Go to Top

NAC met dezelfde 11 tegen Oss

NAC met dezelfde 11 tegen Oss

Met enige verbazing nemen we kennis van het feit dat Marinus Dijkhuizen morgen dezelfde 11 spelers de wei in stuurt als tegen Achilles 29. Blijkbaar dient een 3-1 slappe hap overwinning op goed willende semi-profs als graadmeter.

Dat houdt dus in dat Naah weer start, Seuntjens op de bank blijft  zitten, Dingsdag het middenveld verdedigend dient te controleren en Ünal en Ars de doelpunten moeten maken. Met name de keuze van Naah voor Seuntjens of Brands is bedenkelijk. De jonge Man City man speelde tegen Achilles niet veel klaar. Ook Kevin Brands begint op de bank.

Luis Pedro gaat voor het eerst in zijn NAC-catrière ook de bank op, na terug te zijn gekeerd van een schorsing. Dat betekent dat Van der Weg in het centrum verdedigt en daardoor Gorter linksachter.
Van Enes Ünal wordt tenslotte verwacht dat hij geen hele wedstrijd kan spelen, maar maximaal 70 minuten. De jonge Turk kampt met wat pijntjes en is dus niet geheel fit.

Duarte en Borahsasar zitten op de tribune.

Opstelling NAC

Ten Rouwelaar;
Stam, Van Diermen, Van der Weg, Gorter
Lazic, Dingsdag, Naah, Matic
Ars, Ünal

Bron: B-side Rats, BN DeStem

97 Reacties op "NAC met dezelfde 11 tegen Oss"

 • Breda
  10 maart, 2016 - 17:41

  Zou het zijn dat NAC graag wil dat Seuntjens bijtekent?

  0

  0
 • Brabo
  10 maart, 2016 - 17:42

  Als dat fucking Sparta nou eens een dip krijg ala Feyenoord , kunnen we nog kampioen worden

  0

  0
 • wolfmanjack
  10 maart, 2016 - 17:44

  Onbegrijpelijk. Gorter op linksback en Seuntjens op de bank. Hij zal wel zijn redenen hebben maar ik snap er niet veel van.

  0

  0
 • Oldskool
  10 maart, 2016 - 17:46

  Stel Seuntjens, Brands, Unal en Ars op. En dan 6 verdedigers en ga gewoon kick and rush spelen. Win je alles op dit niveau. En is het nog leuk om te zien ook.

  1-6-0-4

  0

  0
 • Marti
  10 maart, 2016 - 17:47

  En NAC heeft niets te zeggen over naah , die moet spelen jammer maar dit is wel duidelijk , dus geen baas Marinus’ over je eigen spelers

  0

  0
 • Jon
  10 maart, 2016 - 17:49

  Zal wel in de deal met Manchester bedongen zijn. Naah speelt anders komt Unal niet.

  0

  0
 • Ben
  10 maart, 2016 - 17:56

  Trainer je snapt er helemaal niets van. Het dal wordt steeds dieper. Zet onderhand Brands erin. Weten we het nog, het koningskoppel, dat was genieten, al was het voor kortere tijd. Nog even en we zakken door de 11.000 heen en wordt de sfeer minder en minder, ik hoop op betere dagen, maar ik vrees….

  0

  0
 • Fred
  10 maart, 2016 - 18:02

  Ik heb echt mijn zakken vol van die Naah , ik kan dat dwaallicht niet meer zien .
  Het passeren van Pedro en Seuntjens snap ik .
  Maar het opstellennvannNaah en het uit de ploeg laten van Brands daar zit geen enkele logica in , is een absoluut zwaktebod van de trainer .
  En dan zegt hij op BN De Stem ook nog dat het vorige week goed stond , waar haalt hij de onzin vandaan , denkt hij dat iedereen blind of eencellig is ?

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  10 maart, 2016 - 18:06

  Ze moeten in de thuiswedstrijden tegen de zwakke clubjes als Oss veel aanvallender spelen. Supporters zijn het tikkie terug meer dan beu.
  Dus tegen clubjes als Oss in ieder geval met Seuntjens en Brands. Die Dingsdag kan je er dan uitlaten. Die staat zo ver naar achter dat je met 5 verdedigers op rij staat. Hij voegt helemaal niks toe in dit soort wedstrijden.
  Ze kunnen wel zeggen dat ze het publiek terug willen winnen maar met dit soort ultra verdedigende voetbal jaar je juist de mensen uit het stadion.

  0

  0
 • Jeroen R
  10 maart, 2016 - 18:10

  Ik voel me zwaar genaaid door het opstellen van Naah en het niet opstellen van Brands .
  Ik heb dit jaar weer een kaart aangeschaft omdat het aantrekken van het duo Brands Ars me over de streep trok maar ik ben zwaar teleurgesteld , ik zit nu naar eenheidsworsten ge kijken die een parodie op voetbal opvoeren .
  Wat valt ook deze trainer mij weer tegen !
  Op naar de 10.000 toeschouwers .

  0

  0
 • stefan
  10 maart, 2016 - 18:14

  dat word weer bijnaah altijd balverlies!

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  10 maart, 2016 - 18:17

  Morgen maar meteen in de 1e helft om Brands gaan roepen. Dat ging redelijk massaal de vorige week! Het is absurd om die Naah voorkeur boven Brands te geven.

  0

  0
 • pff
  10 maart, 2016 - 18:20

  Ik ga nog niet oordelen, ik hoop aangenaam verrast te worden met aanvallender spel.
  Misschien kom ik morgen pist aan of met een grote lach. Laat het de lach maar is zijn..
  Al begrijp ik de opstelling niet goed…

  De basis kan gelegd worden naar de play-offs, al vraag ik me af wat we daar gaan doen, maar nogmaals laten we is positief blijven..

  0

  0
 • Nacir
  10 maart, 2016 - 18:28

  Ik raak hier zo gefrustreerd van als ik dit lees. Krijg er echt gewoon jeuk van, dat heb ik echt niet zo snel. Maar het is gewoon zo droevig, wedstrijden die nergens om gaan. En dan thuis tegen fucking Oss zonder 1 creatieve speler in het veld aantreden terwijl je het gif van Brands, de creativiteit van seuntjens en de (mogelijke) drive van Duarte allemaal niet laat spelen.

  Moet ik mezelf voor gek verklaren dat ik morgen 300km ga reizen om nietszegger Lazic aan het werk te zien? Dat is nou alles behalve een speler waarvoor je naar het stadion komt. Begin echt mijn binding met NAC te verliezen, het enige leuke is het bier drinken met mn vrienden. En het wat er op dat veld gebeurd begint ons steeds minder te interesseren.

  Ik kan niks anders zeggen dan: pas op heren! Want je jaagt oprecht supporters weg. De emmer loopt bij vele echt bijna over.

