Wij gaan niet opzij

Achterban spreekt zich uit: ”Met dit beleid is onze club verleden tijd”

Eddy W

De Breda Loco’s en Front hadden vandaag het stadion vol gehangen met spandoeken waarin ze kenbaar maakte dat de huidige situatie niet meer houdbaar is. Met teksten als ”Met dit beleid is onze club verleden tijd” en “eigenaar tegen wil en dank huichelaar van de bovenste plank” wilde de supportersgroepen een statement maken tegen de huidige gang van zaken. Volgens de Breda Loco’s is het namelijk tijd dat de grote 3 plaats maken voor de toekomst van de club.

Echter moesten de spandoeken nog voor het eerste fluitsigniaal worden weggehaald. Op Twitter laten de Breda Loco’s weten dat de opdracht voor het verwijderen van het spandoek kwam van Mattijs Manders, waarna ze de Tweet afsluiten met: “Laat jezelf hier nooit meer zien joh, frikandel.” De algemeen directeur zou namelijk gedreigd hebben dat, als de spandoeken niet verwijderd zouden worden de supportersgroepen nooit meer spandoeken op mochten hangen in het stadion.

 

Een woordvoerder van NAC laat weten dat het verwijderen van de doeken protocol is. “Doeken die op de man zijn gericht worden weggehaald. Doeken over bijvoorbeeld het beleid blijven daarom wel hangen.”

Overigens hingen er na de rust de spandoeken alsnog voor zowel de B-Side als Vak-G.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Liveblog: NAC - De Graafschap 57 reacties
38 Reacties
106   6  
Ere

De ware aard van de beleidsbepalers… Manders die denkt even de baas te spelen tegenover supporters die zich jaren meer inzetten dan dat hij ooit zal gaan doen!
Manders je bent een passant supporters zijn de club niet jij!

17   7  
Reflektor

Gezellig.

46   11  
The Cosmic Gate

Wat een verschrikkelijke kwal is het toch ! Dat hij er niks van begrijpt weten we inmiddels al een tijdje, maar met dit soort "uitspraken" maakt hij zich vol-ledig onmogelijk in Breda.

OPROTTEN pietepeuterig rot ventje ! En meej GANK !

44   11  
Nacman

Ik Kan me er zo boos over maken sowieso slecht voor mijn hart.
Maar we mogen niks zeggen van herr von Aalst en herr flick Manders.
Volgende wedstrijd allmaal met een pleister op je mond op de tribune.
En een spandoek met de tekst NAC dictators van Aalst en Manders maken de supporters monddood.
Oeps hopelijk vraagt van Aalst niet om een ban dat ik commentaar levert.

64   10  
Wanny

Zo wordt er alleen maar meer aandacht gevestigd op de spandoeken.

De leiding kan zich beter afvragen waarom de achterban ontevreden is en daar wat aan doen.

31   11  
Mo

Mooie actie!

Rot op Manders, Van Aalst Burema en Van Weelde!


Jullie maken ons NAC


BK A P O T !


47   11  
Arie

Dat is taal. En ze de tweede helft gewoon terughangen. Meer van dit graag.

7   4  
j.d.BSIDE

FC PUINBAK !.

28   11  
Ivo

Daar zit geen woord Chinees bij. NAC moet door, en de toekomst ziet er beter uit zonder de huidige aandeelhouders, RvC en directie. Hopelijk is het snel rond en kunnen we weer vooruitkijken.

Niemand is groter dan de club. Ook de "grote 3" niet.

33   105  
Henkie

Tja, het gaat dramatisch met Nac. Maar mensen die de club van faillissement gered hebben en er jaarlijks privé-miljoenen in pompen, puur voor de club, zo afvallen? Redelijk schandalig.

126   63  
Da Pope

Manders is al tijden in geen velden of wegen te bekennen, de eigenaren zijn onder leiding van Wim van Aalst al maanden bezig met een groepsverkrachting van de club, wat nog over is van de door hen uitgewoonde club is een teringbende en dan zoek je de confrontatie met de supporters als ze voor het eerst aangeven dat het nu onderhand wel eens klaar is.

