Wij gaan niet opzij

'Besiktas-trainer zette streep door transfer Van Hooijdonk'

Raskolnikov

We weten dat Turkse media doorgaans nogal creatief met de waarheid omgaan, maar dit gerucht willen we jullie toch niet onthouden. Als we diverse Turkse websites mogen geloven, was Sydney van Hooijdonk afgelopen transferperiode dicht bij een transfer naar Besiktas.

De transfer ketste naar verluidt af, omdat Besiktas-coach Sergen Yalcin een streep door de transfer zette. Er was naar het schijnt een akkoord met Van Hooijdonk, maar de coach blokkeerde de overgang.

Van Hooijdonk liet zich eerder ontvallen dat het perfecte plaatje afgelopen transferperiode niet voorbij is gekomen. Hij blijft daarom in ieder geval tot het einde van dit seizoen bij NAC. Wat er daarna gebeurt, is afwachten. Van Hooijdonk heeft een aflopend contract en lijkt vooralsnog niet van plan bij te tekenen. 

Bron:
B-Side Rats, Sabah
Vorig bericht
Van den Kerkhof fluit NAC-TOP Oss 6 reacties
Volgend bericht
NAC wint oefenduel van Roda JC (Update) 36 reacties
Terug naar overzicht
53 Reacties
147   3  
Chris W.M.

Benieuwd wat de rol van huisvriend Lokhoff in deze saga gaat worden...

81   15  
Black lung Wardaddy

Wat is het toch zonde dat deze jongen in de zomer gratis de deur uitloopt. Zijn naam is van grote waarde, is jong en heeft noad. Wij, als supporters, maken natuurlijk maar flarden mee in ons eigen referentiekader. Het is niet bepaald representatief maar ik denk dat hij het zelf misschien ook liever anders gezien had. Liever onze topscoorder en met een dik transferbedrag naar bv Feyenoord. Maar je kunt het hem niet kwalijk nemen voor zichzelf te kiezen m.b.t. zijn carriere, dat zouden we allemaal uiteindelijk doen. Fijn dat hij altijd correct blijft t.o.v. NAC, dat siert een mens.

Aannames over vader en inmening wil ik wel geloven, maar dat blijft voor mij ook gewoon een held.

33   5  
Ivo

Volgens mij zit het aan 2 kanten niet lekker en gaan ze niet verlengen.

Sydney baalt ervan dat hij het vertrouwen niet krijgt, onder Steijn is hij de 2e spits en dat zal dit seizoen wel zo blijven. Maar op deze leeftijd moet je natuurlijk zo veel mogelijk spelen.

NAC heeft last van de onrust en het gedoe dat steeds rond "de zoon van" hangt, er zit veel te veel emotie omheen.

Sydney is ambitieus, ik gun hem een mooie transfer en dan hoop ik dat het er uit komt voor hem. Zelf heb ik nog wel twijfels hoor, bij de meeste eredivisieclubs zal hij ook niet meteen de 1e keuze zijn. Ik denk aan een transfer naar Belgie, Engeland of Schotland.

147   3  
Chris W.M.

Benieuwd wat de rol van huisvriend Lokhoff in deze saga gaat worden...

29   96  
Breda

Dat NAC er echt alles aan doet om hem te behouden bleek wel weer in Dordrecht.....

Terwijl SvH dus echt een speler is die miljoenen op kan leveren. In potentie is ie veel meer waard dan een De Rooij.
Maakt ie volgend seizoen 15 goals in de ere of 20 in de KKD met zijn achternaam en netwerk.....

Doodzonde dit. Pure kapitaalsvernietiging

82   22  
Willem 4,5

De rol van Sydney wordt schromelijk overschat. Hij is nog jong en moet nog héél veel leren. Doelpunten maken in de KKD is iets anders dan eredivisie of andere competities waar het niveau nog veel hoger ligt. Het is ook tekenent dat er altijd gedoe is rond de transfers van de van Hooijdonks, vader Pierre is nog nooit ergens zonder ruzie vertrokken, zo vader zo zoon zullen we maar zeggen. Als Sydney slim is blijft ie nog een of twee jaar bij NAC en leert dan wat er nodig is om een échte spits te worden.

