Overal waar we komen

Jorgensen mist NAC - Feyenoord

Feyenoord-spits Nicolai Jorgensen is niet inzetbaar in het duel tegen NAC. De Deen heeft van de tuchtcommissie een schorsing gekregen van drie duels, waarvan één voorwaardelijk. Jorgensen ontving een rode kaart in het gewonnen duel met Heracles Almelo (2-1).
Jorgensen ontving de kaart naar aanleiding van het natrappen van Heracles-aanvoerder Tim Breukers. De aanvaller mist daardoor niet alleen het duel tegen NAC, maar ook de wedstrijd tegen AZ. NAC ontvangt Feyenoord volgende week woensdag (24-04) om 20.45 uur. Deze wedstrijd stond oorspronkelijk gepland om 18.30 uur, maar dit is dus later geworden.

Bron: B-Side Rats, KNVB

Terug naar overzicht
52 Reacties
0    
Nacman

Wat maakt het uit deze wedstrijd wordt ook verloren net als het hele seizoen al het geval is

0    
fvf6

NAC-feyenoord zijn altijd aparte wedstrijden die niet te voorspellen zijn , dus kan alle kanten op

0    
Arie

Normaliter zijn NAC Feyenoords wedstrijden op zich. Nu missen zij Jorgensen en wij daar tegenover een stuk of 11 persoonlijkheden.
Ene Robin van Persie zal dan wel spelen bij hun, meer persoonlijkheid dan heel onze selectie.

0    
Emar

NAC mist zoveel.

0    
Baosje

als van Persie maar met zijn knieën schudt ...zijn die sukkels van ons de weg al kwijt...
en vallen ze als bowlingpinnen om

0    
ome cor

Gelukkig reageren hier altijd weer supporters die minstens even weinig NOAD hebben als NAC afgelopen vrijdag.
En van die passanten is het misschien nog ergens te verklaren, maar van supporters........

Lekker schelden op de selectie, maar de hoop zelf voortijdig opgeven. "Helden"

0    
Nacfan

NAC wint van Feyenoord. Ik voel t ;).......

0    
am

Dan worden het 3 pnt.

0    
Breda1965

WEDSTRIJD VAN HET JAAR

0    
Toontje

Laten we eerst zondag maar proberen 3 punten te halen. 1% kans maar je weet het nooit
Daarna zouden we ook tegen Feijenoord en Zwolle 2 x 3 punten moeten halen. Geloof je het zelf??

0    
Sjakk

Nijholt in de basis
Die speelt tenminste op het randje
En als het moet, zaagt ie iemand door midden

Dat hebben we nodig

0    
Moppernac

[email protected]

13april rond 23.45uur
https://www.bsiderats.nl/morning-after-poll-degradatie-is-de-enige-uitweg/

Wat zei je, is maar 1wedstrijd geschorst, wat zei ik je, is minimaal 3wedstrijden geschorst dus er niet bij tegen NAC

0    
Fritske d'n Olifant

Als wij van Feyenoord zouden winnen dan mag dat gerust een wonder genoemd worden gezien de kwaliteitsverhoudingen en het door NAC vertoonde spel de afgelopen 30 wedstrijden. En toch hoop ik op dat wonder. Tegen beter weten in.

NAC is als een soort bizarre liefde die je keer op keer teleurstelt. Na de zoveelste keer pak je je koffers maar een week later kom je weer met hangende pootjes terug. Omdat je haar maar niet los kan laten. Om die paar keer per jaar dat de liefde tot volle bloei komt en je wederom besluit voor altijd bij haar te blijven. Helaas hebben we maar weinig van NAC kunnen genieten dit seizoen en ben ik al vaak met slaande deuren vertrokken. Zou het tegen uitgerekend Feyenoord dan toch? Alleen die ene kleine kans maakt dat je toch weer gaat en hoop hebt.

0    
Nacbeest

Feyenoord heeft ook al het geluk van de wereld. Hun prutsspits die ze alleen maar opstellen om hem te kunnen verkopen mag niet spelen...

