Wij gaan niet opzij

Bier komend seizoen duurder in Rat Verlegh Stadion

DeWeesJr

Komend seizoen gaat de prijs voor het bier omhoog. Waar afgelopen seizoen nog €2,50 werd betaald voor een alcoholische versnapering wordt dat dit jaar minimaal €2,58. Dit heeft te maken met de BTW-verhoging. Er wordt niet uitgesloten dat de prijs wordt afgerond naar €2,70. 

Daarentegen is er wel goed nieuws voor de supporters die altijd de BOB zijn. Het assortiment wordt namelijk uitgebreid met Radlers en 0.0% bier. Welke prijs deze 'biertjes' zullen krijgen is nog onbekend. Tot slot kunnen supporters wel rekenen op nieuwe acties vanuit Amstel. In het verleden kregen supporters bij aankoop van alcoholische versnaperingen gratis mutsen en sleutelhangers. Ook dit jaar zullen er weer dergelijke acties plaatsvinden.

 

Bron:
B-Side Rats, Clubraad
Vorig bericht
Vacature: Clubraad op zoek naar nieuw lid 15 reacties
Volgend bericht
NAC plaatst nieuwe LED schermen 91 reacties
91 Reacties
2   0  
Naccie1912

Als ze dan ook wat sneller gaan tappen voor die 2,70 want manman ik sta soms echt dik 10 min in de rij en dan staan er 3 wachtende voor me. Sloom gedoe. Over dat ‘eten’ wil ik het al helemaal niet hebben, op de F alleen ergens rondom F5/6 te krijgen. Niet te vreten, doe daar maar wat aan i.p.v. weer de supporters naaien met je verhoging gebaseerd op kul.
Dat gezegd hebbende, mogen we alweer? :-)

0   0  
MFP

Godverdomme

0   0  
Hijisnietviesvaneenkroket

Belachelijk. Al duur zat.

Zal er geen pilsje minder om gaan drinken maar toch.

2   0  
B100

Rare afronding, van 2,58 naar 2,70

0   0  
NB

Zolang we hier Champions League niveau voor terug krijgen, is het mij allemaal best!

Het bier gaat toch wel op.. hoe dan ook! PROOST!

1   0  
Bjeuke13

Dan zoude eerder zeggen dagge naar €2,60 ga i.p.v. 2,70.. kaaiers

0   0  
Bart

Als we promoveren vind k alles best!

1   0  
RaraNAC

2,70 voor een plastic bekertje vind ik toch echt 20cent te veel.

Maar waar ik mij het meest aan stoor is het eten. Laat NAC daar nou eens wat eisen gaan stellen. NHG doet maar wat. Volgens mij missen ze zelf ook een hoop omzet maar het boeit ze niet.
Wij komen liever later in het stadion ivm eten in de stad dan dat ik zo’n niet doorbakken frietje neem. Of een worstenbroodje/saucijzenbroodje.. verschil valt niet te proeven.

Die kramen stonden 10 jaar geleden ook bij elk festival, kijk nu eens hoe goed je overal kan eten.

0   0  
simpson

Zou echt belachelijk zijn !!!
Ik vond het al te hoog als je naar de prijs/kwaliteit kijkt. Echt jammer hoor!!
En wat zijn ze trots op de supporters!!

0   0  
Hupnac

Nu nog een ander biermerk, wel mooi voor de bob!

Hup nac

0   0  
SnooF7

Brno, terras, 23 graden.
Ongekend deze prijsstijging ter afspiegeling op de prestaties. In Brno betaal je gemiddeld €1.8 voor een halve liter. Is er aankomend seizoen extra service inbegrepen dat ze het bier komen brengen?

0   0  
Rbull

Schande

1   0  
Bakkietime

Belachelijk. We hebben al een van de duurste bieren van in Nederland (https://staantribune.nl/wat-kost-een-biertje-in-de-eredivisie/) en dan gaan we daar ook nog wat bij gooien.