49   15  
Ibio

Tja, nu Mario het aardig doet in de spits mis ik Sydney totaal niet.
Toch is het beste voor Sydney om nog één a twee jaar bij NAC te blijven.

46   13  
Bert de V

Denk dat het voor alle partijen beter is dat hij gaat. Supporter-emoties blijven de club in spagaat houden. ‘Jongen van de club’ vs ‘komt te kort om van vaste waarde te zijn’. Emotie vs verstand dus.

46   18  
Da Pope

Ik vind het lastig inschatten waar de top van Van Hooijdonk ligt, maar ik durf er mijn hand voor in het vuur te steken dat hij van waarde kan zijn op het niveau waarop NAC de komende jaren zal acteren. Bovenin de KKD en onderin de Eredivisie gaat hij, mits hij fatsoenlijk in stelling wordt gebracht, onherroepelijk doelpunten voor je maken. Hij komt op onderdelen tekort, maar is een echte afmaker.

Als ik Van Hooijdonk was, zou ik na dit seizoen vertrekken. Er zit bij NAC een trainer, die niet bijzonder veel vertrouwen in hem heeft. Steijn roept natuurlijk dat Van Hooijdonk echt wel zijn minuten maakt, maar zo vol lof als over Bilate is hij nog nooit over Van Hooijdonk geweest. Als hij een club uitzoekt waar ze het wel in hem zien zitten, wordt hij de komende jaren alleen maar beter.

We zien dan over een paar jaar wel of Steijn gelijk had of niet.

22   12  
Scheids!

Ik heb het idee dat er bij van Hooijdonk alles aan gelegen is om te vertrekken, want op de bank zitten is voor hem té veel straf !
Om een grote winnaar te worden, moet je ook kunnen verliezen!
Dat hij niet bij wil tekenen zegt veel over zijn instellingen en wat hij van NAC denkt!
Niémand is groter dan de club en, dat zal bij vrijwel alle clubs zijn!
Persoonlijk denk ik dat hij niet beter dan bij NAC kan voetballen , maar dan moet hij wel coachbaar worden en zich niet door papa en consorten in de war blijven schoppen! Die mooie transfer komt er dan echt wel uit!

49   4  
Wanny

Hij is net 3 wedstrijden geblesseerd geweest en zijn concurrent heeft het best goed gedaan. Dus logisch dat ie even niet in de basis staat.

Gewoon hard blijven werken, dan komen die kansen vanzelf wel weer.

26   12  
Judge M.

Ik snap die trainer van Besiktas wel...

En Sydney had genoeg kunnen spelen als hij zich vorig jaar had laten verhuren. Die zal, ook al hebben we Lokhoff straks, nooit bij gaan tekenen.

Dus geen jongen van de club maar gewoon de zoveelste passant. Niks meer en niks minder.

42   31  
Peerke

Bilate bakte er vrijdag weer niet veel van. Alleen voor de keeper en bal breed in de 16 op Immers zegt alles over zijn techniek. Als je dan als spits niet mag invallen weet je al hoe laat het is. Aan alle Bilate fans kijk eens een hele wedstrijd terug en turf dan de verloren duels en het balverlies. Schrikbarend!

15   1  
hoteseknots

Sydney kind van de club....voor een normaal salaris van harte welkom wat mij betreft.

In een elftal van bv Den Haag, RKC, Emmen of Pec Zwolle gaat hij ook terecht komen in een matig elftal dat niet altijd naar voren kan voetballen en met buitenspelers. Kortom, daar zoeken ze een balvaste spits..en bij de midden moot ERE is hij niet in beeld.

laten we ook wel zijn, 3 weken geblesseerd en dan moet hij meteen weer spelen? hij is niet voor niks zo rustig...anders speelt hij helemaal niet meer dit seizoen. Het is jammer dat hij de naam heeft want Sydney kan echt wel zijn eigen boontjes doppen, hij had gewoon een nieuwe verbintenis aangegaan als hij niet op een voetstuk was gezet. waar kun je je beter ontwikkelen als in je eigen omgeving...? BREDA

18   20  
BREDA 1965

Met bilate alleen in de spits,gaan we er nooit komen.Met degene om hem heen missen we teveel kansen.Sydney en bilate ,dat is een koningskoppel,maar dat gaat steijn helaas nooit doen.Daardoor gaan we dit seizoen niet promoveren.Ik heb liever dat Sydney blijft,maar Ton zal wel een mooie club voor hem zoeken.Helaas want Sydney,is een pure afmaker,precies zoals zijn vader was...

