Wij gaan niet opzij

BSR Interview: Mounir El Allouchi na NAC - FC Dordrecht (0-1)

Das Phantom

Mounir El Allouchi reageerde direct na de verloren wedstrijd met FC Dordrecht in de BSR Matchcast. Een open, eerlijke en hoorbaar aangeslagen middenvelder probeerde de vinger op de zere plek te leggen. Het werd een gesprek met een een echte NAC-man die pijn voelt van de huidige situatie en het spel dat op de mat wordt gelegd.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Liveblog: NAC - FC Dordrecht 333 reacties
20 Reacties
51   8  
Das Phantom (BSR)

Dit interview deed mij echt heel goed. Wat een NAC-man in hart en nieren. Pijnlijk om te horen dat hij het ook niet weet. Hup Mounir!

51   8  
Das Phantom (BSR)

Dit interview deed mij echt heel goed. Wat een NAC-man in hart en nieren. Pijnlijk om te horen dat hij het ook niet weet. Hup Mounir!

26   5  
The Cosmic Gate

Wat heb ik respect voor deze man ! Hij is echt pissed , en oprecht.
Maar ik merk ook echt wel dat er iets zit binnen het team , het wrijft.

Als ik dan hiervoor het "slappe zak" interview van onze aanvoerder zie ....dat is zo tenenkrommend die staat echt als een praatpop z'n zegje te doen . 0 Power, 0 echte teleurstelling, niks ! En dat van een aanvoerder bahbah als hij toch zo over komt naar een supporter hoe kun je dat overtuigend zijn t.o.v. "jou" zwalkende team 🤮

14   27  
Arie

Het deed je goed om te horen dat iemand het niet meer weet?

Het doet me enkel nog meer pijn dat deze club al jaren wordt geleid door mongolen, die structureel de potentie van de club om zeep weten te blijven helpen.

12   0  
PatjeR

Is het vertrouwen of lopen er een paar vedetten de kantjes af en zijn er een paar uit vorm.

Ik heb het idee dat ze gewoon niet willen werken voor elkaar.

8   2  
Bart

Dit interview laat maar weer eens zien hoe ongrijpbaar succes is. Of compleet vormverlies. Ik geloof m gewoon wanneer ie zegt dat alles lukt op de training. Voordat we begonnen te verliezen was t spel ook slecht maar was er de overtuiging dat elke match gewonnen werd, nu is er niets meer.

17   2  
Das Phantom (BSR)

@Arie

Misschien ongelukkige woordkeuze, maar het gesprek raakte mij echt bedoel ik. Ik hoop oprecht dat Mounir dit ook zo kan neerleggen bij zijn ploeggenoten.

11   0  
Sanseveria

Ik hoop serieus dat het even goed gaat knallen binnen de groep. Laat spelers als Mounir, Olij en Haye maar eens goed de waarheid zeggen. Het is belachelijk dat deze groep spelers al zoveel wedstrijden zo slecht presteert. Omdat we allemaal gezien hebben dat ze het gewoon kunnen. Steijn moet nu vooral de geest weer in dit team krijgen. Felheid, voor elke bal gaan en tegenstanders vastzetten op hun eigen helft. 90 minuten lang. Dan win je in deze competitie gewoon van de meeste ploegen en is dat vertrouwen in no-time weer terug.

7   4  
Nep Han

Onbegrijpelijk allemaal... het gaat nu al jaren zo. Ik heb, buiten de beker wedstrijden vorig seizoen, geen een goede wedstrijd van ons NAC gezien de afgelopen 3,4 (?) jaar. Ik geloof oprecht dat Mounir er mee zit en ze heus wel willen. Maar op een of andere manier komt het er nooit uit. Daarnaast heb je op papier prima spelers, ze doen het alleen niet goed in een NAC shirt. Kijk een Mühren, Korte, Stokkers. Waarom lukt het bij andere clubs in godsnaam wel??

Ik heb zelf ook echt geen idee hoe dit omgedraaid kan worden. Ik ben bang dat onze mooie club een vaste KKD ploeg aan het worden is. Ik hoop dat het nog omgedraaid kan worden, maar dat hoop ik nu al 3,4,5,6 jaar..
De wereld zal nog niet vergaan

41   7  
Moppernac

Het is geen Messi of Ronaldo maar ik blijf El Al toch voor NAC een fijne speler vinden en doet altijd zijn stinkende best. Oké maakt ook wel zijn foutjes maar heeft inzet NOAD. En als ze dat alle 11 hadden dan waren er weinig problemen.

5   1  
Harrie

Het is duidelijk dat Steijn geen team heeft kunnen smeden en met het binnen halen van de Haagse enclave en andere vreemde acties alleen gezorgd heeft voor onrust en een selectie die met met elkaar door 1 deur kan omdat keuzes niet op basis van kwaliteit en wederzijds vertrouwen worden gemaakt.

10   13  
Scheppioni

Sorry Bsr, zijn woorden raken mij niet meer, hij zal best van goeie wil zijn, maar eens een goeie wedstrijd in zoveel wedstrijden is echt te weinig op dit niveau. En ja dan kan het op trainingen wel allemaal goed gaan maar we hebben gezien hoe kwalitatief van laag niveau ons NAC in de breedte is(beker go ahead). Nee ik zou zeggen Mounir, je kunt van meerwaarde zijn maar tis het nie ......

