Wij gaan niet opzij

Mitchell te Vrede traint mee in Zundert

Vandaag trainde Mitchell te Vrede mee met de selectie van NAC in Zundert. De 26-jarige spits zat sinds 17 oktober zonder club nadat zijn contract bij het Turkse Boluspor werd ontbonden. Navraag bij NAC leerde ons dat de club op dit moment in de laatste fase zit van de onderhandeling met de spits. Naar verluidt gaat het om een contract tot 2019.  
Mitchell doorliep de jeugdopleidingen van AFC en AZ waarna hij zonder debuut zijn overstap maakte naar Excelsior. Hierna speelde hij voor Feyenoord en Heerenveen waarna hij voor een buitenlands avontuur koos in het Turkse Bolu. Nadat zijn contract is ontbonden heeft hij meegetraind bij Al Jazera in Abu Dhabi, de club van trainer Henk Ten Cate. Tijdens zijn carrière wist Mitchell te Vrede in 105 officiële wedstrijden 30 keer te scoren. Met zijn 1 meter 91 zou hij een goede versterking zijn voor de aanval van NAC.

Bron: B-Side Rats

 

Vorig bericht
NAC in afrondende fase met Umar Sadiq 27 reacties
Terug naar overzicht
62 Reacties
0    
S.NAC.G

Welkom!

0    
Eskape

Noppes spits. Niet doen!!

0    
Buddha

Is die nou beter dan Enevoldsen??

0    
Wreaks Mega

Top! Nederlandse speler, met ervaring, en geen huur.

Nu hopen dat hij snel wedstrijdfit is, hoewel hij toch voornamelijk als breekijzer gebruikt gaat worden verwacht ik.
Kan hij mooi volgend seizoen als vervanger van Ambrose dienen, en hebben we Sprangers nog achter de hand.

0    
XaviBreda

Als het zo is, welkom! Hopen dat hij ons aan meer doelpunten kan helpen :)!

0    
die ne gast

1 doelpunt per 3 wedstrijden zou voor een NAC-spits best behoorlijk zijn.

0    
Thieu

Volgens mij één van de beste opties die er nu beschikbaar zijn.
Nederlands, geen transfersom, geen huur, bewezen dat hij toch een goaltje kan maken, heel ander type dan Ambrose en Enevoldsen en al best wat ervaring.

Succes Mitchell!

0    
Talentje

We love you Smulders we do! Zo zie je maar al die azijn zeikers op Smulders... Geduld wordt beloond.

En nu met zn alle achter de ploeg en schreeuwen naar de Punten!! COME ON NAC!!

0    
Leobammes

Gaat als breekijzer dienen,maar kan zeker doorgroeien naar meer!

0    
Badeend

442.

0    
kopspion

maarre...die heeft dus ook ruim 3 maanden geen wedstrijd meer gespeeld !??
volgens heer Smulders zouden er evt. alleen versterkingen komen die er DIRECT moeten staan, ik snap het niet meer hoor !!!

0    
Nac bredaa

Mooi maar dan hebben we 4 spitsen. Sprangers niet gewoon verhuren lijkt me beter

0    
Ouwe Spionkop

Goed gedaan Smulders! Mag ook wel een keer gezegd worden.

0    
Gman

Hier ben ik te vrede mee!

0    
Baosje

goh wat me nu opvalt...

ineens is iedereen positief over Te Vrede , terwijl eerder deze week ik nogal wat negatieve berichten over deze man voorbij zag komen....

ik denk dat als dit ook niet door zou gaan , de azijnpissers weer een droge luier aanhebben en weer beginnen te zeikstralen......

ik derhalve zou er erg blij mee zijn !
ik denk de best mogelijke spits die ons NAC momenteel kan veroorloven

0    
Kees

Nu nog een buitenspeler en we zijn klaar.

0    
Kees

We hoeven Sprangers niet te verhuren. We kunnen toch ook gewoon het contract van Enevoldsen ontbinden?

0    
Beppie

@kees

Bedenk dat Ageypong nog steeds geblesseerd is, zodra ook hij weer fit is, lijkt de selectie compleet om te vechten tegen degradatie! Hup NAC!

0    
G00Ser

De spits die precies in het plaatje van NAC past qua ervaring, postuur en budget.

0    
willem 4.5

Leuk hoor, maar hij scoort bijna nooit!

0    
Noadinho

Nou nog een vervanger/stand-in voor Vloet en ik heb er vrede mee...

0    
Bertus1912

Welkom!

0    
@ Baosje

Het enige gezeik wat er onder deze post staat is het gezeik van jou dát er gezeik is. Vermoeiend.

0    
Ouwe Spionkop

@willem 4,5 Wat lul jij? Heeft bij Heerenveen en Feyenoord in 63 wedstrijden 21x gescoord in de eredivisie. Is pas 26 en transfervrij. Nog vrij jong, ervaring en gratis op te halen.

0    
Sjef de gevulde koek

Ten vrede is gewoon een zeer matige speler ik zal wel weer 100 duimpjes omlaag krijgen maar word hier echt niet vrolijk van heeft nog helemaal niks gepresteerd bij Heerenveen konden ze er ook helemaal niks mee.

