Wij gaan niet opzij

BSR TV: Dion Malone na SC Cambuur - NAC (3-2)

Praatpapegaai

NAC verloor in Friesland met 3-2 van SC Cambuur. Er was een prima eerste uur in Leeuwarden maar daarna ging het alsnog mis bij de uitploeg. Wij spreken de aanvoerder over de wedstrijd en kijken vooruit naar de play-offs.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: SC Cambuur - NAC 288 reacties
Terug naar overzicht
13 Reacties
40    
Bredaa

Speelt de laatste wedstrijden prima en staat de presentator netjes te woord. Dat hij altijd de gebeten hond is vind ik toch wel onterecht. Hij doet alles naar zijn kunnen.

-7    
H V.M.

Aardige gast, maar hij kan beter een baantje bij de Dela gaan zoeken.
Wat een slapzak is dit zeg.

27    
Moppernac

Ten eerste Go Ahead Eagles gefeliciteerd.

Ik had iedere week van de laatste 10 wedstrijden van de 4 kanshebbers om plaats 2 het programma hier weggezet en met nog 6 wedstrijden te gaan had ik er GAE niet meer bij staan omdat ze geen kans meer maakte, maar ik zat er flink naast want ze flikte het toch nog.

Dat wil wel zeggen dat de grootste concurrent voor de nacompetitie weg valt en de kansen op promotie stijgen.
Want De Graafschap en Almere zijn niks meer dan NAC en zijn te pakken .
Volendam thuis word nog de moeilijkste van deze 3 en dan maar hopen dat de 2de nacompetitie ronde tegen de nr 16 goed verloopt want dan zie ik hele goede kansen in de FINALE.

0    
Noord Mokumse NAC'er

Ook voor hem hopelijk de laatste keer als aanvoerder voor de camera.

Helaas weer een kut seizoen. Dat kan nog gebeuren, maar ik kan me met geen 1 speler identificeren (muv Olij en El Al, SvH).

Kutzooi.. Hadden we maar gewoon gewonnen op de Toekomst.

40    
Bredaa

Speelt de laatste wedstrijden prima en staat de presentator netjes te woord. Dat hij altijd de gebeten hond is vind ik toch wel onterecht. Hij doet alles naar zijn kunnen.

13    
Voorwaarts

Ik moet eerlijk bekennen dat ik meer vertrouwen heb in een wonder dan in Steijn.

Vandaag was niet slechter dan verwacht, maar wel typerend. Oprecht nog best goed begonnen (geen idee of cambuur op 50% speelde). Daarna niks te zeggen, ingebouwd en langzaam uit elkaar geplukt. Nogsteeds geen spelopvatting te zien. Het is verfrissend om een aanval van cambuur te zien, je herkent zelfs al de slechtste voetbalkenner nog een patroon en idee.
Mijn grootste vraag na het seizoen is: welk systeem/spelopvatting spelen we? Niet de opstelling, dat is 433. Maar meer gegenpressung, counter, tikki takka, catenaccio etc etc. Zou iemand dit kunnen vragen aan steijn of uitleggen.

Aan de andere kant mogen we niet doen of NAC véél slechter is dan onze tegenstanders in de playoffs. Volgend jaar hopelijk weer lekker op de tribune, scheelt ook al.

-6    
Kudeta

Meer een verzorger voor demente oude vrouwtjes dan gif in het lijf als aanvoerder van ons NAC

12    
Rob

Speelde helemaal niet goed, want bij alle doelpunten was hij de aanvallers in de as uit het oog verloren. Dat het er verder wel aardig uit zag doet er niet toe, op beslissende momenten laat hij het afweten.

-8    
Tram

Wat een slapjanus. Nul komma nul gif.

-7    
Scheppioni

Een erbarmelijke laatste half uur en dat als aanvoerder, totaal tegenstrijdig waar NAC voor staat !!! Leek laatste wedstrijden redelijk maar als aanvoerder nee, kan zeker in de les bij Ton Lokhoff dat was pas een voorbeeld aanvoerder ! Onze malone dure tegendraadse NAC speler !

16    
1e rijtje

Gewoon een goeie gast, straalt rust uit en heeft overzicht, geeft terecht aan dat de wissels niet handig waren.
Nu allemaal stoppen met zeiken en als een man achter NAC.

5    
Shane uit de Keen

Toen Malone uiteindelijk tekende was ik blij verrast. Een 'breker' op het middenveld, dat klonk goed. Maar eerlijk gezegd kon ik mij geen beeld vormen van de speler zelf. Uiteindelijk bleek dat ik Wilfried Kanon in mijn hoofd had zitten, een beer van een vent. Dion is meer een aardige gast, een beetje timide en zeker gėėn breker.
Speelde bij ADO volgens mij vaak rechtsback en is mij dus nooit echt opgevallen.
Kortom, mijn verwachtingen vooraf waren te hoog, waardoor het makkelijk is om hem te bekritiseren. Zijn spel is niet altijd goed, maar dat heb ik hem ook regelmatig horen toegeven.

8    
Dun Diëe

Je kan zeggen wat wilt maar hij geeft hier een prima interview. Legt de vinger op de zere plek en draait er niet omheen. En hij gaat niet voor de camera zijn ploeggenoten afvallen, de interviewer gaf hem een behoorlijke voorzet maar hij ging er niet in mee. Of het de aanvoerder moet zijn laat ik in het midden, maar het mag wel gezegd worden dat hij altijd de moeite neemt om met het fan kanaal te praten. Een prima kerel om in je team te hebben. En laten we niet vergeten dat hij een aantal wedstrijden prima heeft gespeeld. Hij kan echt wel voetballen. Dat er wat mindere tussen zaten heeft wellicht met de instructies van de trainer te maken?

4    
Ivo

Stond weer een paar keer helemaal verkeerd en dat leverde dotten van kansen en helaas ook tegengoals op.

Wie moest nu Muhren afstoppen, wie zijn taak was dat? Als NAC speelde met zoneverdediging ging dat de laatste 30 minuten helemaal verkeerd.

Dankzij Olij werd het geen 6-2

Laad alle berichten na dit bericht in