Wij gaan niet opzij

BSR Matchcast: Mario Bilate na NAC - Helmond Sport (3-2)

Das Phantom

NAC wist gisteren in de laatste minuut de overwinning binnen te slepen door een treffer van Mario Bilate. Een golf van ontlading ging door de huiskamers in Breda. Na afloop spraken wij matchwinner Super Mario in de BSR Matchcast en dat liep behoorlijk uit de hand.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Ex-NAC: Ten Cate keert terug bij Al Wahda 12 reacties
Volgend bericht
Man of the match: NAC - Helmond Sport (3-2) 25 reacties
48 Reacties
97   9  
RV

Steijn heeft een terechte keuze gemaakt. Ik vind het jammer voor van Hooijdonk en in de tussentijd is het als supporter en Bredanaar ook dubbel.

Bilate is op dit moment een klasse beter en brengt meer dan alleen een doelpunt, je hoopt dat Sydney dat ook lukt maar hij kan het niet en krijgt geen kans op dit moment. Ik denk dat het niet perse aan NAC ligt maar Sydney gaat ook bij andere clubs stappen moeten maken. Hij zou het beste naar een laag geplaatste club als RKC of VVV kunnen gaan. Maar de familie ruikt of geld of denkt dat Sydney echt al klaar is voor die stap. Eeuwig sonde. Heeft niks op het tweede niveau in Engeland of in Turkije te zoeken.

Verder klasse Bilate, harde werker en een top spits voor NAC. Goeie en realistische gozer ook!

34   6  
Brecht

Bilate wordt steeds beter; ook onze spits voor straks in de eredivisie. Nu nog naast kaj de rooij een echte vleugelaanvaller . De actie van Haije met de kopbal van Bilate liet zien wat er nodig is

44   3  
The Cosmic Gate

Dit had ik niet verwacht , maar het lijkt erop dat hij echt z'n draai gevonden heeft.
En de ruil deal lijkt echt heul goed uit te pakken !

47   4  
Ric

Ik lees in de stem dat Loukili in de zomer transfervrij was aangeboden. Zou ik er nu toch graag bij hebben.

97   9  
RV

Steijn heeft een terechte keuze gemaakt. Ik vind het jammer voor van Hooijdonk en in de tussentijd is het als supporter en Bredanaar ook dubbel.

Bilate is op dit moment een klasse beter en brengt meer dan alleen een doelpunt, je hoopt dat Sydney dat ook lukt maar hij kan het niet en krijgt geen kans op dit moment. Ik denk dat het niet perse aan NAC ligt maar Sydney gaat ook bij andere clubs stappen moeten maken. Hij zou het beste naar een laag geplaatste club als RKC of VVV kunnen gaan. Maar de familie ruikt of geld of denkt dat Sydney echt al klaar is voor die stap. Eeuwig sonde. Heeft niks op het tweede niveau in Engeland of in Turkije te zoeken.

Verder klasse Bilate, harde werker en een top spits voor NAC. Goeie en realistische gozer ook!

4   11  
BREDA 1965

HAHAHA

11   1  
Geelzwartwit

Heerlijk interview

30   6  
Bart

Jalalalalalalalalala super Mario 😆. Hier kunnen we vast de petten bestellen voor wanneer we weer in het stadion mogen: https://www.feestbazaar.nl/mario-pet-loodgieter.html

25   15  
Willem 4,5

Ben langzaam een Bilatefan geworden, is sterk, kan de bal vasthouden, speelt meestal naar dezelfde kleur en scoort ook nog, de derde gisteren was mooi hoor. Van Hooydonk mag wat mij betreft vertrekken, heeft zijn hand wat overspeelt. Teveel bla bla en te weinig rendement en naar zijn vader geluisterd, wat je soms beter niet kunt doen. Bilate is geen killer in de 16 maar weet er toch wel een paar te maken. Voor dit NAC een prima speler, goede ruil met Stokkers geweest.

16   4  
Judge M.

Hahaha, hulde Thijs!

Het deuntje van Super Mario zelf zou ook nog wel te doen moeten zijn op zich.

22   2  
Kinderkaartje

Net zoals de meesten hier was ik de eerste wedstrijden niet gecharmeerd van Bilate.

Maar ik ben nu toch wel mans genoeg om in te zien dat Mario een hele goede spits annex kapstok is voor NAC.

Goed gezien van Steijn, goeie gozer, die Bilate!

Ja lalallala, Super MARIO!

61   1  
Hertog Jan

Stel je eigen ff voor dat je in een vol stadion, met 2 halve liter bekers in je handen op de tribune staat, en dan dit doelpunt in de 93e minuut.