Tuurlijk wij lappen wel weer hè. Ik drink er geen minder om maar het zou fijn zijn als we als supporters niet alleen als wandelende zakken geld worden behandeld.

0   0  
ibio

Lekker radertje

0   0  
ibio

Volledig eens mat raranac mbt eten
Kan dokter worst niet komen?

0   0  
R.w.ketelings

Hoezo btw bier is 21 % en blijft 21

0   0  
Hallee076

Wat een gekken

1   0  
Gerrit39

En dat Amstel is toch al niet te zuipen.

0   0  
Kedu

En wederom over de rug van onze trouwe supporters. Schaam je 2.50 voor een plastic bekertje pis was al aan de hoge kant!

0   0  
Thierry Aartsen

Ja joh, geef ons in Den Haag maar weer de schuld... ;-) Bier valt al sinds jaar en dag onder het hoge BTW-tarief. De verhoging van het lage BTW-tarief staat dus compleet los van het bier bij NAC.

Kan ik het nu eindelijk eens terug zeggen: zakkenvullers :P

0   1  
Animal

Nou beginnen ze hier alweer te mekkeren of de kosten van het biertje?‍♂️ Over de wedstrijd van gisteren valt niet te klagen dus laten we gaan klagen over bierprijs! Het kost waarschijnlijk ongeveer 2 euro meer voor de stevige bierdrinkers, poeh hé, das veel.........

0   0  
Buddha

Zo’n mannetje met een biertap op z’n rug net als bij festivals lijkt me wel wat voor dat geld.

0   0  
D'n Dikke

Is normaal gezien de stijging van alle prijzen rondom bier door heel Nederland en dat blijft de aankomende jaren nog wel doorgaan. Kijk maar naar festivals waar je soms €3,20 neerlegt voor 1 biertje. Niks om je zorgen over te maken, alsof we er 1 minder om drinken. Hup NAC!

0   0  
Tinus076!

Wa gaat een halve liter dan wel niet kosten ? achja drink er niet minder om

0   0  
Breda

Heren heren heren, fuck it. Bier zuipen doen we toch wel. Die paar centen kunnen er ook nog wel bij. In de stad betaal je jezelf ook scheel en daar wordt je ook nog buiten gezet als je te hard zingt, schreewt, springt, vloekt, bier gooit en je buurman van de stoel af trekt als er gescoort wordt....... tis wat t is. Gas op die lollie en laat t seizoen maar beginnen.

0   0  
D'n Klaagmuur

@animal: ja, maar waar ligt de grens? Je betaalt nu dan al 2,70 en dan ook nog eens platic bekertjes van 0,2 cl schenken. Wat wordt de toekomst? 4,50 voor een shotglaasje bier? Mijn loon stijgt niet elk jaar zo hard hoor.

0   0  
Arie

Supercool ook die mutsen en sleutelhangers! Dat zijn gewoon met Amstel bedrukte marketingdingen. Gaan je nekharen toch ook van overeind staan. Verlang nu nog meer naar de dag dat AB Inbev eens de lokale trots gaat bedienen met Hertog Jan.

0   0  
Zwampie

Animal
Het item gaat toch ook over het bier.

En by the way,kost voor de stevige drinker 2 euro meer!! Haha
Dat zijn 10 glazen,denk dat een stevige drinker wel meer kwijt is.
Zoveel zijn er 10 niet voor een hele avond voetbal ,,,toch?

0   0  
Nacjim

Btw op bier was 21% en blijft 21%, dus de genoemde reden voor verhoging klopt niet.

0   0  
The Cosmic Gate

Sorry hoor, maar dit is toch ronduit belachelijk !
Of dat men nog niet genoeg verdient bij Amstel aan ons !
Kom op zeg , gaat weer lekker worden met tegoed op de pas enz..
Triest zeg !
Het zal eens keer echt nieuws zijn als het andersom is !

