BSR TV: Alex Plat na Jong Ajax - NAC (3-1)

Das Phantom

Aanvoerder Alex Plat was zeer te spreken over de eerste helft, maar vindt wel dat zijn ploeg meer moest scoren. In de tweede helft draait het spel volledig om en komt Ajax langszij. Na afloop zoekt de middenvelder naar een verklaring voor het verschil tussen de twee helften.

17 Reacties
73   14
Nr. 20

Simpel verhaal 1e helft moet je met 0-4 voor staan. 2e helft slecht en linea’s daar de wissel Moreno Rutten debet aan. Die liet zijn mannetje weer lekker lopen. Niet meer opstellen en afscheid van nemen. Verder is het idd vallen en opstaan. Blijf een fan van Banzuzi. Echt die komt er wel. Wordt nummer schorsing Agougil middenveld met Banzuzi en Vet ws of van Schuppen. Ook wel benieuwd naar. Het is balen maar we zijn in ontwikkeling…. Sommige bekende paniekzaaiers hier…met zoveel verstand van voetbal roepen alweer om de kop van de trainer…. Echt zo makkelijk en goedkoop.
Verder de kritiek op plat. Ook niet terecht. Onderschept veel en speelt naar voren dan loop je meer risico dan jaren dat eindeloos tikkie breed…. Kortom steun je club.

4   5
Tante Annie

Helaas door het reizen de wedstrijd niet kunnen zien. Kan iemand mij vertellen hoe het Plat afging? 2e helft heeft niemand een voldoende gescoord gok ik zo

6   19
Reflektor

Nee het was echt heel goed Annie....onterecht verloren ,NAC was veel beter , zo'n wedstrijd zit er weleens tussen net name plat was erg goed .

73   14
Nr. 20

8   6
Scheppioni

Prima voetballer op zich, alleen niet het vermogen om Banzuzi en Agougil goed aan te sturen !! Daarmee bedoel ik dus zeker weer op een fatale tweede helft, dan laten juist ook de jeugd het weer meer lopen en dat de trainer die dit niet wil zien !
Belangrijkste punt is dus dat de tweede helft er zes bij lopen die het laten lopen voor de tweede keer, dit mag gvd geen derde keer molenaar en NAC spelers !

22   8
Nelis

Begin helaas wel te begrijpen dat Plat bij Volendam uit de gratie is geraakt. Hij is traag, te langzame balbehandeling en stuurt niet aan.... Dat werkt niet op zijn plek.
We zijn verwend me Haye, die had in zijn eentje de boel wel scherp gehouden.
Verder is het wisselen van deze trainer lachwekkend, had er na een kwartier al 3 uit moeten halen.
We moeten het er mee doen, hup NAC en ik denk dag ze vrijdag wel de hele wedstrijd scherp zullen zijn!!!

13   5
Wolfmanjack

Makkelijk om Plat nu overal de schuld van te geven. Zo'n de Rooij en Velanas, daar begint het mee. Wel meelopen maar niets doen. Pitje pit in de duels gooien zou niet misstaan.

7   8
steven73

wat is deze man na de eerste wedstrijd dan, slechter en slechter geworden. word tijd dat hij een opstaat en zijn coach vertelt dat die 5 wissels heeft iedere wedstrijd.

18   2
SjorsNAC

Top dat er weer interviews zijn deze keer! Thanks BSR!

9   0
Vinnie Jones

Ik heb Haye bij Dord uit gezien en zo waren er meer wedstrijden. Die leek vaak heel bedrijvig en het is een hele goede voetballer, maar als de boel op karakter meegenomen diende te worden dan lukte hem dat ook vaak genoeg niet.

Ze hadden de eerste helft gewoon met 0-4 moeten afsluiten, dan had je niemand ergens over gehoord.

9   5
Ernie

Wie heeft deze redder eigenlijk gehaald. Hij past inderdaad prima bij Nac want het is een matige voetballer met prima inzet.
Ik ben gaan turven, hij speelde 14 keer de bal naar een tegenstander. Halverwege de tweede helft ben ik maar gestopt. Soms geeft hij dan ineens een prima pass uit het niets.
Ik snap helemaal dat ze hem bij Volendam niet meer hoefden.

