Overal waar we komen

Informatie kaartverkoop Feyenoord - NAC

Op zondag 2 september reist NAC af naar Rotterdam-Zuid, om het op te nemen tegen Feyenoord. De informatie rondom de kaartverkoop van dit duel is inmiddels bekend en er staat ons weer een mooie awayday te wachten.
Zondagmiddag 2 september om 16.45 uur wordt er in De Kuip afgetrapt voor de wedstrijd tussen Feyenoord en NAC. In totaal biedt het uitvak plaats voor 1200 supporters, waarvan 950 kaarten via NAC verkocht zullen worden. De overige 250 kaarten zullen gaan naar de supportersvereniging. Voor dit duel geldt een verplichte buscombi, met uitzondering op Uitkaart+ houders. Deze personen hebben inmiddels een mail gekregen van NAC. Een kaartje voor Feyenoord - NAC in het uitvak kost €25,50. Uitkaart+ houders krijgen €2,00 korting, mits zij ervoor kiezen met de bus te reizen. Komende maandagochtend om 09.00 uur start de kaartverkoop voor deze groep, een dag later volgt de Club van 1912. Reguliere seizoen- of clubkaarthouders mogen vanaf woensdagochtend een kaartje bemachtigen. Vorig seizoen werd er geschiedenis geschreven in De Kuip, dit jaar mag NAC nogmaals proberen de drie punten weg te halen. Mis deze wedstrijd niet en zorg dat je er op tijd bij bent! Bestellen doe je via de online ticketshop van NAC.

Bron: B-Side Rats, NAC

Terug naar overzicht
24 Reacties
0    
NACdeClub

Vorig jaar daar heerlijk genoten. Zat stil te genieten in het thuisvak

0    
Bart

@nacdeclub heerlijk gevoel was dat eh! Zat ik daar te genieten in Mn knal gele trui:D (iedereen had het door en keek boos naar me)

0    
Sankah

Ik weet niet of het komt doordat ik me ineens realiseer dat de eredivisie over 2 dagen begint, maar GODNONDEJU wat heb ik zin in het nieuwe seizoen!!

0    
Bas

Drie maal drie is negen...

0    
hT

Ga je billen vege

0    
denhulk

v d werff vitesse is een goede aanwinst wil spelen

0    
Hup NAC

Vorig jaar op uitnodiging van het werk een prachtige avond gehad als NAC fan op het thuisvak! Dit jaar denken ze revanche te kunnen nemen maar heb ze alvast voorbereid op een overwinning van ons NAC.

0    
Babosje

Ik zat met zoonlief tussen de rottedarmers naast het uitvak.
Onvergetelijk maar dit jaar hopelijk tussen Naccers!
Veel gezelliger!!!

0    
West Ham

Op NAC.nl en dan bij ticketing staat dat de verkoop voor Feyenoord week later is. Bijvoorbeeld voor scc houders staat vanaf 15-8 9uur. Wie heeft er nou gelijk? Bsr of NAC?? duidelijkheid is welkom. Alvast bedankt!

0    
West ham

Sorrie. Ik las jullie stukske verkeerd??? excuus bsr.

0    
Fonzybreda

3 jaar op rij al alles gewonnen van feyenoord. Laten we er 4 van maken. Met wederom een vol uitvak.

0    
De Scout

Vorig jaar uit in de kuip was fantastisch..... hopelijk dit jaar weer!

N.b: NAC zit verlegen om spits en klopt mogelijk weer aan bij Manchester City', bron VI

0    
tripomatic

Kunnen we voor 1 wedstrijd Enevoldsen niet huren ofzo? ;-)

0    
Zwampie

Trpomatic
Geef mij Korte maar, die maakte de 1-0 is toch wel belangrijker dan Enevoldson die alleen de wedstrijd op slot gooide ?

Maar begrijp je insteek ?

0    
Bruske

Jammer dat het dan corso is:(

0    
Bierglas

Zal een stuk lastiger worden zonder Jones

0    
denhulk

waarom al die ophef over privacywet als je toch gezonde spelers opdoet is dit toch niet van toepassing je haalt de problemen zelf op je dak

0    
Brutus

Arzani dan maar laten komen

0    
Babossa

We zijn druk bezig een oplossing te vinden voor het structurele capaciteitsprobleem’, zegt algemeen directeur Justin Goetzee.

Is hier al iets over bekend?

0    
West Ham

Let maar op. Het enige dat erbij komt is Aminu Mohammed.

0    
G00Ser

Wellicht wishful thinking, maar vandaag sluit het transferwindow in Engeland. Als spelers als Arzani en Nmecha vandaag niet worden verhuurd, zou NAC dan nog een reële optie zijn?

Nmecha staat onder belangstelling van alle clubs uit de Championship en Arzani wordt mogelijk direct verhuurd aan Celtic..

0    
West Ham

voor EFL (championship)) clubs sluit het pas 31augustus.

0    
Anti geel/zwarte bril

Vorig jaar was Goetzee ook bezig met secondary ticketing. Na een jaar nog geen nieuws. Maar laten we Goetzee vooral op een voetstuk plaatsen!

- geen grote sponsoren
- lift nog steeds stuk
- secondary ticketing
- stadion uitbreiding
- geen gezonde ambitie
- achterhouden financiële details. ( hebben we vorig seizoen winst gemaakt? Hebben we eindelijk een positief eigen vermogen ?)

0    
Eddy W

@ Anti geel/zwarte bril
Persoonlijk vertrouw ik erop dat Goetzee hard aan het werk is voor NAC. Dat er daarbij sommige dingen mislukken, prima. Als er andere dingen (categorie 3, eindelijk weer spelers kopen ipv transfervrije afvallers, skyboxes uitverkocht, sponsor statribune enz) maar goed gaan.
Gaan er dingen fout, dan is het inderdaad reden om er iets van te zeggen. Gaat er teveel fout, dan moet er iets gedaan worden. Maar als er dingen goed gaan hoor je niemand, terwijl jij een lijst opnoemt met dingen die in jouw ogen niet goed gaat waarvan vier dingen (nog) niet in die lijst horen.

- Je zegt dat Goetzee geen gezonde ambitie heeft, hoe weet jij dit? Is dat omdat NAC kleine stappen wilt maken, of omdat jij Goetzee hebt gesproken over zijn verdere carrière doelen? Feit is dat een snelle groei met groeipijn komt, waardoor de financiële situatie van de club kan verslechteren.
- Er is van de week aangegeven dat NAC deze week terug zou komen op de lift, het is inderdaad een manco van NAC als dit niet opgelost zou zijn. Maar zolang er geen uitsluitsel is weten we eigenlijk niks.
- Stadion uitbreiding is niet mogelijk op korte termijn, daarnaast zou dat nooit kunnen tussen het moment van uitverkocht raken en de eerste wedstrijd (zoek maar eens aan aannemer bijvoorbeeld). Daarnaast is het stadion niet van NAC zelf waardoor je met nog een partij te maken hebt.
- De financiële situatie van NAC kan je in het jaarverslag lezen zodra deze naar buiten is gekomen. Details, zoals specifieke transferbedragen zijn meestal niet terug te vinden hierin.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja