Wij gaan niet opzij

Aftermovie: Dit was de NOAD Cup 2022!

Das Phantom

Voor het tweede jaar werd zaterdag 16 juli op het terrein van JEKA gestreden om de NOAD Cup. Het werd een geweldige middag voor, door en dankzij de aanwezige NAC-supporters. Een middag om niet snel te vergeten.

Al rond de klok van 08:00 uur stonden de teams op het veld voor hun eerste wedstrijd. Vele wedstrijden, doelpunten en nog meer biertjes later prolongeerde De Gele Kanaries hun titel en kregen zij uit handen van Boris van Schuppen de NOAD Cup mee naar huis. 

De barbecue werd aangestoken en de tap ging nog een beetje verder open. Ondertussen draaide Feest DJ Ewout de plaatjes en waren er optredens van Raymon Hermans en Frank Verkooyen. Het bleef tot 23:00 uur een groot feest op het supportersplein. 

De organisatie wil JEKA en haar vrijwilligers, de sponsoren en alle andere vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan deze geweldige NAC-dag. En natuurlijk een groot compliment aan alle aanwezige supporters. Samen hebben we er een prachtig feest van gemaakt. Tot volgend jaar! 

Sponsoren NOAD Cup '22

Bron:
B-Side Rats, Breda Loco's, De Leeuw Media
Terug naar overzicht
16 Reacties
94   15  
Vamos

Wat een fantastische dag was het mannen, bedankt!

94   15  
Vamos

Wat een fantastische dag was het mannen, bedankt!

32   6  
Sir Smokalot

Das goffer een mooi filmpje

22   7  
Sch1912

Bedankt Jeka! Bedankt bsiderats!

16   14  
Mo

Zag trouwens nog een leuk spitsku jouri van cafe de kastelijn.. samen met die duitse spits zou nie mistaan denk..

37   19  
Didier

Hoe kan je nou bij de comment van Vamos op een minnetje klikken....
Onderaan geëindigd ??

38   10  
Molenschot Loco

Nee joh een kruikje die zich verveeld....

15   9  
Derk

Wat een heerlijke dagen mannen. Echt klasse dat jullie dit organiseren.

Op naar NOAD 2023!

25   6  
Walter

@dider,

Kan toch zijn dat mensen het tegen vonden vallen. Ook niet echt mijn ding met gillende jongeren die na een paar biertjes overdreven staan te doen.

Maar hulde voor de organisatie uiteraard! Ieder zijn ding.

11   3  
Nacman

Op naar 5 augustus noad op het veld

27   6  
Aspo

Super toernooi en alles was weer goed geregeld. Enige minpuntje was het team met die ajaxieden die 3e zijn geworden. Vraag me werkelijk af hoe zo'n team erbij komt om aan een NAC supporterstoernooi mee te doen. Goeie actie overigens van de organisatie om deze mannen na hun laatste wedstrijd naar de uitgang te verwijzen!

10   7  
gjoewie

Didier > Dan zijn er nu 13 onderaan geeindigd...

De duimpjes zijn weer veranderd, ze zijn niet meer cumulatief (dat is: de duimpjes omhoog min de duimpjes omlaag). Nu kun je zien hoeveel mensen er op een duimpje gedrukt hebben. Dat is wel goed, vind ik. (duimpjes omhoog optellen bij duimpjes omlaag...)

Ik was er zaterdag niet bij. Had verplichtingen elders. Kan ook niet meer zo hard achter een bal aan rennen. :bier:

Aspo > Waren die 020-supporters zo lastig dan? Was dit niet een uitgelezen mogelijkheid om verbroedering tussen supportersgroepen te bewerkstelligen? Nodig die gasten uit voor een biertje en een worstje van de BBQ... (misschien waren het wel stiekem NAC-supporters die nog uti de kast moeten komen... Als zijnde de heaumeaus van Breda...)

15   4  
Aspo

GJOEWIE > die 020-mannetjes konden iets te goed voetballen en mede daardoor waren ze irritant :-) Normaal heb ik er geen moeite mee als iemand een shirt van een andere club aan heeft, maar op zo'n toernooi lijkt me dat niet gepast. En denk overigens niet dat ze al de leeftijd hadden om een biertje mee te mogen drinken...

13   1  
ViaJou

Het was een prachtige dag!
Wat een héérlijke sfeer en leuke teams.
Complimenten aan de totale organisatie!
Trots en blij om hier als sponsor een héle kleine bijdrage aan te mogen leveren.

14   1  
oudNAC

Wederom een topdag mannen. Namens oud NAC bedankt, we hebben genoten!!

35   1  
Das Phantom (BSR)

Dat iemand een Ajax-trainingstrui aan had was inderdaad niet zo handig en viel ons als organisatie ook iets te laat op. Gastjes komen regelmatig bij NAC, vandaar dat ze meededen met het toernooi.

Waren overigens erg meedenkend, trok zijn trui op verzoek al binnenstebuiten aan en trok later zonder morren een ander shirt aan. Daarnaast begrepen ze heel goed de frustratie en vonden ze het ook ergens wel mooi dat mensen zo opkwamen voor de club.

Al met al prima opgelost door iedereen die er was en de heren hadden, net als de rest, een geweldige middag.

6   49  
Jules

Veel op deze site zullen te jong zijn omdat te weten, maar voor dat NAC begin ‘90 promoveerde was het grootste gedeelte van Breda of voor Ajax of Feyenoord in de Ere en NAC bleef op 1, maar speelde slechts eerste divisie. Merk met name bij de jeugd, dat dit weer in opkomst is. En persoonlijk heb ik dan liever dat ze voor Ajax zijn als die andere club hahahahahah

Laad alle berichten na dit bericht in