Wij gaan niet opzij

'Azaoum vult technische staf eerste elftal aan, Lokhoff voorlopig trainer'

Das Phantom

Mounir Azaoum wordt bij NAC toegevoegd aan de technische staf van het eerste elftal. Dat meldt BN DeStem deze ochtend. De trainer in opleiding gaat zijn taken combineren met zijn rol als jeugdtrainer, meldt de krant.

Op dit moment traint de 32-jarige Azaoum ook het O18-elftal van NAC. Die taken blijft hij uitvoeren naast zijn rol bij het eerste elftal. Volgens de krant is Azaoum nu al vaak aanwezig bij trainingen het eerste elftal in verband met zijn stage. 

BN DeStem meldt daarnaast dat het de verwachting is dat er niet snel een nieuwe trainer gepreseneerd gaat worden in Breda. Sinds het ontslag van Robert Molenaar worden zijn taken waargenomen door Ton Lokhoff. De interim-trainer zit vrijdagavond tegen Jong PSV voor het eerst als eindverantwoordelijke op de bank. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Volgend bericht
FIFA toernooi in stadion op 14 januari 9 reacties
25 Reacties
104   13  
Svt076

Hmm toch een beetje vreemd als Lokhoff het af gaat maken. Je zou verwachten dat er meteen een nieuwe trainer klaarstaat wanneer je je oude er weer uit gooit rond de kerst, en dat tijdens een "overgangsjaar".

104   13  
Svt076

Hmm toch een beetje vreemd als Lokhoff het af gaat maken. Je zou verwachten dat er meteen een nieuwe trainer klaarstaat wanneer je je oude er weer uit gooit rond de kerst, en dat tijdens een "overgangsjaar".

22   27  
Ouwe Spionkop

Ok! Maar waar blijven de ECHTE beloofde versterkingen? 3 ervaren dragende spelers.

39   8  
Ernie

Begrijpelijk, ben absoluut geen fan van Lokhoff maar voor nu prima. 1 Februari begint Maas, kan hij op zoek naar de juiste man. Waarna Lokhoff naar de achtergrond zal verdwijnen.

31   25  
Maarten

Dom, dom , dom. Er is al een tweespalt ontstaan inzake Lokhoff. De oudere generatie draagt Lokhoff op handen maar supporters die Lokhoff nog nooit hebben zien voetballen zijn alles behalve enthousiast.

Als trainer ben ik niet gecharmeerd van Lokhoff. Lokhoff moet als assistent blijven functioneren. 2 verloren partijtjes en iedereen duwt zijn hoofd in de strop. Dit moet je niet willen.

36   6  
Strijder

Lokhoff moet je inderdaad geen trainer laten zijn..

Die man heeft kennis zat en weet dondersgoed wat NAC is en moet zijn..

Je zou hem gewoon overal rond moeten laten lopen door de organisatie (op voetbalgebied) en gewoon tips laten geven van..dit moet gebeuren of dat moet beter..

Andersom kan hij ook als de beste aangeven bij nieuwe ideeen of iets bij NAC past of kan..

31   5  
Willem 4,5

Iedereen die een beetje weet hoe het werkt in de tussentijdse transferperiode weet dat geen 'toppers' gehaald kunnen worden. Het zijn altijd spelers die het niet gehaald hebben bij andere clubs, of geblesseerd zijn geweest enz enz, geen hoogvliegers dus en laagvliegers hebben we al genoeg. Centjes in de zak houden en volgend seizoen doorpakken, wat gaan we doen in de play offs? ik zou het werkelijk niet weten.

11   0  
Geelzwartwit

Je kan er beter voor zorgen dat er van die 23 spelers die je hebt er 11 zijn die eens gaan winnen van al die clubs boven NAC.

23 spelers en dat is allemaal slechter dan de rest van de kkd? Kom op zeg.
Jarenlang steeds weer spelers weggedaan en nieuwe gehaald, contracten afgekocht, salarissen zelfs aangevuld terwijl spelers elders speelden (oa schalk goahead) en dan nu tussentijds weer spelers halen terwijl de organisatie er nog helemaal niet staat en de hoofdtrainer die het volgend jaar moet gaan doen er nog niet is.
Als je het doet dan zou ik nu alleen spelers halen die echt beter zijn, goed contract voor een half jaar krijgen en bij promotie een verbeterd en verlengd contract. Dan alleen puur gericht op promotie. Maar dat kost dan nogal wat.. Want welke echt goede spelers kunnen halverwege hdt seizoen naar NAC.. Dan kom je op huur uit denk ik.

32   13  
Die ne gast

Ik dacht dat NAC=Breda vooral een goede organisatie structuur zou neerzetten.
Maar
- afgelopen maand communiceert de voorzitter van de STAK over het aanstellen van een AD en een TD, wat niet in zijn takenpakket zit.
- ontslag Molenaar valt alleen te begrijpen als de opvolger voor de komende 2,5 jaar al klaar zou staan.
- ontslag Molenaar moet door RVC gebeuren, maar nu is totaal onduidelijk door wie en waarom de beslissing genomen is. Lijkt nu een beetje een ad hoc beslissing zonder enig idee hoe verder. Trainer wordt ook ontslagen zonder dat er een AD is aangesteld.

Kortom: ik krijg nu niet het idee dat er een stevige organisatie is neergezet. Lijkt meer op het ouderwetse chaotische NAC waar we juist vanaf willen…

18   7  
FCSP

Dus Molenaar moest wieberen zonder een vervanger achter de hand te hebben? Hier straalt weinig ambitie uit, ook richting nieuwe spelers. Verloren jaar. Komt de AD nog wel?

