Wij gaan niet opzij

Maaskant: "We moeten voor supporters winnen van Feyenoord"

Je zou het na de fusieperikelen haast vergeten, maar aanstaande zondag staat de uitwedstrijd tegen Feyenoord op het programma. Ondanks het feit dat NAC afgelopen seizoen in de play-offs eenvoudig met 0-4 won bij de Rotterdammers, is de uitwedstrijd tegen Feyenoord traditioneel een bijzonder lastige. Het lijkt daarom logisch vooral de aandacht te vestigen op de thuiswedstrijd tegen Roda JC. Maaskant wil daar niets van weten: "Nee, we moeten juist van Feyenoord écht winnen! Daar zouden we onze supporters erg blij mee maken. Zij hebben de afgelopen week aardig wat voor hun kiezen gehad en - hoe je het ook wendt of keert - ze hebben blijk gegeven van hun enorme betrokkenheid bij de club." NAC mist in de aanloop naar de wedstrijd tegen Feyenoord wederom een flink aantal spelers. Fehér, Gorter, Amoah, Leonardo, Loran en Snoyl zijn allen om verschillende redenen afwezig. Daarnaast is het meespelen van Kwakman, die kampt met een voorhoofdsholteontsteking, twijfelachtig. Tommie van der Leegte is wel weer fit. Achterin lijkt de invulling redelijk duidelijk (Schilder, Zwaanswijk, Penders en Elshot), op het middenveld moet Maaskant er ook wel uitkomen (Kwakman, Van der Leegte/Gilissen, De Graaf), maar voorin is het puzzelen. Wie er in de spits gaat spelen, wil Maaskant nog niet prijsgeven: "Daar kunnen Cairo, Lurling en Reuser spelen. En dan kun je daar nog een bepaalde speelwijze aan koppelen. We hebben dus wat mogelijkheden."

Vorig bericht
Afwezigen aan Rotterdamse zijde 17 reacties
Volgend bericht
Nieuwe column: De Camera 17 reacties
34 Reacties
0   0  
yellow army vak f4

alsjeblieft geen cairo
ze moeten gewoon met 100% strijd spelen alleen dan kunnen ze winnen

0   0  
Gilze

Volle bak erin , geen meter ruimte geven en de volle 90 minuten strijd wil ik zien. Wanneer die straatvoetballertjes worden aangepakt blijken ze vaak geen raad meer te weten. En cairo in de spits? we missen normaliter voorin al tevaak stootkracht laat staan met Cairo.

0   0  
Tja

Net als FC Twente heeft de aanhang van NAC vaak een grote bek. Zo waren er veel te weinig kaarten voor hun beschikbaar bij de halve finalewedstrijd KNVB Beker in 2008, althans dat vonden ze in Breda. Feyenoord hield zich echter toen gewoon aan de reglementen.

Maar waarom zeurden ze toen eigenlijk, want zelfs nu NAC nog strijd voor een plek die mogelijk recht geeft op Europees voetbal aan het einde van het seizoen komen ze met nog geen vijfhonderd man naar Rotterdam op Paaszondag voor de competitiewedstrijd tegen Feyenoord.

Overal waar ze moeten komen, vragen de mensen waar zij zijn.

0   0  
Zero76

Hou het simpel: STRIJD willen we zien!

En nog iets. Als er weer van die misselijkmakende spreekkoren te horen zijn voor de moedere van onze nummer 10, en er wordt niet ingegrepen door Vink, ben dan flink en stap met z'n allen van het veld af.
Laat de KNVB het lekker uitzoeken!

0   0  
scheppioni

Ik zou haast willen zeggen, maar ik krijg het niet in getypt vanwege kramp in mijn vingers, die loser leus van dordt noord, g.. w...... m... d.... ! Kortom, laat het maar eens zien vanaf minuut 1 !

0   0  
scheppioni

Een hele goeie zero 76 !!!

0   0  
the don

Gewoon vol erop vanaf het begin! De nerds bij de strot pakken en niet meer loslaten! Wij gaan gewoon lekker winnen!!

0   0  
DN Barry

Ik ben erbij, 100% strijd en maak het ze maar moeilijk!

0   0  
Dirk

Idd Als die spreekkoren er zijn met z'n allen van het veld af!!! Helemaal mee eens.

0   0  
eenaaceebreda

Inderdaad gewoon van het veld stappen, dat het een keertje gebeurd oke, maar het gebeurd jaar na jaar en er wordt nu ingegrepen, er is overigens wel een vooronderzoek naar Feyenoord-Twente, volgens de regels zal dat wel een voorwaardelijke wedstrijd (net als wij kregen na NAC-PSV) en een boete zijn?

0   0  
eenaaceebreda

NAC-Ajax voor de beker bedoel ik uiteraard en niet NAC-PSV

0   0  
nelis

Meestal als maaskant zoiets zegt,dan weet ik genoeg.

Hoop op een stunt in die badkuip maar vrees het ergste:(

0   0  
ijpelaar

Waarom geen Prat? Is met kop en schouders de beste van de reserves, maar mag nooit een hele wedstrijd mmedoen.....
Conflictje met Maaskant gehad toevallig?