0   0  
Frie

@ D’n Dikke
Nou ik wel ik drink daar geen druppel meer.
Sodemieter op na zo’n klote seizoen graag compensatie

1   0  
F7 Gekkelijke

Stopt de subsidie voor het NHG personeel met beperking en vervangen ze voor die 20 cent al het personeel? Want no way dat ik dit voor 5 vingers traag-schuim ga betalen.

Gisteren was het ook werkelijk om te janken bij die biertap. Ouwe lauwe pils aanvullen met bekers oud schuim omdat je niet kunt tappen vind ik niet zo erg in n amateur voetbal kantine voor €1,20. Maar €2,70 (of €2,50 al...). Hoe moeilijk kan het zijn?

0   0  
hgmaster

Dit heeft te maken met de BTW-verhoging...??? ???????

0   0  
F7 Gekkelijke

@ibio

Dr Worst in t stadion ?? hallelujah!

0   0  
Mascleta

Hoe zit het met het 0.0% bier? Afgelopen jaar was er ten tijde van de Amsteldeal al wel Heineken 0.0% te krijgen op de Ere. Het stond niet op de borden achter de drankcounters, maar wanneer je om alcoholvrij bier vroeg kreeg je wel Heineken 0.0%.

Blijft dit Heineken of gaan ze vanaf nu de 0.0% van Amstel schenken? want die bucht is in tegenstelling tot die van Heineken niet te drinken.

Ik ben benieuwd.

1   0  
Sanseveria

Kan me niet voorstellen dat NAC zo naïef is om de prijsverhoging af te schuiven op de (overigens belachelijke, lees je mee Thierry Aartsen?) verhoging van het laag BTW-tarief aangezien op alcohol helaas al 21% zit.

Daarnaast hadden we gewoon al Radler, dus ook dat klopt niet. Ze maken mij pas echt blij met een hete glühwein tijdens de koude winteravonden!

0   0  
Yellowarmy

Dr Worst + 1 stem

1   0  
Jes

En nog zullen er figuren bij zijn die dat dure bekertje vol gerstenat bij mij in mn nek gaan gooien!

1   0  
Han Mulders

Als deze prijsverhoging echt te maken heeft met de BTW-verhoging dan kan deze per direct weer worden teruggedraaid. Zoals Thierry Aartsen al aangeeft viel bier al onder het 21% belastingtarief. Dit is dus een broodje aap verhoging. Deze prijsverhoging kan dan dus ook gewoon achterwege blijven. En die sleutelhangers en mutsen hoef ik ook niet, dus daarvoor hoeft de prijs ook niet omhoog!

0   0  
D'n Dikke

@Frie, het is helaas de realiteit, er zijn genoeg mensen die bier blijven drinken en die zo gek zijn om steeds meer te gaan betalen dus er gaat niks veranderen. Over een paar jaar zal de prijs richting de 3 euro gaan.

0   0  
Jgiw

Hadden jullie op een andere partij moeten stemmen. Wat kan nac nu doen aan een btw verhoging?????

0   0  
Buurman

Btw tarief altijd 21 procent geweest. Ze doen het voor meer omzet en winst.

1   0  
Wanny

Waarom moet er afgerond worden als je toch met een pasje moet betalen?

Zeg dan gewoon eerlijk dat je de prijs nog wat extra verhoogt.

1   0  
ome cor

Dat is niet duur voor een halve liter :-P

0   0  
Lamington

NHG

Weg ermee. Uitkaaiende kutgroep, bah.
Terug in handen van NAC!

0   0  
Frie

@ D’n Dikke
Daar heb je gelijk in maar ik maak een pas op de plaats.
Geen druppel meer voor die prijs.

0   0  
Animal

@ D'n Klaagmuur

Bij nader inzien heb je wel gelijk eigenlijk, dit zal de laatste keer niet zijn dat de prijs omhoog gaat! Mijn loon staat al jaren stil dus.....

