BSR TV: Edwin de Graaf na NAC - De Graafschap (3-1)

Italo

Door de schorsing van hoofdtrainer Maurice Steijn én de absentie van dienst assistent Hans Visser, had Edwin de Graaf het namens NAC voor het zeggen. De Graaf zag zijn ploeg een sterke tweede helft spelen en was logischerwijs erg blij met het behaalde resultaat.

Bron:
B-Side Rats
14 Reacties
56   7
Mo

De omzetting in de rust was onze redding!

Never Change A Winning Team!!
Laat de komende wedstrijden Edwin dus maar op het pluche zitten.
Misschien heeft hij het geluk aan z'n kont hangen!
Wij waren niet best, maar DGS was wél uitermate zwak.
Na de prachtige goal van El Al waren de Boeren sowieso al niet meer super.
Hun keeper was trouwens al vanaf het begin de boerenkluts kwijt.
Het is niet te hopen, maar zou die gast inmiddels ook al een contract bij NAC getekend hebben?
Hij werkte aan twee goals wel héél opzichtig mee.
Hartelijk bedankt daarvoor namens heel Breda e.o.

Rene

De Graafschap is echt geen bijzonder team al heel het jaar niet. Des te erger is het dat we er zo slecht voorstaan met onze veel duurdere en bredere selectie.

Malone komt zo i zo terug in de basis, jammer want zonder hem maar 1 goal tegen een van de meest scorende ploegen.

De Rooij maak ik mij echt zorgen om, die is het half miljoen echt niet waard.

8   10
Marti

Edwin de graaf heeft meer spelinzicht dan steijn ! Mag van mij meer bepalend zijn langs de zijlijn !

13   0
Ivo

Als NAC wat meer pressing inbouwt in het spel krijgt de tegenstander minder tijd, en dan gaan ze fouten maken. Dat zag je in de 2e helft ook. Hun passing leek helemaal nergens meer op. Te hard, over de zijlijn, of gewoon naar de verkeerde kleur.

Pak hier nu op door en je kan nog 2e worden.

Maar we zijn er nog niet hoor. NAC is niet zo constant en komende vrijdag kan gewoon weer een zeperd worden. Maar op inzet en strijd kan je een heel eind komen.

9   2
Fritske d'n Olifant

De eerste helft was niet om aan te zien, zo eerlijk moeten we zijn. Het commentaar van Kwakman in de rust dat de opbouw van achteruit dramatisch was is dan ook terecht. De Graaf wisselde goed en NAC ging wat meer met het mes tussen de tanden spelen, won meer duels en scoorde een keer vanuit een standaardsituatie en een keer met een (fenomenaal) afstandsschot. Net zoals heel het seizoen wint NAC zijn wedstrijden op individuele klasse en vechtlust. Dat werkt tegen ploegen bij wie dat ontbreekt of minder is. Tegen gelijkwaardige of betere ploegen wordt helaas wel pijnlijk duidelijk hoe slecht verzorgd het voetbal van NAC is. Ik vrees daarom de komende wedstrijden en ik hoop dat we die met evenveel mentaliteit over de streep kunnen trekken als gisteren de tweede helft. Laat de eerste helft voor wat dat betreft een goede les geweest zijn. Desalniettemin blij met deze driepunter op een directe concurrent en een dikke vinger naar het Rotterdamse clowntje Mike Sneu

12   3
Braze

In alle nuchterheid:
Het spel was als vanouds dit seizoen NIET om aan te zien.
De overwinning was schitterend en de inzet van het hele team ook.
Hoewel ik de hele wedstrijd meestal zat te foeteren vanwege het super afwachtende spel was ik ontzettend blij met het resultaat.
Als ze met deze manier van spelen promoveren ben ik dik tevreden want op de KKD ben ik nu wel uitgekeken.

14   1
Ata

Fijne overwinning, maar ik kan me nog steeds niet voorstellen dat we met dit voetbal tweede worden. Na zeven maanden nog steeds geen aanvalspatroon te ontdekken, dat mogen we de trainer aanrekenen. Laten we niet vergeten dat we twee goals cadeau kregen gisteren. En wat de omzetting in de rust betreft: die was noodgedwongen.
Gelukkig is De Graafschap net zo zwak. Maar eerlijk is eerlijk, het deed gisteren weer 45 minuten pijn aan de ogen.

6   3
Johnny1912

Ata

Ik snap je punt en het voetbal is vaak helemaal niet goed. Maar als je met 3-1 van een concurrent wint heb je niks te zeuren en ook zeker niks richting de trainer om aan te rekenen.

Niet vergeten dat we 2 goals cadeau gekregen hebben? Welke 2 goals dan? De eerste was zeker een cadeautje. Maar de 2e en 3e toch zeker niet. De 2e goal, goede opening op met een diagonale bal, goede actie van Mounir waarmee die een vrije trap uitlokt. Vrije trap wordt perfect genomen wat ontzettend moeilijk te verdedigen is. Dan de bal dan in de kluts goed valt om binnen tikken is geen cadeautje maar dat dwing je zelf af.

Laten we niet vergeten dat we bijna niks weg hebben gegeven en zelf wel 3 goals hebben gemaakt tegen een directe concurrent.

En wat de omzetting in de rust betreft, uitstekende zet om Maatsen op die manier in te zetten terwijl er ook andere opties waren. De juiste keuze dus gemaakt door de trainers.

Maar eerlijk is eerlijk, de tweede helft was een genot om naar te kijken en wat is het fijn om dan ook is zon inzet te zien met ze alle en de spelers zo te zien genieten na het fluitsignaal. Pure vreugde.

Had bij jou ook zo moeten zijn Ata, het glas kan ook halfvolf zijn op maandagmorgen naar zon overwinning.

Complimenten aan de trainer, 7 van de 8 laatste wedstrijden winnen is een uitstekend resultaat!!

7   1
Noord Mokumse NAC'er

Meej 'n grote glimlach opgestaan. Felicitaties in ontvangst genomen door de buren.

Blauwe lucht, thuiswerken en op de achtergrond nog een keer de wedstrijd..

Hup NAC

6   0
Scheppioni

Idd Mo !! We voetbalden op zijn Edwin de Graaf's de tweede helft, onze europese topscorer !! Zou goed zijn dat ons NAC de lijn van de tweede helft doorgaat trekken, maar ja dan moet men afstappen van onomstreden voetballers !! Come on NAC, super Edje de Graaf !