Wij gaan niet opzij

BSR interviewt: Anouar Kali

Praatpapegaai

Lang was er een rookgordijn omtrent Anouar Kali. Vandaag verbreekt hij de stilte. Wij spraken uitgebreid met de middenvelder, die nog een jaar onder contract staat bij NAC. In een openhartig gesprek gaan we in op alles wat er rond zijn persoon speelt en over alles wat er in de media gezegd wordt.

Bron:
B-Side Rats
67 Reacties
81   3  
Barry

Een prima getimed charmeoffensief. Hij begrijpt dat hij, om zijn carrière nieuw leven in te blazen, een fatsoenlijk seizoen moet gaan draaien. En omdat hij nergens heen gaat zal dat bij NAC moeten zijn. Stap 1 is nu gezet.

25   4  
Ratjeduneerste

Benieuwd. Zo luisteren, dan kan ik een mening vormen. De huidige situatie spreekt je tegen Anouar, verander m'n blik op je!

38   1  
WillyG

Zo, onder de noemer. 'Die zag ik niet aankomen.' en 'Nooit verwacht'.

Deze ga ik met grote interesse luisteren.

81   3  
Barry

Een prima getimed charmeoffensief. Hij begrijpt dat hij, om zijn carrière nieuw leven in te blazen, een fatsoenlijk seizoen moet gaan draaien. En omdat hij nergens heen gaat zal dat bij NAC moeten zijn. Stap 1 is nu gezet.

7   21  
Ivo

Ben nu aan het luisteren, tof mannen!

Off-topic: Coremans zwaar geblesseerd bij Sparta, Olij is daar weer in beeld.

60   3  
Bart

Eerst top dat jullie dit hebben gedaan! Ten tweede, als kali idd fit is wat hij zegt dan moeten we hem toch gewoon volgend jaar in de selectie nemen en met een schone lei te beginnen? Kwaliteit heeft hij wel en denk dat er weinig clubs zijn die hem willen op het moment. Gewoon gebruiken om te promoveren en wie weet word hij opeens een gewaardeerde kracht. Hij zou toch wel iets met z’n salaris moeten doen wil hij niet te duur zijn! Overigens klinkt hij echt als een goede oprechte gast en daarom zijn dit soort interviews top. Zien we het eens vanaf de andere kant! In mijn ogen kunnen we kali goed gebruiken en ik hoop dat wij als supporters hem een 2de kans kunnen geven. Laat hem maar bewijzen hoe het is en anders kan je hem in de winter alsnog evt. proberen te slijten. Wel perfect voor hem natuurlijk dat er waarschijnlijk zonder publiek begonnen word en hij dus zonder gefluit kan beginnen en zich kan revancheren.

24   3  
Ratjeduneerste

@Ivo

Er is al bekend gemaakt dat Sparta niet aan de gewenste transfersom wil voldoen.
Er komen al andere namen voorbij (o.a. Stekelenburg)

Olij gaat niet naar Sparta.

43   10  
nac bredaa

NAC is erg slecht omgegaan met hem als ik het zo hoor en daarnaast weinig beschermd tegen de media die onzin aan het vertellen was. In juli weer opnieuw beginnen en hij kan denk wel meerwaarde zijn.

28   1  
Tante Annie

Ik ben benieuwd wat hyballa van hem vind. Als hij een voorbereiding met hyballa mee kan doen kan je in ieder geval zien of er wat van te maken valt. Dan kan je hem misschien wel achterin de pikorde laten starten

60   3  
Ojee

Zou toch wat zijn als Anouar Kali NAC persoonlijk aan het kampioenschap helpt.

31   8  
Statler

Topinterview!

Kali is nogal lovend over zichzelf. 105 wedstrijden in de ere was inderdaad veelbelovend. Het gaat alleen niet enkel om voetballend vermogen in de KKD en bij NAC, mentaliteit Is evenzo belangrijk (of nog wel belangrijker). Daar zit ‘m het probleem. Te dik terug komen van vakantie na een slecht seizoen is veelzeggend.

En natuurlijk is ie in een ongelukkige situatie terecht gekomen bij Virton met z’n blessure en de trainerswissel daar. Maar terug naar NAC...dat hoeft van mij niet. Tenzij hij met (veel) minder genoegen neemt en deze kans aangrijpt om zijn voetbalcarrière nieuw leven in te blazen.

61   1  
TheMode

Hulde aan B-Side Rats! Niet langer speculeren maar direct bij de bron navragen.

9   2  
Ivo

Inderdaad een charme offensief, een beetje een Disney versie van wat er gebeurd is denk ik. Dat hij niet met Hyballa heeft gesproken zegt denk ik wel genoeg over de intenties. Als NAC en Anouar samen verder willen gaan was dat al wel gedaan. Tom gaat zoeken naar een andere club voor hem.

Ik geloof wel het verhaal over de blessure en Virton. Het niet fit zijn in juli heeft hem gewoon het hele seizoen gekost, als je prof bent kan dat natuurlijk niet. Daar is ie zelf ook duidelijk over, maar ja, daar heb je nu ook niks aan.

Ik ben benieuwd of hij 1/7 weer aansluit bij de groep, dan is de huurovereenkomst met Virton afgelopen. Virton is trouwens de proflicentie kwijtgeraakt, dus die hebben wel andere dingen aan hun hoofd dan ruzie maken met NAC.

35   4  
Chris W.M.

Lei grotendeels schoon geveegd, maar moet eerst zijn beloften nog wel waarmaken. Maar hoe dan ook; op het moment dat Virton je ongewenst verklaard waarom laat je dan niet meteen wat van je weten? Dan had je nog iets van je naam kunnen redden. Hulde dat hij het nu wel doet, zover ik het kan inschatten redelijk het achterste van zijn tong laten zien. De voetballer Kali kan misschien nog van waarde zijn maar ben nog steeds van mening dat voor zijn salaris er beter 2 anderen gehaald kunnen worden. Niets persoonlijks overigens hoor, geld namelijk ook voor Leigh. En daar heb ik nooit wat tegen gehad.

24   0  
Ouwe spionkop

Bijzonder interview.
Interessant zijn kant van het verhaal te horen, want we lazen de gekste dingen hier en in andere media. Hij komt nu wel serieus over. Blijft heel raar allemaal. Ook dat hij veel te dik van vakantie terugkomt. Paar kilo ok, maar hoe kan dat zoveel zijn?
Wel frappant dat geen enkele (NAC) media volgens hem echt contact heeft gezocht in de loop der tijd. Dat mogen de media zich aantrekken, want rechtstreeks vragen is beter dan alleen constant flauw geroddel.
Nu kan hij maar 1 ding doen en dat is keihard trainen. Wie weet kan hij de technische staf dan nog overtuigen.


12   1  
NAC Vooruit!

Mooi interview! Vraag me wel oprecht af of dit Charme-offensief Kali echt de kans gaat bieden om nog 1 seizoen met een schone lei te laten beginnen. Kali’s reputatie en imago bij een groot gedeelte van de achterban zijn toch behoorlijk beschadigd geraakt.

We gaan het zien....

15   31  
braze

Voor mij is het hoofdstuk Kali agesloten. Alleen onze TD heeft er nog werk aan om hem te slijten.

10   36  
steven73

Makkelijke oplossing toch, als je wilt spelen meneer KALI dan lever je 50% van je salaris in. Anders zit je gewoon NIET bij de selectie. Ik zie geen probleem. verhuren doen we hem toch ook nooit meer. dus kunnen alleen maar winnen. zoals minuut 28 al duidelijk maakt "voor mezelf"

27   5  
the fly

Te dik, ok. Niet goed genoeg, ok. Maar je moet je spelers altijd mee laten trainen. Als je ze niet laat meetrainen is dat een totale kapitaalsvernietiging.

7   22  
Henkie

Tja, stel hij is fit en gemotiveerd en je haalt drost.. Dan heb je

Drost, Kali, Haye, Verschueren, Noblejas, Riera, Olij, Anholt, Monsalve/Leigh (?), Dogan...

Zou je zoiets kunnen spelen..:

——————-?
—————Dogan
Haye——Kali—Drost-Verschueren
Leigh-Noblejas-Riera-Anholt
——————Olij

Toch wel een team wat voor het kampioenschap hoort te gaan mits je een goede spits haalt en 2 goede buitenspelers voor een ander systeem..

Een spits voor 25+goals is wel een absolute must.