24   29  
Cees-2

Het op ziekelijke wijze heulen met zoonlief gaat echt nooit stoppen. Alles moet wijken voor de belangen van zijn zoon. Nogmaals laat hem a.u.b. gewoonweg gaan. Ben van een enorme last af. Constant blijft dit gaande. Achter de schermen draait vader Van Hooijdonk overuren, om zijn eigen reputatie te gebruiken voor zoonlief, niet voor NAC! Nogmaals laat gaan, deze speler is zo beperkt. Bilate gaat dit moeiteloos evenaren. En voor een eventueel Eredivisieschap is hij overigens he-le-maal onbruikbaar.

32   18  
Real Robert

Natuurlijk blijft die niet onder deze trainer

Een trainer. die zo gek is om na afgelopen wedstrijd de rol van Malone te roemen, terwijl die een draak van een wedstrijd speelde.

Idem in het geval van Bilate.

Die Steijn, gedekt door Manders, kan natuurlijk niet
anders.
Zoveel salaris betalen aan die Malone!
Hij is gewoon niet oprecht, sorry.

16   3  
Nonkel Frans

Als Sydney weer helemaal fit is, is er ook nog de variant Bilate - van Hooijdonk tandem voorin. Dat werkte de laatste wedstrijd die Sydney speelde goed en beide heren waren tevreden. Wij ook.

Als Sydney geen speelminuten krijgt dan is het logisch dat hij elders waar hij wel kan spelen aan de slag gaat.
Ik hoop dat het die kant niet opgaat.
We hebben scorende passanten en we hebben scorende Bredanaars.
Dat zijn de feiten.

Dat passanten- trainers en vreemde CEOs dat niet snappen is inmiddels duidelijk. Ton Lokhoff begrijpt dit wel en zal dit zeker - meewegen. Belang van de club en belang van Sydney. Op de lange termijn kunnen er dan eventueel ook ( uitleen/verhuur) afspraken gemaakt worden.

Terzijde - hoe is t eigenlijk met onze wonderboy JP van Hecke? Welke lessen kan NAC en JP en ook Sydney uit die transfer trekken.

23   21  
Brecht

Sydney is zeker niet beter dan de gemiddelde KKD spits (als een Plet, Verheijdt en noem ze maar op). Sterker nog: bal vasthouden, meevoetballen, combineren, passeren, kopduels winnen is bij hem slecht ontwikkeld. Bilate vult dat veel beter in. Of dat nog beter wordt? Misschien, maar niet het niveau waar wij willen komen. Dus: doorselecteren en laten gaan.

21   16  
fanneke

Het is jammer voor Sydney maar hij komt toch echt te kort. Is niet balvast en daardoor geen aanspeelpunt zoals, ik zeg het niet graag, Bilate. Komt snelheid te kort. De middenmoot KKD is het hoogsthaalbare voor hem. Het is jammer voor een jongen van de club, maar sentimenten tellen tegenwoordig niet meer. Zou hij een andere achternaam hebben zou niemand hem opvallen.

21   37  
Belgische Naccer

Dat krijg je ervan met dit "vriendjes-politiek" beleid van Steijn en Manders. SInds hun komst heeft van Hooijdonck helaas nooit een eerlijke kans gehad, ondanks dat Sydney veel punten heeft behaald voor Steijn. Maar Bilate, Malone en Immers zullen altijd spelen. "onomstreden" noemt Steijn dat.

Ik snap wel dat van Hooijdonck vertrekt. Hij is natuurlijk volledig klaar met zijn 10 minuten "warmlopen" per week.

Helaas wel een enorme kapitaalvernietiging voor NAC. Want als Hooijdonck altijd zou spelen, schiet hij er wel 30 in, in de KKD. Bilate niet. Steijn had ze ook allebei op kunnen stellen met de Rooij voorin. Maar zelfs Venema is Sydney voorbij in de pikorde. Toch weer een missertje van 2 miljoen op termijn.