1   0  
Onzenan

Deze mogelijke prijsverhoging heeft niets met hogere kosten of belasting te maken, maar alles met uitmelken. Krijg je als je 020-bier binnenhaalt. En verder: ik wil nooit meer de vraag krijgen ‘kleintjes of gewone’? Een kleintje bier schenken ze niet bij NAC.

1   0  
Badeend

Er wordt al jaren geen bier meer geschonken in het Rat Verlegh. Dat smerige Amstel uit een plastic bakje smaakt alsof je ouwe 7-Up van de Lidl uit een volle stofzuigerzak lurkt. Duurder of niet zal me dus ook echt worst wezen.

Weg met Amstel! NAC = 4-4-2 en écht bier!

1   0  
H'wiel

Wordt er dan wel NORMAAL getapt? Had gisteren bijna drie vingersdik schuim in mijn beker zitten. En zo groot zijn die bekers nou ook weer niet dat er dan nog wat te drinken overblijft.
Ik wil wel waar voor mijn geld!

0   0  
NAC4Ever

De btw verhoging begrijp ik, maar €2,58 afronden naar €2,70?

0   0  
RaraNAC

Overigens geld de btw verhoging op de ingrediënten, deze zal de brouwer dus doorberekenen waardoor NHG een reden ziet om dit met nog eens 12cent te verhogen.

0   0  
Sjef de gevulde koek

Dit zal de komende 10 jaar door blijven gaan ben maar niet bang. 2030 betaal je 5 euro voor een klein glas en met al die idioten tegenwoordig van beter leven misschien wel geen alcohol meer. Net als sigaretten die zie ik over 10 jaar ook niet veel meer roken.

0   0  
Bommetje

RaraNac
Los van het feit dat ingrediënten bijna niks kosten is de BTW daarop niet relevant voor de prijsvorming omdat de brouwer die BTW niet hoeft te betalen (lees: af kan trekken) omdat hun produkt ook met BTW.
Samengevat: of BTW op gerst nu 6% of 60% is heeft dus geen invloed op de prijs van bier.

0   0  
Bommetje

...ook met BTW belast is

1   0  
Overal

Ik ben een bier liefhebber.

Ik word dus nog liever dood in Tilburg gevonden dan dat ik ooit zo’n plastic bakkie paardenzeik van Amstel zal bestellen.

0   1  
Jgiw

Dat gezeik op Amstel om moe van te worden. Bavaria was ook kut. Drink dan geen bier of blijf thuis of neem een flesje azijn mee naar het stadion. Zucht

0   0  
Rednas

Kaal plukken van je klant is dit. Schande.
Zelf een teringzooi van maken maar wel de trouwe klant kaalplukken. Tfoe

0   0  
Oldskool

@ bommetje

Het gaat om de omzetbelasting (die je afdraagt over je verkoop aan de consument). Dat heeft wel degelijk invloed op de prijs. Niet voor bier overigens, maar over alle niet alcoholhoudende dranken moet er nu 21% afgedragen worden ipv 6%.
Dus ook als de kostprijs gelijk blijft is het rendement lager tenzij je de verhoging doorbelast.

Ik weet niet hoeveel water, koffie en cola er gedronken wordt, maar daar moet meer over afgedragen worden. Overigens zit daar ook de meeste marge op, want geen accijnzen.

Bier in de horeca is overigens sowieso veel te duur. Brouwerijen zijn veel te machtig. Kartelvorming. Inkoop is veel te hoog voor de horecaondernemers tov supermarkten (die ook machtig zijn).

Wel is het zo dat door klimaatproblemen er veel oogsten mislukt zijn en grondstoffen voor bier veel duurder zijn geworden. (Stijgt ook in de supermarkt).