53   7  
Keesje

2 á 3 Kilo te zwaar? Dat is toch niks. Als ik gescheten heb ben ik sowieso 4 kilo lichter.

5   5  
Nacman

Hoop dat als hij aansluit bij de groep het harde werk de presung van hyballa wel aan kan anders zit hij zo op de tribune

34   0  
Messiaans

Nooit verwacht dat ik dit zou zeggen, maar ik denk toch een stuk genuanceerder over hem. Maak het maar eens waar wat je zegt, dan ben ik benieuwd.

18   1  
PPG

Prima verhelderend interview. Geeft ook maar weer eens aan hoe men tegenwoordig iemand kan 'slopen' door onwaarheden in de media. Je bent dan als Kali zijnde eigenlijk verplicht om op al die onzin te reageren. Maar zo gaat dat nu eenmaal tegenwoordig. Ik wens hem succes, waar dan ook.

23   3  
Sjef de gevulde koek

Feit is als je gedegradeerd bent na een mega kut seizoen En je komt na 6 weken veel te zwaar terug dan zegt dat wel wat over je instellingen en persoonlijkheid. Toen kali kwam was ik super positief heb ik als tegenstander in Breda bij ons super wedstrijden zien spelen. Ik hoop dat hij het meent maar ik neem het echt met een korreltje zout na eerder genoemde te zwaar terug komen. Ook blind voor een club kiezen zonder enige info is raar. Haha we gaan het zien. Feit een fitte gedreven kali is een flinke meerwaarde maar ik betwijfel of het ooit nog gaat gebeuren.

13   0  
B

Verhuren lukt toch niet. Kans bij Hyballa en woorden waarmaken, anders is het einde carrière!

13   0  
Ratjeduneerste

Verhelderend interview. Het verhaal is nu van 1 kant uit de doeken gedaan.
Gelukkig laat hij uit dit interview wel blijken zijn instelling ietwat bijgespijkerd te hebben.

Ik ben erg benieuwd wat er binnen NAC naar aanleiding van dit interview gaat gebeuren. Komt er een gesprek met Hyballa? Krijgt hij daadwerkelijk de kans zich te bewijzen in het voorseizoen?
Is TvdA al op zoek naar een club voor hem en communiceert hij dit niet duidelijk met kamp Kali?

Wat mij betreft is hoofdstuk Virton nu afgesloten. Het feit dat je te zwaar terugkomt van vakantie is natuurlijk niet recht te lullen, al is het volgens sommigen hier 'maar' een paar kilo, als je in de topsport zit kan dit niet.

Anouar, we zien je op 1 juli op het trainingsveld! Laat maar zien waarvoor je bent gekomen!

22   4  
Jan

Eigenlijk is deze situatie hetzelfde als die met leigh en EA. Verkopen voor een paar ton of onderdeel laten uitmaken van het kampioensteam! Kali is toch 1 van de betere middenvelders van de kkd (net als leigh en EA dat op hun posities zijn)

15   0  
Simpson

Voordeel van de twijfel geven. Onder voorwaarden (financieel/ instelling), het voorseizoen laten meedoen, zodat hij zich kan bewijzen.
Ik vind het ook wel raar, dat hij nog niet gesproken heeft met Hyballa.
Want een goede geroutineerde Kali kan zeker een welkome aanvulling zijn. Natuurlijk zijn er fouten gemaakt door Anouar Kali, maar om hem nu helemaal af te schrijven kost het zoiezo geld.
Jammer dat hij nu nog niet kan aansluiten door contractperikelen met Virton

10   1  
Tom

Heel goed dat hij zich kwetsbaar opstelt door dit interview te doen, daaruit blijkt ook dat hij graag bij NAC wil blijven.

Die 2-3 kilo is voor een topsporter overigens wel veel, maar uiteindelijk werd de situatie voor 'm van kwaad naar erger en dan gaat door een gebrek aan informatie het verhaal een eigen leven leiden. Ik heb het wat dat betreft wel met 'm te doen, als individu zonder een steuntje in de rug van NAC of Virton is het dan heel moeilijk.

Hopelijk komend seizoen heel het jaar fit en kan hij z'n kwaliteiten tonen op het veld, zijn type speler kunnen we goed gebruiken.