11   12  
JdH

@ Belgische Naccer, 2 miljoen? Enne het is van Hooijdonk ééj kul

4   3  
Maarten

We weten wat Bilate kan en vooral wat hij niet kan. Hetzelfde geldt voor SVH. SVH moet meters maken, dat is duidelijk maar je kan het nergens opeisen. Dilemma is groot maar ondertussen hard knokken is mijn advies.

29   6  
Ki Utsuri

Sydney hoort bij NAC en kán de spits voor NAC zijn.

Het is vooral Sydney die het zichzelf onmogelijk met zijn houding. Je kan van Bilate zeggen wat je wilt, maar toen Bilate werd gepasseerd wachtte hij op zijn kans en knokte zich terug in de basis. Sydney loopt vooral te piepen dat hij hoort te spelen. Laat het zien op de trainingen en in de speelminuten en dwing je kans af met je voeten. Blessures, schorsingen, vormdip, die kans komt vanzelf.

Steijn had Sydney, net hersteld van een liesblessure, het plastic gras van Dordrecht op kunnen sturen. Met alle risico's die daar bij komen. Het seizoen is nog te lang en Steijn heeft twee goede spitsen. Al kan ik me voorstellen dat het met de één prettiger werken is dan de ander.

7   1  
Tombola Breda

'omdat Besiktas-coach Sergen Yalcin een streep door de transfer zette.' Ok, maar om welke reden?

9   3  
GB

Waar ik nu zo benieuwd naar ben is naar de groepsdynamiek. Ik verklaar NAC ook voor gek betreffende Sydney, maar wellicht is ie wel n ontzettende kwal als persoon en daarmee funest voor de teamspirit. Dit is puur hypothetisch, als ik Maurice zo zie, denk ik veel meer dat hij niet zo bevordelijk is voor de sfeer, maar toch. En in brede zin: Hoe komen we toch altijd aan zo'n kennelijk toxische omgeving bij NAC? Is toch heel raar hoe er met mensen wordt omgegaan bij onze club. Er is altijd wat, er sneuvelen relatief gezien meer spelers en belangrijke mensen als coaches, directeuren, managers etc.. in alle geledingen, dan bij andere clubs......

U zijt gegroet!

4   4  
sjef de gevulde koek

Een heel ander onderdeel waar ik weinig over lees is dat Sydney vaak geblesseerd is. Hij loopt natuurlijk ook wat houterig en lijkt er na elke wedstrijd helemaal doorheen te zitten. Buiten zn doelpunten blijft dus toch elke keer de twijfel. Het moet er natuurlijk nu wel uit gaan komen allemaal op deze leeftijd. Ik weet het niet ook dat hij vaak geblesseerd is vaak pijntjes helpt niet echt mee

4   0  
Dun Diëe

Ik denk dat hij uiteindelijk gewoon bij ons blijft. Ja hij moet zoveel mogelijk spelen. Maar ik denk dat hij bij elke andere club precies in dezelfde situatie komt als bij ons. Tenzij hij spits wordt bij Helmond Sport of zo maar ik denk dat ik wel zeker weet dat hij dat helemaal niet wil.

16   12  
Vergane Glorie

Malone, Immers, Venema en Bilate moeten wel heeeeel goed op de training zijn anders is het mij een raadsel dat zij spelen. Vooral eerstgenoemde. Wat een draak van een wedstrijden kan hij spelen. En vooral het team niet laten spelen.
En dat alles rondom nietsnut Maurice . Wat laat hij ons NAC attractief voetballen. Een genot om naar te kijken. Een systeem hanteren waarnaaar wij hebben naar uitgekeken. Mashart, Rosler, Azzagari, SvH en ga zo maar verder zullen onder deze leiding geen poot beter worden.
Over 2 jaar kunnen we de balans weer opmaken.
Wij zijn verworden tot een grote speeltuin met een hele grote glijbaan. We vliegen neerwaarts.
Kan Ton L. dit gaan herinrichten. Ik mag het hopen.

4   6  
Tico

@Breda

Mocht van Hooijdonk volgend jaar bij een eredivisie club spelen en schiet ie er 10 a 15 in dan is dat heel mooi voor die jongen! Maar vooralsnog is ie bij NAC te wisselvallig gebleken. Was hij maar die stabiele spits, want ik zou het jammer vinden als ie weggaat.