0    
Breda

Vrij eenvoudig.

Win je in sittard en excelsior verliest, dan wordt NAC -fey een heet avondje.
Win je niet in sittard is het klaar.

0    
Hont

Dat zal ons redden...

0    
scheppioni

Da's jammer, die is totaal uit vorm, dus zal toornstra spelen en juist hij is er zo ene die altijd scoort tegen ons NAC ! Reminder vorig seizoen, die kon uit niet scoren totdat ie in ona BREDA kwam ! Grrrrr

0    
Fratelli

Feyenoord wint zaterdag thuis van AZ en is daardoor verzekerd van de 3e plek, seizoen voorbij en dus uitbollen.
Dus, vanaf minuut 1 volle bak druk zetten, publiek mee krijgen dan maak je zeker een kans

0    
Optimist

@ome cor

Volgens de opinieleiders op deze site hebben we een "laf kut elftal", bestaande uit "ordinaire geldgraaiers".
Alleen Lundqvist zou deugen, de rest mag "oprotten".

De rest neemt dat over, zo werkt dat op een forum, waar een loud minority de sfeer negatief kan bepalen.

0    
Realist

Optimist, dat is best een goede samenvatting van de realiteit. Alleen Korte, Leigh en enigszins ook Te Vred hebben de juiste mentaliteit. De rest van de selectie is inderdaad zwaar KUT en het shirt niet waard.

0    
Badeend

Fratelli

Ik ben het helemaal met je eens hoor, maar ik had afgelopen vrijdag ook vanaf de eerste minuut volle bak druk verwacht. En wat gebeurde er? 13 schone tenues na 90 minuten. Alleen die van Korte zat wat zweet in. Dat was echt tenenkrommend om te zien. En dat "als het er écht op aan komt". Ik ben benieuwd als het er straks écht ECHT op aan komt.

0    
C'mon NAC

Spelen met durf en lef. Alleen dan kunnen we wat bereiken. 5-4 winnen lijkt me schitterend. Ik moet steeds denken aan de bravoure van Sadiq vorig jaar tegen Feyenoord. Dat hebben we nodig, spelers die durven.
On topic: Jorgensen scoort makkelijk. Die zullen ze echt wel missen.
Vier wedstrijden alles of niks. Ik ben er klaar voor!! Hoop de selectie ook!

0    
PatjeR

@optimist helemaal waar!

0    
Babosje

Ook al degraderen we.
Zou wel lekker zijn om van Feyenoord weer te winnen!

0    
Buurman

Tegen feye hoeven we het spel niet te maken. Dat ligt NAC iets beter.

0    
L.

3 punten zondag en de pot tegen de nerds is ineens weer belangrijk!

0    
Fan uit Zevenbergen

Wat heeft jong nac gedaan ???

0    
Tonboo

@Fan uit Zevenbergen : 0-1 verloren

0    
Pietjebel

Dit is zon wedstrijd die ze winnen en ons hoop.geven maar de week erop keihard weer onderuit gaan

0    
Ratjeduneerste

@ ome cor & optimist

AMEN. Je wordt er gewoon schijtziek van op dit forum. Het positief ingestelde NAC-gevoel is ver te zoeken. We zullen degraderen, maar wij zullen doorgaan en ook zeker weer terugkeren zo snel mogelijk!

@ realist

Wat een onzin. De kwaliteit is er niet, en die Te Vrede loopt al weken rond als een stuk aangereden wild. Maak daar een heatmap van en de enige keer dat ie rond de middelijn te vinden is dat is in de 1e minuut, 45e minuut tweemaal en de 90e minuut. Overschat zichzelf denk ik weer te veel na die 10 goals uit 80 kansen voor de winter.

Er zit gewoon geen kwaliteit in, doorselecteren en de meuk eruit en doorpakken met een nieuwe selectie. Kwaliteit over kwantiteit.

0    
Toontje

Maak je niet druk, als ze zondag verliezen is het niet meer nodig...

0    
van Flieger

Schiphol, airport hotel, bar.

