Wij gaan niet opzij

BSR interviewt: Nick Olij

Praatpapegaai

Een van de sportieve meevallers dit seizoen is toch wel onze doelman Nick Olij, nadat we een aantal keepers hebben gezien die niet zo in de smaak vielen bij de achterban hebben we dit jaar weer een doelman met wisselwerking tussen speler en tribune. Olij, een teamspeler pur sang, is misschien daarom wel zo geliefd. Daarom hebben we er vandaag voor gekozen om wat dieper in te gaan op onze eerste keeper. Het verleden, het heden en de toekomst komen weer aan bod.

Bron:
B-Side Rats
4 Reacties
13   1  
P

Duidelijk plan, goed verhaal! Geen slap gelul maar gewoon eerlijk .

Hup nac!

13   1  
P

Duidelijk plan, goed verhaal! Geen slap gelul maar gewoon eerlijk .

Hup nac!

7   1  
Sanseveria

Prettig, duidelijk interview. Goed om te horen dat de spelers nog steeds een conditioneel programma afwerken en Nick, Sydney, Pele, Javier en Colin Rösler dat samen in een groepje doen
Vooral interessant dat NAC de aanbieding voor contractverlenging al voor de corona crisis heeft gedaan. Die waren er dus al op tijd bij. Hopelijk kunnen ze Nick het gevoel geven dat hij enorm gewaardeerd wordt en kiest hij niet alleen vanwege een financieel goed aanbod voor een langer contact bij NAC. Overigens zie ik zeker ook gebeuren dat veel spelers nu voor de zekerheid van een langer contract kiezen omdat de kans aanzienlijk is dat het virus in het voorjaar van 2021 opnieuw rondwaart en niemand dan in juni zonder contract wil zitten.

5   1  
SanderH

Een zeer goed interview. Nick is voor mij de beste en meest waardevolle speler binnen de selectie. Heeft JtR goed gezien. Eindelijk staat er weer een echte man tussen de palen die een verdediger rust geeft. Ik denk ook dat hierdoor van Hecke sterker is geworden omdat hij weet dat als hij een foutje maakt er iemand achter hem staat die het oplost.
H'veen heeft alle contracteren van hun doelmannen opgezegd. Zou mij niks verbazen als die net als een Utrecht in Nick geïnteresseerd zijn. Daarom is het goed dat men bij nac wakker is en hem al een aanbieding heeft gedaan. Hopelijk werkt de onzekerheid van corona in ons voordeel en tekent nick voor een paar jaar bij.

8   0  
ome cor

Onder het topic over de contractonderhandelingen reageerden een paar mensen vanwege zijn off day tegen Feyenoord.

Maar laten we wel wezen, deze jongen is een keeper waar een club als NAC zijn handjes voor dicht mag knijpen.

De onderhandelingen zelf zijn iets zakelijks waar beide partijen willen scoren, maar als onderdeel van de spelersgroep is dit een gouwe gozer voor NAC

Laad alle berichten na dit bericht in