30   2  
Hoge Vucht

Laat dit dan ook een les voor de BSR zijn. Blijf niet te lang in de geruchten maar neem gewoon contact op met de hoofdpersoon. Begrijp uit het interview dat hij nu maar zelf contact heeft gezocht.

17   3  
Angelino Eindbaas

Complimenten aan Bsr. Ze brengen meer nieuws over nac dan bndestemmingmakerij.

Acht alleen de kans 0 dat hij gaat spelen voor NAC. Ook niet een speler die In de visie past van Hyballa.

15   34  
Arie

Interesseert me geen reet watie zegt. Een kijkje op zijn Instagram zegt genoeg over deze totaalidioot.
Elke kans die hij krijgt is er nog 1 te veel. Probeert gewoon zn vege lijf te redden door de boel bij elkaar te janken. Grootverdiener, maar nooit echt fit willen worden, pleur op man. Verbaast me hoevelen hierin trappen.

14   5  
Baosje

@Arie

Misschien verdient iedereen een 2e kans?

Een fitte Kali, scheelt een slok op de borrel....
Met zijn ervaring en met o.a Haye krijg je een kampioenswaardig elftal
Mijn part Leigh d'r weer bij,

... enkel nog een spits die de ballen er in peert!

6   2  
Guuske

Duidelijk, voeten laten spreken. Wel slecht van Nac die gebrekkige communicatie. Het gaat wel over een van je medewerkers. Enige manier om er van af te komen is een goede voorbereiding laten spelen. En als het meevalt is het een meerwaarde.

7   6  
Chris W.M.

@ GUUSKE

In principe is Kali tot 1 juli geen werknemer van NAC maar van Virton natuurlijk. Dus in eerste instantie is de gebrekkige communicatie aan Virton te wijten.

6   4  
B @Chris WM

Wat je zegt is niet waar. Vergelijk het met een consultant die je inhuurt. Dus werkt voor je bedrijf maar is niet bij je in dienst. Daar zit een verschil in. NAC is en blijft gewoon simpelweg zijn werkgever. Ze betalen uiteindelijk nog steeds zelf zijn salaris.
Eerlijk gezegd had ik niet anders verwacht van NAC dan dat er slecht gecommuniceerd wordt. Men is met randzaken bezig, lees eigen lijf redden. Dan ligt je focus niet bij iemand die verhuurt is.

Zoals aangegeven laatste kans voor hem. Wat ik dan wel weer zuur zou vinden als hij goed presteert dat je 3 jaarsalarissen voor 1 goed seizoen zou hebben gegeven. Daarna loopt hij lachend naar een andere club. Momenteel is er geen club die voor 1/3 van zijn salaris hem aanneemt......

7   4  
Ivo

Het is een raar verhaal.

Die paar kilo is natuurlijk niet zo schokkend, maar als dan ook je algemene conditie te ver is teruggezakt, is het heel moeilijk om weer aan te pikken. Als je bij de eerste training maar 80% kan geven terwijl de rest al op 95% zit, maak je dat niet meer goed.

De laatste wedstrijd van NAC was op 15 mei, op 26 juni begon NAC weer met trainen, dat zijn 6 weken. De achterstand die Kali in die periode heeft opgelopen was zo groot, dat hij 1 september nog niet wedstrijdfit was.

De opmerking over Virton en de 5 wedstrijden, op dat moment had NAC er ook al 4 gespeeld. Dus dat was vergelijkbaar.

Kali heeft zijn conditie tussen 15 mei en 26 juni dan wel heel erg laten versloffen, om niet te zeggen: die heeft amper wat gedaan.

8   13  
Maarten

Weg ermee. Ben 'm nu al beu

4   39  
Tja

Off topic: Olij naar Tilburg. Wordt deze week bekend gemaakt

4   12  
Arie

@ Baosje

Of een 2e, 3e, 8e of een 37e kans.
Slaat ploeggenoten, gooit er opzichtig met de pet naar voor een vorstelijk salaris, is te dik en niet in conditie voor de club, laat niks van zich horen na drama bij Virton.
Ja, die betert zn leven vast wel, omdat hij zoveel om voetbal geeft. NOT.

5   2  
Chris W.M.

