Overal waar we komen

Advies NAC bij bekerwedstrijd: "Ga toch fietsen"

Benn076

Volgende week staat het bekerduel tegen PSV op het programma. Voor dit duel zijn nog enorm veel kaarten beschikbaar, dat geldt echter niet voor het aantal parkeerplaatsen rondom het stadion. Door de opbouw van Ploegendienst festival, dat plaatsvindt op de 25ste op P5, is P5 niet beschikbaar om te parkeren voor de wedstrijd. Dit betekent dat NAC adviseert om met de fiets te komen of met het openbaar vervoer. Zie hier de tekst van de website van NAC:

We adviseren supporters om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of met de fiets te komen. Er zullen extra fietsenstallingen geplaatst worden bij deze wedstrijd. Komt u toch met de auto, adviseren we om op Steenakker of omliggende wijken te parkeren waar het mag. Als alternatief voor P5 hebben we het braakliggend terrein van de oude Suikerfabriek ter beschikking, zoals afgebeeld op bovenstaande afbeelding. Vanaf dit terrein zal er een pendelbusje rijden voor supporters die moeilijk ter been zijn. 

Supporters met een mindervalide kaart zullen een mail ontvangen met een routebeschrijving naar een parkeerterrein waar zij mogen parkeren op vertoon van hun kaart.

Let op! De Rat Verleghstraat is op deze dag gesloten van kruising Rat Verleghstraat/Stadionstraat tot kruising Rat Verleghstraat/Lunetstraat.

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
27 Reacties
31    
Ouwe Spionkop

Best ver vanaf Bergen op Zoom met de fiets.

7    
Geeltje

Hup op de fiets, dan kan iedereen ook gezellig een pilsje drinken.

-62    
Arie

Alhoewel dit tot op zekere hoogte overmacht is, al zijn bekerdate al lang bekend, typeert het wel in wat voor situatie de club zit. Amateuristisch, vrijblijvend aanmodderen en we zien wel waar het schip strand.

-6    
Tombola Breda

Entrada vanaf de alternatieve parkeerplaats. Jeej!

31    
Ouwe Spionkop

Best ver vanaf Bergen op Zoom met de fiets.

16    
WillyG

@ARIE

Jij had aan het begin van dit seizoen al je geld gezet op het feit dat NAC bij de laatste 16 zou zitten?

Inderdaad overmacht, weinig amateurisme in mijn optiek.. Owja we hadden ook een uitwedstrijd kunnen loten.

HUP NAC! Naar de laatste 8!

9    
Bart

pff vanuit Zeeuws Vlaanderen op de fiets.. woensdags vertrekken dus

20    
Vinnie Jones

Tombola, Entrada? Misschien in A'dam. Zullen we het wandeling/stukske lopen/kuieren/flaneren oid noemen?

-24    
J

Ronduit belachelijk dat een of ander festival de voorrang verleend. Mensen die voor een professionele voetbalwedstrijd met de auto komen, moeten hiervoor maar wijken. Het is niet zomaar Jong AZ dat langskomt, er staat iets op het spel, onze kortste route naar Europa! NAC wordt eens wakker!

1    
Barry

Onze vrienden met de pet staan al in hun handen te wrijven. Die kunnen in januari al een goede start maken om hun quotum te halen dit jaar. Top geregeld dit. Deze wedstrijd had makkelijk op woensdag gespeeld kunnen worden.

7    
El Rabo

Dat advies zou ik ook aan de directie, MT en de aandeelhouders willen geven...

3    
Keesje

Hier heeft nac geen enkele invloed op.

-11    
Arie

@WillyG en de rest

Min maar lekker door, stelletje blinden.

Je hoeft niet al je geld op de laatste 16 te zetten om Ploegendienst een week eerder of later te doen met het schema van de beker wat allang bekend is!
Wel eens van een gunstige loting gehoord? VVSB of een andere amateurclub in de halve finale?

Er vanuit gaan dat je de laatste 16 toch niet haalt, dan kun je net zo goed de BV opheffen en met zn allen gaan sjoelen.

12    
Pizzabakker

Ik stel voor dat PSV ook met de fiets komt!

9    
Ratjeduneerste

@Arie

Lekker kortzichtig. Een evenementenvergunning aanvragen kan niet zomaar voor elk weekend. Daar komt een hoop bij kijken. Zijn er al andere evenementen dat weekend? Is er voldoende politiepersoneel beschikbaar? Etc

Daarnaast wordt rekening gehouden met evenementen met hetzelfde aanbod in die periode, oftewel aanbod vanuit de markt.
Maar nee hoor, het is simpel volgens jou: 'Verschuif het een weekend'.

Je constante gespuw van gal over deze site geeft een vieze kleur op mijn beeldscherm. Misschien ergens op een kale vlakte gaan staan en al je frustraties eruit schreeuwen zodat anderen er geen last van hebben??

-20    
Arie

@ Ratjeduneerste

Ik spuw zoveel gal als ik wil, zolang mijn club door een stel halven wordt vertegenwoordigd.

Als die evenementenagenda zo ingewikkeld is, waarom was Ploegendienst vorig jaar dan op 2 februari, terwijl de bekerwedstrijden toen in exact dezelfde week werden gespeeld als nu.
Ik schuif dit ook op de gemeente Breda, die schijt hebben aan NAC en een festival belangrijker vinden onder het mom exposure voor de stad en daarbij geen enkele rekening houden met de club van Breda. Alles voor het geld en de faam met die smerige VVD kliek.

-18    
Arie

Zal wel uit de koker van "NAC-supporter" Thierry Aartsen komen.

10    
Benn076 (BSR)

@Arie

Sorry als ik je teleurstel, maar ik durf met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te beweren dat Thierry geen invloed heeft gehad op de datum van Ploegendienst.

5    
T5t

Een tweede kamerlid, die regelmatig op vak g zit, is inderdaad de hele dag bezig met het plannen van evenementen die problemen op kunnen leveren voor NAC. Pak je aluminium hoedje er maar weer bij...

-17    
Arie

Laten we het dan houden op de VVD in het algemeen, met hun tonnen voor Betoverend Winter Wonderland Breda, deze vergunning voor Ploegendienst. Vergeet de Serious Request farce ook niet. Koningsdag nog zoiets. Allemaal voor het imago van de stad, geldverslindend.

Maar ondertussen voor het stadion boven in de boom gaan zitten om de lokale trots een poot uit te draaien. Dat is de VVD.

25    
Sankah

Mijn hemel.. de parkeerplaats wordt 100 meter verlegd. Als je dat al niet kunt handelen, hoe ga je dan om met dingen als een wasmachine die ineens kapot gaat enzo?

13    
Dave

Hoe kan mijn vrouw nou weer "kapot" gaan?

9    
ome cor

Wat hebben we een wielerclub hier tussen Mark en Aa......

4    
Ratjeduneerste

@Dave

Hahaha nou je zou nog raar staan te kijken. Geloof me, er komt een dag dat ook die dingen hun beste tijd hebben gehad en er geen garantie meer op zit, probeer dan maar eens een nieuwe vervanger te vinden 😉

-6    
Falco

Kunnen ook gewoon thuisblijven. Lekker warm op het bankie! Verliezen toch met 0-7

7    
Demeul

Ik sluit mij aan bij Sankah! Hilarisch sommige reacties🤭

Ik ben trouwens een bofferd: ik ga én naar NAC én naar Ploegendienst🤘

0    
Badeend

Ik krijg het idee dat Arie niet op de vvd stemt. Maar ik kan het mis hebben natuurlijk.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja