Wij gaan niet opzij

BSR TV: Edwin de Graaf na FC Den Bosch - NAC (0-5)

BsideBart

NAC won vrijdagavond overtuigend van FC Den Bosch. In Stadion de Vliert scoorde NAC maar liefst met 5 keer en wist het de nul te houden. We spraken een tevreden trainer Edwin de Graaf na afloop.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Liveblog: FC Den Bosch - NAC 97 reacties
Terug naar overzicht
14 Reacties
53   3  
Ome Cor

Mooie uitslag, niks mis met de opstelling
(ook al beweerden mensen voor de wedstrijd anders)....

Maar of je nu met 0-1, 0-5 of 0-10 wint....
Het zijn 3 punten. Op naar de volgende wedstrijd.

53   3  
Ome Cor

Mooie uitslag, niks mis met de opstelling
(ook al beweerden mensen voor de wedstrijd anders)....

Maar of je nu met 0-1, 0-5 of 0-10 wint....
Het zijn 3 punten. Op naar de volgende wedstrijd.

23   0  
Rop

Lekker, met suentjens op 10 loopt het gewoon beter.

14   53  
Bredaaaaa

Wat hebben trainers als Klopp, Tuchel, Nagelmann en de Graaf gemeen? Ze zijn allen bedreven in hun werk en goede tactici. Wat een wedstrijd vandaag. Ik hoop voor ons allen dat Edwin snel een contractverlenging zal krijgen. De beste trainer ooit voor NAC.

22   1  
NAC4Ever

Hier graag op voortborduren.
Er is natuurlijk nog steeds ruimte voor verbetering. Maar het sprak mij vanaf het begin aan. We hadden tenminste weer kansen.

18   1  
moppernac

heerlijke pot vvoetbal gezien vandaag, en met deze 11 verlopig doorgaan.
je ziet wel dat als je 3 wissels er gelijk inbrengt dat het weer wel zoekende is en Den Bosch daarna toch nog 3 kansen krijgt, maar dat nemen we nu op de koop toe.

12   0  
Nacbreda1989

Lekkere overwinning Edje,

Eindelijk is een wedstrijd gezien waar(veel) in zat. Aardige combinaties, goed uitgespeelde doelpunten. En er was is een keer echte inzet, de wil om te winnen. Antonia speelde vandaag(eindelijk) ook is echt goed.

Nu de lijn doortrekken mannen!

19   6  
Nr. 20

Edwin en spelers het is jullie gegund!!!! Na alle bakken stront die jullie weer afgelopen tijd van de betweters hier hebben in ontvangst hebben mogen nemen. Blijf in jezelf geloven en zet dit spel SAMEN door. Dan wil ik het nog weleens zien aan het eind van de rit. The only way is up 💪

15   1  
Scheppioni

Lekker weekend zeg !!! Al maakt 1 zwaluw ....... maar deze is zeker lekker, hopen nu op een lange mooie serie ! Cheers 🍻🍻

13   0  
Gjoewie

Ik snap er helemaal niets meer van. Vorige week liepen ze als trage slakken over het veld, niet vooruit te branden, en gisteren waren het allemaal jonge hindes, waarbij vooral Antonia opviel. Als hij de spitsen weet te vinden, gaan we hem, in deze vorm, nog veel assists zien geven.
Ik heb Hans Kraaij Jr wel eens horen praten over bruisjes die ze in de kleedkamer kregen, in de tijd dat hij bij NAC voetbalde. Klaarblijkelijk heeft de medische staf nu eindelijk het juiste bruisje voor de huidige selectie gevonden.
Het was nog niet allemaal even goed, af en toe werd er weer van links naar rechts en van rechts naar links geschoten, in plaats van van achteren naar voren, maar er zat ook beweging in. Seuntjens op tien is een absolute verbetering. Mooi om te zien hoe Olij in de 92ste minuut en bij een 0-5 stand zijn verdediging uitscheldt omdat ze een Bosschenaar volledig vrij laten staan.

5   14  
Ernie

Ja Edwin, zo kan je er niks van en zo ben je een geweldige trainer. Zo werkt dat bij een gedeelte van de 'supporters '.
Maar een echte Nac supporter weet inmiddels dat het de volgende keer zomaar weer niks kan zijn.

7   0  
Wanny

Het voordeel vandaag was dat je een tegenstander treft die ook enige aanvallende intenties heeft. Ten opzichte van Helmond dat met 11 man voor de goal hangt.

Tegen zo'n verdedigende tegenstander missen we kwaliteit en creativiteit om het verschil te maken.

4   2  
fvf6

Het liep stukken beter dan de afgelopen periode , er werd meer direct naar voren gespeeld in plaats van eindeloos breed of achteruit . Seuntjes is van meerwaarde op de plaats achter de spits , dan als spits .Als nu nog wat meer open kansen benut gaan worden ,want het eerste half uur had het echt wel 0-3 mogen staan , zie ik een opmars op de ranglijst .lekker weekend zo come on NAC

5   1  
Ivo

juist als je met 5-0 voor staat moet je jeugd brengen. Mooi dat Banzuzi wat speeltijd krijgt. Dan is de druk van de ketel en kan hij wat ervaring opdoen. Beter zo dan een basisplaats en dat het niet lukt en we punten morsen.

6   5  
Scheppioni

Ernie ga jij naar almere zeikstraal ! Iedereen op twee na vind al lang dat dit NAC beter ligt dan dat nac van jou !
Dit is gewoon wisselvallig en dan wordt dit terecht aangekaart, wat heb jij een zuur leven zeg !!

Laad alle berichten na dit bericht in