3   4  
Cool hand

Spijker op zijn kop Sjef. Als van Hooijdonk atletischer was en soepeler in de heupen, wie weet hoe ver hij het dan had kunnen schoppen. Om te denken dat hij in Engeland 3 weken per week zou kunnen spelen, is lachwekkend. Dat kan zijn lichaam nooit aan.

11   8  
Ivo

Opvallend: de goals van Sydney werden bijna allemaal gemaakt tegen clubs uit het rechter rijtje KKD. 12 goals uit 18 wedstrijden is heel netjes, maar alleen Volendam (2 goals) staat momenteel 8e. De rest is lager geklasseerd. Tegen de Top-7 heeft Sydney niet gescoord.

Vorig seizoen net zo. Tegen de topclubs scoorde Sydney niet.

Is dit toeval of heeft Sydney het moeilijker tegen betere tegenstanders?

13   2  
Wanny

@ Ivo

Heel NAC heeft het moeilijker tegen de betere clubs, dus ook wel logisch dat je daar wat minder opgelegde kansen krijgt dan tegen Dordrecht.

Waarbij nog meespeelt dat Sydney een afmaker is, maar geen speler die zijn eigen kansen afdwingt. Dus als de rest het lastig heeft om hem te bedienen, dan gaat ie ook niet scoren.

7   9  
Judge M.

@Ivo:

Nee hoor, dat is geen toeval. Tegen een goede directe tegenstander zoals v/d Pavert van De Graafschap kwam hij niet in het stuk voor. Elke keer legt hij het in de pikorde af tegen de ene keer Stokkers, dan weer Filipovic, nu Bilate en zelfs tegen godbetert Kudimbana.

Dat haal je niet in met basisplaatsen of speelminuten te gaan eisen. Dat is gewoon keihard werken en niks anders. En ik snap alle trainers dat ze het liefst voor zekerheid in de spits gaan en die is er niet met Sydney. Die hattrick tegen het 18-jarige spul van Jong Ajax was mooi maar geen graadmeter waarop exponentieel zijn aantal te scoren doelpunten in een seizoen kon worden gebaseerd. En penalties zou je dan eigenlijk ook niet mee moeten tellen..

Ik blijf hopen dat hij fatsoenlijk bijtekent maar ik heb er een hard hoofd in..

7   8  
TpT

Het wordt tijd dat deze soap eens eindigt. Tuurlijk, iedereen bij NAC wil Van Hooijdonk in de spits zien. Maar de laatste weken zien we ook dat we kunnen winnen zonder Van Hooijdonk. De bal ligt wat mij betreft bij kamp Van Hooijdonk. Speelminuten eisen in ruil voor contractverlenging is iets waar geen enkele club mee instemt, dus ook NAC niet. Lekker je plek in het team innemen en je zult zien dat er meer dan genoeg wedstrijden en doelpunten komen. Wellicht aan de eindstreep zelfs een promotie dit seizoen. Dan wil je liever part of the team zijn dan dat je bij het kamp "dwarsliggers" hoort toch?

Daarbij; is het gras echt groener aan de overkant? Ook elders krijg je te maken met concurrentie, wisselbeurten, wedstrijden op de tribune, wisselingen van de wacht, trainers met eigen lievelingetjes. Welkom in de grote mensen wereld.

3   2  
The M.

Tja, pas in het plaatje bij de vragen die Besiktas gesteld heeft aangaande de transfer van Özil naar Fenerbahce. De grote clubs zitten in Turkije diep in de schulden en aankopen zijn praktisch en moreel onmogelijk. Dan is het wel erg mooi om als voorzitter van Besiktas je eigen achterban te pleasen dat je de zoon van de 'Van Hooijdonk', die bij dat vermaledijde Fenerbahce gevoetbald heeft, toch maar niet neemt... (En ja, er zit een verschilletje tussen Özil en Sydney).

Ik gun Sydney het allerbeste, maar -zoals door enkele al geopperd wordt- het Verenigd Koninkrijk zit er voor dit soort jongens sinds de Brexit niet meer in! Ik vrees toch dat het Duitsland (tweede Bundesliga) of België gaat worden. Los van het financiële, kan je denk ik dan gewoon beter bij NAC knokken voor je plek.

