Wij gaan niet opzij

NAC 2 onderuit tegen Feyenoord 2

Gisteravond stond voor NAC 2 de kraker tegen Feyenoord 2 op het programma. De beloftes en wisselspelers van NAC wisten thuis op sportpark Heksenwiel geen punten te pakken tegen de huidige nummer 2 van de ranglijst.
NAC kwam na 25 minuten op achterstand door een doelpunt van Hansson. Nog geen 10 minuten later was het Vinnie Vermeer die NAC op gelijke hoogte schoot, 1-1. Helaas kon de ploeg van Rob Penders niet lang genieten van het doelpunt, in de 38e minuut maakte oud NAC speler Kramer de 1-2. Na de rust vielen er nog twee doelpunten. Hansson zorgde voor de 1-3, waarna opnieuw Vermeer NAC terugbracht in de wedstrijd. De wedstrijd eindigde in 2-3, maar Feyenoord 2 trainer Roy Makaay vond dat er meer in had gezeten.  ‘De uitslag geeft de verhoudingen op het veld eigenlijk niet goed weer. We waren vanavond veruit de bovenliggende partij, alleen hebben we misschien iets te weinig gescoord.’ NAC staat door de nederlaag op de 4e plek, van de 7 teams.

Bron: B-Side Rats, FR12