  0

  0
 • DOG
  10 maart, 2016 - 18:31

  Dingsdag en Gorter zouden bij mij geen minuut meer spelen. Tribune.
  Zie ik Naah nog in ieder geval een ventje dat zijn best doet.

  0

  0
 • heksenketel
  10 maart, 2016 - 18:37

  Hé mannen, is de azijn in de reclame in Breda? Heeft het toch nog een voordeel dat ik wat verder weg woon.

  0

  0
 • RwE
  10 maart, 2016 - 18:42

  Beste Dijkhuizen, je begrijpt er echt helemaal niets van!

  Ga nu eens bouwen aan een elftal, zodat je een sterk en op elkaar ingespeeld team hebt voor de play-offs.
  Kenny is beter dan Gorter op de linksback, dat is duidelijk. Dus val je automatisch terug op een centrum met Pedro en van Diermen of van Diermen en Dingsdag. Stam rechtsback.

  En zet die driehoek nu eens neer met 2 spitsen en een nummer 10. Voor deze 3 posities heb je keuze uit 4 spelers: Ars, Unal, Brands en Seuntjens.

  Op het middenveld hoort verder in ieder geval Matic, de rest kun je zelf invullen.

  SUCCES!

  0

  0
 • BJ
  10 maart, 2016 - 18:44

  Dit team mist creativiteit en kan probleemloos in de subtop van de Juup mee maar dat is de absolute max. Lazic, Dingsdag en Vd Weg komen tekort voor de play offs. Waarom dan toch opstellen als je spelers als seuntjes en Brands tot je beschikking hebt? Eigenlijk meer zin om in Waalwijk te gaan kijken morgen.

  0

  0
 • Nac
  10 maart, 2016 - 18:44

  Pedro van diermen dinsdag van de weg
  Stam

  Staat het verdedigend gewoon het beste

  0

  0
 • Kunstliefhebbert
  10 maart, 2016 - 18:47

  Pfhoehee…. misschien kan de trainer een keer op de tribune komen zitten en ons perspectief delen. Want wat hij vorige week gezien heeft???? Natuurlijk moet Seuntjens spelen! WIE gaat nu de spitsen bedienen?

  HUP NAC!

  0

  0
 • Wouter
  10 maart, 2016 - 18:54

  Naahtuurlijk wordt dat niks .
  Het is ook absurd dat spelers als Brands en Damen die beter zijn en eigendom van de club zijn buiten de ploeg worden gehouden door een speler die het hele spelletje totaal niet snapt .
  Alles gaat langs hem heen !
  Buiten dat is het weer kapitaalvernietiging , die Naah is volgend seizoen weg en wij zijn steaks ook twee spelers met potentie kwijt .
  En Naahderhand gaan ze straks zitten klagen .
  Dat wordt dus niet bijNaah altijd balverlies maar structureel , gek hé dat de mensen weg gaan blijven , gaan we zo door dan spelen we de laatste wedstrijd van dit seizoen voor 5000 man.
  Ik vraag me ook steeds meer af waarom ik elke vrijdagochtend om half zeven in de ochtend weg rijdt om diep in de nacht thuis te komen met een brok ellende in mijn maag , tobben om recht van je werk op tijd in het stadion te zijn , soms rijdt ik liever direct naar huis als ik denk aan wat me weer te wachten staat je wordt gewoon NAC moe .
  Er is ook totaal geen binding met welke speler dan ook , ik denk alleen dat je die alleen met Brands zou kunnen krijgen .
  Trieste zooi .

  0

  0
 • Kinderkaartje
  10 maart, 2016 - 19:13

  Dan zal het wel weer net zo’n zaadpot worden als afgelopen week.

  Ik had met een kennis naar RKC – Fortuna gekund. Afgezegd voor NAC, uiteraard. Maar zal ongeveer zelfde niveau wedstrijd worden.
  Met dien verstande dat RKC – Fortuna wel eens legendarisch kan worden. Misschien niet qua voetbal, maar ik denk niet dat beiden clubs er volgend jaar nog zijn.
  Sterker nog; zou eens goed kunnen dat er voor het einde van de competitie al een omflikkert.

  0

  0
 • Nicky
  10 maart, 2016 - 19:16

  Ik ben fan van Naah…. heeft toch al een aantal keer laten zien zeer behendig te zijn… en werkt hard.. dan maat balverlies..

  Naaaaah Naaaaaaaah nanananaa nanananaa naaaaaaah naaaaaaah (hey Judy, Beatles)

  0

  0
 • chrisje
  10 maart, 2016 - 19:26

  Ben blij dat jij het begrijpt rwe

  0

  0
 • poolshark
  10 maart, 2016 - 19:29

  He, is dat niet dat geweldige middenveld van vorige week, van die wanprestatie ? Zo ongeveer 2 goals en 3 assist bij elkaar. Geen kans kunnen uitspelen tegen semi profs.

  En dan een actie starten om de lege plekken tegen te gaan ? Je jaagt zo 50 % van de voetballiefhebbers weg. Ongelooflijk dat hij de trouwe aanhang zo schoffeert, en wat een vergissing om in hem de ideale trainer te zien.

  0

  0
 • scheppioni
  10 maart, 2016 - 19:30

  Fijn hoor Manchester City aan de macht in ons BREDA !!
  Maar goed dan heb je nog tien NAC spelers meer in het veld, met deze trainer zullen we het toch voorlopig moeten doen al zijn z’n keuzes vanaf mvv thuis niet meer echt te volgen !
  Het wordt hopen, hopen en nog eens hopen !!!

  0

  0
 • Cor Taxi
  10 maart, 2016 - 19:43

  Gebruik die Seuntjens lekker voor de thee in te schenken in de rust.

  0

  0
 • Cor Taxi
  10 maart, 2016 - 19:47

  Ik word dood moe van die gozer.Zoveel talent,maar hij doet er geen tyfus mee…Dag hoor…Man man man.

  0

  0
 • Rene Smits
  10 maart, 2016 - 19:52

  Ik had veel vertrouwen in Dijkhuizen, maar het wordt steeds gekker.
  Vindt je het gek dat er geen kip meer komt kijken.
  Met deze opstelling tegen de nummer laatst, zit wederom 30 goals dit seizoen op de bank.
  Het geruite middenveld heeft al zeker? 3 goals achter zijn naam staan.
  Geen enkel scorend vermogen.
  Morgen ipv 6-1 zoals in Oss een voorzichtige 1-0
  na rust als de bankzitters met wel scorend vermogen ingevallen zijn.

