Wij gaan niet opzij

BSR TV: Finn Stokkers na FC Dordrecht - NAC (0-2)

LarsW

Spits Finn Stokkers wist er vandaag geen in het net te leggen, maar maakte desalniettemin een sterke indruk. Achter het standbeen langs wist hij zelfs nog bijna te scoren. In de slotminuten hield hij met sterk verdedigend werk zijn ploeg nog op de been. Al met al, een prima debuut. We spraken hem na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
12 Reacties
91   0  
Breda

Als we achter staan en ik scoor dan ga ik heel stoer juichen want IK heb gescoord (Kastaneer 1 jaar geleden)

Als we voor staan ga ik meeverdedigen. Is niet de opdracht van de trainer maar moet gewoon toch, we zijn een team (Stokkers nu)

23   1  
Adnac

Hup NAC, op naar 9 uit 3

36   2  
Marti

Heb uit deze twee spelers al meer wijze Woorden gehoord als van Menig speler vorig seizoen ,

9   45  
RV

Vanavond nog een drankje pakken?
Sorry nog een keer?

Die jongen moet nog veel leren!

Aardige jongen, geen topspits maar wel ijvering, maar toch ook geen jongen waar de rest van het elftal op kan bouwen en bij kan aansluiten. 15 goals maximaal maar als dat opgevuld kan worden door spelers als Ilic hoeft dat geen probleem te zijn. Al met al lijkt het me een aardige spits voor NAC op dit niveau.

Voorin vind ik het toch nog erg matig, moet heel veel van Ilic komen. In uitwedstrijden is dat wel lekker maar in thuiswedstrijden waarin die tegenstanders achterover leunen (en het middenveld heel veel tijd krijgt) wordt het toch anders. Al met al een goede overwinning, volgende week opnieuw 3 en dan tegen Cambuur een echte test.

Tempo en vooral fysiek bij de Graafschap - Cambuur lag (ondanks het matige spel) behoorlijk hoger, ben benieuwd of NAC in deze fase daarin al mee kan.

37   2  
Ad B uit Roosendaal

Finn heeft de goede mentaliteit, blijkbaar ook bereid om mee te verdedigen. Voldoende NOAD dus!!

Jammer dat hij vlak voor rust niet scoorde, maar zijn goals komen nog wel.

31   2  
Nr. 20

Prima speler en spits voor NAC. Iemand die teambelang ook boven eigen belang
stelt en ook meters maakt voor team. Prima

20   1  
Tombola Breda

Goede gast. Hij gaat ze echt nog wel maken.

91   0  
Breda

Als we achter staan en ik scoor dan ga ik heel stoer juichen want IK heb gescoord (Kastaneer 1 jaar geleden)

Als we voor staan ga ik meeverdedigen. Is niet de opdracht van de trainer maar moet gewoon toch, we zijn een team (Stokkers nu)

27   1  
Gampel

Ik houd wel van dit soort jonge honden.
Zien dat je het achterin zwaar begint te krijgen en dan even de opdrachten overboord gooien en meters gaan maken voor het elftal. Het zal heus eens mis gaan en misschien wel een keer punten gaan kosten maar een dergelijke 'fuck you' mentaliteit moet je koesteren. Zij op het veld, wij op de tribune en laat maar komen.

15   1  
The Cosmic Gate

Ook voor hem geld (net als Olij) wat tof om deze gasten oprecht te zien genieten en lachen ...
Moest heel veel moeite doen, en is me niet gelukt om ook maar 1 interview te herinneren van vorig jaar waarin een v. Leer / Kasteneer enz heb zien lachen en uitspraken te doen die uitstralen dat ze er zin in hebben enz.
Ik ben erg benieuwd de komende wedstrijden , maar ben in ieder geval erg blij met jonge gast als Olij , Stokkers , Verschuren , en hopelijk snel ook Dogan

4   0  
Naccer076

Goede speler voor ons, moet nog wel wat scherper worden voor de goal...maar heb alle vertrouwen erin dat dit wel goed komt met deze gast.@bsr ook hier geen geluid bij de filmpjes (wel rechtstreeks op YouTube)

4   12  
Jack govers

Heeft niets met de wedstrijd te maken maar gregory van de wiel zit zonder club misschien iets voor Nac om te polsen

3   1  
Scheppioni

Hoop dat hij gauw gaat scoren, is van groot belang voor ons NAC !! Gauw de ellende van vorig seizoen gauw doen vergeten !

Laad alle berichten na dit bericht in