20   15  
Scheppioni

Ik zal nooit geen grote fan zijn, want hoewel Bilate afgelopen vrijdag de man was, wil ik wel graag zien dat hij dit juist ook in de komende belangrijke wedstrijden ook zijn mannetje staat ! Dit Super Mario is kei leuk en typisch ons als NAC supporters, hoop op een goed vervolg. Persoonlijk zou ik Sydney ook zeker niet afschrijven zoals sommige hier, want Sydney en Mario lijkt nog niet zo verkeerd, zeker ene helft de komende wedstrijden waarbij in de rust de stand vaal gelijk zal zijn, dan wordt het meer oppertunistisch wat ook vaak ons NAC goed doet !! Ga zo door Bilate !!!

22   4  
Ernie

@scheppioni
Mooi dat jij inmiddels ook fan bent van Bilate:).
Ik ben het overigens met je eens wat van Hooijdonk betreft. Die moeten we inderdaad niet afschrijven. Sydney krijgt zijn kansen nog wel en zal alleen maar beter worden.

16   1  
PatjeR

Ik vind dat Mario nu al een paar keer behoorlijk belangrijk is geweest met slimme loopakties, bal vast houden, kaatsen en soms ook moeilijker doelpunten die met power worden gemaakt.

Hoop dat ie lekker doorgaat en heeft op dit moment verreweg mijn voorkeur boven Sydney, hoe graag ik het Sydney ook gun.

7   3  
Scheppioni

@ Ernie
Ik zeg al, ik zal nooit geen grote fan zijn, daar hebben we bij ons NAC te veel betere en echte goeie spitsen gehad, maar eer wie eer toekomt ! Nu ook hoop ik meer wedstrijden ...... super Mario dan, alles in belang van ons NAC !!

23   4  
Ome Cor

Heerlijke goals en schitterend om in zijn gezicht te kunnen zien wat dat doet met de voetballer Bilate én de mens Bilate.
Daar kun je als supporter toch alleen maar van genieten ?

Grappig is dan weer wel om te zien hoe suporters mee waaien met de wind.
Speelt Mario tegen Volendam een mindere pot en valt Sydney in met een goal en een assist dan is dat weer dé spits van NAC.

Mij maakt het persoonlijk weinig uit....als we maar winnen !

8   2  
Bammes

We mogen echt blij zijn met Mario, het is de vraag of hij dit nivo vast kan houden. Het is gewoon een power voetballer die veel op kracht en snelheid doet. En een geweldige inzet toont. Als hij dit zo vast kan houden gaat hij nog heel belangrijk zijn voor ons. Sidney heeft nog wat tijd nodig, is te wisselvallig maar zou ik zeker niet afschrijven! Sidney in de eredivisie zie ik niet zo zitten. We gaan het zien. Come on nac, Come on nac :)

7   3  
Scheppioni

Helemaal mee eens correke !!! Als we maar winnen !!!!!💛🖤🍻

16   2  
Zlep

Er waren mensen behoorlijk sceptisch, met de ruildeal tegen Stokkers. Maar wat heeft MS het dan toch goed gezien. Ik zie Mario 100% liever voor ons NAC spelen dan ideale schoonzoon Stokkers.

10   2  
Realist

@scheppioni

Nooit geen? Dus stiekem toch een grote Bilate fan? :)

9   1  
Faant

@Herog Jan.
De ontlading zou dan gigantisch zijn. Vergelijk dit met dat doelpunt van Kenny vd Weg (ook) tegen Helmond Sport . Destijds de 1-0
Kippenvel moment

10   1  
Heksenketel

Haha, lekker interview en mooie kerel! De grensrechter heeft vast niet lekker geslapen trouwens....

17   5  
Monkeyrocker

Je krijgt langzaam het idee dat er iets moois aan het ontstaan is , die ontlading bij Immers ook was prachtig om te zien . Had echt idee dat hij het plezier in voetballen was verloren en zelfs zn kicks aan de wilgen zou gaan hangen einde seizoen .

Deze selectie herbergt een paar karakters die in de ere divisie niet misstaan , Bilate , Immers , Janssen en ook El Allouchi staat op als boegbeeld , en dan krijg je Seuntjens er nog bij , dat maakt in de spelerstunnel echt wel indruk zeker als het publiek er ook nog volle bak achterstaat straks.

Sydney moet gewoon bijtekenen en met deze selectie meegroeien en veel leren van de duelkracht van Bilate op de training , dan zijn er straks alleen maar winnaars .

