Wij gaan niet opzij

BSR TV: Cuco Martina na NAC - RKC (2-3)

VamosNAC

Cuco Martina keerde eerder dan verwacht terug bij NAC. De aanvoerder vertelt over zijn teleurstellende zomer met Curaçao, het komende seizoen en zijn nieuwe teamgenoten in de verdediging.

Bron:
B-SideRats
Vorig bericht
BSR TV: Peter Hyballa na NAC - RKC (2-3) 21 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Clint Leemans na NAC - RKC (2-3) 6 reacties
8 Reacties
36   9  
Peter Maas is een baas

Het zou niet overbodig zijn als er nog een Backup RCV komt. Zodra Besselink moet invallen bij Blesurre / schorsing van Martina dan ga je al nat.

Ik ben nog niet hersteld van het trauma van vorig jaar Centraal achterin.

36   9  
Peter Maas is een baas

Het zou niet overbodig zijn als er nog een Backup RCV komt. Zodra Besselink moet invallen bij Blesurre / schorsing van Martina dan ga je al nat.

Ik ben nog niet hersteld van het trauma van vorig jaar Centraal achterin.

26   10  
Ivo

Mee eens. Je hebt 4 goede CV's nodig. Je wil ook met 3 kunnen spelen als het nodig is. En je moet blessures en schorsingen op kunnen vangen. Iedere positie 2x bezet met een goede speler, dat moet het doel zijn.

30   7  
Nac 1991

Vet kan dat ook prima als back up

7   16  
Rade

Laat Cuco natuurlijk maar lekker ballen en wat minder kletsen natuurlijk

3   13  
Scheppioni

Daar moet nog heel wat gaan komen volgens Cuco?? Ook verdedigend is de basis goed, mits iedereen fit blijft staat het .....daarom PMieB als je idd als backup met alle respect als Besselink moet brengenis het zorgelijk .....
Bij lierse zijn ze nu best tevreden.....

1   8  
Badeend

Hoe was de koppeling tussen centrale verdediging en middenveld gisteren? Ik maak me daar nog wel zorgen om, en zie dat ook als belangrijke reden om te blijven kijken naar 5-3-2 of 4-4-2. Nog afgezien van het feit dat we op dit moment geen enkele buitenspeler hebben waar je met goed fatsoen de competitie mee kunt beginnen.

Dus OF je haalt 3 buitenspelers, of je haalt een extra spits en een rechterverdediger.

5   6  
Vamos NAC (BSR)

@badeend daar zat het inderdaad niet heel goed. De twee goals in de eerste helft zijn eerst en vooral fouten van Cuco en Jan natuurlijk, zij spelen de bal per slot van rekening in. Maar je speelde ook met drie middenvelders die allebei vooruit denken. Aantrekkelijk, maar ik miste eigenlijk een 6 die de bal iets meer komt halen (en daarmee het risico van die inspeelpasses vermindert) en dan het spel gaat verdelen. Min of meer de rol die Staring in zijn eerste wedstrijden had. Dan kunnen de offensieve middenvelders ook meer ondersteuning geven aan de voorste linie.

5   1  
Nacfire

Idd NAC dient zich in elke positie te versterken. Zowel de verdediging, het middenveld als de aanval. Valt er iemand uit, kaarten of een blessure, ga je nat.. Dus taak aan Peter Maas om versterkingen te halen. Nog 3 weken

Laad alle berichten na dit bericht in