Wij gaan niet opzij

Azzagari op de weg terug

Das Phantom

Yassine Azzagari is op de weg terug nadat hij 2, maand lang kampte met blessures. Dat meldt BN DeStem. De aanvallende middenvelder mocht 45 minuten meedoen bij NAC O19.

Azzagari was tijdens de wedstrijd Top Oss - NAC voor het laatst onderdeel van de wedstrijdselectie van Ruud Brood, die de jongeling vorig jaar liet debuteren tegen PEC Zwolle. 

De middenvelder tekende deze zomer een driejarig contract bij NAC. Alleen Nacho Monsalve zit nog in de ziekenboeg op dit moment. De andere spelers die uit de roulatie waren hebben alweer minuten gemaakt. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
NAC wint met grote cijfers van KAA Gent 35 reacties
Volgend bericht
Minder dan 300 kaarten voor NAC-Jong Ajax 16 reacties
Terug naar overzicht
16 Reacties
25   11  
Hanz

@van Flieger: klets! Ze hebben eind september al aangegeven dat ie er langere tijd (iig tot begin november) uit zou liggen

18   38  
van Flieger

Van Flieg, aanwezig in Almere bij Jong AZ-NAC, onthulde op deze site al dat Nacho dit kalenderjaar niet meer van grote waarde zal zijn voor ons NAC. Dit werd eerst 3 weken stilgehouden maar onlangs is dit ook vanuit het NACse schoorvoetend toegegeven. Het hele verhaal gaat 4 maanden kosten.

15   6  
WillyG

@Flieger

4 Maanden vanaf nu?

Fijn dat deze jonge gast weer lekker aan de bak kan.

25   11  
Hanz

@van Flieger: klets! Ze hebben eind september al aangegeven dat ie er langere tijd (iig tot begin november) uit zou liggen

5   25  
Arie

Begin november zijn we al voorbij, waar is ie nu dan?

En gooi Azzagari der maar in! Kan haast niet anders dan beter zijn.

13   11  
sjef de gevulde koek

Zoals al vermeld in eerdere reactie. Dit is zeker een jongen met veel potentie en juiste instelling. In de voorbereiding 1 van de beteren. Hopelijk kan hij nog van flinke waarde zijn. Met deze jongen de broertjes Illic en Dogan moet je toch godver wel boven Cambuur eindigen. We hebben echt een zeer redelijke selectie alleen voorin is het om te janken.

9   13  
Ernie

Het is een feit dat je met deze selectie niet gaat promoveren. Daar gaat ook Azzagari niets aan veranderen. Wel mooi als deze jongen terugkeert bij de ploeg. Ik ben een voorstander om te voetballen met eigen jonge spelers. Ook al promoveer je dan niet gelijk dit seizoen. Op de lange termijn ben je beter af.

8   8  
Ivo

Een jonge hond op het middenveld kan fantastisch zijn, maar wij hebben Boussaid al, de Ilic-boys zijn nog jong, en van der Gaag ook.

We hebben juist ervaring nodig. Ik hoop dat Azzagari speeltijd kan gaan maken, maar vooral dat er een eindbaas van een middenvelder bij komt in de winterstop. Dit NAC heeft leiders nodig. Achterin zijn die er al, met Riera en Noblejas, maar voorin is het soms net een speeltuin met al dat gepingel en die hakjes en overstapjes.

9   6  
Kapotgeschrokken

Hanz, lulverhaal jongen, Nacho is op 16 september dermate geblesseerd geraakt, dat hij er nu al bijna 2 maanden uitligt en hij traint nog niet eens met de groep mee. Bovendien heeft Brood 4 weken geleden nog gezegd dat ze het van dag tot dag bekeken.

3   1  
Kipiani

Welke analyse laat Blanco hier nu op los ?