  0

  0
 • Cor Taxi
  10 maart, 2016 - 19:52

  Kom er maar in Multi Badeend:_((d

  0

  0
 • Toontje
  10 maart, 2016 - 20:01

  Dat Pedro op de bank zit is prima, maar dat Lazic en Naah mogen spelen i.p.v. Seuntjes en Brands is bij de beesten af. Zo weet je zeker dat je niets bereikt.
  De afspraak met City over Naah is duidelijk…hij moet zoveel keer spelen.
  Hopelijk doet deze (toch tegenvallende trainer) het expres nu om hem in de nacompetitie niet meer op te hoeven stellen.
  Matic mag ook nog zakken naar linksachter i.p.v Gorter en dan Verbeek op links…hebben we toch nodig

  0

  0
 • die ne gast
  10 maart, 2016 - 20:02

  Gaat lekker hier.
  De supporters hebben de hoop al opgegeven. Dan kan het alleen nog maar meevallen!
  Briljante zet van Dijkhuizen om de druk van de ketel te halen. Niemand gelooft nog in promotie. Dus ook de NACompetitie kan alleen maar gaan meevallen.
  Hup NAC!

  0

  0
 • ome cor
  10 maart, 2016 - 20:02

  Ik denk dat Marinus zijn opstelling niet zal veranderen omdat er supporters zijn die het niet eens zijn met zijn keuze voor de basis 11.
  Dus fijn al die meningen in strijd met de keuze van de trainer, maar het helpt niks.
  Misschien gewoon de spelers (weer maar eens) het vertrouwen geven en gewoon naar de overwinning schreeuwen.

  Als wij met z’n allen doen waar wij goed in zijn (nee nee, niet alles afzeiken, maar volle bak achter NAC staan), misschien dat het hen op het veld dan ook lukt.
  Dat we geen kampioen meer zullen worden is dan wel duidelijk, maar daarom hoeven wij onze jongens toch niet in de steek te laten door ze dagelijks op internet af te maken ?

  HUP NAC
  WIJ GAAN NIET OPZIJ

  0

  0
 • ennoajseejer
  10 maart, 2016 - 20:07

  het is de vraag of we zo met meneer Dijkhuizen de play-offs nog wel halen… En dan vliegen we er in de 1e ronde meteen uit met dit soort opstellingen. Ik heb het geloof opgegeven….

  0

  0
 • chrisje
  10 maart, 2016 - 20:10

  Cor en ik willen strijd zien en geen lamzakken die er gewoon geen zin in hebben.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  10 maart, 2016 - 20:11

  Waardeloze kut opstelling met 0,0 perspectief nogmaals gelukkig is er weer bier morgen. Play-offs kun je beter niet aan mee doen met dit bagger elftal jet is niet anders maar waar

  0

  0
 • HenkTank
  10 maart, 2016 - 20:18

  Ik meende in het vorige artikel toch echt”NAC gaat strijd met lege plekken aan” te lezen.

  Dit bericht vertelt mij NAC gaat voor nieuw record lege plekken.

  0

  0
 • FORZANAC
  10 maart, 2016 - 20:26

  Snap niet dat er niemand kritiek heeft op hans smulders. Hij heeft immers met man city in de winterstop zowel het aanblijven van Naah als het halen van Unal besproken. Beiden moeten spelen zoveel is duidelijk maar dit gaat ten koste van eigen kapitaal (lees brands en seuntjes) en zeker Naah is een verschrikkelijk zwakke schakel. Unal prima maar gaat ons geen kampioen maken en moeten we nu wel het hele systeem voor omgooien want hij ‘moet spelen’. Typisch een td van een kleine club die het heel stoer vind nu met city zaken te kunnen doen maar waar wij geen klote aan hebben. Een ervaren td als edwin de kruyff was 10x beter geweest!!

  0

  0
 • Jantje123
  10 maart, 2016 - 20:59

  Morgen NOAD… En dat Lazic op rechtshalf speelt prima, die heeft vorige week wel laten zien er te kunnen spelen. Maar Naah, dat kan dus echt niet ! Daarnaast snap ik dat mensen hier zeuren, na alles wat er met ons NAC is gebeurd. Maar vind wel dat we er voor dit team moeten zijn. Tot morgen

  0

  0
 • wanny
  10 maart, 2016 - 21:10

  Seuntjens, Brands, Naah. Alle drie gemankeerde spelers. De eerste gooit er met de pet naar en loopt overal behalve waar ie hoort te staan. De tweede is niet afgetraind en doet te weinig. De derde is enthousiast maar blind.

  wie je ook opstelt, Dijkhuizen moet nu de rest van het seizoen met dezelfde 11 gaan starten, anders krijg je er zeker geen vastigheden meer in.

  0

  0
 • Nr. 20
  10 maart, 2016 - 21:27

  Geen woorden voor…… morgen weer kijken naar een gezapig middenveld met naah die constant bal verliest. Dingsdag die laatste man speelt en zaalvoetballer Lazic zonder enige dreiging…. Hoop dat Marinusbetere kijk op heeft en ik morgen aangenaam verrast wordt maar vrees een replica van vorige week tegen de semiprofs….

  0

  0
 • Peer11
  10 maart, 2016 - 21:31

  Ze kunnen er allemaal geen flikker van, dus lekker belangrijk wie er spelen. Morgen wordt gewoon weer een eneorme zaadpot. Enige hoogtpunt is dat onze grootste lamlendige prutser, Mats, weer lekker op het bankje mag beginnen.

  0

  0
 • Rubenac
  10 maart, 2016 - 21:52

  Boek over de haan gecanceld ?

  0

  0
 • Boz
  10 maart, 2016 - 22:01

  Volgens mij moet die mijmheer op de bank een keer naar Hans Anders.” Hij ziet het niet……”Joe hoe mijnheer de trainert………u ziet het niet”

  0

  0
 • Henri
  10 maart, 2016 - 22:07

  Hoe is het nu mogelijk dat een 19 jarige speler als Naah, zonder enige ervaring ahw op de nummer 10 positie staat. Dat je hem met zijn loopvermogen rechts op het midenveld zet ipv Lazic, okay, maar centraal. daar moeten toch minstens Seuntjens of Brands staan. man, man wat een ellende. Twee spelers met aanvallende mogelijkheden, de rest merendeels verdedigend ingestelde paljassen.

  0

  0
 • Ritchey
  10 maart, 2016 - 23:26

  Met meer body achter de 2 spitsen in de vorm van Brands en een extra middenvelder om Brands op het middenveld te compenseren in de vorm van draver Suk of Lazic, lijkt me dat toch een garantie voor overwicht en doelpunten? 3 man voorin voor geniale driehoekjes en dezelfde 3 man die allemaal een schot kunnen lossen en scoren.

  0

  0
 • Otjes
  10 maart, 2016 - 23:29

  Ik haak af. Naah op 10 kan niet.

  Deze trainer heeft poep in z,n ogen. Hebben ze goed gezien in Engeland.

  0

  0
 • Tony Chocolonely
  10 maart, 2016 - 23:45

  Naah moet spelen van city anders dikke boete voor nac. Zolang het nergens om gaat zal hij spelen. Als het aantal wedstrijden dat hij moet spelen bereikt is zit hij lekker op de bank. Rond de start nacompetitie.