@B

Als een speler verhuurt wordt en geblesseerd raakt, wordt er volgens mij toch echt altijd door de hurende club een update over zijn toestand gegeven. En niet door de club waarvan hij gehuurd is. Als diezelfde speler terugkeert naar de club die hem verhuurt heeft, komt meestal de hurende club eerst met een statement. Als bijvoorbeeld een Summerville en Burger eerder terugkeren bij feyenoord vanwege het stoppen van het seizoen door corona, dan communiceren ADO en Excelsior dat voordat Feyenoord dat bekent maakt. Het zou dus heel ongebruikelijk geweest zijn als NAC een update had gegeven over de fysieke gesteldheid van Kali die op dat moment bij een andere club speelt, dat bedoelde ik slechts te zeggen.

34   4  
Fijn Streven

Hoi Anouar, nou ik weet dat je dit leest. Weet dat de echte supporters achter je blijven staan, omdat we weten dat je je best doet. Als je NOAD toont en je inzet voor de club kun je ook een wedstrijd slecht spelen. Dat zijn we onderhand wel gewend... Als we zien dat je alles geeft kun je het niet fout doen. Laten we nou eens met zijn allen achter de selectie van volgend jaar gaan staan en laten zien dat we nog steeds de beste supporters van Nederland zijn.

9   0  
De baviaan

Hulde voor het interview..
Het ligt altijd aan iemand anders en niemand weet het echt. Lijkt zijn laatste kans te zijn.
Maak er wat van.. overtuig nac en zal keihard juichen.. maar wel gevalletje eerst zien en dan geloven..

8   3  
Buurman

In de eerste plaats een dik compliment voor de redactie dat ze het signaal hebben opgepikt dat er behoefte was om Kali zijn versie te horen. ?

Dat Kali zijn naam bij een deel van de aanhang bedoezeld is klopt maar is gelijktijdig onbelangrijk. Die mensen staan namelijk het hardste te juichen als Kali straks goede wedstrijden speelt.

Je moet nu streven naar win-win. Kali kan voor de keuken top zijn en NAC kan een dergelijke speler goed gebruiken. Kali heeft er alle belang bij zich weer op de kaart te zetten en NAC moet promoveren. En hier dient nu naar gehandeld te worden. Beide partijen naar de toekomst kijken en het verleden snel vergeten.

Die paar kilo te zwaar is , en ik praat niks goed, met de fysiek van Kali niet veel. Het is meer aangegrepen door de leiding om hem buiten te krijgen. Dat heeft hij waarschijnlijk voor een stuk aan zich zelf te danken, maar heel de selectie speelde toen een waardeloos seizoen. En ook de technische staf faalde. Eigenlijk heeft hij dus niet veel mispeuterd.
Maar.... hij moet het nu wel laten zien.

5   0  
Bzzzz

Goed dat hij z'n verhaal doet. Om een objectief beeld te krijgen blijft dat ook na zo'n interview lastig.

Mocht Kali bij NAC blijven hoop ik er in ieder geval op dat hij het onderste uit de kan zal halen om te laten zien dat hij het waard is.

8   1  
Vreven4President & Hyballa fur Fuhrer

Goed interview en sterk charme-offensief. Nu niet meer praten en toon het maar op het veld. No excuses!

Hij heeft vaak de schijn tegen inderdaad. Zag hm een paar keer in de Bea, maar liep echt met z’n ziel onder z’n arm. Dat had waarschijnlijk ook met het nare team van dat seizoen te maken. Met de juiste teamspirit had het een heel ander seizoen kunnen zijn en had Kali waarschijnlijk wel gefloreerd.

Zet hm op Kali! Laat het maar zien!

4   7  
geelzwartwit

Dank voor het interview als ik hier goed naar luister dan komt het er zoals altijd weer op neer dat:

*de communicatie van NAC ruk is
Naar speler naar supporters naar de media.
*de communicatie zo ruk is dat een speler in heel veel gevallen van niets weet
*de communicatie van NAC zo ruk is dat Bndestem etc gewoon hun gang kunnen gaan met verkeerde beeldvorming

Zoals Kali aangeeft is het gewoon ongelooflijk bizar dat je een van je duurste spelers aan de kant zet omdat hij een paar kilo te zwaar is en te duur.
Een te dure speler aan de kant zetten.. Kapitaal vernietiging ten top en die speler ook geen duidelijkheid geven.
Dit is echt het zoveelste geval van waardeloze communicatie van NAC.
Intern en extern. En natuurlijk er liggen ook wel wat dingen aan Kali maar het feit dat je zo'n dure speler opzijschuift.. Is niet voor het eerst ook.