Zie ook: https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2019/bier-gaat-je-meer-kosten-dan-je-lief-is/

0   0  
F7-Top

Bier duurder ??..... ook als Kali nog weg gaat?
Hup NAC

0   0  
Oldskool

“Het lijkt erop dat het drinken van een goudgele rakker dit jaar opnieuw duurder wordt. De vier grote bierbrouwerijen verhogen allemaal hun prijzen. Voor zowel fust- als tankbier gaan horecaondernemers gemiddeld zo’n 4 procent meer betalen. En dat gaat doorberekend worden naar de klant.

Hiermee zou het zomaar kunnen gebeuren dat je straks bijna 3 euro neer moet leggen voor je pilsje. Volgens de grote bierbrouwerijen heeft de prijsverhoging verschillende oorzaken waar zij zelf geen vat op hebben. Stijgende grondstofprijzen, stijgende energiekosten en een tegenvallende zomer drukken de prijs van het gele goud op“

En

“Vakblad Misset Horeca inventariseert sinds 2006 de fust- en pilsprijzen per liter van de vier grote brouwerijen in Nederland, Heineken, AB InBev, Grolsch en Swinkels. Als je naar voorgaande jaren kijkt kan je zien dat de bierprijs elk jaar fors is gestegen. Sinds 2014 betalen wij gemiddeld ruim 17 procent meer voor ons bier. Wie nog verder terugkijkt ziet dat het sinds 2006 zelf met 75 procent is gestegen.”

75 fucking procent....!!!!

2   0  
Naccie1912

Als ze dan ook wat sneller gaan tappen voor die 2,70 want manman ik sta soms echt dik 10 min in de rij en dan staan er 3 wachtende voor me. Sloom gedoe. Over dat ‘eten’ wil ik het al helemaal niet hebben, op de F alleen ergens rondom F5/6 te krijgen. Niet te vreten, doe daar maar wat aan i.p.v. weer de supporters naaien met je verhoging gebaseerd op kul.
Dat gezegd hebbende, mogen we alweer? :-)

1   0  
Ouwe Spionkop

Sinds we dar smerige Amstel hebben nog geen slok van gedronken. Na de wedstrijd hebben ze Brand Bier dat is wel ok. Dus boeit me niet.

0   0  
Bruske

NAC is al zowat de duurste club qua bier..belachelijk!

Lekkere prijs ook..

0   0  
Tombola Breda

Maak van 'BTW verhoging' maar gewoon 'marktwerking'. Maargoed, het zijn gewoon horecaprijzen. Tot dusver niks vreemds. En Amstel is in basis prima bier hoor. En dat zeg ik als fervent speciaalbier liefhebber. Maar als je pilsners met elkaar gaat vergelijken is het bullshit als je beweerd dat bavaria en Amstel naar zeik smaakt en jupiler en hertog Jan heerlijk is. Want die verschillen zijn minimaal.

Maar wat mij stoort is dat de kwaliteit vaak zo belabberd is. Als ik een traytje met 6 biertjes haal is het soms net Russisch roulette. Het ene biertje smaakt prima (voor een categorie "festival biertje") maar het volgende biertje heeft dan op een of andere manier weer een of andere gore nasmaak. Ik vraag me af waar dat aan ligt. Volgend mij deugt dat tap systeem gewoon niet. Dat ze daar eens kritischer naar kijken.

1   0  
Ouwe Spionkop

Ik ben echt een bierkenner. Met name speciaalbieren. Helaas hebben we die nog niet bij NAC.
Maar qua smaak staat Amstel echt laatst, Piswater waar je 2,70 voor moet betalen. Wat een schande.
Zelfs Bavaria smaakt veel beter en het is Brabants.,
Voor een Juupke zou ik het nog wel over hebben. Maar dat slootwater uit Amsterdam is echt niet te zuipen.

0   0  
Ivo

@oldskool

Het is een kwestie van tijd voordat je overal 3 euro voor een biertje betaalt. Zeker in een stadion waar je geen marktwerking of alternatieven hebt. Goedkoper wordt het nooit, alleen maar duurder. Zo gaat het toch met alles?