18   2  
Henri

Het gaat in de sportwereld om specifieke kwaliteiten. Wat zijn je onderscheidende kwaliteiten. Sydney is geen geweldige voetballer, geen mooie atleer, maar heeft wel specifieke kwaliteiten waardoor hij op ieder niveau richting de 20 goals kan scoren. Zijn specifieke kwaliteiten zijn, zoals we weten het nemen van strafschoppen en vrije trappen. Dan maakt het niet uit of je KKD speelt of Bundesliga. Je moet er dan op het moment supreme staan. Je hebt dan echter wel vertrouwen van de technische staf en medespelers nodig. Sydney heeft tot nu toe moeiteloos alle strafschoppen benut. Met vrije trappen ligt het anders. Ik heb sinds hij in het eerste speelt regelmatig gezien dat Noblejas, Dogan en El Allouchi ballen gaan opeisen op een goede positie voor een vrije trap. Sydney moet dan ahw eerst een gevecht aan gaan om de bal te krijgen en de vrije trap te nemen. Voor een speler die dan zijn kunststukje moet uitvoeren is dat gewoon een onprettige situatie. Als SvH de vrije trappen penalty's mag nemen scoort hij op ieder niveau minimaal 10 goals. Daarsnaast krijgt iedere spits 1 goede kans in een wedstrijd en zijn er altijd wel een paar frommelgoals te producren. Resumerend SvH kan overal zo rond minimaal de 15 goals scoren. Wel moet hij dan het onvoorwaardelijke vertrouwen hebben en wellicht ook net als zijn vader iets meer van zich afbijten. Als je deze speler de komende 2-3 jaar goed begeleid, vertrouwen en kansen geeft dan kun je tegen die tijd een voor beide partijen interessante verkoopdeal afsluiten. Maar alles begint met vertrouwen in zijn specifieke kwaliteiten hebben.

6   1  
Scheppioni

Perfect verwoord Henri !!!

6   7  
Brecht

Probleem bij Sydney is dat hij compleet van anderen afhankelijk is. Anderen moetende actie maken en hem in scoringspositie de bal geven; anderen moeten met hun actie een penalty veroorzaken. Hij schiet ze er dan wel in. En als hij niet scoort ligt het dus ook aan de anderen. Maar met zo'n spits kun je niet aan voetballen toekomen.

9   0  
Perino

Sydney heeft in de 16 , meer oog voor de goal , verder is het mij opgevallen dat Bilate de laatste wedstrijden (3×) toen Sydney geblesseerd was , hij minder scherp was , veel slordiger in de combinaties en duels om de bal metname kopduels veelvuldig verloren gingen !! Tav Sydney blijf werken aan je basisplaats , verleng je contract voor 1 seizoen en ga de strijd aan met Bilate , je zal altijd winnen , want Bilate die wordt niet beter , keukencompetitie is de limiet voor hem !!

8   6  
Dartfreak

ik denk oprecht als Sidney niet uit Breda kwam en een andere achternaam had dat veel supporters veel kritischer waren op hem. ik zie in de voetballer Sidney zonder naar zijn achtergrond te kijken eigenlijk maar een matige voetballer die het in mijn ogen niet ver gaat schoppen.
Al hoop ik wel dat ik er naast zit met deze reactie want ik gun het hem van harte

13   2  
ome cor

Als Sydney elke wedstrijd 90 minuten lang madeliefjes staat te plukken maar er tussendoor 2 ballen in schiet dan heeft ie gedaan wat een spits moet doen.

Dan kun je praten over een geweldige spits, top motoriek, techniek van een zaalvoetballer, schotkracht, wendbaarheid en nog meer gelul, maar een primadonna die ze er niet in schiet is minder waard voor een club.

Sydney haalt geen ballen op randje eigen 16 op om te soleren naar vijandelijke 16 en dan sierlijk te scoren. Sydney wijst waar hij ze wil hebben en als hij ze daar krijgt is hij dodelijk gevaarlijk. Maar laten we eerlijk wezen...de aanvoer is ook niet altijd geweldig geweest.
Dan is het voor dit type spits heel lastig.

4   9  
Henkie

Komt te kort helaas.

Bij geen enkele trainer een basiskracht (Zelfs niet kunnen winnen van Stokkers). Die zien het echt niet állemaal verkeerd.

