identificeren maar tegelijkertijd échte NACcers afmaken om het minste of geringste.

0    
ome cor

Gerbach speelt volgend seizoen de pannen van de dak.
Elke rechtsbuiten kan alvast beginnen met balen dat Gersbach als linksback opgesteld staat.
Die jongen gaat een veel beter seizoen spelen dan afgelopen jaar.

De vraag is alleen......waar ?

0    
Tombola Breda

@Oosterhout 3, waar doel je op met dat bedrag? De transfersom die er voor hem is betaald? Corrigeer me als ik het verkeerd heb, maar volgens mij is er nooit bekend gemaakt voor welk bedrag hij is over gekomen. Bovendien heeft de transfersom niks te maken met het huidige spelersbudget. En NAC betaald geen salarissen van 3 ton.

0    
Ratjeduneerste

@7Hills

Sluit ik me ook bij aan, ik zal er ook zeker niet van wakker liggen als hij vertrekt maar sommigen zijn er wel heel makkelijk mee.
Deze jongen zegt wat hij denkt en voelt en dat is ineens fout omdat hij dan 'geen passie voor NAC' zou hebben.
Deze jongen verdient hier zijn geld mee en natuurlijk wil hij het beste uit zijn carriere halen.

Ik denk niet dat er ook maar een van jullie is die, wanneer de organisatie waarvoor jullie werken een stapje terug doet, terwijl zij kans hebben elders tegen betere omstandigheden te gaan werken, zal blijven bij die werkgever 'omdat de baas zo lief is'.
Dan zijn jullie net als deze jongen mensen die hun brood moeten verdienen en daar altijd voor zullen kiezen.

Dus om deze jongen nu af te branden om het feit dat hij ook naar andere mogelijkheden kijkt is erg kortzichtig.

0    
Eljé

“Het is door de degradatie niet gelopen zoals gehoopt.”

Mooi gevalletje van omdenken...

0    
Vergane Glorie

Een iedere mag roepen wat in hem boven komt op deze site. Alleen voetballers die hun mening ventileren moeten gelijk opzouten. Een openl beeld is er kennelijk niet meer. Waar het de laatste jaren aan schort is een duidelijk beleid. Domme kreten hebben de boventoon gevoerd. En ja...daar plukken we hier de wrange vruchten van. Echt niet iedereen staat te springen om nu bij de Parel te komen voetballen. Misschien, mede uit frustratie, verwachten we te veel.
We kunnen wel dromen over Lokhof, Brouwers, Budisicn e.d. maar die tijd is voorbij en zie ik ook niet zomaar terug komen. We moeten het doen met uitgerangeerde spelers als Muhren, Kastaneer en Kali. Dat zijnj de feiten.
Je bent zo sterk als de zwakste schakel, toch.

0    
Wanny

Meteen duidelijk maken dat ie op 0 speelminuten kan rekenen de komende 2 jaar. Dan weet je zeker dat ie vertrekt.

In snap hem wel, maar dure twijfelgevallen kunnen we ons niet permitteren.

0    
Ouwe Spionkop

Deze jongen kan echt wel voetballen. Staat niet voor niks in selectie Australië. Alleen is het er niet uitgekomen door blessures etc.
Verdient wat mij betreft 2e kans en heeft zeker potentie hem met winst door te verkopen.
En oprotten is wel lekker makkelijk om onder elk item te roepen.

0    
Baosje

shirt uit en rap un bietje !!

wegwezen ... op de strontkar ermee en heel Breda door slepen

0    
Baosje

weer een reden te meer om Greg Leigh binnenboord zien te houden !
die weet WEL wat het inhoudt om bij NAC te mogen voetballen

0    
Fleur

Wat een waardeloze gozer, wegwezen

0    
misterbean

Ik verbaas mij over de houding van sommigen hier. Alsof wij als NAC iets te kiezen hebben? Alsof de spelers in de rij staan om hier te mogen komen spelen? Behalve de "geweldige" supporters die wij onszelf vinden en altijd in grote getale komen, hebben we ook een geschiedenis van wanbestuur, chaos, leegloop, stuurloosheid. En daar zitten we nu nog steeds in.

0    
f4

Beau Lemmens is een beste zet, ja...? De meid die er zit vanwege de connectie met haar vader, maar wie niets met NAC heeft. Stond na de zeperd tegen De Graafschap ongeïnteresseerd een story voor haar eigen IG-account te maken, tot grote irritatie van alles en iedereen. Denk dat Saeijs, ondanks dat hij niet uit Breda komt, in alle opzichten een meer betrokken personeelslid was.

0    
mmm

Oprotten dan loser. Je mag blij zijn dat Nac met je verder wil, want je bakt er niks van!!!

