Wij gaan niet opzij

BSR Matchcast: Michaël Maria na Jong AZ-NAC (2-3)

Raskolnikov

Michaël Maria scoorde gisteren tegen Jong AZ zijn eerste goal in dienst van NAC en werd daarmee direct matchwinner. Na afloop spraken wij hem in de Matchcast.

Bron:
B-Side Rats
9 Reacties
26   8  
since1912

Was wederom redelijk onzichtbaar, maar met zo'n belangrijk doelpunt kan ik niets anders zeggen dan lekker gespeeld Michael!

26   8  
since1912

Was wederom redelijk onzichtbaar, maar met zo'n belangrijk doelpunt kan ik niets anders zeggen dan lekker gespeeld Michael!

7   3  
Mika

Seuntjens voor 2 jaar naar nac! Voor t weekend bekend

9   9  
Dos

Heeft gewoon een prima wedstrijd gespeeld, los van zijn goal.
Gaat altijd dreiging vanuit en vind hem iedere wedstrijd beter worden.

12   18  
Arie

Vind er geen bal beter aan dan Mashart. Dramatisch in timing en positionering, verschrikkelijk onrustig aanvallend.
Zijn schot werd van richting veranderd waardoor de keeper kansloos was, dus leuk voor hem dat hij op het scorebord staat, maar daar hoeft hij verder weinig credits voor te krijgen.

12   1  
De Beul van Etten

De winnende trainer heeft gelijk, maar ik heb het idee dat Steijn de linksbackpositie opoffert om de rest van de basis op dit niveau te houden.

Gisteren zocht AZ telkens de aanval via de linkerrzijde en beide goals vielen terwijl Maria halverwege de vijandelijke helft stond. Ik vind hem nonchalant in balbezit en maakt veel onnodige passeerbewegingen. Gisteren liep hij bij de 1 goal ook als een slak achter de doelpuntenmaker aan, terwijl het duidelijk te zien was dat hij voor het schot gelost werd hij het Abouklal nog moeilijk had kunnen maken.

Al wedstrijden lang hou ik m'n hart vast als hij in balbezit komt, desondanks goede goal en gaat hij zoals bovengenoemd ook steeds beter spelen. Het is een 50/50 voor mij, omdat hij transfervrij was en lang niet gespeeld heeft krijgt hij nog het voordeel v/d twijfel alleen die laksheid en slordigheden moeten er echt uit.

4   3  
fvf6

Hij speelde net als iedereen bij NAC m.u.v. Olij , Immers en Jansen , een zeer matige wedstrijd , als NAC promoveert zal er veel moeten veranderen in de selectie om in de ere-divisie te kunnen blijven

5   2  
scheppioni

Mooi voor Maria en voor ons NAC anders waren we al kansloos geweest voor plek 2 !
Verschil tussen Mashart en Maria is er nauwelijks, al is Maria misschien wat ervarender !?!
Ave Maria !

4   1  
Dutchbird

Voor een 25 jarige speler te wisselvallig. Deels omdat hij het onvoorspelbare gezwerf van Mounir moet opvangen.

2   1  
NAC!!!

Begrijp zijn aanstellen niet, zwakke verdediger, lijkt vaak niet te weten wat te moeten doen. Heel veel balverlies of slechte passing. Beperkte voetballer, ik heb medelijden met onze bankzitters.

Aangetrokken door de trainer, zegt dan weer voldoende zeker?

Neen, dit is geen hoogvlieger.

Laad alle berichten na dit bericht in