4   0  
Badeend

@Brecht

Jouw redenering volgend, is het voor De Kapstok nóg lastiger. Die is afhankelijk van het voorwerk van anderen én het nawerk (hij hoeft ze immers niet zelf af te maken, maar moet "ervoor zorgen dat anderen in scoringspositie komen").

Ik ben geen enorme Van Hooijdonk fan, maar ik denk wel dat hij op dit moment de beste spits voor NAC is. Bilate speelt echt niet goed hoor.

Maar goed, ik denk ook niet dat Malone de beste centrale verdediger voor NAC is op dit moment. En die speelt ook gewoon. Steijn zal het op de training wel allemaal beter zien dan wij 1x in de week op TV. Al vind ik Steijn ook maar vooral een zeer eigenwijs figuur. Maar misschien is dat nodig om een keer uit die inteelt cultuur te komen met mensen die elkaar maar de hand boven het hoofd houden en andere clubjes die menen van alles voor het zeggen te hebben. Ik hoop maar dat dat het is - en dat we op weg zijn een professionele BVO te worden mét NAC-DNA.

3   2  
Badeend

Overigens is dit inmiddels het topic met de meeste ongefundeerde aannames in de reacties van dit seizoen. En dat is een flinke prestatie.

6   2  
Arie

Sydney moet lekker gaan. Als je als topscorer niet volwaardig serieus wordt genomen door de trainer van een subtopclub uit de KKD, dan moet je gewoon aan jezelf denken en de club de barsten laten krijgen. Als je nu al niet het vertrouwen krijgt, dan krijg je dat nooit niet.
Dat er nog zovelen achter de besluiten van de staf staan verbaast me.

6   3  
Nr. 20

Henri prima verwoord. Persoonlijk vind ik dat Sydney gewoon altijd in de basis moet beginnen, vertrouwen geven en hij maakt er per seizoen gewoon 20. Heeft inzicht misschien technisch oogt niet mooi maar belangrijkste hij heeft een neusje voor goals. So Come on Ton laat dit meteen je eerste daad zijn.

6   5  
Ivo

Ik denk ook dat Sydney er wel 20 maakt in een seizoen KKD. Maar is dat voldoende?

8   7  
Belgische Naccer

@arie

Volledig met jou eens. Het verbaast mij ook dat er zoveel supporters nog het vertrouwen hebben in Steijn. Waarschijnlijk omdat we 2x (met heel veel geluk) hebben gewonnen van 2 kleintjes.

Ik denk dat het geluk van Steijn is, dat er in Breda tegenwoordig geen 18.000 supporters zitten. Anders had hij inmiddels wel gemerkt wat we van zijn opstellingen en spel vinden.

Maar als er tegen Oss of Helmond Sport verloren wordt, dan breekt de hel hier ook weer vanzelf los. Supporters en trainers blijven opportunisten.

En 1 ding is zeker. Als je Malone iedere wedstrijd opstelt in plaats van Rösler of Idalehou, dan komen die 3 zoveelste onnodige verliespunten vanzelf. Dat is een zekerheidje. Alleen lijkt Steijn de enige in het universum te zijn die dit anders ziet.

8   8  
Corne

Hoeveel vertrouwen moet je iemand geven? Hij heeft genoeg duels in de basis gestaan, maar pakt dan zijn kansen niet. Bilate doet het gewoon goed / beter ook op de trainingen. Niet voor niets stellen de laatste 4 trainers heb niet standaard op. Helaas, hij is niet goed genoeg. Gun het hem en ons van harte, een Bredase jongen met naam. Maar helaas komt hij te kort.

2   9  
Judge M.

@Henri:

Dus het is de schuld van El Allouchi en Dogan dat Sydney nog geen enkele vrije trap gescoord heeft in NAC1.. Zouter gaan we ze niet eten deze week.. .

4   7  
Johnny1912

Zelden zo een domme reactie als die van Henri gezien.

Volgens zijn beredenering moet Sydney de nieuwe spits van Barcelona worden.

3   0  
Scheppioni

Gelukkig is zo'n Henri hier op de site, want sommige wazelen hier as depressieve kruik !

0   0  
Joop

Jammer dat hij zomaar de deur uit kan lopen kan minimaal een paar ton opbrengen

Laad alle berichten na dit bericht in