  0

  0
 • ennoajseejer
  11 maart, 2016 - 00:00

  Aha, we spelen dus met een baggeropstelling omdat er met Manchester City weer eens foute afspraken zijn gemaakt. Ik snap het helemaal: de Kamps wegsturen en Naah kost wat kost houden (inclusief clausule dat ie een bepaald aantal wedstrijden MOET spelen). Snapt U het nog? Het is en blijft NAC……

  0

  0
 • Tony Chocolonely
  11 maart, 2016 - 03:00

  De kamps had een clausule en eredivisie voorwaarden. (lees salaris) t was beter om hem te laten gaan ook omdat hij dit zelf wilde.

  Naah behouden is een afspraak van maaskant geweest. Daar mag je het huidige technische bestuur niet op af rekenen. Dus die jongen moet spelen en nac kan die euro’s niet missen. Zelfde constructie was er in de tijd met perica en chelsea.

  Mensen we zijn nac in de jupiler league. Als wij dit soort spelers willen huren dan moeten we voldoen aan de voorwaarden die de clubs ons opleggen.

  Tis kiezen of een speler of niks. T risico dat t wat toevoegd nemen we voor lief. En dat is realiteit. De realiteit van nac in de positie waarin wij zitten.

  0

  0
 • Ratjetoe
  11 maart, 2016 - 06:29

  Ik denk dat met de komst van unal dat er een voorwaarde is gesteld dat naah ook meer moest spelen wat van de zotte is natuurlijk. Duarte die zegt dat hij wedstrijdfit is maar totaal niet dus al met al zijn we nog geen reet opgeschoten in de winterstop en is er meer onrust ontstaan in de selectie om naah en unal te laten spelen!
  Brands heeft volgens mij iets gedaan waarom hij niet meer speelt maar heb de oude brands ook niet meer gezien nadat hij gewisseld was…hopelijk 3 poenten

  0

  0
 • Ert
  11 maart, 2016 - 06:54

  Lijken wel allemaal reacties voor ná de wedstrijd hierboven.
  Misschien worden we wel aangenaam verrast. Ik hoop het tenminste. Ik zeg tik er maar op los vanavond, heren voetballers!

  0

  0
 • nicknac
  11 maart, 2016 - 06:57

  Hoe kun je nou zeggen dat Dijkhuizen nou een fout maakt hij laat gewoon dezelfde opstelling staan in mijn ogen prima dit team heeft gewoon niet genoeg kwaliteit en we moeten hopen dat we via de nacompetitie misschien toch nog promotie kunnen afdwingen

  0

  0
 • am
  11 maart, 2016 - 07:02

  Even voor alle duidelijkheid Naah kan hier zelf niets aan doen mensen.
  Ik vind het raar dat Seuntjens niet speelt maar Dijkhuizen zal daarvoor wel zijn redenen hebben. Voor de rest maakt het allemaal niet zoveel uit wie er speelt, het is allemaal middelmaat de hele selectie.

  0

  0
 • Theo
  11 maart, 2016 - 07:13

  Vandaag gaan we wel winnen want Oss is helemaal niks,maar dan Den Bosch en Sparta uit worden gewoon 0 punten met dit Caféelftal !!en in de nacompetitie hebben we al helemaal niks te zoeken.

  0

  0
 • magnesiumslikker
  11 maart, 2016 - 07:17

  Dat Naah speelt vind ik toch nog minder raar dan dat Lazic wederom mag opdraven.

  0

  0
 • gerrit39
  11 maart, 2016 - 07:23

  Mooi Pedro eindelijk een keer op de bank!.

  0

  0
 • Dos
  11 maart, 2016 - 07:59

  Iedereen die nog steeds roept om Brands heeft echt een ontzettende muur voor zijn kop.
  Hij maakt zich op alle mogelijke manieren onmogelijk in de selectie, waardeloze mentaliteit, loopt als een zoutzak over het veld en hij bevestigde dat zijn plaats op de bank terecht is bij zijn invalbeurt de laatste wedstrijd.
  Door types als Brands in de selectie staat NAC zo laag en is er absoluut geen teamspirit bij NAC, geldt overigens ook voor Seuntjens.

  0

  0
 • Mike
  11 maart, 2016 - 08:07

  Als het aan 1 iemand niet ligt dan is het dijkhuizen wel. Hij zit met de rotzooi opgescheept die Maaskant achter liet, probeert er het beste van te maken. Ze hebben binnen NAC gewoon gegokt en verloren. We moesten kampioen worden, zonder team.

  Kijk naar Sparta daar wordt voor iedere bal gevochten, uit en thuis, VVV idem.

  Volgend jaar mag je dijkhuizen beoordelen, niet om dit seizoen. Die seizoen heeft hij gewoon een stel lamballen onder zich die zich niet druk maken om NAC. Het gros voetbalt hier volgend jaar toch niet meer…… Omdat ze van onze goetzee en friends een jaarcontract hebben gekregen. Of een meerjarig contract met een clausule, bij niet promoveren ontbinding van contract. Dus waar zou je je druk om maken………..

  0

  0
 • maarten
  11 maart, 2016 - 08:14

  @ Mike,

  Ben ik met je eens omtrent Dijkhuizen dit seizoen beoordelen. Het team is in alle facetten uit balans. Karakter, kwaliteit, tactisch en werklust is alle ondetmaats.

  0

  0
 • Nicky
  11 maart, 2016 - 08:20

  NACsupporter de beste eigen spelers afzeikers van het land…..

  Ik ga weer eens een keer kijken vanavond.. heb die scc toch niet voor niks… misschien wordt het wel wat.. hoop doet leven..

  0

  0
 • Mike
  11 maart, 2016 - 08:33

  @maarten

  En geen echte leider op het veld….

  0

  0
 • nachoreca
  11 maart, 2016 - 08:45

  Dit seizoen is eigenlijk nog triester dan vorig seizoen. …man man ze komen er nu achter dat pedro zwak is in sommige opzichten.. zagen wij toch allemaal al na het eerste half uur dat we hem zagen spelen….en zo kan ik wel een uur doorgaan. Helaas kan ik vanavond Door omstandigheden weer niet naar het stadion. Betrap me er wel op dat ik daar vroeger alles aan had gedaan erbij te zijn…nu geloof ik het allemaal wel. Ben boos, teleurgesteld etc. over de teloorgang van mijn club! Want dat blijft het natuurlijk!!!

  0

  0
 • johnnyboembastik
  11 maart, 2016 - 08:55

  Onbegrijpelijk dat je je meest creatieve speler op de bank zet. Seuntjes moet in mijn ogen altijd spelen…..en natuurlijk komen nu de azijnpissers weer aan met hij is lui en niet gemotiveerd….. ben ik het erg mee oneens….hij oogt lui en flegmatiek, maar volg die jongen maar eens gewoon een half uur….en tel even hoeveel duels hij verliest….dat zijn er echt niet veel…en hij is bijna niet van de bal af te krijgen, daarnaast zet hij onze spitsen vrij voor de keeper, dat zie ik een andere speler bij dit NAC niet doen.
  Domme zet Dijkhuizen.

