Wij gaan niet opzij

BSR TV: Edwin de Graaf na NAC - Almere City (1-2)

Italo

De eerste nederlaag van de voorbereiding is een feit. Met een jong elftal verloor NAC met 1-2 van Almere City. Trainer Edwin de Graaf hecht daar echter niet al te veel waarde aan, zo vertelde hij na afloop.

Bron:
B-Side Rats
35 Reacties
65   1  
Ouwe Spionkop

Lekker hoor deze interviews met de Graaf. Verfrissend vergeleken met dat plichtmatige gezwets van Steijn altijd.
Ik vermoed dat hij stevige trainingen geeft. Hij moest gister niet voor niks flink was basisspelers rust gunnen. Dat waren ze niet gewend onder Steijn.
Laat de Graaf zn gang maar eens even gaan.
Hopelijk komen er snel nog wat versterkingen.
Op naar vrijdag voor de finale repetitie tegen Lommel in eigen stadion.

65   1  
Ouwe Spionkop

Lekker hoor deze interviews met de Graaf. Verfrissend vergeleken met dat plichtmatige gezwets van Steijn altijd.
Ik vermoed dat hij stevige trainingen geeft. Hij moest gister niet voor niks flink was basisspelers rust gunnen. Dat waren ze niet gewend onder Steijn.
Laat de Graaf zn gang maar eens even gaan.
Hopelijk komen er snel nog wat versterkingen.
Op naar vrijdag voor de finale repetitie tegen Lommel in eigen stadion.

24   4  
Sjef de gevulde koek

Een paar dingen ten eerste EDWIN DE GRAAF doet het natuurlijk prima, is serieus bezig en naar alles wat er is gebeurd oogt hij heel rlxd. Verder is inderdaad de selectie veel te smal en mocht haye voor vvv nog weg gaan hebben we een groot probleem. Met ado, vvv, emmen, de graafschap, roda, almere misschien volendam heb je natuurlijk een leuke competitie dit jaar maar wel gruwelijk lastig zeker met een krappe selectie. Ik denk dat bij iedere NAC supporter de verachtingen niet super hoog zijn en dat kan alleen maar goed uitpakken. Ik sta vol achter de Graaf en hoop dat we ondanks het zware programma vol achter dit NAC gaan staan. Want dat we gaan verliezen in de eerste paar wedstrijden is vrij groot.

24   1  
geelzwartwit

Voor ado, vvv, emmen, de graafschap, roda, volendam etc is het net zo lastig dit jaar

6   12  
Jf

Ik denk dat de beoogde spits Jayden Braaf is. Dit wacht namelijk een club in de championship of Bundesliga af. Het zou Braaf die een aantal jaar geleden ter overbrugging mee mocht trainen met Nac echter sieren als hij ons komt helpen. Hiermee kan hij zich in Nederland ook laten zien en eventueel bij Jong Oranje.

18   1  
D’n directeur

Ik denk dat de beoogde spits die Hugo Botermans is, waarom zou die NAC gaan volgen als hij bij wijze van voor Emmen gaat spelen?

10   39  
Kees Transfer

Wellicht Paul Gladon als extra spits voor 1 jaar vastleggen?
29 jaar, transfervrij, centrumspits en is een loper en genoeg ervaring indien Bilate afwezig is en er zijn al genoeg jonkies voorin. Hij kan ook goalen maken!

10   2  
Robberto

Net mijn seizoenskaart binnen!

Ik weet nog niet zo goed wat ik van het seizoen kan verwachten. We hebben enkele nieuwe spelers, maar heel breed lijkt de selectie (nog) niet. Ik vraag me ook af wie de rol van El Allouchi en SvH over gaan nemen qua vrije trappen, penalty's en goals van grotere afstand. Heeft iemand een idee? Dat kan iedere wedstrijd net dat beetje verschil maken.

6   30  
Dutchbird

Mocht Haye vertrekken dan zie ik de competitiestart somber in. Dat zien de kandidaten voor de overname natuurlijk ook en dat heeft invloed op de uiteindelijke overnameprijs. Een KKD team zonder daadwerkelijke promotiekansen levert aanzienlijk minder op. Dat hebben van Aalst, van Weelde en Burema helemaal aan zichzelf te danken. Zij "verdienen" geen mooie overnameprijs.