0   0  
J076

@Tombola Breda
Ligt het dan toch niet aan mij dat Mn eerste biertje altijd naar zeep smaakt bij nac

0   0  
H'wiel

21% Bier Te Weinig .....

0   0  
SjorsNAC

Pils van de grote merken is toch allemaal 1 pot nat, ondermaatse smaakloze zooi. Of dat nou bav of amstel is, ben al blij dat er nog alcohol geschonken wordt, geef het nog 10 jaar en ook bier is verbannen vrees ik.

Maargoed gooi eens wat meer op de tap dan pils, dat zou pas bourgondisch en tegendraads zijn.

0   0  
Van "taajlaand

Hoi Oldscool,

Die prijsstijgingen zijn i.d.d. opvallend groot.
(Denk even aan mezelf en het eerste pilske in de kroeg voor zo'n eenguldentwintig...., 35/36 jaar geleden.)
Waar en wanneer zou de grens bereiktt zijn, uitgaan wordt straks écht 'onbetaalbaar' voor een grote groep.

Maar misschien wordt komend seizoen het bier voor deze prijs wél allemaal op gedronken.
Verbaas me steeds weer, hoe veul bier er op de tribune, maar zéker in de toiletten op de planken blijft staan (ver) na afloop van de wedstrijd....

1   0  
Bsidebert

Wat ik wel mooi vind is dat er luid werd gecommuniceerd dat de seizoenskaart niet duurder werd m.i.v. van de kkd.

Maar door deze wijziging €0.40 per halve liter x 4 a 6 per wedstrijd x 19 competitiewedstrijden + 1 beker wedstrijd; tel uit je winst

1   0  
Hertog jan

Jet lijkt me best wel tegendraads om uit protest eens massaal een wedstrijd geen bier te drinken met zijn allen. @ Bsiderats, kunnen jullie geen online actie starten ofzo. Zijn ze nou godverdomme helemaal van de pot gerukt.

0   1  
F8

Vraag anders gelijk 3 euro voor een beker, die kneuzen blijven toch wel betalen! Klopt, 6 bier aub

1   0  
@Hertog Jan

Wij supporters zijn NAC en laten ons niet sollen! Hier moet je toch tegen in gaan. Wij zijn anders dan andere supporters in dit land en dat kunnen we weer is laten zien door een wedstrijd bier te boycotten. Wij zijn NAC en wij zijn tegendraads!

1   0  
Maarten

En dat voor een b merk.

0   0  
D'n Kees

0,2 Liter, plastic beker, Amstel, € 2,70.
Ik herhaal, 0,2 liter, plastic beker, Amstel, € 2,70.

Waar gaat het mis?

0   0  
Helsie

Over de BTW is alles al gezegd. Maar nu we uitsluitend digitaal afrekenen, is er geen enkel praktisch argument waarom afronden nodig is en € 2,58 niet zou kunnen! Kan het systeem het afboeken van een niet-afgerond getal niet aan?

En de 0.0 is meestel 'niet op voorraad'. Altijd dramatisch geregeld en zal nog wel zo blijven ook. Net als het voetbal. Dat dan weer wel.

0   0  
Wij gaan niet opzij

Belachelijk, wat lopen ze toch ver weg met de beste supporters van het land.

1   0  
Wij gaan niet opzij

Verlaging seizoenkaarten zo terug verdienen. Schandalig, geen woorden voor.

0   0  
Badeend

Jgiw (staat jouw bijnaam waar ik denk dat die voor staat?) bedankt voor de tip, ik drink inderdaad geen bier bij NAC. En dat vind ik best jammer. Zo gaat het Avondje heel snel naar de kloten. Wat is het volgende, Sms'en op LED borden??