27   6  
Ice

Lokhoff aub snel terug laten gaan in een andere rol i.p.v. hoofdtrainer. Hij is mede verantwoordelijk voor het slechte spel van afgelopen half jaar. Daarbij denk ik dat hij zeker van waarde kan zijn voor dit NAC, maar niet als hoofdtrainer. Gaat hij ook keihard afgerekend worden wanneer nu de resultaten uitblijven? Of gaat zijn beste vriend en RVC lid technische zaken, hem uit de wind houden (zoals het eigenlijk al jaren bij NAC gebeurt)

13   4  
Judge M.

Ronald Spelbos kwam ook in de winterstop.. I rest my case..

10   4  
Ernie

ICE
Ik ben bang dat je gelijk hebt.

7   4  
Ibio

Eens met ICE

17   3  
Ivo

TD Maas begint 1 februari. Zijn eerste opdracht wordt een nieuwe trainer aanstellen voor de komende 2 a 3 seizoenen. Tot die tijd zal Lokhoff wel waarnemen, ondersteund door Molhoek, Babos en Azaoum.

Nu allerlei noodgrepen doen heeft m.i. niet zo veel zin. Het is ook aan de spelers om er nog wat van te maken. Het laatste half jaar is niet goed geweest voor hun imago en marktwaarde.

27   7  
Joachim Siwek

Ben van Bilsen en Annie v H. hebben geen trainerspapieren. Lokhoff doet dit gewoon uit "nood".
Hij ambieert het hoofdcoach-schap niet eens. Dat weet iedereen. Ben gewoon blij dat ie doet.
Per 1 februari (of in ieder geval in samenspreek met de TD) komt er een nieuwe trainer.

OT: deze man zal wel kwaliteiten hebben; want ook in samenspraak met Maas neem ik aan.

Rustig mensen, denk eens een beetje na.
Haastige spoed enz.

0   2  
Joachim Siwek

Speek is Spraak.
En andersom...

10   5  
scheppioni

Lokhoff alleen op papier beste mede NaCCer's !
De uitvoering door vers jong elan voor de groep !

18   18  
Volksclub NAC

Je ontslaat de trainer vanwege het slechte spel en laat vervolgens de ass. trainer die mede verantwoordelijk is het seizoen afmaken....

7   18  
Bredaaaaa

King Lokhoff!!!
🔥🫶💪

4   3  
Thierry14

Dus de evt vrije beschikbare trainers die geopperd worden,een evt buijs grim.enz.... stappen er niet in of is er momenteel niemand aanwezig die de bevoegdheid heeft om er een krabbel onder te zetten?? Vreemde situatie weer.
Wel al spelers willen halen terwijl je niet eens weet wie er mee aan de slag moet en wat die wil?? Verzorgd voetbal of hardlopers die geen knikker naar elkaar kunnen krijgen.volgorde is weer lekker aan de bouwploeg

7   3  
gjoewie

Van de site van de Superboeren:
"In de jaren dat Azaoum bij De Graafschap actief was liet hij als trainer zijn teams herkenbaar en aanvallend voetbal spelen. De beloning hiervoor volgde eind mei van dit jaar [2022], met de promotie van de O21 naar het hoogste niveau van Nederland."
Herkenbaar en aanvallend voetbal? Woorden naar mijn hart! 🤗
Ik mag hopen dat TL🍺🍺 hem naar voren schuift, zeker wanneer hij zijn diploma Coach betaald voetbal gehaald heeft.

7   2  
RV

Geeft mij toch het gevoel dat de werkrelatie tussen Molenaar en Lokhoff (en/of de rest van de staf) niet helemaal goed zat. Ik moet ook wel bekennen dat ik er een raar gevoel bij kreeg. Het fanatisme bij Lokhoff was enorm de eerste wedstrijden. Daarna zat hij net als Molenaar gelaten op de bank. Het zegt niet gelijk iets hoor, maar het valt wel op.

Ik had wel de hoop dat er nu gelijk doorgepakt kon worden met een goede trainer, maar helaas blijkt dat dus niet het geval te zijn.

16   3  
Ivo

Ik ben een voorstander van jonge, getalenteerde trainers. Zij zijn ambitieus, weten de spelers vaak goed te motiveren en hebben moderne spelopvattingen. Zet daar dan een ervaren TD boven die zo'n trainer ook coacht en stuurt en zorgt voor een uitgebalanceerde selectie.

2   0  
Nonkel Frans

Gjoewie blijft als enige hier on topic met een mooie aanbeveling voor Mounir uit Doetinchem. Zijn werk en resultaten met 018 hier bij NAC zijn ook positief.
Prima oplossing zo lijkt mij. Over 3 wkn begint Maas dan kan er verder doorgepakt worden.

0   0  
Frenzy36

Ik zou Lokhoff gewoon het komende half jaar voor de groep laten staan maar dan als een soort supervisor. Laat Molhoek en Azaoum maar de trainingen doen zodat ze ervaring op kunnen doen en dan kunnen ze samen bepalen welke beste 11 spelers ze opstellen. En dan vanaf een nieuwe trainer voor de groep zetten maar ben benieuwd wie er nu nog bij nac wilt instappen aangezien we de laatste jaren niet echt sportieve vooruitgang hebben geboekt. En waar is Lurling gebleven? Ik dacht dat hij ook bij het eerste team zat? Maar mss heb ik nieuws daarover gemist

Laad alle berichten na dit bericht in