Hij weet nu ook helemaal niet wat er in de spelers raad speelt en weet ook niet of er een gesprek met Hyballa komt. Waarom focus op een Drost die helemaal niet gespeeld heeft na een zware blessure en Kali maar aan zijn lot overlaten? Bouw dat team gewoon rondom Kali en Dogan op. Laat die twee een gouden tandem worden en promoveren.

Succes Kali ik hoop dat ze eens normaal gaan doen bij NAC. Ps een tip vraag zelf een gesprek met Hyballa aan.

4   21  
linksrecht


Ik weet niet wat lachwekkender is. Dit charmeoffensief van de dikke Kali, of de 43e open deur die onze forum simpele Sjefke de koek weer intrapt. Misschien eens met Beest bezig gaan houden met zinvolle zaken...schoonmaken o.i.d. stop nou gewoon met inhoudelijk over voetbal praten Sjefke. Het is nu echt goed geweest hoor.

3   5  
Jeroen

Allereerst even mijn onvrede over de communicatie vanuit NAC naar ons als supporters. Hoe kan je het laten gebeuren dat je je werknemer zo laat vallen als er zoveel onwaarheden de wereld in worden geholpen. Dit had je kunnen voorkomen door gewoon een update te geven hoe en wat. Dat scheelt een hoop frustratie bij supporters als ze merken dat de ( duurste ) speler er wel alles aan doet om zijn fout recht te zetten. Een fout die ik wel door de vingers zou kunnen zien als hij zichzelf daarna maar extra inzet om snel op het oude niveau te komen.

Verder hoop ik dat we nog wat te zien gaan krijgen van Kali en anders is er ruimte voor een andere speler/spelers om bij onze mooie club te gaan voetballen + zal Kali dan een andere mooie club gaan vertegenwoordigen waar hij dan hopelijk zal gaan slagen om vervolgens over 2 a 3 jaar in Spanje zijn carriere af te sluiten. Ik gun het je van harte en onze mooie club ook. Nogmaals ik hoop je te kunnen zien voetballen in ons mooi geel/zwart tenue komend seizoen.

PS: Mooi dat je vanaf Utrecht de stap naar Breda maakt om jezelf in de kijker te spelen terwijl er vast ook andere clubs geintresseerd zouden zijn.

De wereld zal toch niet vergaan zolang de ……….

2   7  
Jeroen

Ook vanuit mij complimenten aan de heren voor het interview. Goede directe vragen en wij zijn weer up to date. Ga zo door! Misschien leuk voor de volgende podcast is om “moeder en dochter” te interviewen hoe het is om als die hard fan thuis te zitten op vrijdag avond 20.00.

2   2  
Hugo

Zoals aangegeven in eerdere post. Een fitte Kali is absoluut een meerwaarde voor NAC in de kkd. En natuurlijk vormen de supporters, ook ik, een beeld over Kali wanneer er wel betaald wordt maar niet geleverd. En dat komt omdat er over de zaak Kali, door NAC en Kali zelf minder dan 0,1% is gecommuniceerd. Als dit beeld van een speler al ruim een driekwart jaar ronddwaalt én je hebt de schijn tegen, dan reageer je toch even? Dat begrijp ik niet. Het is toch je eigen 'voetbaltoekomst'. Door niet te communiceren gooi je je eigen ruiten in. Goed om nu wel, al is het vrij laat, de Kali - kant van het verhaal te horen.

Dit interview verheldert de zaak ietwat en er staat, als we het mogen geloven, 1 juli een afgetrainde en gemotiveerde Kali op het trainingsveld die de jonge jongens op sleeptouw neemt en als verbinder gaat spelen in een Hyballa-machine om promotie. Laat het maar zien Anouar. Hup NAC .

2   3  
geelzwartwit

Een fitte Haye Dogan Verschueren en Kali. Lijkt me niet verkeerd om een winnend team omheen te bouwen.