  0

  0
 • zwampie
  11 maart, 2016 - 08:58

  Waarom mag dijkhuizen op de prestaties niet op aangerekend worden?
  Oke het is zijn selectie niet,maar dat geldt bij elke trainer dat er altijd spelers bij lopen die niet op zijn advies gekomen zijn,heb nog nergens mee gemaakt dat er een nieuwe trainer kwam en ook meter een complet nieuwe selectie.
  Mensen stap toch is van dat slecht excuus af.
  Marinus wist welke selectie hij kreeg ,wist waar hij aan begon,en op moment van instappen was alles nog mogelijk.

  Vanaf dat hij gekomen is,is het elftal niet beter gaan spelen en is het meer los zand geworden,dus is zijn invloed momenteel beneden peil te benoemen.
  De 2 wedstrijden onder hellemons/penders 2.0 waren nog een van de beste wedstrijden,niet alles de winst maar toen werd er nog redelijk aanvallend gevoetbald,ging men voor de goals,en was er nog de wil en noad.
  By the way ook met dezelfde selectie,buiten de spelers die nu vertrokken zijn en gekomen zijn en lijkt het verschil met de Kamps op het middenveld toch een groot gemis,ondanks zijn vele kaarten ,waar er ook veel kwamen door slechte spel van anderen.

  0

  0
 • de kamps fan
  11 maart, 2016 - 08:59

  Noem mijn maar een neppert
  Maar ik ben klaar met deze trainer.
  ga echt niet nog een wedstrijd kijken als tegen achilles.

  0

  0
 • Frits von tuurenhout
  11 maart, 2016 - 09:05

  Speel gewoon alles of niets!!!!!
  3-5-2 kunnen brands en naah allebei spelen.
  Afbraakvoetbal genoeg gezien de laatste jaren!!!!

  0

  0
 • Ki Utsuri
  11 maart, 2016 - 09:26

  Toch zit er wel logica in deze opstelling. NAC is al bezig met de play-offs.

  Dijkhuizen passeert bewust de spelers die denken dat ze op 75% hun trainingen en wedstrijden kunnen afwerken. Dat het alternatief (veel) minder is neemt men voor lief. Ik denk dat de wedstrijden tegen Achilles en Oss dan ideale momenten zijn om de ingedutte selectie eens wakker te schudden. Hopelijk levert het wat op.

  Met de play-offs moet er dan wel een ploeg staan die vecht voor iedere meter gras. Als je dan van te voren wat vertrouwen hebt getankt met een goede reeks en een paar spelers hebt die met een individuele actie beslissend kunnen zijn dan maak je een kans.

  Dat vertrouwen heb ik nog niet.

  0

  0
 • Ali
  11 maart, 2016 - 09:41

  Succes Gudelj!!!
  Galatasaray heeft nog steeds geen ei gelegd over de opvolging van de ontslagen trainer Mustafa Denizli. De verwachting is dat de Turkse topclub een dezer dagen weer met een Turkse coach op de proppen komt.
  Maar ook de namen van Jan Olde Riekerink, Nebojsa Gudelj en Alex Pastoor zingen rond in Istanbul. Olde Riekerink is vorige maand aangesteld als hoofd opleidingen bij Galatasaray en beschikt over de juiste papieren. Pastoor zou niet geïnteresseerd zijn, omdat hij onlangs zijn contract bij Sparta verlengde en Gudelj is via via gepolst. Hoe hij tegenover een tijdelijk dienstverband in Turkije staat, is niet bekend.

  0

  0
 • Molenschot loco
  11 maart, 2016 - 09:48

  Ach ja……als er maar (Kut)bier is……NAC is het grootste cafe van Breda…

  0

  0
 • D van Geene @donvangeene
  11 maart, 2016 - 10:11

  Vreemd deze opstelling. Pedro is vrij van schorsing. Waarom hij er niet in en Dingsdag er uit, waarbij Stam naar het middenveld verhuist. Zoals het nu is lijkt het mij niet verstandig

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  11 maart, 2016 - 10:22

  Het hele stadion scanderen! Kevin Brands, Kevin Brands, Kevin Brands….Kevin Brands, KEVIN BRANDS

  Ik ben helemaal klaar met die Naah op 10 en dat verdedigende schijtluizen voetbal. Het is een kijksport!

  0

  0
 • RV
  11 maart, 2016 - 10:24

  Laten we eerlijk zijn, Seuntjens viel tegen Achilles ook in alsof hij een natte drol in zijn broek had.
  Brands is ook niet de redder van dit NAC maar eerlijk gezegd heb ik dat gevoel ook totaal niet bij Unal.

  Maar al met al blijven de keuzes van Dijkhuizen echt heel opmerkelijk.
  Het kan toch niet zo zijn dat Dijkhuizen tegen Achilles niet gezien heeft dat Dingsdag op die positie geen toegevoegde waarde heeft en dat je met de drie man daarvoor (Lazic, Naah en Matic) heel weinig creativiteit en diepgang hebt. Allemaal spelers die aan de bal willen komen in plaats van de ruimte zoeken en doelgericht zijn.

  Drie weken geleden riep Dijkhuizen nog dat er meer voetbal op het middenveld moest (en koos toen voor Damen) en nu hebben we vier niet voetballers op het middenveld. De enige voetballer die er stond (Stam) wordt nu gedegradeerd tot back.

  Draai het dan om en zet Lazic op de rechtsback positie en Stam iets aanvallender op het middenveld (!).

  Weer een trainer die de poppetjes niet op de juiste plaats weet te zetten?
  Of snap ik er helemaal niets van en heeft Dijkhuizen een geniaal plan om straks de nacompetitie te winnen?

  0

  0
 • RV
  11 maart, 2016 - 10:25

  PS.
  Laten we hopen dat iedereen wel achter Naah (en de rest van de spelers) blijft staan.
  Bij het omroepen vorige week hoorde ik zelfs een fluitconcert toen de naam Naah werd geroepen.
  Ik kan die jongen helemaal niets kwalijk nemen hoor.

  0

  0
 • de muzikant
  11 maart, 2016 - 10:35

  @Tony: Naah was al in kannen en kruiken door Graeme Rutjes, zijn laatste daad binnen NAC. Je geeft zelf al aan dat er met Perica eenzeflde afspraak was. Dat men na 9 wedstrijden Maaskant op straat zette was een fout en paniekreactie van de selectie en het huidige bestuur. Hard maken kan ik het natuurlijk nooit, maar ik ben er van overtuigd dat onder leiding van Maaskant de achterstand op Sparta op dit moment zeker niet zo groot was!
  In deze trainer had en heb ik geen vertrouwen en voetballend gezien zijn we inmiddels weer hard af aan het glijden. Hoop op een ommekeer en dan zal ik ook voor Dijkhuizen juiceh, maar het hardste juich ik dan voor ons NAC en haar supporters. Die verdienen deze ellende niet!

