Wij gaan niet opzij

BSR TV: Clint Leemans na NAC - VVV (3-1)

Das Phantom

Clint Leemans was vandaag jarig, droeg voor het eerst de aanvoerdersband, maar had zich zijn terugkomst in Venlo heel anders voorgesteld. De middenvelder verscheen na afloop van de blamage in Limburg voor onze camera om tekst en uitleg te geven over het vertoonde spel, het.elkaar en de supporters in de steek laten en de afgelopen week.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSR TV: Boy Kemper na VVV - NAC (3-1) 10 reacties
Volgend bericht
Liveblog: VVV - NAC 219 reacties
11 Reacties
7   0  
NAC

@ OBJECTIEF

Waarom zou Peter Maas weg moeten?

Heeft gewoon een goede selectie samengesteld. Zonde hoe het met Hyballa gelopen is. De volgende trainer moet er een team van zien te maken.

4   4  
Kanonschot

Bedankt jongen

We hebben weer een fijne weekend. Schaam je kapot na zo’n pot.

6   0  
Windy City Rat

Lucassen OK, niet best maar er staat DRIE KEER een vouvouvou'er midden voor de goal vrij op 3 meter en 3 nac'ers staan lucht te dekken...

1   6  
Objectief

Ga nu ook eens gewoon voetballen stelletje watjes. Prutsers!
Ben je geschikt ja of nee? Laat het zien!!
Anders pleur preker op en neem
Peter Maas mee.

7   0  
NAC

@ OBJECTIEF

Waarom zou Peter Maas weg moeten?

Heeft gewoon een goede selectie samengesteld. Zonde hoe het met Hyballa gelopen is. De volgende trainer moet er een team van zien te maken.

4   2  
Richting grote markt

Begin eens met die totale nietsnut van een Vet eraf te halen.

Kan voor geen poot voetballen, is alleen handig voor zijn duelkracht maar laat zijn man altijd lopen.

Maas en Hyballa hadden het goed gezien. Lucassen kan verdedigend echt niet op KKD niveau. Had Koscelnik hier gestaan dan waren de eerste 2 doelpunten al niet gevallen.

En Mevrouw Besselink. Ooit gehoord van rugdekking? Lichtgewicht!


Zwaar teleurgesteld in dit team. Er zit echt veel meer in . Haal die Non voetballers als Vet, Besselink ,Wernersson en Lucassen er alsjeblieft af.

Maas heeft mijnsinziens een fout gemaakt door vertrouwen te hebben in Besselink. Ik krijg nog hoofdpijn na vorig jaar van die naam.

4   0  
Francis Bacon

Leemans benoemt prachtig dat er niet verdedigd werd. Maar misschien had hij gewoon moeten zeggen: ik verdedigde niet. Vooral bij de eerste goal is hij zelf totaal het zicht op zn man kwijt. Als een beginneling loopt hij alleen naar de bal te kijken.

Het is echt te makkelijk om de goals in de schoenen te schuiven van twee spelers zonder wedstrijdritme (Lucassen en Besselink). Je staat ook gewoon met een middenveld dat in fases van de wedstrijd aan alle kanten voorbij wordt gelopen.

1   7  
Theoden King

Waarom kijkt die vent zijn gesprekspartner niet gewoon aan? Wat is dit voor autist?

3   2  
scheppioni

Zijn lichaamstaal zegt genoeg, wat een bende bij ons NAC!

1   0  
Beter de Laat dan nooit

Snap de reacties hier boven niet. Leemans geeft perfect aan wat er misging. En uiteraard is hij daar ook zelf onderdeel van. Is prima ingekocht maar we hebben teveel voetballers ipv strijders.

2   0  
Ivo

Leemans zegt: "We hebben Lucassen laten stikken".

Sorry, maar nee. Lucassen heeft zich 4,5 keer totaal laten piepelen door die linksbuiten. Niet een keer zijn voet tegen de bal. Niet een keer een overtreding gemaakt. Hij stond alleen wat hinderlijk in de weg. Dat is geen verdedigen. Wernersson hetzelfde verhaal. Kemper liet zien hoe je moet verdedigen. De bal raken, en als dat niet lukt, de man. Scherp zijn in je duels.

Je bent verdorie een prof en het is geen vriendschappelijke wedstrijd. Pak dan een keer een gele kaart.

0   0  
NACsfeer

Heel bijzonder hoe hij niks over de situatie Hyballa mag zeggen. Als hij de huidige verhalen van de club zou willen bevestigen, dan mag dat gewoon waarschijnlijk. Daarentegen zullen tegengeluiden niet toegestaan zijn. verdacht allemaal

Laad alle berichten na dit bericht in