Een schokkende dag vandaag in Breda en Brabant. De conclusies zijn duidelijk:

1. Alles en iedereen kijkt nu naar de Rotterdamse opa, niemand is nog gemotiveerd om groot te sponsoren;
2. Een stemming die het midden houdt tussen berusting en totale capitulatie waar de Moffen van 45 nog een punt aan hadden kunnen zuigen;
3. City is niet de oplossing, speeltijdgaranties voor kinderen die ons niet in de ere houden in killing; in de markt hebben we daardoor veel schade opgelopen als "City filiaal".
4. Gielen wordt door niemand serieus genomen;
5. Degradatie wordt een financieel bloedbad;
6. Valse start voor de Friese analfabeet en de Vlaamse carrierist met bijwagen;
7. Het is een ongehoorde puinhoop.

Met bedroefd gemoed, van Flieg.

0    
D'n Klaagmuur

Haha Optimist, nee want volgens jou bestaat onze selectie uit 17 woeste strijders die tot op het bot elke week de strijd aangaan zeker??

Lekker weer heel de wedstrijd in je bierglas blijven kijken komende wedstrijden, daar zal jouw visie vast waarheid zijn.

0    
Boei

@moppernac jij moet wel een leven zonder stress hebben, dat je je druk kan maken over deze bijzaak. Maar je hebt gelijk jongen, jij bent echt een stuk beter dan ik in het herkennen van de juiste schorsingen. Goed zo!

0    
Een ander geluid

@ van Flieger; dat klinkt niet fraai. Dan hoop ik maar op je eerdere gedachten; het water moet eerst tot over de lippen staan voordat er wordt bewogen. En alsdan kunnen we dus pas van scratch on beginnen.
On topic; geen Jorgensen is een goed begin. Dat kan best nog een aardig potje worden..zelfs met een gelijkspel tegen Fortuna.

0    
danny

allemaal leuke verhalen hier; maar nac vliegt er uit, echt een heel armoedig team; fortuna is 2 klassen beter, en hebben de punten ook nog heel hard nodig.

0    
Los Pollos Hermanos

Fortuna is veel te sterk voor NAC, zeker thuis. Feyenoord missen Jorgensen? So what, al beginnen ze met 10 man, winnen ze nog van NAC.

We zijn gedegradeerd. Jezus zeg, als je dat nu nog niet inziet ben je niet positief of een supporter, maar gewoon een totale randdebiel.

0    
Dutchbird

Bij de dekschrobbers missen ze Jörgensen, wij missen machthebbers die een club kunnen besturen.

Ik was vandaag (gisteren) in de randstad en sprak met enkele voetballiefhebbers. Fans van Ajax en Feyenoord. Ze waren het over van alles oneens, maar toen het over NAC ging was alle onenigheid verdwenen. NAC is een van de mooiste volksclubs in Nederland en hoort met 19.000 man op de tribune (die tweewekelijks 100.000 glazen bier achterover kieperen) permanent thuis aan de onderkant van het linkerrijtje Eredivisie. Als je dat niet voor elkaar krijgt moet je heel snel een nieuw bestuur benoemen.

Toen ik vertelde hoe het huidige bestuur 5 jaar geleden de macht heeft gegrepen en sindsdien slechts enkele keren een beslissing heeft genomen (zoals Rutjes, Maaskant, Smulders, Vreven, v/d Gaag, Brood, Eisinga en v/d Abbeelen), riepen de Feyenoorders in koor dat van Aalst met zijn scheepjes niet wordt gepruimd door de echte havenbaronnen en snapten de Ajaxieden meteen waarom Henri v/d Aat even kandidaat was geweest voor de AD functie.

Daarna nog een paar grapjes over hun (FEY) Nicole Edelenbos en hun (AJA) Maarten Oldenhof in het vruchtbare Zeister bos ergens rond het millennium. Vervolgens condoleerden ze me met de aanstaande degradatie en wensten ze me veel plezier op koude vrijdagavonden tegen Oss, Maastricht en Helmond, want de gemeente Enschede neemt de voor ons gereserveerde plek over.