0    
BredaBeatrix

Ik zie toch ook graag een Koning Assists tekenen, want Mitchell is zo goed als de beste voorzet die hij krijgt.

Hup Mitch! Hup NAC!

0    
BredaBeatrix

En Enevoldsen op de plek van Vloet en de basis is voltooid.

0    
Breda-mike

Stelletje irritante zuurpruimen hier. Ervaren eredivisie spits met neusje voor de goal. Ik zeg welkom!

0    
Kees

Gratis ophalen bestaat niet. Tekengeld is vaak net zo veel als een kleine transfersom. Maar met de juiste aanvoer kan het een prima spits zijn voor NAC. Dan moet hij echter wel meer ballen krijgen dan Ambrose nu krijgt. Ambrose wordt afgerekend op 1,5 kans per wedstrijd.

0    
TpT

Dit is net iets minder dan Kramer, maar ligt wel een stuk makkelijker in de groep. Ik verwacht dat hij vooral pinchhitter zal worden, aangezien Ambrose vaak wel echt leeg is tegen het einde van de wedstrijd.

Mits hij niet teveel kost kun je hem er best bijhebben vind ik.

0    
Henri

Het proberen waard denk ik. Al zal het wel een 2 spitsen syteem worden, want Te Vrede zal niet tevreden zijn als structurele wissel voor het laatste kwartier. Maar het is ook het juiste plaatje.Een fysiek sterke targetspits
met daar rondom heen een snelle beweeglijke Ambrose. Daarachter zou Enevoldsen een kans moeten krijgen als meest diepe middenvelder achter de spitsen.

0    
Theoden King

Gezien de mogelijkheden van NAC en de beschikbaarheid van spelers op papier een goede keuze. Maar we weten inmiddels allemaal hoe weerbarstig de praktijk soms is. We zullen het zien, kan hij morgen al spelen/invallen?

Goed te zien dat de clubleiding in ieder geval niet heeft stilgezeten.

0    
D'n Klaagmuur

Wat doet zo'n Smulders nou eigenlijk de hele week bij NAC met een fulltime salaris? Ongeacht of dit nu wel of niet een succes gaat worden, maar deze deal had elke gemiddelde NAC supporter ook kunnen bedenken.

Mooi baantje TD zijn, 4 spelers per jaar aangeboden krijgen door wat zaakwaarnemers, dealtje rondmaken en de rest van het jaar uit je neus kanen. Wat een geldverspilling die hele functie!

0    
Kobus

Kantine ook keepen?

0    
vergane glorie

Op een enkeling na is de selectie gewoon te licht om midden in de eredivisie mee te draaien. Ook daar gaat Mitchell niets aan veranderen. Het is gewoon punten sprokkelen en hopen op nacompetitie. Natuurlijk hebben we in diverse wedstrijden punten laten liggen. Maar dat is niet alleen pech.
Angelino is de speler die ver boven de selectie uitsteekt.
Het is niet allemaal hosanna vanuit Manchester. We hebben er één gekocht en laat die zijn wedstrijdjes gewoon in het 2e ballen.
Het grootste gemis is toch echt talent en ervaring. Alleen met hard werken en je over de kop rennen ga je het niet redden.
Maar hopen op spannende potjes. Veel zal afhangen van het resultaat tegen VVV.
En al die namen die de revue passeren.......ach......... het zal wel het moet ook betaalbaar zijn.
Hup NAC

0    
Der wawa

hahahahahahahahahaha lachwekkende figuren hier. Iemand die 1 op 3 loopt vinden we niet goed genoeg voor NAC.

Matthew Amoah scoorde bij Nac in 105 duels 43 Keer (Bron: Wikipedia). In die tijd waren we een structurele middenmotor. NU spelen we degradatie voetbal en mag je met een dergelijke spits gewoon blij zijn. Dat hij wedstrijdfit moet worden is logisch, daarom kost hij ook geen transfersom.

Wakker worden als je denkt dat NAC nog steeds dezelfde aantrekkingskracht heeft als 10 jaar geleden.

0    
Wreaks Mega

@BredaBeatrix

Wat denk je van Angelino?

Kun je nog een paar jaar geleden de combinatie Luuk de Jong en Willems bij PSV herinneren? Willems heeft de Jong bijna in zijn eentje topscorer gemaakt.

Met Sporkslede en Angelino op de vleugels krijgt te Vrede echt wel een bal of 6 per wedstrijd goed aangespeelt. De reden dat dat nu niet gebeurd bij Ambrose is een tactische, en Ambrose is net iets te klein daarvoor.

Met te Vrede in de spits, daarachter Vloet - Ambrose - Schoofs en daar weer achter Nijholt en Garcia heb je kracht en lengte in de aanval, 2 man op het middenveld die de lopende spelers Vloet en Schoofs kunnen bedienen, te Vrede met een lange bal vanachter kunnen aanspelen die de ballen teruglegt op de inkomende Ambrose en 2 vleugelverdedigers met een redelijke tot goede voorzet in huis.

Ik zie het in ieder geval al zitten!