  0

  0
 • 2meter10 Casual
  11 maart, 2016 - 11:16

  Alle wedstrijden zijn nu gewoon oefenduels voor de nacompetitie.

  Zakelijk spelen en gewoon met een miniem verschil winnen.

  Zorgen dat de spelers blessurevrij blijven!

  Straks met een pilske in het zonneke op de grote markt in mei/juni!

  Geen EK voor ons, maar wel nacompetitie!

  0

  0
 • Tony Chocolonely
  11 maart, 2016 - 11:21

  @muzikant.
  Het aantrekken van naah komt uit de hoed van rutjes. Het BEHOUDEN van naah voor dit seizoen is een actie van onze vriend maaskant.

  Jammer dat jij geen vertrouwen hebt in de huidige trainer. Maar we kunnen allemaal zien dat hij met een selectie opgezadeld zit die het onderling niet met elkaar kan vinden en waar rotte appels inzitten.

  Deze selectie is een onevenwichtige samenstelling van maaskant. Maaskant heeft gegokt op namen en ervaring. Maar heeft niet nagedacht of de personen ook bij elkaar passen. De selectie die degradeerde vorig seizoen wilde al helemaal niet verder met maaskant. Maar omdat wij als supporters een taartje gingen brengen en hem als Messias bestempelde had nac geen keuze. Er was ook op dit moment niks beters.

  Dat de selectie het na 9 wedstrijden niet ziet zitten om verder met maaskant te werken is nac haar eigen schuld. Nac had er niet aan moeten beginnen ook dit is een pure gok geweest. Nac heeft haar oren laten hangen naar een bluffer en wij als supporters.

  Dat dijkhuizen soms rare keuzes lijkt te maken ben ik met je eens. Maar hij zit wel opgescheept met een hele dikke erfenis waar hij het maar mee moet doen. En zijn werkwijze is nu eenmaal dat het beste team speelt en niet de beste spelers. Als de beste spelers zich niet hierin kunnen vinden belanden ze op de bank. En ik vind dat na jaren eindelijk eens fijn om te zien. Er staat eindelijk een trainer met ruggengraat.

  Dat Brands niet speelt geeft toch echt aan dat die jongen het ergens helemaal verziekt heeft. Wat precies blijft gissen maar dijkhuizen zal echt wel een goede reden hebben om hem niet op te stellen en doet dit echt niet om ons te pesten.

  Van de zotte dat wij als supporters om een speler gaan roepen omdat wij vinden dat hij moet spelen. Hiermee ondermijnen wij de kennis van onze hoofdtrainer die dagelijks met die jongen werkt en dat is een slechte zaak. Ook een lekker signaal naar de groep dat wij roepen om iemand die t groepsproces verziekt en hiervoor nog beloont lijkt te worden ook.

  Grtz Tony

  0

  0
 • zwampie
  11 maart, 2016 - 11:31

  RV
  Je moet ook bedenken als spelers opgesteld worden met minder kwaliteit,het begrijpelijk is dat het demotiveert voor de spelers met wel inzicht en kwaliteit.
  En zeker als het spel er niet beter op wordt,wat nu het geval is,elke week wordt het spel slechter, en ja je wint,maar vraag je eigen ook af tegen welke tegenstanders als je zelf in de top mee wil draaien en uiteindelijk voor promotie wit strijden.

  Ben het mee eens dat spelers moeten strijden voor hun plek en alles moeten geven om erin te mogen staan,dus als je je best niet doet je ernaast hoort te staan,maar dan moet je als trainer wel voor zorgen dat je stand by, een toegevoegde waarde heeft,beter presteert dan je speler die je eruit haalt anders win je als trainer nog niks ermee.

  Tevens moet je dan als trainer extra energie in die spelers stoppen om ze wel aan het voetballen te krijgen dat is ook een onderdeel van trainer zijn. Het is wel opmerkelijk dat de spelers die in de spotlight staan of op/aanmerkingen hebben èèn voor èèn eruit gehaald worden en degene die meelopen en ja knikken erin komen te staan.Waarom was iedereen in het begin wel te spreken over Brands, zeker met de combinatie ars/brandts, zou kevin dan het voetballen dan ineens verleerd zijn,of hebben alle andere trainers het verkeerd gezien in Brandts en ziet Marinus wel dat Brandts geen toegevoegde waarde is.
  En dan kan ik ook wel begrijpen dat je als speler dan ook niet meer wat je moet doen om toch een basisplaats of te beginnen een inval beurt krijgt.Zou jij bij je baas ook hebben als je van alles doet en je wordt toch over geslagen en werknemers die minder presteren toch de voorkeur krijgen.

  Blijft vreemd dat Brandts met regelmaat scoorde eruit gehouden wordt en Naah rond de winterstop weg mocht omdat hij volgens Marinus niet voldoet,Naah daarin niet slaagde en nu ineens basisspeler is die voor het team ook niet presteert. Of Marinus weet het zelf niet,of het wordt hem opgelegd,maar dan zou ik dit toch kenbaar maken als ik Marinus was zodat jezelf er niet op aangekeken wordt.

  0

  0
 • AndresIniesta
  11 maart, 2016 - 11:45

  @2meter10 Casual
  Met deze opstelling heb je niets te zoeken in de nacompetitie. Tegen tegenstanders als FC Oss en Achilles kom je nog wel weg met dit voetbal maar tegen Den Bosch en Sparta maak je weinig kans als je zo behoudend speelt en 0.0 creativiteit hebt. Als ik de Eredivisieteams op dit moment zie spelen, dan moet er flink wat veranderen willen wij een kleine kans hebben.

  Wat betreft de opstelling gaat het mij niet eens zozeer om het opstellen van Naah. Die jongen doet zijn best en maakt er het beste van. De insteek waarmee je wilt beginnen tegen dit soort tegenstanders is gewoon lachwekkend. Het vruchtloze spel van de afgelopen weken zorgt ervoor dat iedereen bij voorbaat al een kut wedstrijd verwacht, zonder enige vorm van passie, inzet en vreugde.

  Hoe kun je nou gaan voetballen met Stam op rechtsback terwijl dat de enige is die een fatsoenlijke bal kan passen? Ja inderdaad, hij draait teveel onnodig en loopt te zaniken op alles en iedereen. Maar hij is wel degene die het spel moet maken bij NAC! Zet hem toch gewoon op de plek voor de verdediging.
  Ga toch gewoon eens spelen met deze opstelling:
  Jelle
  Mulder – van Diermen – Dingsdag – Kenny
  Stam
  Lazic – Matic
  Seuntjens
  Ars – Unal

  Het moet echt beter! Ik verwacht niet dat er flitsende aanvallen zullen plaatsvinden de gehele wedstrijd en dat alles foutloos gaat. Echter verwacht ik wel dat we een NAC te zien krijgen die vecht voor wat ze waard zijn en blijft gaan de hele wedstrijd. Dan komt vanzelf dat NAC-gevoel terug wat iedereen (en ik ook) langzaam aan het kwijtraken is.