10   6  
Henri

Dergelijke "groeipijntjes" horen er helaas soms bij. Ik hoop dat vanaf nu Van Hecke en Azzagari nu daadwerkelijk kansen gaan krijgen. Zij zijn in mijn ogen samen met SvH dat grootste talenten met het meeste toekomstperspectief van de club. En je kunt je als club nog zo graag beroepen op je goede jeugdopleiding alles draait uiteindelijk om het aantal eigen kweek dat het eerst haalt op jeugdige leeftijd. Ik heb het idee dat bij de huidige TS het gras bij de buren vaak groener is. Als spelers van 17-19 jaar in CH . Leaugue wedstrijden kunnen debuteren, dan moeten talenvolle spelers van 18-20 jaar toch zeker op KKD niveau kunnen meekomen.

9   9  
Ernie

@ivo
Spelers aantrekken tijdens de winterstop is zinloos.
Een goede voetballer speelt bij zijn club, dus gaat niet verkassen halverwege het seizoen. Bovendien kan het voor veel onrust zorgen binnen de huidige groep. Mooi voorbeeld is Den Bosch vorig seizoen.
Niet doen dus!

11   3  
WillyG

@Ernie

Deels mee eens. Wanneer je echt 5+ spelers aan gaat trekken zal dat bij meerdere onrust veroorzaken. Maar je kan zeker wel 1-2-3 echte versterkingen halen.

Want ja, de beste spelers spelen bij hun club. Die in de Eredivisie niet of nauwelijks spelen kunnen echt wel een versterking zijn voor ons NAC. En kijk naar FC Groningen vorig jaar. Stonden die er niet slecht voor in de winter, 15e dacht ik? Haalde onder andere die middenvelder van Vitesse en eindige knap 8e.

2   6  
Badeend

@Ernie

Grote lariekoek. Dat NAC er geen goed track record in heeft met spelers als De Zeeuw, Zschüschen, Fernandez, Dervite en een lading andere pannekoeken, wil zeker niet zeggen dat het geen zin heeft. Onder anderen Bogdanovic en Te Vrede voegden echt wel "iets" toe aan NAC na hun komst in de winterstop. Het is alleen zaak dat de rest van je basis stevig genoeg is, en je dus niet eigenlijk beter je hele basiself kunt vervangen (zoals vorig jaar). Dan kun je gericht scouten en valt er zeker wel iets te halen.

Zoals hierboven ook al gezegd - je hoeft helemaal niet "de beste" te halen van een andere club. Niet op het niveau waar NAC nu speelt en bovendien is NAC totaal niet in de positie om bij andere clubs de beste spelers op te halen (ja, bij Top Oss, zie Olij en Dogan). Je zult eerder moeten kijken naar iemand als Veldwijk (niet per se Veldwijk zelf maar die categorie).

1-2 spelers met ervaring en échte leiderschapskwaliteiten kunnen met deze selectie wel degelijk het verschil maken. Dat was vorig jaar wel anders!

0   5  
Basjeeee

Ben zelf erg positief over deze gast.
Bepaalde in de oefen wedstrijden het tempo op het middenveld en je zag meteen dat er potentie in zat..

Ik ben sowieso erg te spreken over de NAC jeugd wat nu door moet gaan stromen

Bart Verbruggen

Onze Poolse keeper karol

Wout nelen

Azzagari

Van hecken (vind hem een echte nac verdediger wint bijna alle duels en vreet z’n tegen stander op)

Agbil (nog weinig van gezien maar dat hij zo jong al een contract heeft gekregen en met een jaar hoger mee speelt moet denk ik al genoeg zeggen)

Sidney van Hooijdonk

0   0  
Stoep

Zelf denk ik niet dat NAC spelers moet halen. Als je een schreuder/lokhoff type kan halen, gelijk doen. Maar dat type speler komt niet naar NAC. Dan kan je beter jongere spelers speeltijd geven. NAC heeft zelden geluk gehad met het halen van tussentijdse spelers en meestal werd het spel nog slechter dan daarvoor. Nee, ik vind deze nieuwe selectie best mogelijkheden hebben. En in deze divisie win je wedstrijden in eerste instantie met inzet en dat ontbrak teveel de laatste weken.

Laad alle berichten na dit bericht in