Ik probeer deze randstedelijke voetballiefhebbers de volgende keer te ontlopen. Net zoals de mensen uit Helmond, Oss en Roosendaal dat al jaren doen. Toen ik afdroop stapte een Tilburger naar voren en stelde zich voor aan FC randstad.

0    
Da Huge

Het is allemaal heel leuk dat er naar andere clubs wordt gekeken. Feyenoord mist Jorgensen, Fortuna is misschien niet zo sterk etc etc. Zo lang wij een stel slappelingen op het veld hebben lopen die er simpelweg geen zin in hebben gaat elke hoop verloren. Het seizoen is klaar en hoe gek het ook klinkt, ik ga proberen om eens te kijken naar de acties van Van Persie. 1 van Nederlands beste voetballers die zijn afscheidstournee doet. Hoe erg ik dat ook vind, maar ik kan geen plezier putten uit het spel van NAC. Ik hoop dan ook dat er ECHT een grote schoonmaak gaat plaatsvinden, al die lamlullen weg. Dan maar naar vrijdagavond, dat moet dan maar. ZAL NOOIT VERLOREN GAAN!

0    
Geelzwartwit

Toch ben ik wel benieuwd naar volgend seizoen. Als je de aflopende contracten niet verlengd en de city spelers teruggaan schijnen we nog maar liefst 22 contractspelers te hebben! Als ik dan artikelen als dit https://www.bndestem.nl/nac/supertalent-fernandes-veroordeeld-tot-jong-nac~aaaceb71/ lees en dan met name over onze talentvolle keeper vraag ik mij toch nog meer dan ooit af wat ze bij NAC 2 jaar geleden bezielde toen ze met ene schone lei gingen bouwen..

Degradatie of niet volgend jaar hebben we er nog steeds 22 onder contract staan waarvan de meesten een bedenkelijk niveau hebben

0    
Barry

Je houdt voor volgend jaar aardig wat spelers over, of het aardige spelers betwijfel ik. Maar je hebt; van Anholt, Koch, Klomp, Leigh; el Allouchi, Kali, Verschueren; Rosheuvel, Kastaneer en Kaikai.

Ongetwijfeld mis ik er nog een paar maar deze spelers hebben allemaal nog een contract. Een paar rotte appels laten vertrekken, maar de rest gewoon lekker houden.

0    
Gedoe

Ja hup NAC en NOAD en overal waar we komen en gillen en schelden en zingen en schor naar huis enzo

Tuurlijk
Ik doe mee

Maar we gaan er wel gewoon dik af

Als je anders denkt dan kom je wel een beetje uit een ei hoor

0    
van Flieger

Schiphol, KLM lounge, go to gate,

Smulders en Goetzee hebben ons NAC nog voor jaren vooruit vastgeketend aan allerlei contracten. Het is belangrijk dat de huidige bezitters accepteren dat het terugdraaien van die meuk wordt meegerekend in de benodigde kosten.

Het is een schande wat er allemaal heeft kunnen gebeuren, Smulders ligt nog steeds aan het infuus uit Breda.

PS- de storyline voor donderdag is: wij zijn geen daders maar slachtoffers.

0    
Breda

@ Flieger

3. City is niet de oplossing, speeltijdgaranties voor kinderen die ons niet in de ere houden in killing; in de markt hebben we daardoor veel schade opgelopen als “City filiaal”.


Illic en Fernandes hebben inderdaad duidelijk speeltijd garantie.

HADDEN ZE DAT MAAR!!

0    
7Hills

@Geelzwartwit

Opmerking over Karol neem ik niet serieus. 1. Het is de mening van Blanco. 2. Blanco gaat 1 x kijken bij Jong NAC en op basis van 1 potje concludeert hij dat Karol geen progressie boekt.

Afhankelijk van hoe de rest van je elftal er volgend jaar uit komt te zien, zou ik in de KKD Karol in ieder geval gewoon minuten laten maken. Hij zal het toch en keer moeten laten zien. Behoort tot de top 3, 4 van de beste keepers in Polen onder de 20 dus zal zeker talent hebben. Alleen wordt het zaak dat hij vlieguren gaat maken.