0    
Da Pope

@f4

Mijn ervaringen met Beau zijn tot op heden ontzettend positief, ook vorig seizoen al. Ze reageert snel, is eerlijk en professioneel. Het is met haar vooralsnog makkelijker werken dan met Jasper.

Het interview met LE en TvdA is een prima voorbeeld. Snel gepland, dinsdagavond opgestuurd, woensdagochtend inhoudelijk reactie.

0    
Viking

Opbokkuh jonguuh...

Ongeschikt was je al en met deze woorden en drive helemaal...

0    
Castle

Echt zon passant die het allemaal niets intereseert,aub zet op de lijst strik erom en weg ermee

0    
denhulk

gerbach talent van pierre van hooydonk

0    
Vreven4president

Ruil maar in voor van der Weg. Karakters hebben we nodig! Geen mooiweer voetballers!

Hup Kenny!

0    
scheppioni

Gauw afscheid nemen !
10x liever Leigh of kenny !!

0    
Bongo

Houdoe !

Sjonge jonge hier lig ik nou niet wakker van!

0    
076

We hadden 3 linksbacks en in alle wijsheid werd er nog 1 bijgehaald. Dat had zelf smulders niet gedaan.

0    
Tom

"Op dit moment ben ik nog een speler van NAC, maar in het voetbal kunnen de dingen snel veranderen. Ik maak me niet zoveel zorgen. Alles lost zich vanzelf wel op."

Een typerend citaat voor de groep spelers die we afgelopen seizoen hadden.

Ja, ik ben hier nu wel, maar eigenlijk interesseert deze club me helemaal niks. Ik maak me ook geen zorgen. Dankzij de degradatie kan ik hier snel weer weg. Ik, ik, ik, ik, ik.....

0    
ome cor

Toen we Kenny hadden waren er maar zat mensen die hem neersabelde en nu is het "haal Kenny maar terug".
Hoezo hypocriet.

Kenny had tenminste NOAD, net als Gerard den Haan in het verleden, geen technisch onderlegde speler, maar wel NOAD.
Datzelfde geldt voor Greg Leigh, maar als die de kans ziet om uit Breda te ontsnappen dan zal hij die ook met 2 handen aangrijpen hoor. Wedden ?

En Gersbach staat in het nationale team van Australië, alleen bij NAC heeft hij om diverse redenen nog niet zijn beste spel kunnen tonen. En wat roepen de voetbalkenners uit Breda e.o. ? "Op-rot-tuh meej da ventje"
Veel meer voetbalintellect valt er hier nauwelijks te bespeuren.

Natuurlijk hebben we een klote seizoen gehad, maar ik vrees dat we vanaf oefenwedstrijd 1 elke foutje, hoe minuscuul ook, hier gaan uitvergroten om de speler in kwestie maar zo snel mogelijk af te zeiken, zodat we het nieuwe seizoen als een stel "grumpy old men" kunnen starten met ons gejengel.

0    
F3

Da's nou precies de oorzaak van ONS degradatie probleem samengevat in 1 zin door 1 van de spelers van ons campingelftal.

"Ik maak me niet zoveel zorgen. Alles lost zich vanzelf wel op.”

Bokkehonden zijn het, een behoorlijk contract en bij degradatie trekken ze de deur achter zich dicht. Wij als supporters mogen hun degradatie ondegaan en de veroozakers hoppen naar hub vokgende contract. Laat dit een les zijn voor nac en alleen spelers halen die graag willen en bij ons passen ipv wij bij hun.

0    
Tiele

Beste heer Gersbach,

Wat ben jij ONGELOOFLIJK slecht.
En wat ben jij een typisch voorbeeld van de gemiddelde profvoetballer anno 2019.
Ik kots op jouw instelling.
Jij hoorde steevast tot de 3 slechtste NAC-spelers van het afgelopen seizoen, en geloof me dat is een prestatie op zich!
Geloof jij maar gerust dat de clubs in de rij staan voor je.
Wij zijn je liever kwijt dan rijk!

0    
Otjes

Leigh Leigh Leigh Leigh

0    
Cees

Gersbach, zegt het volgende, “volgend seizoen wordt belangrijk voor “MIJ”!

Voor “MIJ”! Nogmaals voor “MIJ”! Niet voor de. club waar ik “NU” nog steeds onder contract sta en geld van vang, nee voor “MIJ”! Ook niet voor de supporters van deze club, nee voor,........ach laat maar, dit tussendoortje tijdens de winterstop, zorgvuldig geselecteerd door, door wie ook al weer?

