Wij gaan niet opzij

BSR TV: Edwin de Graaf na Telstar - NAC (1-4)

Das Phantom

Edwin de Graaf zag afgelopen vrijdag zijn ploeg al overtuigend winnen vanaf de bank thuis, maar vandaag nam hij weer plaats in het stadion.

Wederom een overwinning en dat voor de zesde keer op rij. Na afloop spraken wij de trainer over hoe de jongelingen de afgelopen twee wedstrijden stand hielden, wat het vertrek van Seuntjens zou betekenen voor zijn ploeg en of de overname ook gespreksonderwerp is bij de selectie. 

Volgend bericht
Liveblog: Telstar - NAC 100 reacties
12 Reacties
126   1  
NAC4Ever

Laat de jongelingen alsjeblieft staan. De ouderen moeten eerst maar laten zien dat ze beter zijn.
Het gaat op dit moment prima en er zit nog groei in.

126   1  
NAC4Ever

Laat de jongelingen alsjeblieft staan. De ouderen moeten eerst maar laten zien dat ze beter zijn.
Het gaat op dit moment prima en er zit nog groei in.

9   41  
Bredaaaaa

Met deze man gaan we promoveren.

20   1  
De baviaan

Heel leuk voor Edwin en zijn team.
Gun het ze zo en mezelf als supporter ook!

Dit kan nog mooi slot van de competitie worden.

7   72  
Tegel

Die Hiltermann meteen doorverkopen. Wat speelt die gast slecht bij NAC. Hebben we het bonnetje nog? 🤪

30   4  
Viking

Dus de les...... meneer de Graaf
Jonge gasten laten staan, pas als het wat minder gaat mondjes maat wisselen.
Nie net zo als vanaf Jong Ajax - NAC.... Toen er perse "ervaren" gasten moeten spelen....
Voetballend was het sindsdien tenenkrommend... sportief qua punten nog erger..

Archilleshiel was vooral de "ervaren" verdediging... Een Rutten, Bakker, Malone, Adileheu, Maria...
Maar goed.. hopelijk zijn de ogen nu geopend en blijven we op deze weg bouwen richting nacompetitie... eigen jongens eerst !

6   2  
gjoewie

Tistogwa..
Als je me aan het begin van het seizoen gezegd zou hebben dat we na 30 speeldagen boven De Graafschap en VVV zouden staan en 19 punten voorsprong op Almere, dan had ik er grif voor getekend.
Nu Emmen de periode gepakt heeft, is het vrij zeker dat de nummer 9 ook de pleeoffs speelt. Het gat naar VVV van 8 punten moeten we wel kunnen handhaven. Stel dat Almere alsnog de laatste periode wint, dan is plek 9 niet veilig, dus we kunnen beter boven de Graafschap blijven staan. Maar goed, daar wordt de trainer er deze week uitgegooid.
Ik ben wel blij dat wij nu wel in een goede flow zitten en de Graafschap niet. Niets zo lekker als een goede aanloop voor de pleeoffs. Niet dat ik met enige illusies maak, hoor. Maar ik geloof wel in wonderen.

18   3  
RV

We hebben nog een aantal wedstrijden met een redelijk programma om het elftal klaar te stomen. Edwin mag daarin wel iets harder worden en de spelers wat meer zijn visie en verwachtingen opleggen. Spelers die daar niet in mee willen / kunnen mogen even een stapje terug doen.

Heb altijd al geloofd in een succes in de play offs. We hebben geen slechte groep, een flink budget en tegen de betere teams waren we vaak niet slechter (ook niet tegen een Zwolle of Utrecht in de beker).

Mooi om te zien inderdaad dat er ook iets van frivoliteit te zien is bij een aantal spelers. Heel leuk hoor Haye maar die heeft de eerste 15 wedstrijden ook vooral het spel verdeeld vanaf achterin, meestal zelfs tussen twee centrale verdedigers. Is pas gaan renderen toen hij vooruitgeschoven stond maar alles moest over Haye (die soms de rest daar in mee trok met zijn goede spel maar regelmatig ook met zijn handjes in de lucht heel verwonderd was omdat iemand iets verkeerd deed, werkt heel demotiverend voor de rest). Nu zie ik langzaam meer een team prestatie.

17   3  
Ratjeduneerste

Ik mag toch hopen dat Edwin die jonge gasten laat staan.

Zijn gewoon een paar klassen beter dan een Malone, Bakker en Rutten..


Hopen dat Edwin zijn 'vriendjes' durft te slachtofferen en gewoon de logische keuze maakt. Deze jongens hebben de toekomst én presteren NU. Die 'ouwe garde' brengt niks en heeft geen enkele waarde voor de club.

Denk logisch Edwin, dan kan dit seizoen nog een mooi einde krijgen!

8   7  
kopspion

ik denk dat Thom Haye een hele negatieve invloed heeft gehad op de jongere spelers door ze steeds stijf te schelden als er eens een keer iets niet helemaal goed ging ....

zie hoe vrij ze nu spelen en elkaar alles gunnen nu Thom (en in mindere mate de andere oudere spelers) niet steeds commentaar op ze geven

de jonge verdediging al twee wedstrijden zo goed als foutloos en veel minder terugspeelballen en veel sneller de bal naar voren, ook het middenveld (Azzagari/Banzuzi) speelt veel beter als toen de oudere "ervaren" garde erin stond !

nu maar hopen dat ze het zo laten staan en dat niet tiran Manders zich ermee gaat bemoeien dat de door hem gehaalde oude meuk er nu weer in moet zodra ze beschikbaar zijn !!!!

8   3  
Belgische Naccer

Je proeft weer aan alles, dat zodra de "steijn-voetballers"
Rutten, Ligeon, Malone etc. weer fit zijn, de jonkies weer op de bank gaan. En dat we daardoor weer gewoon gaan verliezen van Dordrecht etc.

Zo jammer! Ik hoop echt, dat er iemand deze trainer duidelijk maakt dat het team van de laatste 2 wedstrijden de basis is vanaf nu. Die "Steijn-spelers" die brengen al 2 jaar niks.
Deze broodvoetballers zijn hooguit bruikbaar voor in de breedte, maar is gewoon te slecht voor de basis. Ze maken Nooit het verschil.

Dit in tegenstelling tot de gretige jonkies van de afgelopen wedstrijden. Seuntjes is leuk, maar Banzuzi kan hem zo doen vergeten. Haye missen we ook niet. Puur door de inzet die deze jonkies WEL brengen en de oude garde niet.

HUP NAC! Op naar de playoffs met de opstelling van de laatste 2 wedstrijden. NEVER CHANGE A WINNING TEAM! Ik zie felheid, plezier en pressie. Het begint weer een heel klein beetje op het voetbal onder Hyballa te lijken.

7   0  
scheppioni

Perfect verwoord NAC4EVER !!!
Hopelijk maakt de Graaf nu weer dezelfde onzekere fout zoals in het begin van het seizoen, dit heeft ons al onnodig punten gekost !!
Laat die terugkomen maar knokken voor hun plaats als zij een kans krijgen, gezonde concurrentie heet dat !! HUP NAC, dit elftal Ed tegen hellemond !

8   0  
ome cor

Never change a winning team

Laad alle berichten na dit bericht in