0    
De muzikant

@geelzwartwit, dat is dan nog steeds het resultaat van de daden van Smulders en zijn falende toezichthouders. Toen de man aantrad heb ik al geschreven dat deze man in zijn eentje NAC ten gronde zou gaan richten. Tot en met 28 september, de dag van zijn ontslag, ben ik deze ongelofelijke kluns blijven bekritiseren. De wegkijkers die dit sujet jaren verdedigd hebben hoor je daar nu niet meer over, men gaat liever zeuren over "de negatievelingen" die men een ban op deze site zouden moeten geven. Het zal de nieuwe lichting zijn.....

0    
van Flieger

Breda - garantie is een groot woord maar met de officiele target komt het er wel op neer. NAC kan eronderuit door te wijzen op blessures of het niet fit zijn. Niemand heeft dit soort dingen in het contract, behalve de City spelers.

0    
Buurman

Ik hoop natuurlijk dat er alsnog een wonder gaat geschieden. Een wonder is het halen van de nacompetitie. En dan weer hopen op het volgende wonder ; die nacompetitie winnen. Maar normaal gesproken , 99 procent zeker , gaan we de keuken in. En we komen daar voorlopig niet uit. Omdat het bij NAC een zooi is wil niet zeggen dat we ons niet aan contracten moeten houden. Kortom , van veel spelers worden we niet verlost. Er moet nogal wat gaan gebeuren. En dat onder leiding van een AD en TD die nu al , terecht ! , in vraag worden gesteld. En die paar capabele mensen die er zaten zijn vertrokken. Dus het klinkt heel stoer om te blèren dat er een grote schoonmaak moet komen ; die komt er niet. Het wordt op een gure maandagavond NAC - Telstar kijken. En dat voor velen jaren. En dan maar hopen dat de stekker er niet helemaal uit wordt getrokken. Wij zijn van een club waar een gemakkelijke maar mooie cultuur heerste vervallen naar een club waar lankmoedigheid en toekijken naar het drama de toon zet.

0    
niksweerd

Nac is nu niveau van top oss, echt een kkd team als je andere teams da ziet ballen; denk ook niet dat nac dan zo maar weer kampioen word,ik hebt ze live op tv gevolgd; geen afmakers en geen voetbal in de ploeg, in dat elftal kunnen er wel 10 weg..ik denk dat nac geen 1punt meer haalt resterende wedstrijden. Excelcior en De Graafschap wel, denk De Graafschap nog 4punten en excelsior 3.

0    
scheppioni

Ik persoonlijk als NaCCer blijf ik toch het liefst in de erdivisie, dus van wie we winnen maakt mij op dit moment even niets uit !! Ik ben van mening dat we met Brood/Weijs ook in de eredivisie prima kunnen bouwen !
Maar ik heb zo'n vermoeden ergens dat we het zondag weer eens laten afweten, ik ben erbij via werk !

0    
D’n Dijk

Zonder City spelers had NAC helemaal niet in de Eredivisie gespeeld !

En was er al helemaal geen handhaving geweest vorig jaar !

De Citydeal is niet zaligmakend , maar geeft wel lucht !
Met de financiële ruimte had een stevig fundament gelegd kunnen worden om op termijn op eigen benen te kunnen staan !

Zolang er geen AD komt met een visie ala Toon Gerbrands , die niet teveel kijkt naar sentimenten maar een gezonde structuur op poten zet , zal er niets veranderen.

Gerbrands redde AZ van het faillissement , en heeft daar een structurele top 4 kandidaat achter gelaten.

In principe is alles hier aanwezig om ook zo’n club te worden !

Maar degradatie zal ons weer jaren terug gooien.
En als we niet binnen en jaar terug zijn zal dat ook jaren gaan duren ...

0    
Bommetje

@D’n Dijk

Precies zo is het, zonder Manu Garcia waren we niet gepromoveerd

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja