Wij gaan niet opzij

BSR TV DJ Buffonge na Team Nick-Team Chiel

DeWeesJr

DJ Buffonge speelde zijn eerste minuten voor NAC. De aanvaller stelt zich voor onze camera voor, onder toeziend oog van zijn vriend Joshua Bohui.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Fotoalbum: Team Nick-Team Chiel (1-0) 21 reacties
Terug naar overzicht
9 Reacties
55   4  
Bash (BSR)

@RV: Hij was wat zenuwachtig. Het was officieel zijn eerste pers-moment en ja, wat moet je zeggen over een praktisch leeg stadion ;)

31   0  
Tram

Heel veel succes jongen! Hup NAC!

17   65  
RV

The fans were brilliant terwijl er geen hond op de tribune zat. Eigenlijk zou je dan zijn verhaal niet meer serieus moeten nemen maar iedere NAC supporter hoopt dat er weer eens 2 oldskool buitenspelers zich laten gelden. Ik denk niet dat deze jongen de verlossing is maar we geven hem maar weer een kans.

Het is een pure wanhoopsdaad!
Een pure gok, niet meer dan dat.
Daar kan die jongen niets aan doen maar we geven hem een kans. Wat dat betreft jammer dat je zon jongen niet kunt opzwepen in een vol stadion. Twee buitenspelers die gretig zijn om een actie te maken en een voorzet te geven.

Het is triest maar ik kan de laatste buitenspeler niet herinneren. Natuurlijk har Korte er iets van weg maar met al die spelers op de flanken die geen buitenspeler zijn ben ik wel klaar. Stop ook met El Allouchi op die positie, het is de doodsteek voor NAC als je bovenin mee wilt doen.

55   4  
Bash (BSR)

@RV: Hij was wat zenuwachtig. Het was officieel zijn eerste pers-moment en ja, wat moet je zeggen over een praktisch leeg stadion ;)

11   3  
Belgische Naccer

het is LEIGH LEIGH LEIGH!!!

Dat zou mooi zijn Leigh op Links EN op rechts!

11   2  
Ivo

De partij werd natuurlijk met de handrem er op gespeeld, maar DJ had een paar leuke acties. Ik denk dat hij als back-up speler gehaald is die als hij goed invalt door kan breken.

Zijn maatje Bohui vind ik vooralsnog heel matig. Heel weinig rendement uit zijn acties.

12   1  
Breda-Loyal

Liet gewoon wat leuke dingen zien ( wat knap is na een week in training )

Over een potje kan je niks zeggen , maar fijn om te zien dat hij tenminste de oplossing naar voren op zoekt en een actie durft te maken.

Hopelijk een degelijke optie als back up voor een meer ervaren speler op zijn positie.

4   16  
PatjeR

Ben nog niet onder de indruk. Op een enkele actie na veel gesjok en teveel naar binnen. Bij zijn tweede beurt had iebduidelijk op beide vlakken instructies gehad

11   0  
Janus

Buffonge was nog niet helemaal wedstrijd fit, maar dit weerhield Steijn er niet van om hem in de tweede helft opnieuw nog een keer in te brengen, nu in Team Nick. Met betere voetballers om hem heen liet hij leuke dingen zien. Sterk in balbezit, heeft een actie, denkt vooruit EN hij was de enige die na 80 min (!) voetballen Van Hooijdonk voor het eerst (!) in de loop de diepte in stuurde.... Ik snap dat Steijn vindt dat hij iets toevoegt aan dit elftal.

1   0  
Robbie Rafello

V A S T L E G G E N ! Tijd geven en dan op het plekkie van El AL astumblief !

Laad alle berichten na dit bericht in