Fuck alle passanten. Jullie zijn niet meer dan een voetnoot in de historie van de club. Jullie waren niets, zijn niets en zullen nooit iets worden. Jullie zijn totaal onbelangrijk. Ik kijk reikhalzend uit naar de dag dat jullie eindelijk opgerot zijn.

33   2  
Nonkel Frans

HA HA HA HA mannetje manders.......HAHAHA verklaart wederom de oorlog aan de supporters HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA wie?

106   6  
Ere

De ware aard van de beleidsbepalers… Manders die denkt even de baas te spelen tegenover supporters die zich jaren meer inzetten dan dat hij ooit zal gaan doen!
Manders je bent een passant supporters zijn de club niet jij!

28   2  
Pietjebel

Deze heer is uit op eenzelfde uitgang als z'n maatje Maurice
Geld mee en lachend thuis zitten
Beste mede supporters laat je niet uit de tent lokken daar is deze kwal op uuit

30   2  
Kopspion

Die diknek zit hier nog geen twee jaar en denkt supporters waar er velen al 40-50 jaar van komen de mond te snoeren ?
Dan moet ie vooral zo doorgaan, kan zomaar gebeuren dat ie zich straks ook nog bedreigd voelt om in de singel geflikkerd te worden!

31   1  
SjorsNac

Ik vind de teksten nog mild, helemaal niks mis mee. Het kan zo niet verder en dat laten we nu op een duidelijke manier blijken, er is geen bedreiging of wat dan ook. Dat je dan de opdracht geeft om die doeken te verwijderen is echt een hele slechte zet. Men moet de frustratie kwijt.

20   4  
Scheppioni

Elke dag langer met manders is er ene teveel !!! Kwal en leugenaar in spe ! Opzoutuhhh

12   46  
Verleden tijd

Wat een waardeloze sfeer vanavond!

14   60  
BREDA 1965

NAC anno nu zijn babys op de tribunes en op het veld..alles wordt maar goed gevonden..spandoekske hier en daar .flikker toch op...zelfs seuntjes is koning...diep gezonken jongens NAC

23   12  
Barbapapa

@dapope

Ik ben het helemaal met je eens. Helaas was je eerst een van de mensen die aangaf dat Manders op de winkel moest passen. Ook toen sommige mensen aangaven dat het door zou blijven etteren. Gelaten accepteerde jij en BSR de situatie. Hebben bij NAC gezeten en trouw gevolgd wat men zei……

Nu heb je kracht termen en spandoeken nodig. Heb je geen spijt dat je toen niet hebt doorgepakt?

18   17  
Beest

@breda 1965

Jezus loop jij hier nou nog steeds rond? Dacht dat we eindelijk van je af waren. Stuk genetisch afval dat je bent.

8   17  
Mike

Dat zal wel indruk maken. Van intense supporters groep naar makke schapen die onvrede over hun club die kapot gaat kenbaar maken via een heftig spandoek.

26   5  
RaraNAC

Super actie! Het is sowieso al idioot dat eerdere acties (zoals de “Manders rot op” doeken) niet massaal werd gesteund.

Ik geef vaak aan op deze site dat we niet te veel moeten verlangen naar vroeger, maar laat dit nou juist een punt zijn waar echt iedereen in actie moet komen.
Een type als Manders mag gewoon al 6 maanden thuiswerken in Den Haag voor 12k per maand, een van Aalst mag gewoon doen wat ie wil, en ze mogen beide heel Breda schofferen…

En niemand die er wat van zegt..

Behalve de Breda Locos.
En nu ook Front.

Dank!

13   18  
Mike

Zelfs een clubje als Roda flikkert eigenhandig eigenaren en beleidsbepalers die de club zichtbaar kapot maken eigenhandig naar buiten. Omdat het echt niet langer kan.
NAC. De beste en sfeervolste supporters van 't land(naar eigen zeggen). Spandoekse.