Hopelijk laat Hyballa zien ook met spelers als Kali te kunnen werken en gaat NAC eens wat aan de communicatie doen maar dat lijkt een grotere droom dan werkelijkheid. NAC communiceerd voornamelijk als ze geld nodig hebben verder hoor je er weinig van. En dat roept men hier al heel wat jaartjes.

4   2  
Buurman

De rol van een supporterssite redactie is veel belangrijker dan men denkt. In 1 klap krijgt men nu van Kali een veel genuanceerder beeld. Stel dat dit ook bij Muhren tijdig was gedaan, dan hadden we nu waarschijnlijk de topscoorder in ons midden gehad.

Ik wil nog wel opmerken dat ik vind dat Kali door NAC niet goed is behandeld. Je kunt een medewerker niet op deze wijze uitleveren aan de wolven. Want daar komt het wel op neer. Dat is weer een van de nare trekjes van onze geweldig gezellige club.

Maar veel bebelangrijker nu vooruit te kijken. Ik ga er vanuit dat onze Kali een eerlijke kans krijgt, en Kali de eer om het waar te gaan maken.......

4   1  
Johan Apeldoorn

Goedemorgen,

Helder interview.

Ik ben wel genuanceerder naar Anouar Kali gaan kijken. Ik zou zeggen:vergeet het verleden. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Beide partijen hebben steken laten vallen.

Anouar moet tonen dat de trainer niet om hem heen kan en NAC moet zich opstellen als een betrouwbare en stabiele werkgever.

5   9  
De baviaan

Uit het interview blijkt ook dat kali niet de slimste van het stel is.
Man man. Die kan niet eens uit zijn woorden komen.
Ik denk dat hij alles zegt en doet om zijn vege lijf te redden en zo hoopt een kans af te dwingen. En nadat hij een beter alternatief heeft, kent hij NAC niet meer..
Ik snap NAC wel.

Het is klaar met Kali!!

het ligt altijd aan een ander bij Kali.. "ik heb niets gehoord, je had het me kunnen vragen, daar ben ik het type niet naar, ja ik was een beetje te dik, niemand weet hoe het zit, van NAC niets vernomen"
Hallo Kali eigen verantwoordelijkheid.. eigen initiatief?
Wacht je op het veld ook alleen maar tot je de bal in de voeten krijgt? NOAD.. beter vervangen in NAAA.. Nooit Afwachten, Altijd Aanvallen / Aanpakken.. maar niet heus..
Je bent de baas van je eigen succes..

niet teren op het verleden met je 150 wedstrijden in de ere? (waren deze allemaal zo goed van jou?)

maar laat het maar zien, veel succes, ik zal voor je juichen.

maar denk de uitkomst al te kennen..


2   0  
scheppioni

Ik reken me nog niet rijk !!
Woorden van zo'n iemand zeggen me niet veel ..... het zal me verrassen ??

2   0  
Penders4president

Nondesju klasse stukkie journalistiek hoor.

Moet zeggen dat ie bijna alles wel bij anderen neer legt, maar dat ie dit interview geeft laat wel zien dat ie zn voetbalcarriere nog niet helemaal wil opgeven. Ben benieuwd volgens seizoen.

2   0  
Badeend

Ik sla echt STEIL achterover van iedereen hier die meteen conclusies trekt uit dit verhaal. Er zijn zelfs types die het hebben over een "objectief verhaal".

Alsof Kali zelf objectief is.

Er zal absoluut een deel waarheid in zitten, maar feiten blijven wel dat het een enorm raar verhaal is dat hij door 2-3 kilo te zwaar meer dan een jaar van de radar verdwijnt én dat hij nu ineens wel met 'het hele verhaal' komt.

Daarbij geeft Kali aan dat hij bijna 3 maanden ("tot eind november") getraind heeft bij Virton maar heeft hij dus nooit bij de wedstrijdselectie gezeten. Was hij in die drie maanden niet fit te krijgen?

En hoe zit het met de woonruimte in Wallonië? Is Anouar Kali dagelijks op en neer gereden vanuit Utrecht?

Ik hoop voor Kali dat hij zijn beroep (en dus leven) serieus neemt, en ik hoop voor NAC dat hij zich óf serieus inzet óf dat we snel afscheid van hem kunnen nemen.

