Wij gaan niet opzij

Blom fluit NAC-Cambuur Leeuwarden

Da Pope

Kevin Blom is aanstaande vrijdag de arbiter van dienst bij NAC-Cambuur. Dat maakte de KNVB vanmiddag bekend.

Blom wordt in het Rat Verlegh Stadion geassisteerd door de heren Bexkens en Fikkert. De man met de bordjes is deze week de heer Vos.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Rösler: "Mijn gevoel bij de club is goed" 24 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: Boateng naar Juve Stabia 4 reacties
10 Reacties
39   2  
Amarillo Negro

Is toch een prima scheids? Zeker in de KKD.

2   11  
Fanneke

Een echte TOB scheids

39   2  
Amarillo Negro

Is toch een prima scheids? Zeker in de KKD.

17   4  
Betsie

Mooi! Fluit altijd Pro NAC

13   0  
Barry B

Fikkert, die was laatst nog op proef toch ;)
Blom is verder inderdaad een prima scheids in de KKD

6   1  
Lamstraal

Mooi! Blom slaapt thuis volgens mij onder een Nac dekbed. Heeft tot nu toe altijd in het voordeel van ons gefloten

22   0  
malpolon

Ik vond de scheidsrechter van afgelopen vrijdag trouwens ook prima. Hij floot niet voor elk wissewasje, zodat het spel niet teveel werd onderbroken.

6   1  
HupNACBreda

Nog (iets) minder dan 72 uur voor de aftrap en (toegangs)kaarten worden schaars. Minder dan 1.000 waarvan 5 voor vakkie G

Sla je (digitale) slag nu het nog kan

13   2  
Jan Bril

Ik weet niet of ik het hier mag zeggen maar ik vind BSR tegenwoordig een slap aftreksel van de site weleer.
Ik kan me niet voorstellen dat het aan de restyling ligt. Toch is er verder weinig veranderd. Misschien nodigt de opmaak van een reactie met zo’n prominente vette avatar niet uit? Of zorgen de foto’s dat het meer een website dan een forumachtig platform wordt? Of heeft het verbannen van een aantal kritikasters voor matheid gezorgd?

Wat de oorzaak ook is, ik bezoek BSR steeds minder vaak. Het scherpe met een beetje rauw randje is weg. Het is allemaal zo glad, lief, aardig en strak, ook de inhoud en de racties. Niet des NAC’s.

En als ik sponsor was zou ik met BSR stoppen, want welk zichzelf respecterend bedrijf wil in het zelfde rijtje staan als Marcel van Hooijdonk die vorige week met zijn smerige praktijken uitgebreid te kijk werd gezet op TV.

0   0  
Scheppioni

Redelijke scheids maar geen zelfverzekerde !

2   0  
Heksenketel

@Jan Bril

Als dat je mening is, dan moet je het zeker zeggen. En volgens mij bedoel je het als positief kritisch.

Ik heb er over nagedacht. Je term `slap aftreksel` is wat mij betreft niet aan de orde. En misschien zeg ik het een beetje zweverig, maar ik voel wat je bedoelt. De nieuwe site is absoluut veel mooier en professioneler, maar toch nodigt hij mij minder uit en ik kijk ook minder vaak. Ik kan er ook niet echt een vinger achter krijgen. Misschien moet ik er ook nog gewoon aan wennen. Laten we het met zijn allen in de gaten houden zou ik zeggen.....

Ik heb ook nagedacht over het gebrek aan scherpte en het rauwe randje wat je mist. Ik denk inderdaad dat het taalgebruik en de reacties wat meer afgewogen zijn. Als het gaat om de mening over mensen vind ik dat fijn (er werden regelmatig mensen respectloos neergesabeld), maar qua inhoudelijke discussies mag het wat mij betreft ook wel wat scherper. Daar vind ik bijvoorbeeld Flieger een verademing terwijl ik hem erg respectloos vind als het over bepaalde mensen gaat.

Laad alle berichten na dit bericht in