11   5  
Mike

Ik wil absoluut niet opnaaien, maar van wie is nou eigenlijk de club en wie maken de club ? De supporters.
Die zien toe. Die lijden jaren lang. Die zien het gebeuren. Die laten het gebeuren en zakken samen met het bestuur compleet af in onkunde en daadkracht. Wanneer is genoeg, genoeg? Just saying. Joe.

9   3  
Bredaaaaa

Super actie!

14   13  
Kudeta

Je mag niet schelden maar wat zou ik graag zegen
MANDERS ROT OP VUILE TERING MONGOOL EN NEEM DIE DRIE NITWITS MEE SVP ZUM KOTZEN JULLIE

6   7  
Cool Hand

In the age of deceit, speaking the truth is a revolutionary act.

22   7  
RV

Mooi dat er tegen geluid is geweest vanuit de supporters. Nu tijd voor de volgende stap. Willem II zet van de Looi buiten, Roda een exotische bestuurder en de volksclub NAC kijkt toe, laat af en toe een spandoek zien en wacht rustig af.

Nee het is wel gedaan nu en tijd voor echte actie.

21   8  
Da Pope

@Barbapapa

Nee. Niemand kon op dat moment voorzien dat het overnameproces zo'n chaos zou worden en zoveel tijd in beslag zou nemen. Ook de aandeelhouders zelf hadden een ander tijdspad in hun hoofd.

Ik vind nog steeds dat een algemeen directeur aanhouden op dat moment het verstandigste was, omdat er iemand op die positie moest zitten om de dagelijkse gang van zaken bij de club te organiseren. Er waren op dat moment geen realistische andere opties, die die vacature in hadden kunnen of willen vullen. Je was nóg verder van huis geweest als je ook zonder AD was komen te zitten.

Dat doet niets af aan het feit dat ik Manders en de aandeelhouders graag zie vertrekken bij de club. Dat was toen al zo en dat is nu nog steeds het geval.

10   2  
Leurenaar

Supporters de mond snoeren? Wat denkt Mathijs wel niet? Als hij denkt dat hij de baas is dan heeft hij het nog steeds niet begrepen...

Snel door met die overname huhgodver!

4   7  
steven73

Hup CITY

7   0  
DunErwt

Wanneer onrecht recht word, is verzet veplicht!

8   2  
Maarten

Als er iemand voor de Frikandelbokaal gaat dan is het Manders wel. Ongelooflijk dat je nog blijft zitten terwijl iedereen je graag ziet vertrekken. Rot toch op man kneus.

7   0  
Felix

Manders pak je biezen!

8   1  
Nonkel Frans

Waarom zit die man thuis op de bank?
Wie ontvangt de supporters - wie ontvangt de potentiele kopers? Je winkel staat in Breda manders.
Heeft hij Corona of kan hij de benzine niet betalen?

De - nog te - keurige titel fricadel is in ieder geval spandoekwaardig. Tot de volgende.
Chapeau Loco's.



12   4  
Bas

@Da Pope
Oneens. Ook met de kennis van toen had Manders er direct met MS uit gemoeten. Als interim had Peek of Goetzee aangesteld kunnen worden.

1   1  
Ed

Mevrouw Edelenbos heeft Manders afgesteld. Zakkenvuller eerste klas. Wat een gezeur over die spandoeken. Keiharde realiteit kunnen ze niet onder ogen zien.

2   0  
hericellemons

Zou Manders dat zelf bedacht hebben of zou hij het in opdracht van Van Aalst gedaan hebben?

Ik denk dat laatste, Manders zat thuis en het zal hem aan zijn reet roesten wat voor doekjes er hangen. Hij heeft allang afscheid genomen, maar moet blijven zitten tot de nieuwe aandeelhouder zijn mannetje neerzet. Dat kan nog even duren als de prutsers zo door gaan.

Van Aalst zat in de Kingsmen box en dat doekje hing precies in het zicht. Die heeft even een app gestuurd naar Manders die waarschijnlijk lekker naar Cambuur- Ajax zat te kijken.

Laad alle berichten na dit bericht in