Maar nogmaals - deze eenzijdige benadering van het verhaal is fijn gedaan door BSR, maar het betekent natuurlijk niet dat dit de waarheid is. Het zou mooi zijn als BSR wederhoor bij NAC zou toepassen, al kunnen die minder het zogenaamde achterste van hun tong laten zien.

En afgezien van Kali zelf is het hele Virton-verhaal natuurlijk al te dubieus voor woorden.

2   0  
Tombola Breda

Tof dat BSR hem achter de microfoon heeft gekregen. Kali heeft gesproken en zijn versie van het verhaal gedaan. Wellicht dat er vanuit NAC of Virton nog wat nuances komen. Maar wat mij betreft kan er dan een streep onder en wordt er weer vooruit gekeken.

Hij erkent enkele domme keuzes te hebben gemaakt en bied hier min of meer ook zijn excuses voor aan. Dan moet het op een gegeven moment ook klaar zijn met bashen. Nieuwe rondes nieuwe kansen. Maar dan potdomme vlammen ook!!

0   0  
Ivo

@Tombola

Kali heeft nog niet met Hyballa gesproken. Nog geen telefoontje, niks. Hyballa is al in februari begonnen, het is nu 5 maanden later. Dan weet je toch genoeg, of niet soms?

Als er ook maar een klein beetje intentie was van beide kanten om er nog wat van te maken, hadden die twee al een keer samengezeten. Zo druk is het nu ook weer niet momenteel.

Dit was damage control om indianenverhalen de kop in te drukken en om de marktwaarde van Kali weer een beetje op te krikken. Want zoals het ervoor stond, kon Kali natuurlijk nergens terecht. Ik denk dat hij transfervrij weg mag, hij wil zelf graag weer voetballen, zijn zaakwaarnemer is allang bezig. Ik gok op de zandbak. Saoudi Arabië of zo. Daar is geld nooit zo'n probleem.

3   0  
NACPB

Goed interview ook laat Kali weten te willen vechten voor een kans.
Nu is het vanaf 1 juli aan Kali om het te laten zien! Met hem en Haye heb je een middenveld voor in de eredivisie.

2   0  
Willem

Denk dat we bij start van de voorbereiding gaan zien of hij de kans gaat krijgen die hij vraagt. Persoonlijk maakt die hele geschiedenis me weinig uit, een voetballer die niet eens aan het (groeps)trainen toekomt raak je nooit kwijt. Als hij zijn woorden waar kan maken willen we 'm misschien niet eens meer kwijt.

3   0  
Harrie

Die maakt bij de start van het seizoen "gewoon" deel uit van de selectie bij NAC. Ze proberen de situatie glad te strijken en een herstart maken. Laten we er het beste van hopen.

2   0  
NAC4Ever

Helder, hij wil dus voor zijn kans gaan. Hij erkent ook fouten te hebben gemaakt. Kan een laatste kans krijgen. Maar als NAC hem die geeft moeten wij hem die ook geven. Dus niet na twee keer verkeerde pass roepen dat hij moet oprotten.
Kali, laat het maar zien. Dan krijg je de steun.

3   1  
Badeend

Ik vind het trouwens ook wel opvallend dat iedereen die flink wanpresteert bij NAC en een heel seizoen (!) aan de lopende band ellende over zich heen krijgt, nooit wat laat horen tot het seizoen voorbij is en we zogenaamd weer "opnieuw" beginnen. En in die verhalen hoor je steevast dat de fout bij anderen ligt en dat ze - huilie huilie - (a) zo ongelofelijk geblesseerd waren, (b) door de hele wereld tegengewerkt zijn en nooit écht een kans hebben gehad en (c) de pech incidenten zich aaneen bleven rijgen.

En dat hoor je dan altijd pas achteraf. Makkelijk hoor.

0   0  
Belgische Naccer

Olij naar Tilburg?

Zum Kotzen...

Laat hem dan aub naar Sparta gaan.

Ik gun die nepclub Olij gewoon niet.
Dan maar voor 2 miljoen en met 100% doorverkoop-percentage

Bah

0   0  
Rachid

Het gaat hem zeker leuken aankomende seizoen, daar ben ik van overtuigd, slechter dan wat ie heeft laten zien kan bijna niet!!

Laad alle berichten na dit bericht in