Overal waar we komen

Maximaal 10 euro voor uitduels in de Eerste Divisie

Nu de blik langzaam richting volgend seizoen gaat is er goed nieuws te melden vanuit het Supporterscollectief Nederland. Het samenwerkingsverband van supportersverenigingen in Nederland heeft samen met de CED (Coöperatie Eerste Divisie)  afgesproken dat kaarten voor een uitduel maximaal 10 euro kosten en bij vervoersrestricties kost een kaartje maar 6 euro. Hiermee maken ze het bezoeken van een uitwedstrijd op het tweede niveau een stuk aantrekkelijker. 
Een soortgelijke afspraak in de Eredivisie wierp dit jaar al zijn vruchten af. Zo verdubbelde het aantal uitverkochte uitvakken naar een kwart van het totaal en steeg het gemiddelde aantal supporters met tien procent. Dat betekent dat ruim 10.000 uitsupporters extra zijn meegereisd naar wedstrijden. Voor de Keuken Kampioen Divisie zullen dezelfde criteria worden opgesteld als in de Eredivisie. Dit is dus niet alleen het geval bij een bus- of autocombi, maar ook wanneer een verbod op reizen met openbaar vervoer of het bezoeken van de binnenstad van kracht is. Eerder stelde de KNVB al maximum kaartprijzen voor uitsupporters in de KNVB-beker. Dit is 5 euro per kaart tot de achtste finales en 10 euro voor de kwart en halve finale.

Bron: B-Side Rats, Supporterscollectief Nederland

Volgend bericht
NAC haalt bezem door selectie 150 reacties
Terug naar overzicht
35 Reacties
0    
nacman

leuke prijzen nu nog goeie spelers de tranferklok loopt al Tom tempo

0    
van Flieger

Een kleine impact voor NAC, maar toch weer een minnetje. Hoeveel nieuwe sponsoren heeft de Friese zwaargewicht al binnengehaald ?

0    
Rien

Ik neem geen seizoenkaart meer kijk wel naar fox een echte wedstrijd niet meer naar die houthakkers in het stadion

0    
The Cosmic Gate

Daaaaaaaag Rien ....


gloryhunter ?

0    
ric

Rien ook voor jou...
10.....9.....8.....7.....6.....5.....4....3.....2....1....

HOUDOE EN BEDANKT!!!

liever met 14.000 echte supporters en dan volle bak met al die neppers.

0    
Van "taajlaand

Mooi gebaar en initiatief voor de personen die.......naar de uitwedstyrijden kúnnen!

Ik zelf zal al moeite hebben om de helft van de thuiswedstrijden te kunnen bezoeken, laat staan uit op vrijdag en/of maandag...

"Geef ons maar liever enkele wedstrijden op ZATERDAG (zoals we het 'gewend' zijn in Breda...) en misschien op ZONDAG (net als Sparta of NEC), daar mak je de (NAC) supporter écht 'blij' mee!

0    
rudi

Sorry jongens. Is Rien nu ineens een gloryhunter? Nee, hij is waarschijnlijk gewoon een echte NAC supporter die het alleen nu even kotsbeu is.
Ik neem wel een nieuwe seizoenskaart maar kraak niet die supporters af die er nu geen meer nemen.

0    
Vinnie Jones

Ik hoop dat Rien dit nu zegt, binnenkort die envelop op de mat hoort ploffen, dan over zijn hart strijkt en toch maar weer een SCC koopt.

Iets met een wereld die toch nog niet zal vergaan en iets met liefde.

0    
Rien

Ik heb 52jaar een seizoenkaart gehad het is nu over en uit

0    
Breda

Rien, kkd op fox? Succes

0    
4lantijntje

Daaaaaagg Rien en nooit meer terugkomen... Voor jou weer iemand die wel heel graag wil...