6   4  
Scheppioni

@ Realist
Hahaha nooit een dan !!
Nee serieus, ik kijk altijd in het belang van NAC, als het niet goed is zeg ik het, als het wel goed is meld ik het ook ! Het zal best ooit lijken dat ik wat op de man afspeel maar het gaat mij echt om NAC !! Ik ben ook blij met Ralf erbij, want mochten we promoveren kun je verder met deze aanvalslinie niet de eredivisie in lijkt me ! Hetzelfde twijfel ik ook zeer over steijn ??? Maar goed, eerst maar eens de komende wedstrijden ..... ik zou as ik steijn was, nu toch met Anco beginnen en Sydney eerder erbij brengen, gelijkenspelen hebben we nu niet veel aan !!!

14   6  
Cool hand

Ik vond Bilate juist wel goed toen hij voor het eerst meedeed. Een verademing vergeleken met van Hooijdonk. Toen ging het mis, zoals met heel het team en kreeg Sydney weer een kans. Inmiddels is het wel duidelijk dat Bilate de betere speler is. Van Hooijdonk moet hopen dat hij bij een ander kkd team aan de slag kan. Ik ben benieuwd of hij aanbiedingen krijgt waar hij wat aan heeft.

12   5  
Becherovka

Bilate doet het nu naar behoren. Ergens denk ik dat dit ook wel zijn niveau is. Graag zou ik de tandem Bilate/van Hooijdonck zien met daarachter de Rooij. Zou volgens mij een waanzinnige synergie hebben. Bilate als kapstok, Immers en de Rooij die erachter aansluiten en dan Sydney in de 16.

6   1  
Marti

Ik zie dat Volendam - NAC vrijdag niet op tv niet uitgezonden word

3   0  
NAC4Ever

@Mari
Ook niet op ESPN 3?

4   0  
Marti

NAC4EVER , nee er is maar een wedstrijd die uitgezonden word dat is Heereveen , En op internationale wedstrijden van ESPN Is het bijna alles basketbal , ik wilde de wedstrijd bestellen maar hij staat er nergens bij ,bij ziggo dagpas bestellen! Op vrijdag 19 mrt

10   1  
Da Huge

Grote complimenten voor het zingen. En die Bilate is een sympathieke hardwerkende gast. Erg blij mee

4   4  
Ivo

Ha, mooie fotoshop. Toffe kerel, onze Mario. Hij past echt bij NAC. Grote vent, werkt keihard, en kan ook nog voetballen.

Vergelijkingen met Sydney gaan niet op. Sydney is een heel ander type spits, en is natuurlijk ook veel jonger. Steijn koos voor een Target man ipv een pure afmaker. Een spits die anderen in het spel betrekt en een bliksemafleider is ipv een spits die puur voor de goals gaat. Jongens als Mounir, Immers, Fiorini, de Rooij pakken daardoor ook hun goals mee.

Zeker met de komst van Ralf Seuntjens gaat het voor Sydney lastig worden. Steijn kiest voor ervaring, voor spelinzicht. Ik verwacht dat Sydney vertrekt na dit seizoen. Ik ben benieuwd waarheen.

10   2  
NAC!!!

Hopelijk is dit een mooi begin. Echter de moeilijkere wedstrijden komen nog. We mogen eens blij zijn, echter niet te snel tevreden zijn. Het overige deel van het seizoen kan onze trainer (mij alvast) in het ongelijk brengen. Nu gaat er een verantwoordelijkheid komen op zijn schouders. Hij gaat zich niet kunnen verstoppen. Het wordt promoveren of niks! Ik vind het spel nog te zwak en hoop dat ik dit verkeerd zie. De trainer ziet het anders, tot op heden pakt hij de 3 punten dus is er weinig te zeggen. De rest van het seizoen is bepalend. In mijn ogen niet de geschikte trainer maar ik hoop dat ik er grandioos naast zit.

Het is aan u kerel!

10   1  
NAC!!!

Ps: proficiat Mario met je 2 prachtige doelpunten, doe zo verder

5   5  
mc Guyver

Als Sidney karakter en liefde voor de club heeft blijft hij gewoon bij Nac en gaat hij mee bouwen aan al het moois waar nu aan gewerkt wordt. Gewoon strijd aangaan voor basisplaats in en met Bredanaars daar wordt je alleen maar beter van. Pierre laat hem gerust en blijf niet stoken met geruchten uit Engeland en Turkije als je een Nac hart hebt!

