Wij gaan niet opzij

BSR Spion: ADO Den Haag

DeWeesJr

Voor het komende seizoen gaan we weer wat nieuwe content maken! Voor elke wedstrijd bellen we met een supporter van de komende tegenstander om samen voor te beschouwen op het onderlinge duel. Vandaag hebben we René, een fanatiek ADO Den Haag supporter aan de lijn. Want aankomende zaterdag gaan we de confrontatie aan met zijn club.

Bron:
B-Side Rats
22 Reacties
41   4  
Henk

Leuk initiatief mannen!

41   4  
Henk

Leuk initiatief mannen!

9   1  
Pirke12

Heel leuk stukje Rene.

Leuk intervieuw , en hopen dat het een leuke seizoen voor je wordt!

21   2  
10Dora

Leuk item maar succes als we tegen Jong Utrecht spelen.

10   4  
Bart

Leuk om naar te luisteren tot dat hij zei dat van as td word.. ga zo door bsr?

11   3  
Semsi

Leuke nieuwe content. Toen de naam Van As viel heb ik hem afgezet.

2   2  
Nacbeest

Leuk initiatief en ook een mooie debutant! Ik zeg ook een 1-0 overwinning voor nac

7   3  
Buurman

Leuk item. Ben wel benieuwd hoe NAC het tegen ADO gaat doen. Tegen Heerenveen leverde NAC een prima prestatie. We moeten hopen dat Steyn er een knokploeg van maakt die dikwijls miezerig wint op basis van mentaliteit. En zo toch meedoet. Kwalitatief komt deze selectie in de voorhoede teveel te kort. Dat kan nog veranderen als de miljoenen voor van Hecke binnen zijn. Als ADO voluit speelt maken we vrees ik weinig kans. Maar wie weet ?

11   11  
N1912

Hopelijk zien de beleidsbepalers bij NAC op tijd in dat ze 90% van de supporters tegen zich in het harnas jagen, mochten ze daadwerkelijk met Jeffrey van As aan komen willen zetten. Normaal doen. Wat mij betreft zijn de verantwoordelijken dan direct hun krediet kwijt.

5   2  
Flieger prins van UT kielegat

Heel goed bezig mannen!
Misschien ook een idee voor een nabeschouwing en mochten we dan onverhoopt tegen onszelf spelen kun je altijd Ferry de Bont bellen ?

15   27  
Monkeyrocker

Zal wel een generatie dingetje zijn , maar een voorbeschouwing met een supporter van de tegenstander ? Serieus ?

18   7  
PatjeR

Wat is daar mis mee? We zijn de tijd van hersenloze randdebielen die voetbal gebruiken als excuus om anderen in elkaar te timmeren toch wel voorbij?

En bij sommige clubs gaat dat lastiger en met anderen hebben we een band, prima.

Ludieke, prikkelende acties (schitterend van met/bij onze overburen), pesterijen, sfeeracties, spreekkoren (niet kwetsend) allemaal top.

Maar we supporteren toch allemaal "ons" cluppie en dat kan normaal en met respect.

In de VS zitten supporters van bijv.baseball allemaal door elkaar in het stadion, discussierend over het spel.

Mooi nieuw initiatief BSR!

14   6  
Melis Boonstoppel

In de VS word je ook met een hagelbuks in je reet geschoten als je ergens aanbelt om de weg te vragen. Om dat land nu als voorbeeld te nemen...

18   12  
Monkeyrocker

@patjer ik zou zeggen loop eens met je NAC shirt langs Midden-Noord .

Het rauwe randje bij onze club gaat er wel rap af zo , wordt een soort teletubbie wereld waar alles leuk en lief is . Alles om maar sympathie op te wekken , past wel in de huidige wereld met social media waar mensen alles doen voor de likes.

Elkaar de hersens inslaan is het andere uiterste , maar het mag wel meer op het randje .

Zoals Grandmastermind ooit zong . Schijt aan rotterdam, willem 2 , sbs ach fuck schijt aan iedereen !

8   2  
PatjeR

Monkey je hebt gelijk het hoeft geen teletubbie land te zijn en ik herinner me Groningen uit toen we door horecapolitie gevraagd werden even anoniem de stad in te gaan na de wedstrijd vanwege een feestje van de harde kern daar.

Maar zo'n gast als Rene GGH, wiens vriendin nota bene voor NAC is (hilarisch) en die zich vaak over ons uitspreekt kan ik goed hebben.

16   3  
Monkeyrocker

@patjer ging mij ook niet persoonlijk om Rene , wat ongetwijfeld een relaxte gast is maar meer dat wij (NAC )niet de labradoodle van het betaald voetbal worden met onze sympathieke gebaren .

Vond juist vroeger de wedstrijden tegen bv een ADO of FC Utrecht altijd heerlijk als er een beetje een opgefokt sfeertje hing , dat kwam het avondje NAC ook vaak ten goede.

3   3  
Semsi

@ moneyrocker. Competitiewedstrijden tegen Utrecht en Den Haag kunnen we sowieso komende jaren wel vergeten.

We zullen het moeten doen tegen Telstar en Jong Utrecht.

3   6  
Die ne gast

Succes met het vinden van echte supporters van Jong AZ en Jong Utrecht...

11   3  
Buurman

Ik snap mensen die negatief hierover doen...... verrekte goed.
Maar ik ben realist, ik vind het dom om je eigen steeds te frustreren. Ik heb me erbij neergelegd dat ons NAC , al jaren, helemaal geen volksclub meer is. De laatste actie die we als supporters gezamenlijk van de grond kregen was tegen Roeland Oltmans. Ik doel dan niet op die debiele actie bij hem aan huis. Maar verder trokken we het koord dezelfde kant op. Dat is allang voorbij. We zijn opgesplitst in allerlei stichtingen en belangen groepjes. Er lopen tig vrijwilligers rond die denken dat ze belangrijker zijn dat de normale supporters. En dat maken ze elkaar ook wijs. En dit chaotisch geheel wordt , min of meer, gebundeld in de CR. Een club van ideale schoonzonen waar ik de harde lijn supportersvertegenwoordigers niet in herken. Meer een compromisclubje die ook in de veilige beschutting van een stichting opereert en in feite geen draagvlak heeft.

Het NAC van de Beatrixstraat is geschiedenis en keert nooit meer terug. En in dit kader vind ik dit item " best leuk" bedacht. Het is toch weer eens wat anders.

5   2  
Breda

Als Van As TD wordt stop ik met sponseren. Dan heb ik helemaal het gevoel dat het allemaal geen fuck meer uitmaakt.

3   0  
Da Pope

@Moneyrocker

Het grappige is, dat ome Mafkees gisteren meldde dat hij dit in de begindagen van BSR (toch een jaar of twintig geleden) ook al deed. Het was dus ook een ding van een andere generatie :)

BSR is nooit een echte hooligansite geweest. We staan, voor zover ik weet, ook nergens als zodanig te boek. Ik vermoed daarom dat de reputatie van NAC niet lijdt onder een wekelijks telefoongesprek.

0   0  
Bash (BSR)

Leuk interview, lijkt me een gezellige vent om eens een een witte anker mee te drinken bij Dok

0   0  
Hague City

Ondanks de rivaliteit gaan de meeste supporters gelukkig heus wel op een normale manier met elkaar om. Mooi initiatief om dat ook te laten zien!

Laad alle berichten na dit bericht in