0    
Bart

FORZA SMULDERS!!! Heerlijk dat er een spits met contract komt die we volgend jaar gewoon goed kunnen gebruiken als ambrose weg is! Ervaring neusje voor de goal kopsterk fysiek sterk en gewoon dikke aanwinst voor nac! Heerlijk en al die zeikerds die geeft Smulders met deze versterking een dikke middelvinger nu hopen dat schoofs ook echt goed presteert! Hup nac

0    
NAC!!

Toch leuk dat de club nu zulke zaken kan intern houden. Zo hoort het gewoon, de supporters inlichten als het rond is.. Top, is ooit anders geweest.. Succes, welkom bij de mooiste club van NL en zet de netten maar bol.. op naar een succesvol 2018!!!

0    
Statler

@klaagmuur...zucht. Denken jouw collega's dat ook niet over jouw werk...

0    
Baosje

zet hem maar naast of net voor Ambrose ... dan zullen wet zien !
kan zomaar eens een heel sterk koppel worden

inderdaad Enervoldsen dr achter op de plek van vloed

0    
Gman

@kees
Een tekenpremie kost minder dan degraderen.

0    
JimGoose

Het lijkt erop dat Te Vrede eerst even heeft rondgekeken, maar als hij nu in volle overtuiging voor NAC kiest dan vind ik het prima (lees: voor 2,5 jaar tekent...).

Om eerlijk te zijn is dit voor mij niet een droomaankoop, maar ik wordt hier wel 100x vrolijker van dan dat NAC weer gebruikt wordt als stalling voor nog meer jeugdig handelswaar (bv Sadiq). 5 à 6 City-huurlingen is (meer dan) voldoende.

Wedstrijdritme zal hij idd niet hebben, maar voordeel van dit type spits is dat hij in het begin als pinchhitter kan worden gebracht en dat zo zijn speeltijd kan worden uitgebouwd.

wel eerst even tekenen bij het kruisje, maar dan: Welkom en succes bij de mooiste club van Nederland... en omstreken.

0    
RV

Het is wel een type die we zoeken en dus op dit moment missen.
Is nog relatief jong maar brengt wel enige ervaring mee ten opzicht van de rest.
Vaste contractspeler, Nederlands en zal weinig aanpassingsvermogen nodig hebben.

Heeft bovendien bewezen een doelpunt te kunnen maken.
Ik zou hier heel content mee zijn.

Misschien dan toch overstappen naar een 4-4-2 systeem of Ambrose wat meer hangend op links?

0    
boeimeer

Doen!!!!!

0    
Brutes

Morgen de winnende maken en hij is de held

0    
Badeend

Direct erin voor Vloet, en wellicht iemand (Schoofs?) ij de plaats van Korte. En dat wordt een hele leuke tweede seizoenshelft!

0    
nachoreca1

Tja...ik zal de vrede maar bewaren...welkom vriend!

0    
kendewel

Mitchell te Vrede ... Nac bood hem al 2x eerder een contract aan en telkens was het nee.
Ergens doet mij dit denken aan een andere speler die maar niet wilde komen en uiteindelijk toch maar tekende, namelijk Fernandez.
Fernandez was ook niet geheel wedstrijdfit toen hij bij NAC binnen kwam en hoeveel plezier hebben we van hem gehad? 2 potjes tijdens de nacompetitie dat was het wel.
Hopelijk herhaalt de geschiedenis zich niet ... succes Mitchell !!

Hup NAC

0    
Hup NAC

Moet het nog zien

0    
SjorsNAC

Welkom mitchel, zie liever hem dan weer een of andere vreemde snuiter.

Zou wel eens een schot in de roos kunnen zijn, niet op leefttijd, wel ervaring en wil zichzelf weer bewijzen.

0    
Sharkskin

Prima speler voor NAC

0    
Christ

Koen van de Biezen transfervrij naar FC Oss. Had wij ook kunnen pakken.

0    
Sjef de gevulde koek

Voor de mensen die het niet weten we hebben momenteel een spits die er op jaarbasis meer inschiet dan ten vrede. dusja daar ligt heel het probleem ook niet

0    
RV

Contract tot 2019 vind ik dan overigens weer wel opmerkelijk.
Laat hem eerst maar eens een half jaar bewijzen dat hij fit is, gretig en van waarde kan zijn.

0    
reflektor

Wil de echte ouwe spionkop op staan ?? Aub .

0    
Dirk

Nacompetitiefit ???

0    
Hans

Ik twijfel niet aan de kunde van Te Vrede, maar even geleden was NAC niet goed genoeg voor meneer, en nu wel..,,,

0    
scheppioni

Op zich niet verkeerd masr ene belangrijk detail, is hij wel 100% wedstrijd fit want dat schijnt die Schoofs ook al niet te zijn !?

0    
Ivo

Het is rond!

http://www.nac.nl/108/newsid/12265/NAC-gaat-oorlog-aan-met-Te-Vrede.html

0    
Ivo

Tot 2019, positief verhaal!

0    
Jf

Prima spits en hij loopt 1 op 3 en qua voetbal hebben we al een spits maar deze is kopsterk. Kan wel eens een gouden duo worden

Laad alle berichten na dit bericht in