Wij gaan niet opzij

BSR TV: Anselmo Garcia Mac Nulty na NAC - Excelsior Virton (2-1)

Das Phantom

De Spaanse Ier Anselmo Garcia Mac Nulty verscheen na afloop van NAC - Excelsior Virton (2-1) voor onze camera. De verdediger vertelt hoe hij zijn eerste weken in Breda heeft ervaren en over zijn tijd bij Wolfsburg. Daarnaast gaat hij in op zijn verwachtingen van komend seizoen en zijn eigen positie.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
17 Reacties
65   3  
Ivo

Leuke gast. Heel volwassen in zijn duels, durft ook aanvallend te spelen. Maakte bijna een goal. Daar gaan we veel plezier aan beleven.

15   15  
Geelzwartwit

Helaas op mijn mobiel device weer scrambled onverstaanbaar geluid.

65   3  
Ivo

Leuke gast. Heel volwassen in zijn duels, durft ook aanvallend te spelen. Maakte bijna een goal. Daar gaan we veel plezier aan beleven.

11   7  
Sanseveria

Ik heb op mijn smartphone helaas inderdaad ook een scrambled geluid B-side rats.

6   22  
Wolfmanjack

Misschien een leuke gast maar ik zag er niet aan af dat hij opbouwend zo goed is. Veel geschuif en veel slordige diepte passes

34   3  
Ouwe spionkop

Speelde puike pot en won al z'n duels en dat voor een jongen van pas 19.
Daar gaan we plezier aan beleven.

36   4  
Livingthedream

They really support the team zegt hij.

Ik hoop niet dat hij de vertaalfuncties gebruikt van al die pauper tokkies op deze site 😅

Hup Anselmo! Hele goede cv

4   14  
Ron

Geen reedt van te verstaan op mijn mobiel. De jongen praat in eenen en nullen. En ik versta geen digitaal gebrabbel.

17   3  
Barry

15/16000? Dat gaan we vrijdag niet halen. Vakantietijd.

16   1  
John de Beuker

@B-Side Rats: Over dat geluid. Als jullie met het geluid in stereo werken, graag de goede geluidstrack (dat zal of links of rechts zijn), naar beide sporen kopiëren. Of als jullie in mono willen werken: de goede geluidstrack pakken en die mono maken. Dan is dat gedonder met geluid op mobiel voorbij. Op dit moment nemen jullie waarschijnlijk in stereo op, waarbij het goede geluid slechts op 1 spoor staat (links of rechts), waardoor je op sommige apparaten alleen het slechte spoor te horen krijgt.

14   7  
ome cor

Volgens mij verwachten een aantal mensen hier van een 19 jarig ventje, dat wel de potentie heeft, maar (eerlijk=eerlijk) in Duitsland nog geen potten heeft kunnen breken, er een niveautje Virgil van Dijk anno nu is binnen komen wandelen.

Beetje reëel blijven met de verwachtingen, hè.

19   1  
Breda F2

Gister echt genoten van deze klasbak. Hier gaan we echt veel plezier aan beleven!!

12   1  
fvf6

Mc Nulty is een goede speler voor NAC brengt rust heeft een goede inspeel pass en stuurt de verdediging goed aan . Overigens vond ik Plat ook goed spelen , speelt vooruit en doet maar heel weinig fout . Nu nog hopen Dat Herrmann gaat scoren en we hebben een geweldige as op het veld staan.

11   1  
Scheppioni

Sluit me bij Ivo aan ! Ton heeft er wel kijk op, ben dat eeuwige tikkie breed van zijn voorganger meer dan beu !! HUP NAC met NAC Multy !

1   4  
Harry

Geen geluid,knap waardeloos

0   7  
Gjoewie

Haha, na zijn voetbalcarrière moet hij politicus worden. Hij geeft telkens hetzelfde antwoord op alle vragen. Eigenlijk heeft hij dus een hoop geluld, maar niets gezegd. Hij luisterde ook niet naar de vragen. Maar ach, als hij de pannen van het dak voetbalt, zal me dat mijn r**t roesten.

6   1  
Belgische Naccer

Ik zit dit soort ventjes toch liever dan die MEUK van Manders en Steijn hoor! Of al die andere "ervaren" spelers die niets hebben toegevoegd de afgelopen 2 jaar (uitzondering Seuntjens)

Ik vraag me ook nog steeds af, waar we hadden gestaan als deze 2 malloten gewoon nooit waren gekomen, en Hyballa nog steeds trainer was geweest. We hadden een prima team destijds met Haye, van Hooijdonk, Riera, Monsalve, Noblejas enz.

Als je dan ziet hoe ver we gezonken zijn...en de club in 2 jaar totaal tot de grond is afgebrand en nu met bij elkaar geraapte "kostenloze" talentjes een doorstart gemaakt wordt. Dan schieten bij mij de tranen wel in de broek.

Maar desondanks blijft het gewoon altijd je club, en gaan we gewoon weer het geduld opbrengen totdat we weer staan waar we horen. Namelijk top 10 Nederland.

Maar dit seizoen zal een zwaar seizoen worden. We hebben gewoon (nog) niet de spelers om potten te breken in de KKD.

4   0  
Tram

Leuke gast. Heel veel succes! Komt stukken plezieriger over dan Antonia met z'n Chihuahua.

Laad alle berichten na dit bericht in