0    
Geel/Zwart

Spelers beseffen nog steeds niet wat ze hebben aangericht en hoe slecht ze daadwerkelijk zijn. De reactie van spelers die ik achteraf hoorde op de spreekkoren: ‘tja pijnlijk, maar ik snap het wel dat het publiek gefrustreerd is’ en ‘dit moeten we ook maar even slikken’. Nee, dan snap je er geen hol van. Als je NAC supporters zover krijgt dat ze hun eigen team in de steek laten, je uitfluiten en liever allemaal voorgoed zien gaan, heb je iets heel erg verkeerd gedaan. Dat beseffen en overzien ze gewoonweg niet

0    
van Flieger

Eisenga heeft een heftruckbedrijfje en een mannetje op gymschoenen van een voedselvergiftiger van aziatische bevroren vis zover weten te krijgen dat ze op de foto gaan voor en met hem. Dat moet dan de indruk wekken dat meneer zo geweldig succesvol bezig is. Het is bedroevend.

0    
van Flieger

Geel/Zwart - zo afreageren op de spelers is ook een beetje hypocriet. Van Flieg was last man standing op de vrijdagtraining op La Manga en daar was helemaal niemand van de aandeelhouders of de commissarissen, en de middag ervoor ook niet. Deze selectie heeft en had niks met de rest van de club, want die was er helemaal niet. Nul leiderschap, nul interesse, helemaal niks van hun kant. Dan is het niet vreemd dat ze geen urgentie voelen en gewoon maar wat doen. De ware boosdoeners zijn Gielen, van Mierlo, Smulders, Goetzee, de Kort en de 3 bezitters. Dat zijn de daders, en die moeten razendsnel weg (nu Smulders en Goetzee weg zijn gaan nog vele lijken uit kasten donderen).

0    
nacman

laat die lijken maar komen van flieger daar is nac niet beng voor gelijk afvoeren en de fik erin.
trouwens als jij weet dat er lijken uit de kast gaan vallen wees dan een vent en zeg gelijk wat voor lijken met jou inside informatie

0    
Die ne gast

@Van Flieger
Dat je als laatste overbleef bij de NAC-training in La Manga is meteen je grootste pro-NAC actie van de afgelopen vijf seizoenen. Geen wonder dat je dit memorabele moment nu al 27 keer gemeld hebt op BSR!

0    
Ouwe Spionkop

Het maakt geen reet meer uit of de spelers het wel of niet beseffen wat ze hebben aangericht. We zien ze (bijna allemaal) toch nooit meer terug. Gewoon verder negeren die lui.
De aandeelhouders die mogen het wel eens gaan beseffen!
Veder een prima regeling die 10 euro max.
Is de boot naar Waalwijk al geboekt?
Mij maakt het niks uit vrijdag of zaterdagavond. Beter dan op zondag om 12 of 5 uur.

0    
Breda1965

ik kom pas weer als we op normale wedstrijddagen spelen..en een echt elftal hebben inclusief een ECHTE KEEPER...en de grote 3 rvc weg zijn........betwijfel of ik dan nog op deze aardbol rondloop...nogmaals bedankt clowns..parodie op een voetbalelftal,voor jullie geweldige inzet

0    
Heksenketel

@Rien

Na 52 jaar wordt het ook wel een keertje tijd jongen haha. Grapje hoor, blijf nou maar lekker. Het is voor mij meer dan een uur rijden elke keer en ik kon het afgelopen woensdag niet opbrengen en ben dus ook niet geweest. Maar volgend jaar ben ik er weer gewoon. Ik kan mijn cluppie, het spelletje en de sfeer toch niet missen!

0    
Heksenketel

Trouwens...naast de prijs voor de kaartjes ben ik meer geïnteresseerd in vrij vervoer of autocombi. Of zijn de wedstrijden tegen ons volgend jaar weer de risicowedstrijden van de KKD?

0    
D'n opletter

@Rien,

Als je 52 jaar lang naar NAC gaat, dan MOET je onderhand weten dat NAC veel meer is dan de mannen (afgelopen seizoen jongetjes) op het veld. het gaat om totale beleving.

0    
Breda-mike

Van flieger. Wie kan het bij jou wel goed doen? En wanneer doen ze het voor jou goed? Wat een klote leven moet jij hebben zeg! Ongeloofelijk dat ze jou hier nog geen ban hebben gegeven.bij NAC zitten ze niet op jou te wachten en hier ook niet!

0    
Denjeff

Goed initiatief!

Herinner me nog goed het nagenoeg lege uitvak bij bijna iedere thuiswedstrijd tijdens ons laatste verblijf in de Jupiler league.
Met als extreem diepte punt de welgeteld ene supporter van 020 die mee was gereisd.