  0

  0
 • zwampie
  11 maart, 2016 - 11:51

  Tony
  waar baseer jij op dat Kevin het verziekt. Heb weinig vernomen uit de selectie dat dit zo is, tevens is dit ook bijna nergens te lezen dat dit zo is, dat dit door verschillende geopperd wordt als reden wil niet zeggen dat dit ook waar is. Iedereen bedenkt een reden waarom Kevin niet speelt maar welke is de ware en waar zijn de keiharde feiten en zoals je zegt blijft het gissen ,net zoals het gissen blijft dat marinus wellicht wil laten zien wie de baas is en zijn ego belangrijker is als NAC.

  Zoals ik al eerder zei dat Marinus met deze selectie opgeschept zit,is ook een simpel excuus wat men zoekt om een reden te bedenken waarom het niet goed loopt. Hij wist waar hij aan begon,hoe de club NAC is,en welke selectie hij kreeg. Dus is dit het makkelijkste en simpelste excuus.
  Lees hierboven mijn reactie tov Naah ook een voorbeeld waar Marinus eerst niks in zag en nu ineens een basis speler is en vanaf de komst dat Anul kwam/bekend was.

  Waarom wordt tussentijds een trainer ontslagen,juist om de nieuwe trainer de des betreffende selectie wel aan het voetballen te krijgen,en niet om verder af te glijden wat nu gebeurt. Slechter voetbal,steeds meer ontevreden spelers,grotere achterstand om plek 1.
  Zal niet zeggen dat alles aan Marinus ligt en er ook genoeg bij de spelers te zoeken is,maar begin me toch sterk af te vragen of Marinus nu wel de juiste kandidaat is om NAC omhoog te helpen.

  En dan komt erbij,WELKE TRAINER krijgt er bij aanstelling halverwege het seizoen(in dit geval in het begin van het seizoen) een complete nieuwe selectie,dit gebeurt in een nieuw seizoen nog niet,daarom is het een slap excuus wat hier al jaren rond hangt dat we bij elke nieuwe trainer nu niet mogen oordelen over hem en moeten wachten tot het nieuwe seizoen om te kijken wat hij dan presteert,dan had je net zo goed met je oude trainer het seizoen af kunnen maken,als de nieuwe alles mag en toch niet beoordeelt kan en mag worden op zijn huidige prestatie.

  0

  0
 • Ata
  11 maart, 2016 - 12:07

  Voor iedereen die vanavond weer massaal om Brands wil gaan roepen: bekijk zijn invalbeurten van de afgelopen maanden nog eens…

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  11 maart, 2016 - 12:11

  @ata Vorige wedstrijd heeft hij 3 minuten gespeeld. Vind je dat een maatstaf?

  0

  0
 • Tony Chocolonely
  11 maart, 2016 - 12:17

  @zwampie
  Een negatieve houding in een groep verstoort het groepsproces. En als je naar trainingen kijkt dan weet je genoeg. Als je in de pers aangeeft dat je met je carnaval al 3 keer op stap bent geweest dan geeft dat al aan dat je je positie binnen een groep niet om wil omdraaien van bankzitter naar basisspeler. Als die jongen zo goed is speelt hij wel. Of denk je nou echt dat het komt omdat we een koppige trotse trainer hebben?

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  11 maart, 2016 - 12:42

  Had ik al gezegd wat een waardeloze kut opstelling en wat een kut srizoen. Gelukkig is er bier en NAC vrienden die je elke week dan weer ziet maar was is er toch met onze club gebeurt. Ik weet het teveel om op te noemen met als kers op de taart rutjes die ons rechtstreeks na deze ellende heeft gebracht. Op met deze mensen op nieuwe tijden maar dat gaat dit seizoen echt niet gebeuren zucht

  0

  0
 • zwampie
  11 maart, 2016 - 12:43

  tony,
  weet de ware reden niet,maar kan wel begrijpen op het moment dat hij nog wel speelden en scoorde,en je wordt ernaast gezet en mindere spelers ervoor terug komen dat dit ook niet motiverend werkt.
  Je ziet steeds nu ook bij seuntjens dat die ernaast gezet wordt om hem kennelijk te stimuleren zodat hij dan beter gaat spelen.
  Vorige week zei marinus dat dit wellicht eenmalig was,maar wat je nu hoort geldt dat ook voor deze week.
  Is dit dan de enige wijze waar marinus spelers mee op scherp kan zetten? en is het wel de juiste manier,je kan ook extra energie tijdens en na trainingen erin steken en lukt het dan nog niet,dan houdt het inderdaad als trainer op.
  Maar ernaast zetten (langere tijd)werkt naar mijn mening nooit motiverend,ook als je bij inval beurten overgeslagen wordt.
  En als dit dan weken gaat spelen is het geloof bij speler ook weg en interesseert het je ook steeds minder en hoop je op een andere trainer of je wacht totdat de transfer datum weer open is.

  0

  0
 • zwampie
  11 maart, 2016 - 12:51

  En voor op gesteld gaat het mij niet alleen om Brandts,maar het geheel,na alle wisselingen van spelers in het team,heb je nog geen een wedstrijd gehad dat je op het puntje van je stoel zat en kon genieten van NAC, dat vindt ik nog veel erger. De belevenis en de wil om te winnen,het plezier dat mis je.

  0

  0
 • Tony Chocolonely
  11 maart, 2016 - 12:59

  @zwampie je spreekt jezelf tegen in je laatste reactie. Want dat is precies de reden waarom die jongens op de bank zitten. Het niet alles willen geven voor de club en het team.

  Seuntjens word er door de 4e opeenvolgende trainer naast gezet. Dit was bij gudelj, hellependers 1.0, en bij maaskant ook al zo. Je gaat mij niet vertellen dat ze het alle 4 verkeerd zien? Er zit gewoon iets structureel niet goed bij die jongens.

  Het niet willen committeren aan het team en aan de club. Eigen ego eerst. Het zijn beiden fantastische spelers maar het team moet op 1 staan en niet het individu!

  0

  0
 • Balletje
  11 maart, 2016 - 13:12

  Wat lijkt me dat een verschikking, je elftal in elkaar knutselen op basis van afspraken van je voorganger.
  En misschien heeft iemand een frisse griep, moet ie ff Naah gaan knuffelen!

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  11 maart, 2016 - 13:27

  Wat een gelul allemaal over Brands. Interesseert me geen reet of hij met carnaval 3x in de kroeg zat. Als hij de goals maar maakt. Dat doet hij. Maar moet je hem wel opstellen.