Wie vertelde toen, “wij hebben er voor gezorgd dat NAC de juiste gereedschappen krijgt om niet te degraderen, wie was dat ook al weer? Lundqvist had in zijn contract al het nodige laten opnemen om weg te kunnen, Karami, wie? Kaika, wie? Dervit, of zoiets, wie? En nog zijn er supporters die trots zijn op deze samenrapende figuren, die al lang weer met totaal andere zaken bezig zijn.

0    
Dino Zoff

Strik eromheen en op de boot terug naar Kangaroeland

0    
Heksenketel

"We zullen zien wat er de komende weken gebeurt?" "Ik maak me geen zorgen, alles lost zich vanzelf op.". Inderdaad de 90 minuten van een wedstrijd gaan vanzelf om. Buiten het veld precies is hij dus hetzelfde als in het veld: reactief in plaats van pro-actief.

Be master of your own destiny!

0    
Peerke

Ik snap niet dat mensen Gersbach verdedigen als je zonder zelfreflectie zo makkelijk over je eigen falen heen stapt. Voelt zich slachtoffer i.p.v. mede schuldig. Hoezo te goed voor de KKD? Shirt uit en oprotten.

0    
Bier en friet

Die jongen sloot pas heel laat aan bij de selectie en had dus geen tijd om ingespeeld te raken. In mijn ogen speelde hij de eerste wedstrijd nog zeer behoorlijk. Vervolgens heeft hij amper de tijd gehad om ritme op te doen, omdat er veel gewisseld werd op de LB positie en zakte hij ook nog eens mee met het niveau van de rest van de spelers op het veld. En hij moest concurreren met een speler die tot een soort cult-held verwerd, niet zozeer door zijn spel maar meer omdat het zo grappig was om Leigh op te naaien. Ga er maar aanstaan, net in een vreemd land, in een team dat niet draait, op een positie waar je geen ritme krijgt door wat langer de tijd te krijgen en concurrerend met de cult-held van dat moment.

Misschien kunnen wij supporters hem gewoon niet goed beoordelen op die 7/8? wedstrijden die hij gespeeld heeft. Laat het dan gewoon over aan de mensen die hem dagelijks op de training zien. En ga in ieder geval niet een eigen speler zo afzeiken.

0    
willem 4,5

De zoveelste miskleun van P.v.Hooijdonk en het "technische" hart. Hopelijk bemoeid Pierre zich niet meer inhoudelijk met wat er met NAC gaat en moet gebeuren en blijft ie lekker lullen over van alles op tv.

0    
Los Pollos Hermanos

Grootste prutser van allemaal. Wat een clown is dit zeg. Zelfs voor NAC te slecht. Donder aub een eind op en kom nooit meer terug, idioot.

0    
tsjonge tsonge

triest de reacties van sommige nitwits. Hebben de verkeerde B-side mentaliteit!
Negativisme ten top.
Voetballen met een hersenschudding in een beroerder elftal dat ooit op het NAC veld heeft gelopen.
Dat is karakter! Niet het gelal met een glas bier in je kluif, laat staan het gelul over NOAD! NOAD is boerenvoetbal van 50 jaar terug: hoog en hard en er achteraan hollen!!! simplisme ten topo.

0    
Mark Bieritieti

Slechtste back van de eredivisie afgelopen seizoen, wat een prestatie

0    
Dutchbird

Hopelijk heeft hij een zaakwaarnemer die een club weet te vinden die bereid is half miljoen neer te tellen voor deze Australische international. Zal niet in Nederland zijn.

0    
Geeren-zuid

Houdoe!!!
En niet eens bedankt!!
NAC shirt onwaardig, shirt uit en oprotten!
200% inzet voor NAC en anders gewoon wegwezen, nog 2 jarig contract , tot nog toe nog niks laten zien en dan zulke praat, strik erom zou ik zeggen

0    
Johan Apeldoorn

Tjonge tjonge wat een trieste reacties hier. Gersbach kwam in een kut elftal terecht, ik vond hem echt niet de minste speler. Logisch dat hij zegt dat hij rustig afwacht. Is gewoon een broodvoetballer die niet geboren is uit een Bredase moeder en evenmin onder een dekbedovertrek van NAC heeft gelegen als kleuter.

0    
Fred1

Eens te meer wordt duidelijk hoe slecht het technische hart het heeft gedaan.
Alle andere clubs hebben zich middels aankopen uit de ellende gespeeld en wij zijn er dieper ingezakt.
Niet een nieuwe speler voldeed aan de verwachtingen of was een versterking.

0    
chris

Heeft niets met z'n instelling te maken. Heeft te horen gekregen dat hij weg mag (lees; moet), dan zijn dit verklaarbare teksten. Heeft ook laten zien nog veel te kort te komen.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja