Overal waar we komen

BSR TV: Arno Verschueren na NAC - Jong FC Utrecht

Das Phantom

NAC wist vrijdagavond niet te winnen van Jong FC Utrecht. Een teleurstellend resultaat voor de Bredanaars. Arno Verschueren verscheen na afloop van de wedstrijd voor de camera om zijn kijk op de wedstrijd te geven.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: NAC - Jong FC Utrecht 130 reacties
Terug naar overzicht
15 Reacties
25    
Pizzabakker

Ik vond Verschueren niet eens onverdienstelijk spelen vandaag, maar collectief was het zwaar ondermaats.
Zelfs nog een fenomenale verdedigende actie van hem gezien, waardoor hij Jong Utrecht toch een scoringskans ontnam! Eigenlijk vreselijk dat ik dit moet constateren als iets positiefs!!

17    
Voorwaarts

Dit moet je over de streep trekken, sorry mensen maar in dit geval geen excuses.

Stokkers staat echt niet op scherp, maar niemand rost eens echt goed op goal. Hakjes zijn leuk als je 3-0 voor staat, de zoon van een "legende" mag best eens over de bal maaien als de drie punten veilig zijn.

Wordt er zo moe van dit telkens te zeggen bij NAC. Waarom is deze club zo ontzettend veel slechter dan de stad en achterban zouden doen vermoeden?

11    
Bommel

Als Jong Utrecht een paar koele jongens voorin had gehad, hadden we nog met gemak kunnen verliezen tegen 10 man.

4    
De trainer

Schaam je kapot

-20    
Roan

Kan je niet aan Smulders vragen of hij een vertrek kan regelen. Je spel wordt alsmaar slechter!

25    
Pizzabakker

Ik vond Verschueren niet eens onverdienstelijk spelen vandaag, maar collectief was het zwaar ondermaats.
Zelfs nog een fenomenale verdedigende actie van hem gezien, waardoor hij Jong Utrecht toch een scoringskans ontnam! Eigenlijk vreselijk dat ik dit moet constateren als iets positiefs!!

15    
Ouwe Spionkop

Verschueren was de minste slechte middenvelder. Die andere gasten zijn aan het zaalvoetballen. Dat levert niks, maar dan ook helemaal niks op.
Brood zal er alert op moeten zijn dat ze in het belang van het team moeten gaan spelen ipv kunstjes te vertonen in het oneindige.

0    
Jan Bril

Tijdens de vorige bijeenkomst met de supporters werd duidelijk dat onze Tom geen benul had van de betekenis van leiderschap in een team. Zou hij dat na vandaag nog steeds niet begrijpen?

0    
The Cosmic Gate

Gewoon lekker een bal tig keer overspelen voordat hij de breedte in gaat. Dat is lekker makkelijk verdediging. Want voor de bal van links naar rechts gaat ben je 4 spelers en 5 minuten verder . Het gebrij duurt veel te lang . Niemand rost zo'n bal naar voren en laat staan in het doel.
Ik ben met een behoorlijke negatieve nasmaak naar huis gereden gisteren.
Blamage / schande ik weet het niet. Maar op deze manier gaat de doelstellingen niet gehaald worden.

En dan zie je zo'n de Graafschap die het WEL voor elkaar krijgen........en ja Seuntjes die dan ook de winnende nog ff binnen schopt


K*T zooi

2    
Ernie

Dit is wat het is mensen daar zullen we het mee moeten doen dit seizoen. Er zijn 5 ploegen die beter zijn en een aantal gelijkwaardig aan ons. Dus de kans op promotie is nihil. Dat is helaas de realiteit.

4    
NAC!!!

Het grootste probleem is toch voorin te vinden. We hebben geen spits. Fin kan geen bal vasthouden. Eigenlijk hebben we heel de wedstrijd met 10 gespeeld. En dan nog 90 min mogen spelen. Heeft geen knikker geraakt en wat hij deed was niet goed. Nog maar te zwijgen over Boris en VH. Wat een drama’s. Boris bedanken VH verhuren nieuwe eerste spits zoeken. Een killer aanspreekpunt zodat het middenveld ook meer rust krijgt. Anders doen we nooit mee op het einde van het seizoen. (Wat ik al erg betwijfel)

4    
van Flieger

Schande gewoon.

-2    
Scheppioni

@ NAC !!!
We hebben Dogan toch as spits ? Die zal er toch niet zolang uit zijn, is volgens sommige altijd superfit geweest ! Nee Arno brabbelt ook maar wat, tegen eem frivool pupillen az vrees ik voor maandag, wat een kut tijd weer met ons NAC !!!

1    
Schrikbarend

Technische forumavond 19de het is te hopen met winst op az anders zijn we 6 wedstrijden onderweg waarvan alleen cambuur waardige tegenstander is rest van de 5 laagvliegers daar mag je er tog geen 2 van verlieze e 1 gelijk

0    
Fred1

Als we Verschueren al de beste man gaan vinden dan zegt dat meteen alles over het bedroevende niveau van de rest en dan weten we ook meteen waar we staan op het einde van het seizoen ergens rond plek 9 en met lege handen dus.
Het is een schande wat ze laten zien en het tekort aan inzet en conditie is echt schrijnend.
De bal het werk laten doen, een ijzeren wet in het voetbal, maar bij ons moeten ze dat nog uitvinden.
Er zit ook totaal geen homogeniteit in dit team, niemand die uit zichzelf iets verandert als de tegenstander met 10 man komt te staan , ook niet vanaf de bank.
Te triest voor woorden.
En let op maandag komt de grootste zeperd, maar dat ligt dan weer aan het kunstgras.😳 ( althans dat zal de uitvlucht dan weer wel zijn )
Ik vind het na een paar wedstrijden al niet leuk meer en vraag me werkelijk af wat ik mezelf aandoe en wat ik er op vrijdag allemaal voor moet doen en laten om er op tijd te zijn. Want dat kost me ook nog eens een godsvermogen extra.

5    
Stan

Ik heb met je te doen Fred1.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja