Wij gaan niet opzij

BSR Matchcast: Nick Olij na NAC - Almere City (1-1)

Das Phantom

Nick Olij was vrijdagavond over duidelijk de man van de wedstrijd. Met een aantal goede reddingen zorgde hij ervoor dat zijn ploeg uiteindelijk een punt overhield aan het treffen met Almere City. Na afloop hadden wij het met de doelman over de wedstrijd, zijn eigen vorm en de nominatie voor beste doelman voor de tweede periode.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Liveblog: NAC - Almere City 169 reacties
6 Reacties
26   0  
1 van de 2

Al keept ie in z,n pyjama of teletubbie pak, vind het allemaal prima zolang hij goed keept en dat doet hij. Meer dan goed zelfs.

14   22  
Moppernac

Nick pakte vandaag een puntje voor NAC.
Dat was het enige lichtpuntje voor vandaag.

Alleen ben een bikkel Nick en sta gewoon in de korte broek te keepen zoals alle keepers doen in Nederland.
Ik denk dat je dinsdag je manjo niet aan hoeft te doen want dan zal je het warm genoeg krijgen tegen Fc Utrecht voor de beker.

14   4  
Ad B uit Roosendaal

Een aantal wedstrijden gehad tegen "mindere" tegenstanders, maar de resultaten zijn zeer teleurstellend.

NAC heeft geen team wat er "vanaf minuut 1 er voor gaat". Heel teleurstellend. Het is gewoon "middenmoot".

Als we zo doormodderen, dan is het weer een verloren seizoen. Hopelijk snel een andere eigenaar en dat er ingegrepen wordt.

Een club met zo'n achterban hoort in de eredivisie thuis....

11   2  
Scheppioni

Weer eens de grote redder vanavond !! Een punt na 70 min bagger voetbal, Nick zal onderhand wel weten wat te doen, zal me niks verbazen dat de belangrijke spelers weten dat bv de overname ver van realiteit is want op vorige week na voetbalt dit nac erna !

14   1  
Nonkel Frans

Als Nick met maillot keept zoals hij keept mag hij hem van mij aanhouden.

26   0  
1 van de 2

Al keept ie in z,n pyjama of teletubbie pak, vind het allemaal prima zolang hij goed keept en dat doet hij. Meer dan goed zelfs.

8   0  
Wanny

Een slappe wedstrijd tot de 0-1. Dan speelt NAC ineens een kwartiertje prima voetbal, vol op de aanval. 1-1 valt. En daarna zakt het weer in.

Begin nou gewoon eens vol op de aanval. Het seizoen is toch al zo'n beetje verloren. Probeer dan in ieder geval de mensen te vermaken. En als je dan een keer wint en verliest, heb je meer punten dan met al die gelijke spelletjes.

Laad alle berichten na dit bericht in