12   15  
Beest

De eerste 6 wedstrijden zijn echt gewoon punten sprokkelen.

We zullen er echt minimaal 3 verliezen. En dan is het aan de feesboek tokkies en de twitterrotzooi en de arie,s , Jan, Piet op deze site om de boel rustig te houden en niet te gaan lopen janken .


Na de eerste 6 wedstrijden komen er een hoop " makkelijke" wedstrijden waarin nac wel veel punten gaat halen.

8   10  
Rob

Opbouwen is onmogelijk als de tegenstander hoog druk zet en je speelt met Moise achterin. Die kan dat echt niet en dan speelt Olij net als vorig jaar alleen maar de lange bal. Ook Rossler is geen kei in de opbouw.

11   0  
NAC Vooruit!

In Edwin we trust!

Hup NAC!

27   0  
Nac

@rob

Bakker is gehaald om de opbouw te verzorgen. Wanneer je zelf hoogdruk wil zetten zal je de snelheid van Moise nodig hebben. Hij is opbouwend ook niet top, maar ook niet heel slecht.

Moise moet gewoon doen waar hij goed in is, bal afpakken en inleveren bij iemand op het middenveld.

9   4  
Wanny

Ik vind het wel gunstig dat we gelijk lastige tegenstanders krijgen. NAC is zeker nog niet klaar voor de competitie en dan is iedere tegenstander lastig.

Dan kun je beter van Graafschap verliezen, dan van TOP Oss. Uiteindelijk promoveer je vooral door al die wedstrijden tegen kleinere clubs te winnen.

13   0  
Maarten

Enorm verfrissend met onze Edwin. Ik krijg steeds meer vertrouwen in hem.

10   0  
PietP

Die grijns op 3:01 laat wat mij betreft zien dat hij goed in zijn vel zit, en in de rol als hoofdtrainer prima op zijn plek zit.

Hup Edwin!

7   1  
Die ne gast

@Dutchbird
Je kan het ook omdraaien: een potentiële investeerder ziet dat er bij NAC, qua personeels kosten, weinig langlopende financiële verplichtingen zijn. Geen TD, trainer met 1-jarig contract, smalle selectie met maar een enkele dure jongen. Hoef je dus minder op af te schrijven / desinvestering op te doen, dus dat drijft de overname prijs van NAC juist omhoog.

3   4  
steven73

tot nu toe alleen maar cursus praat uit zijn mond. ondanks dat word ik blijer van de Graaf dan de vorige 3 trainers. Hopelijk komt die extra spits beetje op tijd en is hij direct inzetbaar. En zijn alle andere allemaal fit. (Bilate niet waarschijnlijk) dan heb je best een goede ploeg die met enthousiasme ver kan komen.

21   3  
Bierside

Vente heeft Roda JC zojuist afgezegd en tekent voor 2 jaar bij NAC. Mark my words

2   1  
Gjoewie

Bierside > Keep on dreaming!

7   13  
Arie

Die Botermans, ex ADO, wordt het gewoon hoor. Schoenmaker jr. topscout. We kabbelen voort op dezelfde bagger, snel die overname aub.

2   23  
Thierry14

Eerst nog lekker hotelletje pakken komende dagen ,beetje covid oplopen en volgende week weer halve bak ....denken ze nou ooit ergens over na,niks opgestoken vorig jaar!

14   1  
Chris W.M.

Ben benieuwd waar BIERSIDE zijn info vandaan heeft. Feyenoord TM meldt dat er idd ontwikkelingen zijn rond Vente, en dat NAC wordt genoemd….

6   1  
Bierside

Bron kan ik helaas niet prijsgeven. Maar verwacht nog deze week witte rook.

1   15  
Sjef de gevulde koek

Van Vente word ik idd geval niet heel warm. Beste voorbeeld van een speler die net te kort komt met alles.

3   0  
Buddha

Was Vente gisteren toevallig ook in Sint Willebrord?

9   0  
Chris W.M.