8   1  
nb

Het feit dat het op de trainingen allemaal wel lukt, kan wellicht ook zeggen dat het niveau echt heel bedroevend is. Wanneer in een partijspel op de training de spitsen druk zetten en je voetbalt je daar gemakkelijk onderuit en dat lukt in de wedstrijden niet, dan kan dat ook betekenen dat jouw eigen aanval te kort komt.

9   2  
Viking

Zolang meneer en zijn ploeggenoten een beetje lopen te lachen. Vooral die Bilate net voor aanvang van de wedstrijd vraag ik me af in hoeverre je gefocust ben.
Antwoord: totaal niet dus..

Volgens mij dachten ze even simpeltjes de wedstrijd te winnen.

Instelling is.niks... Beleving is niks en zie nog steeds 0 komma 0 terug van een spelsysteem. Of het moet zijn dat we geen risico's moeten nemen en vooral elke bal achteruit moeten spelen.

Kapstok Bilate is zelf een houten Kapstok. Snap niet met welke meerwaarde deze vent is aangetrokken.

We hebben geen doelpunten en assisten in het veld staan. Kijk iedereen zijn stats nu eens er op na en laat de spelers doen waar ze goed in zijn. Woorden in de microfoon zeggen mij helemaal niks.

Op naar de volgende... Want ondanks dat we zeiken doen we dat weer wel. Maar och jongens wat hadden ze een striemend fluitconcert gehad als we in het stadion gezeten hadden. En volledig terecht!

10   8  
Ibio

De clubman in de selectie. NOAD. Is niet altijd mooi, soms iets teveel risico. Maar hij geeft altijd alles.
Ik zie liever hem als captain ipv Malone

5   1  
Barbapapa

Mounir was zeker niet de slechtste gisteren, zorgde voor meeste gevaar. Maar het is echt bedroevend om te zien dat de meest ervaren spelers een pass over 3 meter naar de verkeerde kleur spelen. Als de basis van het voetbal een pass naar de goede kleur geven al niet lukt hoef je over de rest al niet meer na te denken. Je kan 100 uur aan tactiek besteden maar alles valt en staat bij basis vaardigheden zoals inzet, passen, bal aannemen en op de goede plek staan. Te veel spelers verzaken hier week op week in. Daarnaast zijn de acties zo langzaam richting goal gericht dat elk team weer in formatie kan komen. Alle tegenstanders spelen effectiever richting het goal, zie dit al jaren weer terug. NAC is oneindig aan het breien....

Daarnaast krijg ik steeds meer het idee dat de verwachting bij sommige spelers veel te hoog is. Het is gewoon niet veel beter als wat we te zien krijgen. En als je partijtjes speelt met deze selectie snap ik dat je denkt dat je heel goed bent. Is echt de lamme tegen de blinde.

6   0  
Boxer

Vorm is iets ongrijpbaars maar uit ervaring weet ik dat om uit de vormcrisis te komen je allereerst je stinkende best moet doen, de pollen uit het veld lopen en de tegenstander op willen eten.

Dat is nu precies wat er aan ontbreekt, ik mis bezieling bij een groot deel van het team.

Daarnaast maakt Stein in mijn optiek soms vreemde keuzes.

5   0  
Braze

Mogelijk speelt het ook een rol dat de pikorde binnen het tam verstoort is.
Immers komst, wordt gelijk aanvoerder en verdwijnt.
Malone is aanvoerder, waarom?
Sidney wordt verbannen naar de tribune omdat Steyn een wonderspits ontdekt heeft.
Stokkers laat elders zien dat hij wel kan scoren.
Mashart en Azagarri staan er in en er weer uit.
Daar krijgt een speler en het team geen vertrouwen door,
Steyn moet eens bij Ron Janse informeren hoe je aan teambuilding doet.

0   2  
Haafie

Ik vind nogmaals sinds die samenwerking uit 2016 dat Nac helemaal niet meer die club is die het was.

Er lopen al jaren jonge spelers rond die de verantwoording moeten nemen, dat kan toch niet. Zet meer ervaren spelers neer.

Met of zonder samenwerking het moet gewoon anders.

Overigens vind ik Mounir echt een held, het doet hem ook veel. Top vent!!

2   0  
Dutchbird

Speelde een prima laatste kwartier. Alle passes waren naar voren; gericht op het vervolg van de aanval. Waarom doet hij dat de eerste vijf kwartier niet?

2   0  
Pressing boven winnen


Psychologie van de koude grond.

Naar mijn idee zijn er vier soorten spelers

1. Je hebt spelers die dit kunnen zoals mounir. Schijt aan alles en alle ballen willen hebben a la robben. Olij is ook zo en Haye.

2. Spelers die onzeker zijn maar andere kapot schelden om er zelf beter uit te laten zien. Deze spelers overleven veel. Een type maurice steijn en ook een pierre bij 010. We hebben niet veel van die spelers nu

3a. De onzekere speler die twijfelt aan zichzelf, maar wel het talent heeft. Die door nummer 2 naar beneden worden geschreeuwd. Een type kaj de rooij en nog veel meer spelers bij ons

3b. Zelfde als 3a maar dan met minder talent en die likken zich in bij nummer 2 waardoor ze geaccepteerd worden. Malone, immers, schouten.

4. Domme spelers zoals venema. Lijkt wat. Is niks.

Wel fijn dat onze trainer door heel zijn houding er voor zorgt dat spelers uit nummer 3a het niet goed gaan doen en dat hij geen nummers 1 heeft gescout.

Laad alle berichten na dit bericht in