0   0  
BelcrumNAC

Ik zou zeggen Lurling in de spits, Bayram op links en Kolkka op rechts. Lijkt mij de beste oplossing voor het spitsenprobleem!

0   0  
Mo

Het is niet nodig ons iets te beloven, wij verwachten iedere week strijd!
Strijd tot op het bot, en verliezen we is dat jammer pakken we een pint en volgende week weer een poging.
Wij zijn toch de club waar het niet uit maakt of we winnen of verliezen, het bier vloeit net zo hard naar de wedstrijd ongeacht resultaat (volgen VI insite).

0   0  
since1912

Als nac goed speelt, en cairo komt erin gaat het slecht. Als nac slecht speelt, en cairo komt erin, dan spelen ze nog slechter. Als cairo in de basis staat, wedstrijd al verloren....

0   0  
Marsan

uitslag 1-2 Nac neemt de punten mee naar Breda.Als ze er voor knokken.

0   0  
kees

zet reuser maar in de punt en lurling op links. cairo heel hoog op de tribune zetten

0   0  
BelcrumNAC

@ Ijpelaar

Inderdaad, ik zou graag zien dat Prat eens een kans krijgt vanaf het begin van de wedstrijd! Het blijft een domme beslissing als ze hem weg doen uiteindelijk vind ik, zeker in het kader van de verjonging!!

0   0  
Benji

@Zero76

100% Mee eens, en dit laat ook zien dat het NAC elftal gewoon voor elkaar staat, ookal geeft daarna de KNVB de 3 punten aan feyenoord omdat NAC niet wil spelen vanwege spreekkoren. Alleen zie ik dit helaas niet gebeuren.

Maaskant heeft denk ik niet de ballen om de spelers van het veld te roepen als Vink niks doe.

0   0  
jesse

Bayram - lurling - Kolkka

Geen Cairo!!!

Idd waarom geen Prat of Bouwman?

0   0  
Leur Noord

lurling in de spits en bayram links en kolka rechts !!!
WIJ HATEN ROTTERDAM !!!!!!!!!!!!

0   0  
Johan

Omdat het er bij Prat niet is uitgekomen en hij een heel teleurstellen speler is gebleken. Gaan jullie wel eens naar Jong NAC kijken? Dan weet je wel wat ik bedoel.
Dat domme hakken op Cairo moet ook maar eens over zijn. Hij wordt ook maar in de spits gezet omdat er verder geen bruikbare opties zijn. Als je een echte supporter bent steun je die jongen in plaats van alleen maar de zeiken.
Trouwens wat ik deze week al voorspelde is gebeurd. Onder de grote druk en bedreigingen is de gezondheid van Theo Mommers zo slecht geworden dat hij niet meer verder kan. Aan de verantwoordelijken Bedankt!

0   0  
Leur Noord

Of PRAT !!!!!!!!!!!

0   0  
breda 4813

kolkka!!!,die komt al jaren geen verroeste parkeermeter voorbij,ik zeg 2e ring naast cairo,dan maar 4-4-2...

0   0  
Fr

Haahahah! nog geen 500 man mee...

Overal waar ze komen? zie je ze weer niet

3-0

0   0  
BelcrumNAC

@ Fr

Hebben jullie op de voorpagina van jullie sites een link staan naar www.bsiderats.nl ofzo? Hoe krijgen jullie het toch elke keer weer voor elkaar om hierheen te komen?

En nog geen 500 man mee?
Tenminste wel 500 man die NAC opnieuw naar een afstraffing voor dordt noord schreeuwen!! Remember play offs? het stadion was daar nog nooit zo snel leeg!!

0   0  
Nando

Hoeveeel supporters gaan er trouwens mee..We moeten er wel effe feestje van bouwen!

0   0  
boedha

dat word weer niks morgen die blaaskaak met zijn grote smoel dat hij het voor de supporters doet je moet het elke week voor je supporters doen prutser.
maar natuurlijk hoop ik dat ik er naast zit en we daar winnen maar ik heb er weinig vertrouwen in

0   0  
Leur Noord

@johan-2
geen dank hoor. als de jeugdopleiding was samen gegaan met onze aartsrivaal dan had heel het bestuur ineens gezondheids problemen !!
NEVER RED WHITE OR BLUE !!
WIJ HATEN RDAM !!
en we willen NOAD NOAD NOAD !!!!!!!!

0   0  
papaedje

Mogelijkheden genoeg alleen geen afmakers dus, word het een pijnlijke nederlaag.

0   0  
Mnac

Aanpakken die handel. En als Lurling wordt toegezongen in met z'n allen van het veld!

0   0  
Badeend

Oh god, weer stoere praat van Maaskant. Kan hij daar niet een keer mee stoppen? Of het gewoon een keer waarmaken?

0   0  
stephan_nac

voorhoeden lurling en kolka in de spits en reuser erachter dan krijgt hij zo'n rol net als Perez bij twente en dat pakt goed uit waarom nooit eens een keer proberen?

Laad alle berichten na dit bericht in