0   0  
JACKYSAN

als ze mar genoeg mutsen hebben vorig jaar waren ze voor de rust al op,

0   0  
JACKYSAN

@frie, ik zal juou vertellen dh onze nac organisatie het zo goed voor elkaar hebben dah ze nog geen dubbeltje van de omzet krijgen ,

ja dah hebben ze wir slim geregeld de ...

en dah ze dus aan die prijsverhoging ginne .. kunnen doen

0   0  
Heksenketel

Dit noemen ze nep-nieuws. De BTW op bier is helemaal niet verhoogd en is (en blijft) nog steeds 21%. Nu is de BTW op fris wel verhoogd van 6 naar 9 procent. Waarschijnlijk willen ze de prijzen gelijk houden.

Overigens heb ik geen moeite met de prijsverhoging. Het grootste verbeterpunt is de snelheid van uitleveren. Ik zit zelf in de horeca, dit kan echt veel sneller!

0   0  
PetöVI

Je biertje wordt binnenkort nog duurder dan een glaasje cava.

0   0  
Maarten

Voor de wedstrijd gewoon naar Jumbo xl voor een paar blikken Pitt. Amstel of Pitt, het blijft allebei bocht. Nee zonder gekheid, ga naar Jumbo XL en Boycot dat smeriger Amstel.

1   0  
Real Robert

Grappig. Het bevestigt eigenlijk opnieuw, dat de horeca sinds de invoering van de euro, wie herinnert zich dat nog, de consument, dus ook ons supporters, al vele jaren een poot heeft uitgedraaid.
Een biertje in het cafe kostte toen in 2002, ongeveer 1,25 in euro. Met een gemiddelde inflatie van minder dan 1.7% zou dat bier nu dus 1,60 euro moeten kosten en niet 2,70 euro. 70% te duur dus .En dat ook in plastic.
Dat is natuurlijk in de hele horeca zo gegaan.
Nog eens een goede reden voor NAC om die horeca in eigen beheer te nemen. De supporters zijn zowiezo een melkkoe. Dan liever dat geld naar de club! Zeker ook gezien de rotzooi die aangeboden wordt. Niet meer van deze tijd.
Heerlijk he, dat zomernieuws?

0   0  
R

Btw op alcohol is al sinds 2012 op 21% en daar verandert niets aan.

0   1  
GeelZwartHart

Gelukkig komen de kinderen op de B-Side al zat en vervelend naar het stadion.

2   0  
Los Pollos Hermanos

Die paar cent zal mij een rotzorg wezen. Wat wel steekt is dat het in handen komt van een al jaren falend kut bedrijf met een monopolie binnen NAC. En wat al eerder geopperd is. Drank? Doe godnondejuu eens wat aan dat eten man!

Die kroketten en frikandellen, ongehoord. Met je ogen dicht proef je het verschil niet. De friet is al helemaal niet te hachelen en dan die hamburgers. Geen worden voor, zo slecht. Heb veel stadions bezocht in Nederland, allemaal nu ik er zo over nadenk, maar NAC staat hier eindelijk een keer wel structureel in de subtop. Alleen Sparta en Feyenoord hebben nog smeriger voedsel.

Doe eens wat meer hedendaags. Biedt een noodle aan (wok o.i.d.) een loempia (loempia.nl) of een frisse en fatsoenlijke sandwich (Franky's sandwich). Wat saté? Een stukje pizza? In de zomer is een frisse fruitsalade ook wel lekker.

Hier valt nog zoveel winst te behalen voor NAC.

0   0  
Edm

BTW verhoging heeft die niet te maken met de inkoop van de brouwerij? Dat de grondstoffen duurder zijn geworden?

1   0  
Nonkel Frans

Half Breda: vanouds de brouwerijstad verplicht aan de (l) Amstel. Hoever kun je zakken? Boycotten die zooi.

Mooie taak voor de Clubraad om dit aan de orde te stellen en Brabants ( dus ook Bels) bier te eisen. Daar betaal ik graag iets extra voor als het - zo nodig ? - moet.

Hup Nac!

Laad alle berichten na dit bericht in