Overal waar we komen

Uitnodiging: 24 januari BSR-Café

Benn076

Sommigen spenderen meer tijd online met onze andere bezoekers van onze website dan met hun vrouw. Altijd al benieuwd geweest wie er achter de nicknames schuilgaan? Of heb je gewoon zin om een keer samen een biertje te drinken op de mooiste club van deze wereld en omstreken? Kom dan volgende vrijdag de 24ste januari vanaf 20:00 uur naar Dok 19.

We organiseren niks bijzonders, dus verwacht vooral geen groot spektakel. Ons idee is om gewoon met iedereen die daar zin in heeft een pilsje te pakken op een vrijdagavond dat NAC niet speelt en een avond lekker over NAC te ouwehoeren. Onze vrienden van Dok 19 rekenen deze avond voor ons een gereduceerd tarief voor de pilsjes van €2,- op vertoon van je seizoenkaart. 

Helemaal nieuw is dat trouwens niet. De verstokte BSR-volger zal zich herinneren dat we dit in lang, lang vervlogen tijden (denk 14k4 modems en Home of the Smartest) ook al eens deden.

De mannen van B-Side Rats zijn sowieso aanwezig deze avond en verder is iedereen van harte welkom om aan te haken. Zet jezelf eventueel op aanwezig via het Facebook-event, of kom gewoon gezellig naar Dok 19. 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Van Hecke in elftal van de week 13 reacties
Volgend bericht
Fotoalbum: BSR Pubquiz 0 reacties
Terug naar overzicht
7 Reacties
21    
Ouwe Spionkop

Gezellig. Kunnen we meteen nog even de bekerwinst op psv vieren!

7    
johnfe

GEWELDIG leuk, ben helaas verhinderd, maar er komt nog wel een volgende keer.

Hoe je er ook in staat, we zijn allemaal voor N.A.C.!

8    
Dos

Vroeger, heel vroeger was er een mailinglist. 1999 volgens mij. Toen werd er besloten om in de pint een lisparty te organiseren. Daverend succes en vriendschappen zijn ontstaan.
Legendarische avond wat mij betreft.

21    
Ouwe Spionkop

Gezellig. Kunnen we meteen nog even de bekerwinst op psv vieren!

1    
Sp1

Mooi initiatief jongens!, ik schuif een andere keer aan bij Roger... Om een witte anker te pakken.

3    
D'N Klaagmuur

Verdacht weinig reacties hierop. Blijkbaar vinden de meeste mensen het toch te spannend om hun "identiteit" kenbaar te maken haha. Als ik die avond op stap ga kom ik zeker even langs!

0    
Da Huge

Flieger op de bar! Flieger op de bar! Flieger, Flieger, Flieger op de bar!

1    
Scheppioni

Wanneer BREDA niet zo ver was, was ik zeker vaker bij zo'n prima initiatief !

Laad alle berichten na dit bericht in