Wij gaan niet opzij

B-Side Rats & Breda Loco's presenteren de NOAD Cup '21

Benn076

De oplettende luisteraar van onze podcast heeft het wellicht al gehoord. Samen met de Breda Loco's en in overleg met Jeka hebben wij onze pijlen gericht op 10 juli 2021 voor het organiseren van de NOAD Cup. Het allermooiste NAC-supporterstoernooi dat nooit heeft plaatsgevonden.

Op 5 februari 2020 konden we supporters het grote nieuws vertellen. De kranten stonden er vol van en de supporters lagen in slaapzakken te wachten voor de kaartverkoop. De allereerste editie van de NOAD Cup. Maar liefst 40 teams zouden gaan strijden om de eerste prijs op de velden van RKVV Jeka in Breda. (of Bavel, voor onze supporters uit Bavel)

Alles was tot in de puntjes geregeld. De creme de la creme van het Bredase feest-ensemble zou komen optreden, de geheel verzorgde BBQ en buitenbarren stonden klaar. Het springkussen en de scheidsrechters waren gevonden. Helaas moesten we op 23 april het toernooi afblazen. De reden hiervoor was natuurlijk het niet mogen organiseren van evenementen. 

Nu bijna een jaar later kunnen we melden dat wij ons toernooi al enige tijd opnieuw aan het organiseren zijn. Met medewerking van Jeka hebben we de prachtige datum 10 juli kunnen reserveren. Niet alleen omdat het naar alle waarschijnlijkheid op dat moment weer mogelijk is om iets te organiseren. Maar zeker ook omdat wij zelf enorm uitkijken naar échte NAC-dag met alle supporters. 

Afgelopen zaterdag ontvingen alle teamcaptains die zich vorig jaar hadden aangemeld een mail met hierin de mogelijkheid om vooraf in te schrijven. Op zaterdag 3 april zullen wij om 20:00 uur de kaartverkoop open zetten voor iedereen. Inmiddels hebben onder andere Oud-NAC, de fietscombi, Lievens linkerbuitenkantje, de 0162crew en Fc ik wil wel maar ik kan niet, al aangegeven mee te doen. 

Het inschrijven verloopt dit jaar iets anders dan vorige editie. We vragen bij inschrijving enkel een aanbetaling van €50 per team en kaartverkoop gaat in fases van 15 teams. We gaan er vanuit dat we weer een prachtig toernooi mogen organiseren voor 50 teams en alle toeschouwers die willen komen kijken. Mocht dit tóch onverhoopt niet lukken, hopen we in kleinere vorm het toernooi toch te laten plaatsvinden. Op dat moment zullen we bijvoorbeeld met 15 of 30 teams spelen. Uiteraard krijgen teams die niet kunnen spelen het inschrijfgeld/aanbetaling terug. 

Korte samenvatting:

  • Zoek 9 vrienden uit
  • Zorg dat je zaterdag 3 april klaar zit om 20:00 uur
  • Zet een groot kruis door 10 juli (en 11 ook)
  • Poets je voetbalschoenen
Bron:
B-Side Rats, Breda Loco's
4 Reacties
14   1  
Benn076 (BSR)

Dan reageer ik zelf maar ..

Super tof! Ik heb er zin in!

14   1  
Benn076 (BSR)

Dan reageer ik zelf maar ..

Super tof! Ik heb er zin in!

8   0  
Anja

Hoi, ik heb vorig jaar geprobeerd een damesteam samen te stellen. Ik had wat dames die zich bij mij gemeld hadden in het supportershome, maar ik zie jullie nu niet en heb geen namen e.d., dus nogmaals, wie doet er mee!?
Je hoeft niet te kunnen voetballen, een dosis NOAD is voldoende! ;-)

4   0  
076

Van mij mag die omgedoopt worden naar de Thijs Kroezen Cup.

Over NOAD gesproken

1   0  
De Kroonprins

Eens. Zet hem op, Thijs! En proost!

Laad alle berichten na dit bericht in