@ SJEF DE GEVULDE KOEK

Dat heb je met élke spits die je wil halen in de KKD. Persoonlijk heb ik al langer het idee dat Vente en NAC een hele goede combinatie is, mits je in de buurt van het doel van de tegenstander speelt. Zoals we hopelijk dit jaar onder De Graaf gaan doen. Het jaartje RKC is voor mij exemplarisch voor een keuze op basis van ego ipv verstand. Een ploeg die vanaf eigen helft moest spelen maar Eredivisie, verkiezen boven een club die op de helft van de tegenstander speelt maar bovenkant KKD. Als spits zonder al te veel snelheid moet je dan natuurlijk altijd kiezen voor top KKD. Heeft toch zijn ego in de weg gezeten, en sta je nu bekend als de spits met 0 doelpunten voor RKC in de Ere. Binnen de speelwijze die wij graag zien is het gewoon een zeer bruikbare spits, die er in de KKD voor ons tussen de 15 en 20 in gaat schieten als hij eerste spits zou zijn verwacht ik.

Misschien ga ik het geweldig fout hebben, dan mogen jullie mij daar allemaal achteraf op aanspreken, maar ík sta zeer positief tegenover een eventuele komst van Vente. Sowieso een veel betere optie dan Botermans imo.

10   4  
Nac

@sjef de gevulde koek

Elke speler die nac haalt komt te kort met alles.
Vente is een prima aanwinst die samen met Bilate kan strijden om 1 plekje.
Hij deed het bij roda ook goed.
Kan een goede combi zijn met Seuntjens.

De verwachtingen zijn bij nac altijd veel te groot. Meestal als nac dure krachten binnenhaalt brengen ze het nie.

We moeten 15 teamspelers hebben geen types als El allouchi alles voor jezelf.

2   6  
sjef de gevulde koek@CHRIS W.M.

Ik snap dat NAC in een bepaalde vijver moet vissen en natuurlijk geen top spits gaat halen maar altijd iemand die ergens is afgevallen. Alleen bij deze jongen en die heb ik echt al vaak zien spelen. Heb ik nog nooit gehad die heeft toch iets speciaals of daar kunnen we wat mee. RKC was een drama en bij Roda was het ook gewoon heel erg matig klaar. Hij is nog jong en heeft al wel wat ervaring maar ik ben idd geval niet echt onder de indruk.

8   3  
Ernie

Verwachtingen worden weer torenhoog bij een groepje supporters hier. Ieder jaar het zelfde. Het zijn juist deze supporters die na een paar nederlagen weer het eerste gaan zeiken. Mensen dit wordt een tussenjaar, vooraf duidelijk aangegeven door zowel trainer als AD.

2   8  
Henri

Vente plaats ik een rijtje met beperkte spelers als Stokkers en Gladon. Wellicht heeft hij nog wat groeipotentie.

2   0  
Dutchbird

@Die ne gast
Bij welke financieel / economische opleiding heb jij geleerd dat je op personeel moet afschrijven?

Je verkondigt onzin. Met jouw redenering kun je voor RBC de hoofdprijs vangen.

5   1  
Scheppioni

Edje poogt tenminste om te voetballen, dat is al een heel verschil met vorig seizoen .... daar dwing je altijd meer respect mee af !! Helaas is er hier ene die nu kan zeiken en dat ook al doet ...... geef mij maar een strijdbaar NAC en nooit geen nac meer zoals vorig seizoen !!!

3   0  
Mika

@bierside er is een Duitse club in de markt voor Vente… kan je aan je bronnen vragen hoe t dr voor staat?

1   6  
Adriaan

Aub geen Vente
Nergens geslaagd integendeel

1   8  
Schrikbarend

GODVERDOMME VVV DE GRAAFSCHAP ADO IN MAAND AUGUSTUS HEBBEN WE EEN BANK MET SPELERS VAN 021 ALS WE GEBLESSEERDE SPELERS KRIJGEN ZIE BILATE WEET NOG STEEDS NIET WAT ER UIT MRI IS GEKOMEN KOM JE IN PROBLEMEN MOETEN NOG ZEKER 5 SPELERS BIJ ZONDER DAT ER IEMAND VERTREKT DUIDELIJKHEID KOMT ER NOG IETS VAN CITY?

Laad alle berichten na dit bericht in