6   2  
Tip

Bilate doet het goed. Terecht in de basis. Sidney niet afschrijven natuurlijk. Best het proberen waard denk ik eens met Bilate en Sidney te spelen. Bv. half uur voor tijd bij 0-0. Na Volendam uit weten we waar we staan. Ik denk dat NAC tegen de linkerrij clubs beter speelt. Maar ik kan het fout hebben.

2   0  
NAC4Ever

@MARTI
De Eredivisie wedstrijd komt op ESPN 2. Op ESPN 3 komt een KKD wedstrijd, maar ik zie nog niet welke.
Ik zou nog wachten bestellen. BSR schreef namelijk dat NAC heeft gezorgt dat Volendam-NAC zeker word gezonden. Ik weet alleen niet of dat dat ook op TV is of alleen via internet.

9   2  
Fritske d'n Olifant

Net zoals vrijwel iedereen hier heb ik ook mijn mening over Bilate moeten bijstellen. Hij heeft mij na de winterstop positief verrast en is wat mij betreft ook onomstreden in de punt van de aanval. Hij werkt keihard, gebruikt zijn lichaam goed, houdt de bal voorin vast, heeft een prima techniek en legt ze nu ook achter elkaar in het netje. Bilate doet me zelfs ergens een beetje denken aan Cyriel Dessers.

Het is jammer voor SvH dat zijn kansen op een basisplaats hierdoor nu een beetje verkeken zijn. Een vertrek aan het einde van het seizoen lijkt me nu wel onvermijdelijk. En ik denk ook niet dat als hij nu vertrekt, ook al is het naar pak em beet Sparta of VVV of misschien wel De Graafschap ;-), wij hem voorlopig nog in een NAC shirt gaan zien. Dat is ergens wel spijtig. Het liefst zie ik zoveel mogelijk jongens uit stad of regio in de basis zoals SvH, El Allouchi en straks De Seun. Aan de andere kant, het zijn niet meer de jaren 80 en een echte NAC speler kan net zo goed uit Ghana, Groningen of Grubbenvorst komen.

2   0  
Marti

NAC4EVER , ik kijk meestal de wedstrijd dag s’ morgens of ik de wedstrijd kan zien via een dagpas ! Maar nu staat hij nog niet vermeld op geen een zender van ESPN !zou het vreemd vinden als het niet uitgezonden word, je mag deze wedstrijd toch zien als een topper !

7   0  
DunErwt

Als ik Bilate zie moet ik altijd beetje denken aan Reglio Simons. Waarom weet ik niet🤷‍♂️

7   1  
Tip

@DunErwt. Bilate heeft inderdaad wat weg van Simons qua stijl.

11   3  
Dartfreak

heb er bilate toch wel 10x liever bij als juffrouw stokkers!

7   2  
Peaky

Waaaatttt?
Speelt Volendam nou op maandag ook nog?? Tegen NEC nog wel, een zware pot!

Super nieuws voor ons Nac, vrijdag spelen tegen een vermoeide tegenstander.
In deze fase van de competitie is dat een geschenk voor de Bredase topfavoriet

10   4  
@peaky

Nou, dat is zeker een groot voordeel dat Volendam dan 3 wedstrijden in 7 dagen speelt.
Zeker omdat de Volendammers zo’n jong ploegje hebben. Dan kan het oude en ervaren Nac fysiek de strijd weer winnen, want van het voetbal zelf moeten de teams van Steijn het nooit hebben...

8   4  
Twanneke

Inderdaad!
Net als in de thuiswedstrijd: laat die jonge technische Volendammertjes het spel maar maken en dan knalt de betonploeg van Steijn er lekker makkelijk overheen.
Of met lange ballen, want op kopkracht kan nac ook iedere tegenstander in de KKD aan.

5   1  
Gold

Klopt. NAC heeft de duurste en grootste selectie.
Allemaal logisch dus!
We worden 1e of 2e

2   4  
The Cosmic Gate

Do the Mario ......swing you're arms from side to side ....come on it's time to go , do the Mario 😁

2   0  
Tomvk

De grote vraag is echter: gaat dit NAC promoveren?

5   1  
Ome Cor

@ Gold
De duurste selectie zegt me niet zo veel.
Als het zo simpel was hoefde je alleen maar een selectie te kopen en verder geen wedstrijden meer te spelen... het is tenslotte toch al bepaald.

Natuurlijk heb je met de duurste selectie misschien betere spelers, maar de bal is en blijft rond.
En met scheidsrechters en assistenten als in de wedstrijd tegen Helmond Sport moet je met meer komen dan alleen de waarde van je selectie.

Laad alle berichten na dit bericht in