3   2
Nieuwe spionkop

Zit te wachten tot we de punten kunnen geven. Dan kan ik me even flink uitleven. Ben er ziek van 3 wedstrijden achter elkaar onnodig een voorsprong weggeven.

6   0
Soulfinger

Buiten het feit dat je de eerste helft met 3 of 4-0 moest staan, blijf het een feit dat een wedstrijd 90 minuten duurt. Wat dan in de rust gebeurd weet ik niet, maar bijna iedereen verzaakt dan in de 2e helft en dat is niet de eerste keer. Ik was gisteren aangewezen op het schakel kanaal van espn en zie een PEC terug komen van een 2-1 achterstand tegen een goed spelend JAZ op een manier waarvan ik het graag zou zien bij NAC. Als je die wedstrijd spiegelt naar die van NAC, hebben we nog een zeer lange weg te gaan. Ik weet het, wij zijn aan het bouwen, maar zie over 90 minuten geen vooruitgang. Die noodzakelijke stappen vooruit maken doe je bijna niet. Tegen Graafschap, Roda, PEC enz... gelijk spelen of nipt verliezen accepteren we allemaal denk ik. Maar voor LUL gezet worden tegen een jajax, en het was ook het echt jong, kan gewoon niet. Dan zullen we langzamerhand moeten concluderen dat we weer niet de broodnodige kwaliteit binnen hebben gehaald. Op Jort na natuurlijk.

18   0
henkietenkie076

de vraag van vandaag: Waar de f*ck is Antonia?

4   8
Ray

Ik kan sommige commentaren niet helemaal volgen. In de 1ste helft speelt NAC de tegenstander helemaal zoek. Als de kansen af worden gemaakt ga je met 0-4 de rust in.
Dit is met Agougil, Banzuzi en Plat op het middenveld, die er volgens sommige niets van kunnen.
Net als vorige wedstrijd tegen De Graafschap stort de boel in zodra Molenaar gaat wisselen. De zogenaamde ervaren spelers zoals Rutten, Vet, Bakker zorgen in plaats voor rust en evenwicht ervoor dat het voetbal uit de ploeg verdwijnt en NAC gigantisch onder druk komt te staan.
Blijkbaar zit er nu niets op de bank aan spelers die het team sterker maakt en kan zorgen dat er een resultaat over de streep kan worden getrokken. Ik denk dat dit erg zorgwekkend is. Er kan van alles over de basis 11 gezegd worden maar dat is nu wel het beste wat we hebben

5   6
Tip

Je komt gewoon kwaliteit tekort. Als NAC tweedehelft op 2-0 komt gaat ajax2 eerder de zaak rechtzetten en verlies je nog. Iedere speler van Ajax2 was minimaal 1 klas beter dan zijn tegenstander. Behalve de keeper al maakte Kortsmit ook een blunder. Daarom geef ik spelers individueel niet de schuld. Bv Rutten had een tegenspeler die je het snot voor de ogen speelt. En dan kom je in dit team te zwemmen omdat er geen steun is, iedereen zit aan zijn bovengrens namelijk. Voetbal bestaat uit drie dingen. Kwaliteit , tactiek en inzet. Kun je in een driehoek zetten. En het middelpunt van die driehoek is budget. Alle vier die zaken moeten er zijn. Alleen met inzet en NOAD kom je er niet. Inzet ebt langzaam weg als resultaat uitblijft. Dat is menselijk. Helaas komen we veel tekort kwalitatief. Duiv had men zeker moeten halen. En wat Lokhoff heeft gezien in bv. Herrmann is mij een raadsel. Maar je kunt er meer noemen. Maar goed. Jong Utrecht moet je thuis van kunnen winnen. Proberen achtste te worden dit seizoen. De organisatie snel opzetten , dat wordt me nog wat hoor als je bepaalde namen hoort , tevens geld gaan zien te genereren om betere spelers te kopen. Ik ben benieuwd wat TG gaat presteren. Weer moeten wij het hebben van een Redder.

0   8
Tip

tweede helft moet eerste helft zijn

3   4
scheppioni

Wat zal Vet bij Plat zomaar een verademing kunnen zijn en dan kun je nog de jeugdspelers minuten laten maken bij een doodgespeelde wedstrijd, want nu is de balans in de ploeg wel heel snel weg tussen de eerste helft en tweede helft ! Echt niet normaal zo'n verval !! HUP NAC !