0    
leeuw

@ Die ne gast,

Flieger doet net of hij die moeite heeft genomen om hélemaal naar de oostelijke Costa te gaan om NAC in La Mancha te zien trainen, maar hij was daar al in de buurt om zaken af te wikkelen omtrent zijn huis (casita) die hij laat bouwen daar in de buurt, hij was dus niet de enige supporter want ik was er ook, en niet omdat ik speciaal de moeite had genomen zoals Flieger het van hemzelf wil doen geloven maar omdat ik in España woon.
Neem hem niet al te serieus want hij doet zich veel groter voor dan hij in werkelijk is, beetje narcistisch zeg maar.

0    
Bommel

@ Leeuw,

Waarom zouden we jou serieuzer moeten nemen dan? Flieger heeft inhoudelijk vaak zinnige dingen te melden. Daar heb ik jou nog niet op weten te betrappen. Het enige wat je tot vervelens toe doet is op de man (Flieger) spelen i.p.v. op de bal en daar is nog geen forum beter van geworden.

0    
RV

Tijd voor duidelijkheid vanuit onze TD op korte termijn.
Welke spelers mogen weg, wie blijft en kort daarna echte aanwinsten presenteren.

Nog 6 weken, dan moet de selectie grotendeels gevormd zijn door een groep van 15-16 spelers die het niveau aan kunnen, complementair zijn aan elkaar en in de voorbereiding al automatismen kunnen inslijpen.

Dat is de enige manier, geld lappen en snel handelen voor de gerichte versterkingen die hoogste prioriteit hebben. Met de onevenwichtige selectie is er geen tijd, het plan moet er nu zijn, daar heeft onze TD al een aantal weken voor gehad. De echte sterkhouders moeten over een paar weken bekend gemaakt worden (vanuit de huidige selectie) of gepresenteerd worden. Ralf Seuntjens zou zo iemand kunnen zijn als de TD het daar in ziet zitten, maar met name de keeperspositie, centrale verdediger en controleur op het middenveld hebben hoge prioriteit. Investeren in de as en in kracht en ervaring is essentieel in de eerste divisie. Twente deed het ook met Wout Brama (toch ook niet een speler waar je gelijk enthousiast van wordt) maar die wel belangrijk is.

De enige manier ook om de seizoenkaarten tijdig te verkopen, en de sfeer er een beetje in te krijgen is door vanaf het begin van het seizoen duidelijkheid te scheppen en met een volwaardige selectie de voorbereiding te starten, zonder de rotte appels die we weg willen hebben.

Goedkope kaarten voor uitwedstrijden helpen daar altijd bij.
De eerste divisie is gelukkig minder saai met toch aansprekende tegenstanders.

0    
Ric

Leeft onze TD nog?

0    
Castle

Ja van flieger omdat die nat nekken niet naar de training komen doen die spelers weinig wat een onzin,ze kunnen niets dat is het probleem

0    
Pat1979

Zie bericht omroep Brabant, grote schoonmaak NAC. 16 spelers vertrekken

0    
since1912

NAC meldt nu ook dat alle aflopende contracten niet verlengd worden. Vind het van een aantal wel vreemd...

0    
Fan uit Zevenbergen

@ RV er zijn net 16 spelers op straat gezet

0    
Semsi

Alles wat afloopt gaat weg (huur en einde contract). Gewoon afscheid nemen van zoveel mogelijk spelers. Ruimte maken voor frisse wind. Weg met die Smulders zooi. Wat mij betreft alleen Lundqvist en Verschueren behouden.
Apart: Eisinga verkondigt deze info over technisch beleid. Waar blijft onze Belg?

0    
Fan uit Zevenbergen

Semsi die is druk Met NIEUWE spelers

0    
toontje1964

rien gloryhunter ba ba

0    
Oosterhout vakg

Een supporter ben je niet voor de mensen op het veld of directie
Want dat zijn maar passanten
Maar je bent een supporter van het bolwerk nac
Heb al 32 jaar seizoenskaart
Puur omdat nac door mijn aderen stroomt en ik nooit zonder kan
Nac is voor mij een stuk van je leven
Elke ochtend eerst kijken of er nog nac nieuws is
Dat zal nooit overgaan tot

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja