Wij gaan niet opzij

BSR TV: Edwin de Graaf na NAC - VVV (1-1)

Italo

Het bekeravontuur van Edwin de Graaf als trainer van NAC is begonnen met een ware thriller. In eigen huis trok zijn ploeg uiteindelijk na strafschoppen aan het langste eind. Na afloop keken we samen met de trainer terug op de wedstrijd tegen VVV.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSR TV: Nick Olij na NAC - VVV (1-1) 8 reacties
Volgend bericht
Liveblog: NAC - VVV-Venlo 157 reacties
14 Reacties
120   0  
Grote Trainer

Hier kijk je als supporter toch het liefste naar? Eigen jongens met een paar ervaren sterkhouders. Was alles even goed? Nee zeker niet. Maar je merkt dat de supporters weer meer binding krijgen met het elftal. Hopen op een mooie serie nu. En wat was Boris toch goed, niet normaal! HUP NAC!

120   0  
Grote Trainer

Hier kijk je als supporter toch het liefste naar? Eigen jongens met een paar ervaren sterkhouders. Was alles even goed? Nee zeker niet. Maar je merkt dat de supporters weer meer binding krijgen met het elftal. Hopen op een mooie serie nu. En wat was Boris toch goed, niet normaal! HUP NAC!

50   14  
D’n opletter

Waarom stond de Rooij wéér rechtsbuiten? Die jongen is linksbuiten!

13   0  
die ne gast

Oei.
Haye was een twijfelgeval voor deze wedstrijd en had niet meegetraind met de groep?
En De Rooij er geblesseerd vanaf gehaald...
Hopen dat het allemaal gaat meevallen...

13   18  
Realist

Het was inderdaad leuk om naar te kijken. Je mist alleen echt goede buitenspelers. Het rendement van de Rooij en Kestens is echt bedroevend laag, terwijl daar toch echt enorm veel ruimte en mogelijkheden liggen elke keer.

9   4  
Brecht

Genoten gisteravond; laat alles maar eens even staan zo. Geen nieuwe trainer, geen nieuwe spelers. Als Antonia zijn vorm terugvindt en Bilate is terug is dit een prima selectie, waarin de jeugd eindelijk eens de kans krijgt

5   3  
Geelzwartwit

Je hebt genoeg buitenspelers gelukkig is je selectie dusdanig dat als je buitenspelers niet renderen of uitvallen je meer vanuit centraal kan aanvallen omdat je daar de mix van fysieke kracht en techniek kan inbrengen. Ik heb juist genoten van de combinaties door het midden en hoe Adilehou het bij VVV ontregelde.
Het enige wat ik mis, maar die zoekt NAC al een tijdje, is een snelle kleine technische spits. Die vanuit de assists van Seuntjens en Haye en met eigen acties een goal kan maken.
Als de buitenkanten er niet zijn of niet werken hebben we echt veel power en talent door het midden.

Blij mee!

28   7  
Boxer

van Schuppen,Azzagari,Kestens,Kotzebue,Agougil,Banzuzi,Marijnissen, stuk voor stuk pareltjes waarvan we van de meeste echt nog wel wat gaan horen.
Ze moeten gewoon veel vlieguren maken.

Wat heeft stijn er toch een puinhoop van gemaakt met zijn Maatsen, Jansen, Azarkan en Venema (voor een ton)

12   1  
NAC4Ever

Dit soort avonden zijn de reden waarom ik hoop zover mogelijk in de beker te komen. Hoe meer van dit soort wedstrijden (mag ook beslist worden binnen 90 minuten😉), hoe beter.

16   8  
Veerse naccer

Je haalt velanas en laat hem elke week voetballen ,elke eigen jeugd speler en zelfs 16 jarige die inviel is beter.
Hopen dat je het nu wel hebt gezien edje of miss tog een brilleke nodig ?
Stuur maar weer terug naar Utrecht je speelt elke wedstrijd met 10 man zo

6   3  
Beter de Laat dan nooit

Jonge gasten laten staan , maar ook deze beginnende trainer met technische staf zijn gang laten gaan. Scorende spits (hadden we die niet) erbij en het plaatje is compleet.

5   3  
scheppioni

Idd grote trainer !!
Wanneer je zo voetbalt dan ga je het vroeg of laat afdwingen !!
Nu hopen dat iedereen moet knokken Edwin voor een plaats, deze gasten mits fit laten staan en die terugkomen vb Antonia en Bilate ook, iedereen moet strijden voor een plek !!
Minder goed voor mijn bloeddruk maar wat een heerlijk NAC tegenover ........
Op naar Oss !!!

5   1  
DunErwt

Diepe buiging voor de NAC selectie

3   1  
Cool hand

Type Vardy geelzwartwit. Dan speelt Seuntjens meteen ook veel beter. Seuntjens moet nu als spits veel te veel werk verrichten. Geen wonder dat hij gisteren naarmate de wedstrijd vorderde steeds slordiger werd.

1   3  
a

Heb genoten van NAC vooral 1ste helft
Tweede helft was echter een stuk minder zoals ook bij de vorige wedstrijden!!

Laad alle berichten na dit bericht in