  0

  0
 • Mafkees
  11 maart, 2016 - 13:53

  Brands houdt het denk ik geen 90 minuten vol.

  0

  0
 • RV
  11 maart, 2016 - 14:11

  Zwampie, ik ben het niet met je eens dat we net zo goed met de vorige trainers het seizoen af hadden kunnen maken. Die situatie was ondenkbaar want Maaskant en de groep hadden totaal geen goed gevoel meer bij elkaar, dan moet je afscheid nemen en hopen dat de volgende trainer er meer uit krijgt dan er in zit.

  Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik daar goede hoop bij had maar dat het eigenlijk alleen maar slechter is geworden.

  0

  0
 • Ata
  11 maart, 2016 - 14:53

  @ Ouwe spionkop,

  En kun je je van die drie minuten de 3-tegen-2-situatie nog herinneren?

  0

  0
 • Klep
  11 maart, 2016 - 16:13

  Ze moeten Unal 1 ding leren: als Mats er in staat, en er is een vrije trap rond de 16 => afstand nemen, en Mats laten nemen.

  Toen Seuntjens de bal opeiste vorige week, en Unal hem toch nog nam, heeft ie in het vervolg niet meer in de wedstrijd gezeten.

  0

  0
 • zwampie
  11 maart, 2016 - 16:30

  tony
  neem aan dat je de een na laatste reactie bedoelt,anders graag uitleggen wat er in de laatste schort, aangezien die over het geheel gaat.

  Betreffend seuntjens heb je gelijk dat dit niet bij de eerste trainer gebeurt en zoals ik ook al eerder gezegd heb, als je als trainer er alles aangedaan hebt houdt het een keer op,maar is het de oplossing om een speler ernaast te zetten om hem te moeten prikkelen.(ja voor 1 wedstrijd)
  Buiten seuntjens om, geldt dit voor elke speler, als die ernaast gezet wordt en er wordt geen aandacht verder aan geschonken gaat men dan beter functioneren in een groep.
  Als Brandts totaal niet functioneert en hij het groepsproces in de weg staat, waarom wordt hij dan niet naar de tribune verdrongen ipv bv duarte.
  En je hoort mij ook niet zeggen dat de trainer altijd schuldig is,de speler(s) moeten zelf ook presteren, maar is het intussen in het veld beter gegaan dan?

  Seuntjens en Brandts staan nu momenteel in het daglicht en wordt veel over gesproken , maar buiten deze 2 zijn er meerdere spelers die slecht spelen en onder de maat.
  Gorter speelt ook slecht en staat er ook al weken in(buiten zijn blessure om) presteert hij dan wel? zo zijn er meerdere spelers. Lazic ook een leuke speler maar komt hier 90 minuten rendement vandaan.

  En als ik dan mag kiezen (ook al zou dit tegen het basis principe ingaan hoe een speler moet presteren en functioneren in een team en wat jij ook aangeeft),als ik 2 spelers heb die beide niet alles uit zich halen,maar een ervan de kans velen malen groter is dat die nog scoort of gevaarlijk/dreigend is, dan zou ik toch voor die speler gaan. Ondanks dat ik ook vindt dat men maximaal moet presteren.
  Maar je moet wel een waardige vervanger hebben waar ook meer mee bereikt wordt.

  Een speler die voor het team gaat en voor NAC is vd.Weg is ,technisch vele male minder als bv seuntjens of Brandts,maar die gaat voor elke bal, geeft niet op en schuwt een duel niet.Maar helaas hier hebben we er geen 11 van.
  Wanneer heb je bv lazic,gorter,verbeek een duel zien aangaan ,laat staan te winnen.

  En ja ik geef je nogmaals gelijk dat NAC op 1 moet staan en niet het individu van een speler

  0

  0
 • zwampie
  11 maart, 2016 - 16:38

  RV
  tuurlijk moet je een trainer geen seizoen af laten maken als er geen chemie of wat dan ook met de spelers/club is.

  Ik wil ermee zeggen,men roept telkens dat de nieuwe trainer opgescheept zit met een selectie die niet van hem is,Dus kan je pas een seizoen later oordelen of hij voldoet.
  Dus men wil zeggen,dit seizoen is toch al verloren we doen er niks meer mee ,en gaan volgend seizoen weer verder kijken,dat kan toch ook niet.

  Probeer het nogmaals uit te leggen.
  Elke nieuwe trainer weet waar hij aan begint in een lopend seizoen,en als men als excuus wil gebruiken,dat je opgescheept zit met een selectie van iemand anders moet je er niet aan beginnen.
  Het moet juist de grootste uitdaging zijn voor een trainer om juist te laten zien dat je wel met deze selectie kan presteren.
  En als laatste ,ook al zou Marinus of wie dan ook aankomend seizoen pas beginnen,ook dan heeft hij geen selectie die helemaal naar zijn hand is. kan moeilijk 18 nieuwe selectie spelers halen.

  0

  0
 • scheppioni
  11 maart, 2016 - 17:26

  @ Zwampie
  De beleving was er wel ouderwets tegen go ahead en laten we die nou eens net met pech verliezen, betreft Brands denk ik dat hij wel aardig in de groep ligt al blijft het wel meer gissen, maar gezien de romeinen foto afgaande ! Marinus heeft duidelijk aangegeven waar het aan schort bij Brands en dan lijkt me Brands wel zo’n speler die wat eigenwijs is, maar dit niet meteen slecht alleen af en toe een lastige eigenschap !
  Ik denk verder ook net als RV dat je met Maaskant nooit het seizoen kon afmaken al is er met Maaskant onderling wel een vuil spelletje gespeeld dat kon je in maastricht heel goed waarnemen en daar bleek dus wat nog steeds in mijn ogen het grootste euvel is dat het meer eenlingen zijn dan een team vooral Brands/Naah is geen prettige combinatie en betreft het karakter van ons NAC zou ik voor Brands kiezen, alleen blijf je kwetsbaar in de omschakeling met spelers als Naah, Brands en ook Seuntjens !
  Dan heb je voetballende stofzuigers nodig die het team in balans brengen, een Suk alleen die hikt weer tegen het niveau aan en Matic is nog steeds naar zijn eigen op zoek !!
  Juist het team NAC kan de club nu de komende twee maanden gaan redden niet de eenlingen !
  Ik had gehoopt dat Marinus daar de belangrijke schakel in zou zijn, maar gezien de laatste maand worden de twijfels steeds groter, hopelijk hebben we het finaal mis en laat ons NAC zich nu eindelijk steeds meer als een team zien !

  0

  0
 • zwampie
  11 maart, 2016 - 20:11

  Scheppioni
  Hoe lang is dit nu geleden tegen gae,ik bedoel ook de laatste weken is dit zeer zeker het geval.Maar laten we hopen dat het allemaal effect heeft en het ook een keer mooi eruit gaat zien voor NAC

  0

  0