Overal waar we komen

BSR TV: Boris Kudimbana na RFC - NAC (0-10)

DeWeesJr

Maar liefst vier doelpunten nam Boris Kudimbana in Raamsdonksveer voor zijn rekening. Met rechts, links en met het hoofd: voor Kudimbana maakt het niet uit. In de 45 minuten die de proefspeler kreeg, liet hij zien dat hij makkelijk het net weet te vinden. Kudimbana stond vooral vaak op de juiste plek, maar weet ook hard uit te halen als het nodig is. Wij spraken de goed gebekte Vlaams-Congolese aanvaller na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSR TV: Sabir Agougil na RFC - NAC (0-10) 12 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Ruud Brood na RFC - NAC (0-10) 3 reacties
Terug naar overzicht
45 Reacties
0    
HarmeNAC

Zijn naam klinkt prima op ‘vamos a la playa’. Alleen al daarvoor hoop je dat ie een contractje krijgt.

0    
Pao

Nieuwe cultheld!! Snel teken!!

0    
Hoge Vucht

Heb hem vanavond in actie mogen zien, in de 16 is hij dodelijk maar voetballend is hij niet goed. Hij heeft niet de snelheid om een mannetje te passeren maar is wel erg sterk.

Wellicht een goede speler om erbij te hebben als stormram zodat hij in stelling kan worden gebracht, is een grote jongen met een hard schot.

0    
Ton

Contract en vlug een bietje

0    
Das Phantom

@HarmeNAC

BO-RIS KU-DIM-BA-NA
STAAN IN DE SPITS IN BREDA
SCOORT DAAR ALLE GOALEN,
DE NIEUWE AMOAH!

0    
Babosje

Wat een slimme kerel!
Studie afronden en dan bij NAC gaan voetballen!
Mag hem wel!!

0    
seuter

Contract aanbieden als hij zaterdag ook weer een paar goals maakt,is in ieder geval zeer doel gericht.
Al is het maar voor de breedte,wie weet is dit wel de verrassing.

0    
Joepel

Zelfde type als Adarabioyo vrees ik. Leuk tegen amateurs maar zodra er enige tegenstand is houdt het op. Schoot ze op zich prima in vandaag maar kreeg daar ook de ruimte voor. Voetballend houdt het alleszins over.

0    
Hoge Vucht

Ik zou hem overigens wel tegen Zagreb willen zien spelen, ben echt benieuwd hoe hij dan speelt, hij heeft wel een erg grote gunfactor. Als hij er dan ook een of twee inlegt moet je hem vastleggen.

0    
Sjef de gevulde koek

Komt heel veel te kort leuk dat iedereen altijd enthousiast wil zijn en hopen op een wonder maar ik ga iedereen uit zn droom helpen gaat hem echt niet worden.

0    
Ouwe Spionkop

Deze jongen wordt de verrassing van dit seizoen. VD Abbeele heeft hem al een tijd op zijn vizier.
Beresterk, lange kerel, doelgericht. Ik heb hem zelfs technische hoogstandjes zien uitvoeren.
Bovendien intelligent en heel gemotiveerd. Een echte NOAD spits.

0    
De trainer

Geef hem maar een kans tegen echte serieuze tegenstanders. Mocht het bevallen kan je hem denk ik halen voor heel weinig salaris. Als stormram misschien idd wel bruikbaar.

0    
Henkietenkie076

Is de gevulde koek gevuld met azijn, sjef?

0    
BredaCentrum

Mooi menneke! Hopen dat hij een contract krijgt. Uiteraard wanneer dit voor ons (NAC) het beste is.

0    
Golan

Man wat een prachtig mens. 100x beter dan een Kaikai, Rosheuvel of Kastaneer. Laten we hopen dat hij het ook kan waarmaken tegen lastigere tegenstanders. Ik ben in ieder geval erg positief!

0    
Geelzwartwit

Een spits moet goals maken. Verder zorgt de rest maar dat ze goed kunnen voetballen en de bal bij de spits krijgen. Hoe lekker zou het zijn dat we straks een spits hebben die er niks van kan maar wel de 1 na de andere bal erin knalt? Ik ben nu al Boris fan! Alle ballen op Boris in de 16!

0    
Sjef de gevulde [email protected]

Hoezo azijn ik ben gewoon realistisch en heb net een beetje meer voetbalverstand dan de meeste hier op deze site. Loopt verkeerd, verkeerde aanname, komt geen man voorbij verloor de meeste duels van een 3de klasse. En ja pist er 4 in die buiten dat schot me oma ook had gemaakt. Iedereen effe wakker worden aub. Zo goed verwoord ?

0    
donald Trump

ken die ook koppuh?

0    
Tante Annie

Dus tegen lokomotiva is zijn laatste proefdag. Ik ben benieuwd! Dan mag hij laten zien of hij een contract waard is.

0    
Judge M.

Of hij goed kan voetballen dat zal nog moeten blijken tegen sterkere tegenstanders maar er komt nu al meer verstandige praat uit dan bij Te Vrede het hele vorige seizoen.

Hugodver, wat heb ik zin in het nieuwe seizoen! COME ON NAC!

0    
[email protected]©

Die jongen is op proef, heeft nog niet eens een contract, maar het woord cultheld is alweer gevallen op BSR. Zum kotsen!

0    
Ratjeduneerste

@ Sjef

Tsja, als je al hoog van de toren gaat blazen zullen we je uitspraken maar met een korreltje zout nemen. We zullen zien hoe hij presteert tegen de 'grotere' tegenstanders. Laat maar komen.
Ik zeg niet dat hij de nieuwe Amoah zal worden maar op basis van deze 2 wedstrijden kun je er nog weinig over zeggen.

0    
[email protected]©

@Das Phantom...… serieus???

Gaan het daar naar toe met deze site? Mag de ban van Von Flieger niet opgeheven worden?

0    
Sjef de gevulde [email protected]

Ik blaas niet hoog van de toren maar krijg het als je dit weer leest contract hier en daar. Die 2 jongen gasten de eerste helft daar word ik vrolijk van die gingen volle gas. Dit is gewoon categorie waar we niks aan hebben. Die hebben we de laaste jaren genoeg gezien bij NAC en het resultaat kennen we. Net niet voetballers.

0    
Dolle olifant

Vriendje van Tommeke. Contract komt wel goed dan.. Helaas..

0    
R. Burgundy

Goeie kop! Gedreven kerel met een neusje voor de goal.

Een spits hoeft niet beregoed te kunen voetballen. Net als een keep. Die moet gewoon de ballen uit de goal houden en geen stomme dingen doen. Die slag speelt zich af op het middenveld. Als ie het net maar laat bollen, goed positie kiest en de verdediging van de tegenpartij lastig maakt. Te vrede was ook geen goeie voetballer maar maakte ze wel als spits de eerste seizoenshelft. Daar draait 't uiteindelijk om. Afmaken! Daar bende spits voor. Hoeveel middenvelders mooie acties maken en het voor de goal verprutsen. Ken je krachten en positie. Hoop dat ie het waar kan maken tegen zwaardere tegenstanders. Vamos Boris!

0    
[email protected]©

Das Phantom..... serieus?? Gaat het daar naar toe met deze site?? Op zulke momenten mis ik onze Zwitserse persona non grata.

0    
Geelzwartwit

Ja Hoor is daar hedde Boris!

0    
Geelzwartwit

@[email protected]©

Heeft Flieg een ban of waar is hij gebleven?

0    
Cambridge

Tussen RFC en NAC zitten 5 divisies. Dat een speler er dan 4 inschiet is mooi maar meteen totaal nietszeggend. Zoals Brood zegt: je moet naar het totale plaatje kijken. Ik kan ook nog een Borahsasar herinneren die ook ergens vanuit de lagere divisies in België kwam, met een kleinere selectie hebben we gewoon niet meer de ruimte voor al te veel gokjes. We zullen zien.

0    
Vaque Geej

Alleen al om zijn charisma en enthousiasme om voor NAC te mogen spelen zou je hem in je selectie moeten hebben. Wat een mooie kerel dit! Als hij nou ook nog eens een beetje kan scoren tegen wat fatsoenlijke tegenstanders dan is hij meer dan welkom. Al is het maar als stormram of om te mogen strijden op de trainingen met een eerste spits. Dit soort jongens zijn gebrand om te presteren en willen maar al te graag die basisplaats verdienen.

0    
Henkietenkie076

@ sjef de gevulde koek

Op welke spelers doel je met categorie waar we niks aan hebben gehad? Adabiroiyo Borahsasar en Kaikai? Dan heeft deze jongen al een betere indruk achter gelaten wat mij betreft. Tuurlijk is het even afwachten of hij inderdaad van waarde kan zijn in wedstrijden die het er toe doen. Maar het is even makkelijk om even af te wachten als meteen te zeggen dat het niets is.

0    
[email protected]©

@geelzwartwit: ja

0    
Breda

Hij is in ieder geval niet dom en over inzet hoef je niet twijfelen denk ik. Of ie kan voetballen zullen de kenners wel beoordelen. Bij NAC, niet hier.

0    
Dutchbird

de reactie van Ruud Brood was niet bepaald hoopgevend voor Kudimbana en zijn beschermengel VDA

0    
Ere

HALEN!!! Topgozer!

0    
De Bolle Damen

Das Ungeheuer. Lijkt op Horst Hrubesch. Ongepolijst, maar dodelijk effectief en sterk

0    
Leurenaar

Alleen al door de manier waarop de beste man voor de camera staat is een wereld vsn verschil tov de Kali's en de van Leer figuren van afgelopen jaar.
Uiteindelijk gaat het om kwaliteit, maar zijn mindset is iig hoopgevend. Zet hem op, hup Boris!

0    
Shane uit de Keen

We zijn te veel verpest door het afbraak voetbal van de laatste jaren. Een spits moet in stelling worden gebracht door zijn teamgenoten. Als hij een beetje kan meevoetballen is dát meegenomen, maar zijn eerste taak is dodelijk effectief zijn in de 16 van de tegenstander.
Daarom moet hij in ieder geval een kans krijgen tegen een sterke tegenstander.

0    
Hotseknots

Moo, wat oordelen we weer lekker en 5% heeft m zien voetballen. Typisch NAC spitske als ik het zo hoor...kan er geen reet van maar gaan er wel in.

Tegen de amateurs dan wel hè....waarom stage tegen alleen amateurs? Even langer laten spelen tegen betere tegenstanders, en verder kijken, weg is nog lang...

0    
7Hills

Brood geeft het in het interview al aan, hij wordt natuurlijk niet beoordeeld op de doelpunten die hij maakt tegen amateurs. Als ze hem dus een contract geven is omdat ze het in hem zien zitten, dat hij qua lopen, fysiek, voetballend vermogen etc. voldoet aan wat ze verwachten. Wellicht gelukkig dan ook dat hij geen aansprekende naam is, en op een relatief laag niveau is gaan voetballen om zijn studie af te ronden. Dan wordt niemand verblind door zijn CV, "ja maar daar kon hij het wel". Nee, hij heeft alle schijn tegen, dus krijgt hij een contract dan heeft hij het helemaal zelf afgedwongen.

0    
Bijna Carnaval

Wij willen Flieg terug!!!

0    
Michel

Kan me niet voorstellen dat Boris veel salaris vraagt, je kunt toch voor een seizoen met eenzijdige optie voor nog een seizoen een contract voorleggen? Voor hetzelfde geld explodeert hij volledig. Mooi als dat gebeurt!

0    
Des NAC’s

Over Leigh zeiden we hetzelfde maar werd na een wedstrijd na een paar verkeerde ballen hier met de grond gelijk gemaakt...bizar was echter zijn comeback

0    
Belgische Naccer

Leg maar vast.

Staat een goede kop op en straalt ongeveer 1000x meer uit dan Kali, Allouchi, Kastaneer, en van Leer bij elkaar samen.

Man man, ik word zowaar weer enthousiast als ik dit soort gasten zie. Hopelijk komt het plezier bij de rest van de ploeg ook weer terug.

Nog 3 rotte appelen te lozen: Kali, Allouchi en Anholt. Kansen zat gehad vorig jaar, maar NIETS toegevoegd.
Hopelijk morgen een bericht dat er weer 1 van deze 3 vertrekt. Dan kan het nog wat worden. Of allemaal op de tribune, maar of Brood dat doet?

Laad alle berichten na dit bericht in