Wij gaan niet opzij

Haemhouts weer bijna fit, Damen nog niet

Robbie Haemhouts lijkt zich langzaam maar zeker op te kunnen maken voor een rentree in het eerste elftal. De middenvelder moest de afgelopen wedstrijden missen als gevolg van een hamstringblessure.
Haemhouts hoopt voor de wedstrijd tegen Jong PSV voldoende hersteld te zijn om terug te kunnen keren.  Grad Damen, een van zijn collega's op het middenveld, moet wat langer geduld hebben. Damen raakte in een oefenwedstrijd van het tweede geblesseerd en heeft wat langer de tijd nodig om te herstellen.

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

Vorig bericht
Kasparov supporter van B-Side Rats 14 reacties
Volgend bericht
Penders wil naar hoogste niveau 35 reacties
Terug naar overzicht
6 Reacties
0    
F4 NAC

En Nijholt? Horen we al weken niets meer over..

0    
Arie

Nijholt is nog herstellende van zijn operatie neem ik aan. Zodra die fit is linea recta de basis in ipv Rommens en Haemhouts voor Verschueren.

0    
mmm

Aub nooit meer Haemhouts!!
En aub Verschuren eruit en Stans en Nijholt erin!!!

0    
scheppioni

Alleen maar goed voor de gezonde concurrentie, deze mannen zijn ervaren genoeg om de ploeg als een team naar een hoger plan te tillen in 2017 !! Wordt ook weer eens de hoogste tijd wat ons NAC verdiend, vele brabantse supporters vinden dit ook maar we NAC moeten het wel zelf sportief doen en in mijn ogen zijn we met Vreven op de betere weg !! HUP NAC !

0    
Dutchbird

eens met scheppioni, die beker van tegenslagen moet zo onderhand toch wel leeg zijn (blessures, schoten op doel die van richting veranderen, grensrechters die ten onrechte voor buitenspel vlaggen, etc.)

0    
Toontje

Wanneer komt eindelijk het "ideale" middenveld...Nijholt...Garcia...Stans

Laad alle berichten na dit bericht in